Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

για τη γιατρό μου κα Τασσου Αργυρώ

Recommended Posts

θα ήθελα να πω ένα μεγάλω ευχαριστώ στη γυναικολόγο μου κα Τάσσου Αργυρώ με την οποία γέννησα την προηγούμενη Τρίτη 15/6/10. πρέπει να πω ότι χωρίς εκείνη, τις γνώσεις της, την αισιοδοξία της και την υπομονή της μάλλον θα είχα φέρει τον μπέμπη μας στον κόσμο με καισαρική. επί 2 ημέρες που πάλευα για να γεννήσω ήταν δίπλα μου να με εμψυχώνει και να μου δίνει κουράγιο ότι όλα θα πάνε καλά. και ευτυχώς πήγαν!!!!!! όσα ευχαριστώ και ν ατης πω είναι λίγα για το καλό που μου έκανε. και βέβαια εξίσου υποστηρικτικό ήταν και το υπόλοιπο προσωπικο στο Αττικό και φυσικά η αναισθησιολόγος που εμφανίστηκε με την επισκληρίδιο σαν άγγελος σωτηρίας. ευχομαι μόνο να έχουν όλες οι γυναίκες τόσο καλούς γιατρούς

vyLxp3.pngG7Azp3.png

• 2 months later...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ,ΤΗΛ ΤΗΣ???ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Τωρα να σου πω οτι ατυχησες κι εσυ οπως κι εγω! Ειναι πραγματικα φανταστικος ανθρωπος αλλα δεν ανανεωνουν τη συμβαση της στο Αττικο και αναγκαστικα παει σε ιδιωτικο. Ασε μεγαλο πληγμα γιατι κι εγω ειμαι στον 6ο. Τυχερη η νελλιτσα που προλαβε και την ξεγεννησε στο Αττικο!

• 2 weeks later...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ,ΤΗΛ ΤΗΣ???ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

τώρα είδα το μήνυμά σου. θα σου στείλω πμ. συγνώμη για την καθυστέρηση

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

• 5 months later...
τώρα είδα το μήνυμά σου. θα σου στείλω πμ. συγνώμη για την καθυστέρηση

χαιρετε!!!! και εγω ψαχνω γυναικα γυναικολογο στο αττικο!!! εχετε τπτ υποψην?? μου εχουν πει για την τζουλια Θεοδωρου , αλλα μαλλον εκπαιδευομενη ειναι κατι τετοιο δεν εχω καταλαβει καλα... λοιπον καποια βοηθεια??

ευχαριστω!!