Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ANGELCARE....θελω την βοηθεια σας!!

Recommended Posts

Καλημερα!!

Παραλαβαμε την ενδοεποικοινωνια της Angelcare C401 Deluxe,απο το ebay.

Εχω τις εξης αποριες.....

1.To Θεμα μας ειναι οτι ηρθε απο Καναδα και στις συσκευες του γονεα που δειχνει και την θερμοκρασια δωματιου ,δειχνει τους βαθμους σε fahrenheit αντι για Κελσιου!!

Διαβασα και ξαναδιαβασα τις οδηγιες αλλα δεν ειδα καπου να λεει οτι μπορει να γινει μετατροπη.

Ξερετε μηπως κατι περισσοτερο που μπορει να μου διαφευγει??????

2.Αν καταλαβα καλα,το αλαρμ για την κινηση του μωρου θα πρεπει να το ενεργοποιω μονο οταν κοιμαται το μωρο ??????

Γιατι τωρα που το δοκιμαζαμε χτυπαγε συνεχεια αλαρμ γιατι δεν υπηρχε κινηση(και σωστα)

Αρα καθε φορα που το μωρο θα ειναι ξυπνιο ή δεν θα βρησκετε στην κουνια του θα πρεπει να απενεργοποιουμε το συστημα για την κινηση???????:confused:

Παντως σαν ενδοεπικοινωνια απιστευτη..........το σημα ειναι πεντακαθαρο χωρις παρεμβολες!!!!

Απλα αγχωθηκα λιγακι με τα παραπανω και ιδιως για το πως θα λειτουργω το συστημα ανιχνευσης κινησης!!!

Οποιος την εχει ας με διαφωτησει παρακαλω!!!!!!:)

Διαφημίσεις

1. Γιατί δε ρωτάς την εταιρία; Γράψε τους ακολουθώντας το ακόλουθο λινκ:

http://www.angelcare-monitor.com/International/en/contact-angelcare-baby

2. Σωστά το κατάλαβες. Όταν το μωρό δεν είναι στην κούνια του τα κλείνουμε όλα, να μην ξοδεύουμε ρεύμα και να μην αυξάνουμε τις ακτινοβολίες άδικα!

Εχω και εγω αυτη την ενδοεπικοινωνια την αγορασα απο την Ελλαδα αρκετα ακριβα θα ελεγα 200Ε και εχει 2 πλακες ανιχνευσης της κινησης. Εσυ αν επιτρεπεται ποσο την πηρες?

Τωρα οσον αφορα τη θερμοκρασια δεν εχω δει να μπορεις να επιλεξεις σε fahrenheit ή Κελσιου!Εμενα δειχνει Κελσιου. Πραγματι καθε φορα που σηκωνεις το μωρο απο την κουνια πρεπει να απενεργοποιεις τη συσκευη ή να πατας ενα κουμπι Hold, εγω πάντα την απενεργοποιώ. Ξερω τωρα θα σου φαινεται καπως κουραστικο στην αρχη μετα ομως θα το κανεις μηχανικα (αφου βεβαια την πατησεις μερικες φορες και χτυπησει ο συναγερμος οταν σηκωσεις το μωρο χωρις να εχεις απενεργοποιησει). Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!! Aπο τοτε που την πηρα ειμαι ησυχη γιατι πριν (ειμαι και αγχωτικο ατομο) ημουνα καθε τρεις και λιγο να κοιταω το μωρο αν ειναι καλα.

Με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!

Καλημερα!!!

Εχω παρει την deluxe που εχει δυο συσκευες για τον γονεα !Ειχε 102,00 ευρω και μαζι με τα μεταφορικα απο Καναδα πληρωσα 130,00 ευρω!!!!

Ακριβως η ιδια εδω Ελλαδα ειχε 260,οο ευρω παρακαλω!!!

Νομιζω πως τωρα εχω μπει στο πνευμα της λειτουργιας της συσκευης!!!

Στην αρχη ειχα μπερδευτει,αλλα πιστευω θα τα παμε μια χαρα!!!

Χαρα σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου!

Πιστευω κι εγω οτι αυτη η ενδοεπικοινωνια ειναι κορυφαια και επειδη ημουν σιγουρη οτι οταν με το καλο ερθει το μωρακι μου το αγχος μου θα ηταν εαν αναπνεει(πρωταρα εεεε...:mrgreen:)πιστευω οτι θα ειμαι πολυ ησυχη!!!!!

Να σαι καλα και συ να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!:D

Διαφημίσεις

Μολις μου απαντησαν μεσα απο το σερβις της Angelcare ,οτι η μετρηση της θερμοκρασιας ειναι ρυθμιση εργοστασιακη και δυστυχως δεν αλλαζει.....κριμα!!!

Τωρα θα πρεπει να μαθω να διαβαζω και την Φαρεναιτ θερμοκρασια!!!:lol::lol::lol:

• 2 months later...
  • 2 months later...

Δεν εχει κανένα πρόβλημα. Σε εσωτερικό χώρο έχει 100 μέτρα εμβέλια.

Επίσης για όσους αγοράσατε τη συσκευή από το εξωτερικό να γνωρίζετε ότι δεν ισχύει η εγγύηση. Οπότε σε περίπτωση κατασκευαστικού λάθους δε σας καλύπτει η εγγύηση.

Το γνωρίζω πολύ καλά το συγκεκριμένο θέμα.

επίσης..

http://www.moro-blog.gr/?p=2370

Το περιοδικό Parents

στο τεύχος Δεκεμβρίου

κληρώνει 5 συσκευές

ANGELCARE AC 401

για τους αγαπητούς αναγνώστες του,

σε συνεργασία με τη MORO Ε.Π.Ε..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...