Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπορεί το μητρικό γάλα να πέσει βαρύ;

Recommended Posts

καλησπέρα. πριν 3 εβδομάδες γέννησα με ΦΤ ένα μπέμπη και θηλάζω αποκλειστικά. ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά, χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί μετά το θηλασμό, καθώς τον έβαλα για να ρευτεί έκανε εμετό ότι είχε πιει. βέβαια έδειξε να ανακουφίζεται και μετά κοιμήθηκε ήρεμος. υπάρχει περίπτωση να του έπεσε βαρύ το γάλα μου? μήπως ξέρετε τι άλλο μπορεί να φταίει? ευχαριστώ

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

ο λαιμαργουλης ήπιε παραπανω απ' ότι χωραγε και υπερχύλισε.

Μην ανησυχείς τα περισσότερα μωρά βγάζουν γουλίτσες τους πρώτους 3 μήνες.

KbCJp2.pngEYukp3.png

καλησπέρα. πριν 3 εβδομάδες γέννησα με ΦΤ ένα μπέμπη και θηλάζω αποκλειστικά. ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά, χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί μετά το θηλασμό, καθώς τον έβαλα για να ρευτεί έκανε εμετό ότι είχε πιει. βέβαια έδειξε να ανακουφίζεται και μετά κοιμήθηκε ήρεμος. υπάρχει περίπτωση να του έπεσε βαρύ το γάλα μου? μήπως ξέρετε τι άλλο μπορεί να φταίει? ευχαριστώ

Το μητρικό γάλα δεν είναι φασολάδα καλή μου για να του πέσει βαρύ :D:D μην αγχώνεσαι, μάλλον ο μικρός παράφαγε γενικά σου βγάζει πολλές γουλιές? βλέπεις κάποια ανησυχία όταν θηλάζει?

Να σου ζήσει ο μικρός :P:p:p

δεν πολυβγάζει γουλιές, ένα θεματάκι με το ρέψιμο όμως το έχουμε. νομίζω ότι άρχισαν οι κολικοί γιατί τον παρατηρώ 2 μέρες τώρα ότι είναι πιο ανύσηχος και εκεί που τρώει ή κοιμάται πατάει κλάματα... θα δείξει. σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

vyLxp3.pngG7Azp3.png

• 3 weeks later...
βλέπεις κάποια ανησυχία όταν θηλάζει?

Εγώ βλέπω ανησυχία όταν θηλάζει τις τελευταίες 3 μέρες και τον σηκώνω, ρεύεται, αλλά βγάζει και γουλίτσες πότε πολύ και πότε λιγότερο... Λέτε να παρατρώει; Γιατί όμως ζητάει κι άλλο; Σκεφτομαι μήπως δεν "κάθετε" καλά το γάλα και δεν νοιώθει χορτάτος... Πάντως μετά απ' όλα αυτά, κοιμάτε 2-3 ώρες!

Ξέχασα να πω ότι είμαστε 5 εβδομάδων και θηλάζουμε αποκλειστικά από την 5η μέρα!

r1iFp3.png

Διαφημίσεις