Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειρωνία....

ΝΤΟΛΗ

Recommended Posts

ΣΥΓΝΩΜΗ,

ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ?

ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΦΟΡΤΙΖΩ ... ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.

Βασω μου καλησπερα κ απο μενα...Οχι,η ikaniretak αναγκαστηκε να γεννησει το μωρακι της για να το αφησει να φυγει,λοω δισχιδους ραχης,οπως εγω...Συγνωμη που απανταω ενδιαμεσα,ομως διαβασα τα μηνυματα σου κ συγκλονιστηκα κ εγω.Δεν θα σου πω λογια παρηγοριας γιατι σε τετοιες περιπτωσεις ειναι φτωχα κ το ξερω καλα.Θα σου πω μονο οτι σε καταλαβαινω οπως πολλες αλλες γυναικες εδω...Ο πονος της απωλειας ειναι δυσβασταχτος για το αγεννητο παιδι,ποσο μαλλον για σενα...Το μονο που θα σου γραψω ειναι να κανεις κουραγιο κ να αντλησεις δυναμη απο τη μικρη Ρενα σου...Οσο μπορεις,κανε ο,τι μπορεις κ αντεχεις...για χαρη της..!Θα τα καταφερεις διοτι εισαι μια στοργικη κ δυνατη μανουλα ...

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κ τη σκεψη μου!

NKyqp3.png

Zl2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιά μου Ντόλη....

Θες μια αγκαλίτσα πάλι;:-D

Κουράγιο κοπέλα μου.....

Ο χρόνος θα σε βρει με μωράκι, είμαι σίγουρη...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, "ΝΤΟΛΥ" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΑ !!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ή ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ (2,5 ΕΤΩΝ) ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ..."ΜΑΜΑ ΜΟΥ!".

ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ (ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ) ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΤΛ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ... ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ... ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ (ΚΟΝΤΕΥΕΙ 4 ΕΤΩΝ) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΗΣ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ .... ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.... ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΕΒΑΛΑ... ΤΟ ΕΧΑΣΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ).... ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 22/06/2010 ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ... ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ....

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 03/06/2005 ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ) ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ .... ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ....

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ..ΕΙΝΑΙ.... ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ,,,,ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ..... ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ,ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....

Η ιστορία σου με συγκλόνισε....Είσαι γενναίος άνθρωπος...Ο πόνος σμιλεύει τους χαρακτήρες μας....Θα ήθελα να σε έχω φίλη...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΩ ΜΡ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΛΕΩ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΜΑΑΑΑ" ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ...

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΡΕΝΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΗΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΗΛΠΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .. ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ... ΑΛΛΑ ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ??? ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΗ,ΣΤΗΝ ΑΓ.ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΑΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ? "ΑΧ! ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ,,, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ..."

Εχω συγκλονιστει....Ειλικρινα δεν εχω λογια...κ δεν νομιζω οτι υπαρχουν λογια...Ναι πιστευω οτι ο Θεουλης δεν ειναι τιμωρος οσο κ αν μας πονανε οι απολιες μας...Εγω σου ευχομαι (οπως κ σε ολες μας) απο τα βαθυ της ψυχης μου κ της καρδιας μου συντομα οι κοιλιτσες μας να γεμισουν ζωουλες που θα μας δωσουν την ευτυχια που περιμενουμε....Ειλικρινα αν χρειαστεις καποιον να μιλησεις για οτιδηποτε ευχαριστως να σε ακουσω...φιλια

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, "ΝΤΟΛΥ" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΑ !!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ή ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ (2,5 ΕΤΩΝ) ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ..."ΜΑΜΑ ΜΟΥ!".

ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ (ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ) ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΤΛ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ... ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ... ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ (ΚΟΝΤΕΥΕΙ 4 ΕΤΩΝ) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΗΣ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ .... ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.... ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΕΒΑΛΑ... ΤΟ ΕΧΑΣΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ).... ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 22/06/2010 ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ... ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ....

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 03/06/2005 ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ) ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ .... ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ....

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ..ΕΙΝΑΙ.... ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ,,,,ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ..... ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ,ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....

Τα λόγια σου, η ιστορία σου, με συγκλόνισαν τόσο πολύ...όταν πήγα να γεννήσω το μωρό μου, σκεφτόμουν ότι αυτό που δεν θα άντεχα να βιώσω ήταν να πάθει κάτι ο Μιχάλης μου..Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερος πόνος στη ζωή από το να χάσει κανείς το παιδί του.....Φέρνω τη σκηνή που περιέγραψες στο μυαλό μου...και νιώθω να λυγίζω από το τόσο μεγάλο βάρος...Τι να σου πω κορίτσι μου; Νιώθω έναν απέραντο θαυμασμό και σεβασμό για σένα. Έχεις τόση δύναμη ψυχής μέσα σου, να είναι καλά η πριγκίπισσά σου που σου κρατάει σφικτά το χέρι.....

4iqfp2.png?nAtPrUav

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Ντόλη....

Θες μια αγκαλίτσα πάλι;:-D

Κουράγιο κοπέλα μου.....

Ο χρόνος θα σε βρει με μωράκι, είμαι σίγουρη...

Ναι θέλω μια ακόμη αγκαλίτσα....

Όπως με είχες συμβουλέψει, σήμερα, μία ημέρα μετά τα γενέθλια του γιου μου, ένιωσα (σχεδόν) έτοιμη τελικά να εγκαταλείψω το άλλο τικεράκι..αυτό του αποχωρισμού....

Δεν νιώθω ότι τον προδίδω, θα υπάρχει πάντα μέσα στην καρδιά και την σκέψη μου...

Πηγαίνω παρακάτω...και μακάρι η ευχή σου να βγει αληθινή...σ'ευχαριστώ.

4iqfp2.png?nAtPrUav

Όπως με είχες συμβουλέψει, σήμερα, μία ημέρα μετά τα γενέθλια του γιου μου, ένιωσα (σχεδόν) έτοιμη τελικά να εγκαταλείψω το άλλο τικεράκι..αυτό του αποχωρισμού....

Δεν νιώθω ότι τον προδίδω, θα υπάρχει πάντα μέσα στην καρδιά και την σκέψη μου...

Mπράβο μανούλα Ντόλη.Αυτό είναι σίγουρα ένα βημα μπροστά!!!

Ντόλη μου....

είμαι τόσο χαρούμενη....Πάντα μετά την βουτιά στον πάτο έρχεται η εκτίναξη στην επιφάνεια!! Και ναι, εσύ το πήρες απόφαση!!!

Είσαι σε καλό δρόμο...

Όταν έβγαλα το δικό μου τικεράκι αποχωρισμού, φοβόμουν μήπως νιώσω ότι την προδίδω....πόσο γνώριμα τα μονοπάτια που βαδίζεις... Μετά το τικεράκι του αποχωρισμού έρχεται αυτό που είναι λίγο πιο κάτω...

(((((((ΝΤΟΛΗ)))))))

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ντόλη μου, χρόνια πολλά στον κούκλο σου! να ειναι παντα γερος και δυνατός. σου ευχομαι πάντα υγεία και ευτυχία... είσαι δυνατή και πιστεύω πως θα τα καταφέρεις. για μία ακόμα φορά σε ευχαριστώ για τα λόγια που μου έδωσαν κουράγιο τις δύσκολες πρώτες μέρες.. σε σκεφτομαι πάντα1

βασω, η ιστορία σου είναι απίστευτη... κουράγιο και κρατήσου γιατί μεγαλώνεις ήδη ένα παιδί και σε έχει ανάγκη... η γειτόνισσά μου έχασε πριν τρεις μήνες απο λευχαιμία τον εγγονό της και η νύφη της εχει καταθλιψη τώρα όπως εσυ... δεν βρίσκω λόγια για να σε συμπονέσω... μόνο κανε κουράγιο

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ...ΤΟΣΟ ΣΤΟΡΓΙΚΑ.... ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ή ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ... ΑΠΛΑ ... ΤΑ ΑΚΟΥΝ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.....

ΜΙΑ "ΦΙΛΗ" ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΝΟΜΙΖΩ 3 ΜΗΝΕΣ) ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ... "ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΒΑΣΩ ...ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ". ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ & ΕΓΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ .."ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ??? ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ... ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΣΠΛΑΧΝΟ ΜΑΣ..." Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ "ΜΙΖΕΡΗ"...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ.... ΝΙΩΘΩ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ) ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ...

"CATHY1716" ---> ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΓΚΑΛΙΑ"... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ....

"ΝΤΟΛΗ" ---> ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ... ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ...

"VASDELI" ---> ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ... ΜΑΚΑΡΙ...

"ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ" ---> ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ... ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΝΙΑ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ...

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

ΜΙΑ "ΦΙΛΗ" ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΝΟΜΙΖΩ 3 ΜΗΝΕΣ) ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ... "ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΒΑΣΩ ...ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ". ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ & ΕΓΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ .."ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ??? ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ... ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΣΠΛΑΧΝΟ ΜΑΣ..." Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ "ΜΙΖΕΡΗ"...

Αχ Παναγια μου τι διαβάζω....Εγω θα σου πω μια άλλΗ ιστορια...Εγω οπως εχω πει ΣΤΙς 4/6 ανγκάστηκα να κανω αποξεση....:-(...μετα απο αρκετες μερες με πηρε τηλέφωνο μια ξαδερφη μου(με την οποια αν ολα πηγαιναν καλα θα γεννουσαμε μαζι) κ με ρωτησε τι κάνω....μην τα πολυλογώ με τη σειρα μου την ρωτησα κ εγω τι κανει κ η απαντηση της ήταν¨:" αστα να πανε χαλια ειμαι (ειλικρινα τρομαξα), εχω συνεχεια αναγουλες κ μερικες φορες κανω εμετο...." Χρειαζεται να το σχολιασω???Επεσα απο τα συννεφα Βάσω μου....αυτη ηταν η "παρηγορια μου"...ειλικρινα πλέον δεν περιμένω απο κανένα να καταλάβει (ειδικα απο δικους μου ανθρώπους)!!!Ευχαριστώ το Θεο που εσεις με νοιωθετε κ μου δινεται κουράγιο...Παρακαλαω συνεχεια να μην περνάει καμια γυναίκα ολες τις καταστάσεις που εχουμε περασει αλλες περισσοτερο κ αλλες λιγοτερο τραγικες...Μιζερες ειναι αυτες που το λένε...Μην στεναχωριεσαι Βάσω μου...Χαιρομαι που εχω εσενα κ να χαιρεσαι που εχεις εμενα, να πριζει η μια την αλλη,:wink:, και να δινει δυναμη η μια στην αλλη και πανω απολα να καταλαβαινει η μια την αλλη....

Φιλακια πολλααααα

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

αχ σε ευχαριστω πολυ...

Να με πριζεις οοοοοοσο θες...

εισαι τρομερή ... εισαι πολύ καλη ψυχη !

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

αχ σε ευχαριστω πολυ...

Να με πριζεις οοοοοοσο θες...

εισαι τρομερή ... εισαι πολύ καλη ψυχη !

:oops:

Και εσυ εισαι πολυ γλυκια ψυχη...

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...

Αντε λοιπον ας αλληλοπριχτουμε....:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ...ΤΟΣΟ ΣΤΟΡΓΙΚΑ.... ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ή ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ... ΑΠΛΑ ... ΤΑ ΑΚΟΥΝ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.....

ΜΙΑ "ΦΙΛΗ" ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΝΟΜΙΖΩ 3 ΜΗΝΕΣ) ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ... "ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΒΑΣΩ ...ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ". ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ & ΕΓΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ .."ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ??? ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ... ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΣΠΛΑΧΝΟ ΜΑΣ..." Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ "ΜΙΖΕΡΗ"...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ.... ΝΙΩΘΩ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ) ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ...

Ειλικρινά δεν έχω λόγια να πω για αυτά που πέρασες κοπέλα μου! Είναι απίστευτος ο πόνος που βίωσες! Όσο για τη συμπεριφορά της "φίλης" σου ένα μόνο εύχομαι πάντα σε όλες, να μην περάσει ποτέ τέτοιο Γολγοθά για να σε κατανοήσει και να καταλάβει το μέγεθος της απώλειας! :(:(

Αν και καμποσο καιρό γράφω σπάνια, διαβάζω πάντα την ενότητα αυτή γιατι έζησα κι εγώ πολύ δύσκολες στιγμές πέρισυ τον Ιούλιο! Αναγκάστηκα κι εγώ να κάνω διακοπή κύησης στην 23η εβδομάδα λόγω σοβαρότατου καρδιολογικού προβλήματος του μωρού μας! :-(:sad::-(.. Ακόμα και τωρα, σχεδον ενα χρόνο μετα (23 Ιουλιου) δεν εχει περάσει μια μέρα που να μην σκέφτομαι το αγοράκι μου και να μην κλαιει η ψυχή μου για το χαμό του... Μπορεί να το παίζω άνετη στους άλλους ακομα και στον αντρα μου πλεον και ότι το ξεπέρασα αλλά ειλικρινά ο πονος ειναι ακόμη μεγαλος και μονο η ψυχουλα μου το ξερει.... Ευτυχώς που έχω το κοριτσακι μου αλλιως θα είχα τρελαθει ειλικρινά... Ασε που από το γυρω περιβάλλον μου έχω όλο εγκυμονουσες που ολα τους πανε τελεια και εγω να σκεφτομαι γιατι Θεε μου σε μενα :confused::confused::confused:

Ειμαστε ηδη στον 9ο μηνα προσπαθειων και ακομα δεν εχει ερθει η πολυποθητη εγκυμοσυνη.. Ευχομαι ομως μεσα απο την καρδια μου ολες να κρατησουμε συντομα ενα υγιες αγγελουδι στην αγκαλιτσα μας!!

Ειμαστε ηδη στον 9ο μηνα προσπαθειων και ακομα δεν εχει ερθει η πολυποθητη εγκυμοσυνη.. Ευχομαι ομως μεσα απο την καρδια μου ολες να κρατησουμε συντομα ενα υγιες αγγελουδι στην αγκαλιτσα μας!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...:-P

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...:-P

Efcomai se oles grigorh swmatiki k psixiki anarwsh gia na mas erhi grigora...na ipenthimizume se oles mas oti mono molis iremisume tha boresume na exume k pali ena sporaki...

Βάσω μου, επειδή έχω βιώσει και τις δύο απώλειες (και τον μπαμπά μου πέρισυ τον Αύγουστο και το μωράκι μου 5 μήνες μετά από τον μπαμπά μου), θέλω να πω ότι δεν συγκρίνεται ο πόνος της απώλειας του μωρού μου, παρόλο που δεν το είδα και δεν το αγκάλιασα ποτέ.

Η ψυχολόγος με την οποία είχα μιλήσει τότε, μου είχε πει ότι μεγαλώνουμε και στο μυαλό μας υπάρχει πάντα το γεγονός ότι η φυσική κατάληξη είναι να χάσουμε κάποια στιγμή τους γονείς μας...Φέρνοντας ένα παιδί στον κόσμο, δεν μπορούμε ποτέ να φανταστούμε ότι εκείνο θα φύγει πρώτο...Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοια άτομα στον κόσμο σαν τη "φίλη" που ανέφερες...και λυπάμαι περισσότερο που είχες την ατυχία να τη γνωρίσεις εσύ...

4iqfp2.png?nAtPrUav

Efcomai se oles grigorh swmatiki k psixiki anarwsh gia na mas erhi grigora...na ipenthimizume se oles mas oti mono molis iremisume tha boresume na exume k pali ena sporaki...

Αχ algio μου, εγω θα ηρεμησω οταν ξερω οτι το μωρακι μου ειναι καλα κ υγειεστατο...μονο αυτο θα σκεφτομαι συνεχεια...θα φοβαμαι μεχρι κ να ερθει η ωρα να το πιασω στην αγκαλια μου...:|

Αχ algio μου, εγω θα ηρεμησω οταν ξερω οτι το μωρακι μου ειναι καλα κ υγειεστατο...μονο αυτο θα σκεφτομαι συνεχεια...θα φοβαμαι μεχρι κ να ερθει η ωρα να το πιασω στην αγκαλια μου...:|

Έτσι είναι καλή μου...δε νομίζω ότι ο φόβος θα μας αφήσει μέχρι τότε...θα πορευτούμε όμως μαζί του. Ένα βήμα κάθε φορά.

4iqfp2.png?nAtPrUav

Έτσι είναι καλή μου...δε νομίζω ότι ο φόβος θα μας αφήσει μέχρι τότε...θα πορευτούμε όμως μαζί του. Ένα βήμα κάθε φορά.

Ναι Ντολη μου ετσι ειναι...μαζι πορευομαστε...η μια δινει δυναμη στην αλλη...σημερα επιτελους ειπια το τελευταιο αντισυλληπτικο χαπι...επιτελους!!!Ολες οι μερες μου φανηκαν μηνες!!!

Αχ γλυκιες μου μανουλες πονεσα για λιγο μαζι σας,τα δακρυα σας γινανε και δικα μου.Ευχομαι το χαμογελο σας να ερθει γρηγορα στο προσωπο σας,να το μαθω και να χαμογελασω και εγω για σας.Σας φιλω γλυκά

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...