Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Recommended Posts

Γεια σας,

Είμαι εγκυος 8 εβδομαδων ύστερα απο εξωσωματική και παίρνω καθημερινά 3 utrogestan ενδοκολπικα και 1 από το στόμα - εδω και ενάμιση μηνα.Το προβλημα μου είναι οτί σχεδον απο την αρχη που ξεκινησα τα utrogestan βγαζω κάτι σαν σπυρακια μεγάλα -καθε φορα βγαζω ένα- που πονανε ,μένουνε 1-2 μέρες και μετα φευγουνε.Μετά απο μερικες μέρες βγαζω νεο σε άλλο σημειο.Αρχικα νομιζα μηπως είναι κάποιος ερεθισμός που έχει να κανει με τις τριχες και την ζεστη ή με τα utrogestan.Το κακό είναι οτι όταν ειχα παει στον γιατρο δεν ειχα εκεινη την ημέρα για να του το δειξω , το ανεφερα βεβαια αλλά επειδη νομιζα οτι δεν θα μου ξανασυμβει δεν εδωσα και πολυ σημασία -ούτε εγω ,ούτε εκεινος.Το θεμα είναι οτι συνεχίζω να βγαζω και νομιζω ακόμα πιο συχνα.Είχε καμμία σας παρομοια εμπειρία?

Διαφημίσεις

Για ενα διαστημα παλια εβγαζα κάθε φορα που περίμενα περίοδο. Δεν ξέρω αν ειναι το ίδιο, εγω εβγαζα αρκετα, 4-5 καθε φορα και ήταν χοντρα και επώδυνα καθε φορα που σκουπιζόμουν. Στο τελος σκαγανε κιολα και ματώνανε. Μου το ειχε πει κάπως ο γιατρός, θηλακίτιδα αν δεν κάνω λάθος και μου ειχε δώσει μια αλοιφή.

Το θέμα λύθηκε για ένα διάστημα, δεν εβγαζα τίποτα, αλλά μετά ξαναεμφανίστηκε. Ο δευτερος γιατρος που ειχα,( αλλαξα πόλη]) μου είπε πως ειναι ορμονικό και κάποιες γυναίκες με ευαισθησία το παθαινουν σε φασεις που οι ορμόνες ανεβαίνουν και αιματωνεται η περιοχή περισσότερο,οπως πριν αδιαθετήσεις και κατα την εγκυμοσύνη... Ειμαι στην 30η εβδομάδα και δεν μου εμφανίστηκαν ωσπου χθες στο σκουπισμα ειδα λιγο αιμα στο χαρτι και τρελάθηκα... Τελικα εβγαλα μια σπυράκλα παλι!!! Μην τρομάζεις, αν ειναι το ίδιο μπορει να δεις λιγο αιμα στο σκουπισμα και είναι απο αυτό...

Σου ευχομαι καλή εγκυμοσύνη .

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.Η αλήθεια ειναι πως δεν νομιζω πως ειναι ίδια ακριβως περιπτωση γιατι τα δικα μου δεν έχουν μυτη ,ειναι καπως σαν εσωτερικα και μετα από 1-2 μέρες απλα φευγουν.Μου έδωσες όμως πολύ καλή εξηγηση λόγω ορμονων κτλ και επειδη είμαι φισκα στις ορμόνες ,πιστευω οτι έχει να κάνει.Σε ευχαριστω και πάλι.