Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα φετίχ των παιδιών μας!

Recommended Posts

Σκέφτηκα να ανοίξουμε ένα θέμα για τις συνήθειες ή τα αγαπημένα πράγματα των παιδιών μας , τα οποία δεν αποχωρίζονται.

Και θα αρχίσω με τον δικό μου γιό: από όλα τα κουκλάκια που του βάλαμε στο κρεβατάκι του όταν γεννήθηκε, ξεχώρισε ένα πανινο κούκλο-λαγό, το οποίο και "υιοθέτησε" αμέσως! Τον ονομάσαμε Περικλή (αυτό το όνομα επενέλαβε ο μικρός μας, όταν στην τύχη λέγαμε διάφορα ονόματα για τον κούκλο).Ο κούκλος αυτός ήταν δώρο μαζί με μια κολώνια γνωστής φαρμακευτικής εταιρειας ειδών bebe. Όταν καταλάβαμε ότι γίνανε αχώριστοι φίλοι, έτρεχα σε όλα τα φαρμακεία να βρώ την συγκεκριμένη κολώνια (μαζί με το δώρο κούκλο φυσικά) για να έχω έναν δεύτερο εφεδρικό για καλό και κακό. Το δε συνήθειο που έχει ο μπομπιράς μου είναι όταν θέλει να κοιμηθεί, να τρίβει το χεράκι του κούκλου στην δική του μυτούλα και να νανουρίζει τον εαυτό του κανοντας μμμμμμμμ. Είναι πολύ στοργικός με τον Περικλή του, με συγκινησε παρα πολύ όταν μια μέρα τον είδα να νανουρίζει τον Περικλή του χαιδεύοντας του την πλατη και κάνοντας ααααααα. Όταν λοιπόν έρχεται η ώρα του για ύπνο, μου ζητάει το γούτου - γούτου (πιπίλα) και τον Κλή (Περικλή)! Βέβαια αν και χαιρόμαστε με αυτήν την "φιλία" ωστόσο ομολογώ ότι λίγο φοβάμαι μήπως αργότερα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα (πχ. να μην τα αποχωρίζεται (πιπίλα και περικλή) όταν μεγαλώσει (?)

Η μπεμπούλα μας ακόμα είναι πολύ μικρούλα δεν έδειξε ενδιαφέρον ή προσκόληση σε κάτι, προς το παρόν έχει τα μάτια της στα καμώματα του αδελφούλη της!

0IBKp3.png JgEip3.png

Διαφημίσεις

Εμείς nanaka έχουμε αλλάξει αρκετές φορές το αγαπημένο μας ζωάκι.Η δικια μου δεν κολλάει σε κάτι συγκεκριμένο και θυμάμαι οτι αυτό μου είχε κάνει εντύπωση στο παρελθόν.Θυμάμαι μόνο οτι τα κρατούσε για 1-2 εβδομάδες στο κρεββάτι της και μέτα άλλαζε χωρίς αυτό να σήμαινε οτι απαραιτήτως έπρεπε να κοιμάται με κάτι αγκαλιά.Αυτό όμως που έχει ανάγκη ακόμη και σήμερα είναι ένα παραμύθι πριν τον ύπνο(και όχι μόνο) και συγκεκριμένα το ίδιο κάθε βράδυ.Κι εγώ φυσικά δεν μπορώ να της το αρνηθώ με τίποτα.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Μέχρι και 6 μηνών η Φουρφουρίνα αγαπούσε πολύ ένα κουκλάκι - ζέβρα...την ξετρέλαινε ο συνδυασμός άσπρο-μαύρο... Τώρα εδώ και ένα 3μηνο περίπου έχει κολλήσει με τη Ζωή και το Ζήση.... 2 κουκλάκια από την εκστρατεία κατά του Καρκίνου του Μαστού που είχα πάρει παλιότερα... δεν κοιμάται χωρίς αυτά...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

emeiς εχουμε ενα πρασινο σαν μικρος δρακος, λουτρινο και το εχει ονομασε....μαο μαο...οπως λεμε λουα λουα , ταο ταο χαχχαχαχχα ε χωρις αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμη8ει

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Αντίστοιχα έχουμε και εμείς ένα μαϊμουδάκο με τον οποίο κοιμόμαστε. Και όπως είπε και η nanaka όταν είναι ώρα για ύπνο το νανουρίζουμε. Πάντως μην ανησυχείς που θέλει την πιπίλα και τον Περικλή για παρέα. Στο λέω γιατί και εγώ ως παιδάκι είχα μια πιπίλα, ένα ροζ αρκουδάκι που για να το πλύνει η μάνα μου της έβγαζα το λάδι μιας και τότε δεν υπήρχαν τα στεγνωτήρια και αλοίμονο εάν δεν είχε στεγνώσει μέχρι την ώρα του ύπνου συν ότι με το πλύσιμο μου χάλαγε τη μυρωδιά, την κουβέρτα μου και το μαξιλάρι μου. Σε διακοπές έπρεπε να έρθουν όλα αυτά μαζί, ωστόσο ποτέ οι γονείς μου δεν μου χάλασαν χατήρι και σιγά-σιγά, ένα-ένα τα αποχωρίστηκα. Βέβαια το κόλημα με το μαξιλάρι παραμένει, αφού κάθε φορά στις διακοπές έχω τη γκρίνια ότι πως είναι έτσι αυτά τα μαξιλάρια κ.λ.π. Το κάθε παιδάκι προσπαθεί να δημιουργήσει μια ρουτίνα ύπνου και να νιώσει ασφάλεια με κάποια αντικέιμενα και καθώς μεγαλώνουν δεν τα έχουν πλέον ανάγκη.

xZBdp3.png

Διαφημίσεις

Η Αννιω μου κοιμαται με μια κουκλιτσα μαλακιάάά (το τονιζω :D )

την οποια της την ειχε φερει η μαμα μου και που εχει το ιδιο ονομα με

τη δευτερη, Βουλα(!!!) ευτυχως ομως δεν την κουβαλαει παντου μαζι της....

Η μπεμπου εχει μια κουβερτουλα που δεν την αποχωριζεται ποτε!

Ειναι κουβερτα καλαθουνας σε μεγεθος, την ειχε πλεξει η γιαγια μου

πριν 33 χρονια(!!!!!!) και πρωτοχρησιμοποιηθηκε στον αδερφο μου!

εμενα η Μαρινουλα μου εχει το νανι της(ετσι το αποκαλει)το οποιο ειναι ενα μαξιλαρακι μικρο το εχει απο οταν γεννηθηκε και το παιρνει αγκαλια και αρχιζει και το τριβει για να κοιμηθει,χωρις αυτο δεν κοιμομαστε :D:D:D:D:D:D

Eμεις παλι έχουμε στην κουνια μας τον Billy -ενα λουτρινο αρκουδάκι, αλλα τελευταία δεν του δίνει σημασία μεγάλη και συνήθως τον εξφενδονίζει εκτός κούνιας!

Αυτό που θέλει τον τελευταίο καιρό ειναι να πηγαινει για ύπνο με μια μπάλα αγκαλιά! - οχι συγκεριμένη... μια απο τις απειρες μπάλες του σπιτιού μας, συνήθως είναι μια μικρή μπαλίτσα που την κρατάει αγκαλίτσα, αλλά έχει τυχει να κοιμηθεί και μεγάλη μαζι στην κούνια!

Και στις βόλτες μας το ίδιο... Παίρνει μια μπαλα αγκαλιά και πάμε!

(Μπάλα ήταν και η πρώτη λεξούλα του : μπά-πα όπως έλεγε)

Γενικα έχει μεγάλο κόλλημα με τις μπάλες και με ενα καλάθι που έχει στο δωμάτιο του...

Μπασκετμπολίστας λέτε να γίνει το παίδι?

:lol::lol::lol::lol:

G9FN.jpg.png

Το πιο παράξενο κόλλημα με αντικείμενο το είχε ο μεγάλος μου γιος... Το 'χω γράψει και αλλού. Του άρεσε πολύ (και ακόμα του αρέσει δηλ. αλλά τώρα ενδιαφέρεται και για άλλα παιχνιδια) να παίζει με τις κατσαρόλες.

Όχι μόνο κοιμοταν με τις κατσαρόλες γύρω του... αλλά... ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ??? Δεν την άφηνε με τίποτα!

Και το πιο αστείο της φάσης εκείνης ήταν που όταν φτάσαμε στον παιδότοπο όλα τα πιτσιρίκια παράτησαν το παιχνίδι τους και ήρθαν και παίζανε όλα μαζί με την κατσαρόλα! Βαζανε μέσα μπαλάκια κλπ και "μαγειρεύανε"!

Μεγαλώνω εναν επίδοξο Μαμαλάκη... το 'χω πάρει απόφαση πλέον...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Το πιο παράξενο κόλλημα με αντικείμενο το είχε ο μεγάλος μου γιος... Το 'χω γράψει και αλλού. Του άρεσε πολύ (και ακόμα του αρέσει δηλ. αλλά τώρα ενδιαφέρεται και για άλλα παιχνιδια) να παίζει με τις κατσαρόλες.

Όχι μόνο κοιμοταν με τις κατσαρόλες γύρω του... αλλά... ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ??? Δεν την άφηνε με τίποτα!

Και το πιο αστείο της φάσης εκείνης ήταν που όταν φτάσαμε στον παιδότοπο όλα τα πιτσιρίκια παράτησαν το παιχνίδι τους και ήρθαν και παίζανε όλα μαζί με την κατσαρόλα! Βαζανε μέσα μπαλάκια κλπ και "μαγειρεύανε"!

Μεγαλώνω εναν επίδοξο Μαμαλάκη... το 'χω πάρει απόφαση πλέον...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εμενα ο μικρος ποτε δεν ειχε ιδιαιτερη προτημηση σε αρκουδακια ή μαξιλαρακια.Για να πιει το γαλα του πρεπει οποσδηποτε να μου κραταει το χερι.Αλλιως γαλα δεν πινει :( Εχω προσπαθησει πολλες φορες να του δωσω εκεινη τη στιγμη καποιο λουτρινο αλλα ματαια.Τι να πεις?Χουσουρια.......

Έμενα η μικρή μου κουκλίτσα έχει ένα μπαστουνάκι....

Να σας εξηγήσω τι είναι αυτό. Όταν ήταν 5 μηνών της έφεραν δώρο

μία ρόδα με ένα μπαστούνι στην άκρη από αυτές που τσουλάνε και κάνουν

θόρυβο. Η ρόδα δεν της έκανε καμία εντύπωση όμως το μπαστούνι στην άκρη που έχει επτά τρύπες (ναι! τις έχουμε μετρήσει άπειρες φορές) δεν το αποχωρίζεται ούτε στιγμή από τότε. Το βγάλαμε από την ρόδα, το κόψαμε λίγο και κάθε φορά που είναι να πάει για ύπνο εδώ και περίπου 3 χρόνια το αποζητάει. Κλείνει τα μάτια της και βάζει τα δάκτυλα της σε κάθε τρυπούλα μέχρι να αποκοιμηθεί, δεν θέλει ούτε χάδια ούτε παραμύθια μόνο το μπαστουνάκι της. Όταν μία φορά το είχαμε χάσει δεν κοιμόταν με τίποτα. Από τότε έχουμε πάρει και άλλα 2 που τα έχουμε κρύψει για ώρα ανάγκης. Μας έχει βολέψει πολύ αυτό "το μπαστουνάκι" γιατί είναι κάτι που μπορούμε να το πλύνουμε και δεν παραπονιέται ότι χάνει την μυρωδιά του. Το καλύτερο όμως είναι ότι μέχρι και σήμερα όποτε είναι άρρωστη και κάτι την πονάει αλλά δεν μπορεί να το πει (ειδικά παλιότερα) πηγαίνει μόνη της στο κρεββάτι της και παίρνει το μπαστούνι της. Ούτε θερμόμετρο δεν χρειάζομαι. Μόλις την δω να κρατάει το μπαστούνι της και δεν είναι ώρα ύπνου καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό το μπαστούνι μας έχει σώσει... :D

.png.png

Εμείς μέχρι και 12 μηνών περίπου δεν είχαμε κανένα "κόλλημα" απολύτως με κανένα αντικείμενο. Της αρκούσε η αγκαλιά και η δική μας μόνιμη ενασχόληση μαζί της. Ακόμα και με τα αγαπημένα της παιχνιδια έπαιζε για κάποια ώρα και μετά τα αγνοούσε.

Ε, κάποια στιγμή κόλλησε με τις μπάλλες.... Μπάλλες, πολλές μπάλες... Μικρές, μεγάλες, χρωματιστές, πραγματικές, ζωγραφισμένες. Ό,τι στρόγγυλο είναι "μπα" (μπάλλα). Μόνο στον ύπνο της δεν τις παίρνει. Εκεί της αρκεί η πιπίλα.

Κολλημένη με τη μπάλλα... λοιπόν!!!! :):):)

sL7ap2.png

Εμείς μέχρι και 12 μηνών περίπου δεν είχαμε κανένα "κόλλημα" απολύτως με κανένα αντικείμενο. Της αρκούσε η αγκαλιά και η δική μας μόνιμη ενασχόληση μαζί της. Ακόμα και με τα αγαπημένα της παιχνιδια έπαιζε για κάποια ώρα και μετά τα αγνοούσε.

Ε, κάποια στιγμή κόλλησε με τις μπάλλες.... Μπάλλες, πολλές μπάλες... Μικρές, μεγάλες, χρωματιστές, πραγματικές, ζωγραφισμένες. Ό,τι στρόγγυλο είναι "μπα" (μπάλλα). Μόνο στον ύπνο της δεν τις παίρνει. Εκεί της αρκεί η πιπίλα.

Κολλημένη με τη μπάλλα... λοιπόν!!!! :):):)

Lia θα κανανε καλή παρέα τα παιδιά μας!

Το ιδιο κολλημα έχουν :lol:

G9FN.jpg.png

Ε' date=' κάποια στιγμή κόλλησε με τις μπάλλες.... Μπάλλες, πολλές μπάλες... Μικρές, μεγάλες, χρωματιστές, πραγματικές, ζωγραφισμένες. Ό,τι στρόγγυλο είναι "μπα" (μπάλλα). Μόνο στον ύπνο της δεν τις παίρνει. Εκεί της αρκεί η πιπίλα.

Κολλημένη με τη μπάλλα... λοιπόν!!!! :):):)[/quote']

Τώρα που διάβασα και όλη την απάντησή σου..... :oops:

Ναι και μεις έχουμε ένα καλάθι (το είχα τον παλιό καλό καιρό που είχα χρόνο και δούλευα και στο σπίτι) πλαστικό για τα άχρηστα (χαρτιά) το οποίο πλέον το έχω πλύνει και της έχω δώσει (μάλλον μόνη της το πήρε) να παίζει. Έχουμε πάρει και καμμιά 20αριά πλαστικές μπάλλες από το Jumbo και τις βάζουμε τις ξαναβγάζουμε.... Και όλη την ώρα ασχολούμαστε με μπάλες.... Μας είχαν φέρει μια ρόδα δώρο και είχε κάτι μπαλίτσες στις ακτίνες. Τις βγάλαμε!!! Τώρα προσπαθεί να με πείσει να της βγάλω και κάτι ανάγλυφα στρόγγυλα πάνω στη ρόδα.... έλεος!!!!!

Η πλάκα είναι ότι όταν πάμε βόλτα και εννοείται ότι παίρνουμε και μπάλα μαζί μας, πάντα θέλει τις μπάλες των άλλων παιδιών.

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Ε' date=' κάποια στιγμή κόλλησε με τις μπάλλες.... Μπάλλες, πολλές μπάλες... Μικρές, μεγάλες, χρωματιστές, πραγματικές, ζωγραφισμένες. Ό,τι στρόγγυλο είναι "μπα" (μπάλλα). Μόνο στον ύπνο της δεν τις παίρνει. Εκεί της αρκεί η πιπίλα.

Κολλημένη με τη μπάλλα... λοιπόν!!!! :):):)[/quote']

Τώρα που διάβασα και όλη την απάντησή σου..... :oops:

Ναι και μεις έχουμε ένα καλάθι (το είχα τον παλιό καλό καιρό που είχα χρόνο και δούλευα και στο σπίτι) πλαστικό για τα άχρηστα (χαρτιά) το οποίο πλέον το έχω πλύνει και της έχω δώσει (μάλλον μόνη της το πήρε) να παίζει. Έχουμε πάρει και καμμιά 20αριά πλαστικές μπάλλες από το Jumbo και τις βάζουμε τις ξαναβγάζουμε.... Και όλη την ώρα ασχολούμαστε με μπάλες.... Μας είχαν φέρει μια ρόδα δώρο και είχε κάτι μπαλίτσες στις ακτίνες. Τις βγάλαμε!!! Τώρα προσπαθεί να με πείσει να της βγάλω και κάτι ανάγλυφα στρόγγυλα πάνω στη ρόδα.... έλεος!!!!!

Η πλάκα είναι ότι όταν πάμε βόλτα και εννοείται ότι παίρνουμε και μπάλα μαζί μας, πάντα θέλει τις μπάλες των άλλων παιδιών.

Λες και μιλας για τον Ευθύμη!

Τη ρόδα αυτή την πήραμε και εμεις και εννοείται πως βγάλαμε τις μπάλες που υπήρχαν στις ακτίνες !

Και εμείς με τη μπάλα πάμε βόλτα (και κοιμόμαστε επίσης, τις τελευταίες μέρες με δυο μπάλες αγκαλια) και αν δει καποιο αλλο παιδάκι με μπάλα παρατάει τη δική του θέλει την ξενη!!! χαχαχα τι πλάκα που έχουν τα μικρούλια μας! Μοιάζουν πολύ...

:lol::lol::lol:

G9FN.jpg.png

Έμενα η μικρή μου κουκλίτσα έχει ένα μπαστουνάκι....

Να σας εξηγήσω τι είναι αυτό. Όταν ήταν 5 μηνών της έφεραν δώρο

μία ρόδα με ένα μπαστούνι στην άκρη από αυτές που τσουλάνε και κάνουν

θόρυβο. Η ρόδα δεν της έκανε καμία εντύπωση όμως το μπαστούνι στην άκρη που έχει επτά τρύπες (ναι! τις έχουμε μετρήσει άπειρες φορές) δεν το αποχωρίζεται ούτε στιγμή από τότε. Το βγάλαμε από την ρόδα, το κόψαμε λίγο και κάθε φορά που είναι να πάει για ύπνο εδώ και περίπου 3 χρόνια το αποζητάει. Κλείνει τα μάτια της και βάζει τα δάκτυλα της σε κάθε τρυπούλα μέχρι να αποκοιμηθεί, δεν θέλει ούτε χάδια ούτε παραμύθια μόνο το μπαστουνάκι της. Όταν μία φορά το είχαμε χάσει δεν κοιμόταν με τίποτα. Από τότε έχουμε πάρει και άλλα 2 που τα έχουμε κρύψει για ώρα ανάγκης. Μας έχει βολέψει πολύ αυτό "το μπαστουνάκι" γιατί είναι κάτι που μπορούμε να το πλύνουμε και δεν παραπονιέται ότι χάνει την μυρωδιά του. Το καλύτερο όμως είναι ότι μέχρι και σήμερα όποτε είναι άρρωστη και κάτι την πονάει αλλά δεν μπορεί να το πει (ειδικά παλιότερα) πηγαίνει μόνη της στο κρεββάτι της και παίρνει το μπαστούνι της. Ούτε θερμόμετρο δεν χρειάζομαι. Μόλις την δω να κρατάει το μπαστούνι της και δεν είναι ώρα ύπνου καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό το μπαστούνι μας έχει σώσει... :D

Για αρκετο καιρο ειχε και η δικια μου το ιδιο κολλημα!!!! Το επαιρνε παντα μαζι της στο κρεβατι και οταν ξυπνουσε το σκεπαζε, του αφηνε και μια πιπιλα διπλα και εφευγε!!!

κοριτσια εμενα ο δικος μου εχει τις πιπιλες οταν χαλαρωνει ή οταν νυσταζει θελει να εχει στα χερια του 4-5 πιπιλες και ενα μικρο μπιμπερο.

rQGhp3.png

Αν η Νικολέττα μας δεν έχει μαζί της το μπουκάλι με το νερό δεν κοιμάται και αν της το πάρουμε στον ύπνο ξυπνάει και κλαίει.Το ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι με τους καύσωνες και από τότε δεν το αποχωρίζεται με τίποτα.Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να ήθελε κάτι άλλο π.χ. ένα αρκουδάκι κλπ. γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που το μπουκάλι έχει ανοίξει και αναγκάζομαι μες στη νύχτα να αλλάξω σεντόνια για να μην κοιμάται στα βρεγμένα.....

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

• 1 month later...

Ο Θανούλης έχει ένα λούτρινο δεινοσαυράκι και ένα δρακάκι και ένα μικρούλη μαξιλαράκι που το λέει συντροφούλα...

Τα κορίτσια αν και τους έχω από ένα όμορφο μαλακό λούτρινο ζωάκι στις κούνιες δεν τους έχει κάνει κλικ... Η μία θέλει την πιπίλα της και η άλλη τα δύο δάχτυλα του αριστερού χερίου που τα βάζει ανάποδα στο στόμα...

Στο ξύπνιο τους λατρεύουν τα κυπελλάκια γαι το νερό τους και κάθε είδους τσάντα...

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

• 1 year later...

Καλημερα κοριτσια εχω μια κορουλα 8 μηνων . Εμενα η μικρουλα μου δεν εχει καποιο φετιχ ακομα . Ομως θυμαμαι οτι ειχα εγω οταν ημουν πολυ μικρη τον ''ανιβα'' μου που σαφως δεν κοιμομουν με τιποτα οταν ο ανιβας μου ελειπε.Προκειτε για μια βαρια μαλλινη κουβερτα οπου ο μπαμπας μου που ηταν ναυτικος την ειχε φερει απο καποιο ταξιδι .Κατακαλοκαιρο κι εγω ηθελα την κουβερτουλα να την τρυβω στο μαγουλο μου. Οποτε την επλενε η μαμα μου εκανα μαχη διοτι εχανε τη μυρωδια που αγαπουσα . Μια μερα η μανα μου την πεταε!!!!!!!!!!!!!! Περιτο να σας πω οτι δεν κοιμηθηκα 10 μερες. Ειχα μισησει τη μαμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ορμομενη απο την κατσαρολα θελω να σας πω πως

Το πιο τρελο το εκενε η αδελφη μου .............................

ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΑΚΙ(αυτο που σουρωνουμε το χαμομιλι κ.α. ) Λιγο πριν τα 17 το πεταξε γιατι την κοροιδεψαν οι φιλες της στη πενθημερη εκδρομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα χα χα χα χα

Εμένα το καστοράκι μου κοιμάται με ολόκληρη παρέα! έχει τον μπόμπο ένα λούτρινο κουνελάκι από το ένα χέρι, από το άλλο χέρι καρατάει 2 playmobil και κάτω από το κεφαλάκι του έχει ένα από τα αγαπημένα του βιβλιαράκια ή παραμύθι. Κάθε βράδυ διαφορετικό. Εντωμεταξύ μέχρι να τον πάρει ο ύπνος κοιμάται στο κρεββάτι μας που φυσικά μας εχει εκτοπίσει!

Εχτές το βράδυ ήθελε να πάρει αγκαλίτσα για να κοιμηθεί και το καινούργιο ποδήλατο που του πήραμε!!:shock::shock::shock:

Σας βρίσκω πολύ τυχερές γιατί ο δικός μας έχει πολύ πιο περίεργα γούστα... τα αγαπημένα του αντικείμενα είναι

- τηλεχειριστήρια (ιδίως της τηλεόρασης αλλά και του ανεμιστήρα)

- πλαστικά ταπεράκια

- και η θήκη από το κινητό μου... την έχει χαλάσει εντελώς με τα σάλια...:evil:

bmivlf0d9.png

m49axn5p2.png

Στον μικρό Δημήτρης αρέσει να παίζει με τα κινητά μας και να οδηγεί οποιοδήποτε τουτού και μηχανή!

Όταν ήταν πιο μικρός για να ηρεμήσει έπρεπε να τον κάνουμε 2-3 βόλτες με το αμάξι στο τετράγωνο

Μαμά του Δημήτρη.Προσεχώς και της μπέμπας

27r9p3.png Xbgqp3.png

Ο Φούφης θελει σαν τρελός να εχει ενα μικρό κομματάκι βαμβακι στο στομα του και να το μασά σαν τσιχλα...

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!