Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κοριτσια!!!!!!!!!!

ξερετε ποιο ειναι το μικροτερο νουμερο στα crocs;;;;;;;

ο μικρουλης μου φοραει 21 νουμερο και σημερα που εκανα μια βολτα δε βρηκα;;;; μηπως δεν υπαρχει τοσο μικρο;;;;;

παντως εμενα με εχετε ηδη πεισει να παρω και για τον εαυτο μου!!!!!!!

Αρχίζουν από 19-20, 21-22, 23-24 κ.ο.κ. Εγώ τα πήρα από το Ιntersport αλλά δεν έβρισκα νούμερο και μου τα έφεραν από άλλο κατάστημά τους. Γενικά έχουν γίνει ανάρπαστα, αλλά κάπου θα βρεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, στη παραλία δεν τους βγαίνουν αυτά τα παπουτσάκια;Εννοώ όταν τρέχουν πάνω στα πετραδάκια ή και μέσα στη θάλασσα δεν τους φεύγουν από το πόδι;

Τελικά εμείς έχουμε μεγάλο ποδαράκι από ό,τι διαβάζω...φοράμε ήδη το 23...τα νούμερα είναι κανονικά στα cross έτσι; Δεν θέλω να σκεφτώ ότι θα της πάρω και άλλα παπούτσια..ήδη έχουμε αγοράσει 4 ζευγάρια για το καλοκαίρι...αλλά αν είστε τόσο ευχαριστημένες εσείς με αυτά, με βάζετε σε σκέψεις...

Καλημέρα!Ρε κορίτσια κι εγώ τα κροκς της πήρα τα αυθεντικά αυτά με το κροκοδειλάκι στο πλάι. Εμένα τα γυναικεία δεν με βόλεψαν καθόλου. Άλλες μαμάδες μου τα σύστησαν για τη μικρή ως πολύ καλά. Δεν ξέρω αν τα βολέυεται επειδή συνήθως γενικά προτιμά να είναι ξυπόλητη, αλλά ρε παιδιά είναι πλαστικά και το πόδι του παιδιού όποτε τα φοράει και τα βγάζει γίνεται ζούπα στον ιδρώτα. Εντάξει γενικά ιδρώνουν τα πόδια της αλλά με τα συγκεκριμένα παπούτσια ένα παραπάνω. Βέβαια δεν μπορώ να σκεφτώ και άλλο παντοφλάκι κατάλληλο για την ηλικία της οπότε....

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Αρχίζουν από 19-20, 21-22, 23-24 κ.ο.κ. Εγώ τα πήρα από το Ιntersport αλλά δεν έβρισκα νούμερο και μου τα έφεραν από άλλο κατάστημά τους. Γενικά έχουν γίνει ανάρπαστα, αλλά κάπου θα βρεις.

στα Ιntersport τι τιμη τα εχει ?

Δεν ξέρω αν τα βολέυεται επειδή συνήθως γενικά προτιμά να είναι ξυπόλητη, αλλά ρε παιδιά είναι πλαστικά και το πόδι του παιδιού όποτε τα φοράει και τα βγάζει γίνεται ζούπα στον ιδρώτα. Εντάξει γενικά ιδρώνουν τα πόδια της αλλά με τα συγκεκριμένα παπούτσια ένα παραπάνω. Βέβαια δεν μπορώ να σκεφτώ και άλλο παντοφλάκι κατάλληλο για την ηλικία της οπότε....

παραξενο μου φαινεται!! της δικιας μου που δεν σταματαει ουτε ενα δευτερολεπτο ολη μερα, μενουν στεγνα!!

απο το μαγαζι που τα πηρα, μου ειπαν οτι δεν ιδρωνουν επειδη λεει (και) καλα εχουν ρινισματα ξυλου μεσα..

καλα, αυτο εμενα μου φαινεται λιγο μουφα... σιγα μην εχει και ρινισματα χρυσου μεσα!!:lol:

αυτο που δεν μου πολυαρεσει, ειναι οτι οταν της βγαζω -τα φοραει σχεδον ολη μερα ομως... στον κηπο, στη βεραντα, στην αμμουδια- οταν τα βγαζουμε, τα πατουσακια της απο κατω εχουν τα σημαδια απο το παπουτσι.. τις κουκιδιτσες..

Διαφημίσεις

Ο παππούς της μικρής της πήρε χτες τα παρακάτω:

http://demandware.edgesuite.net/aadb_prd/on/demandware.static/Sites-crocs_us-Site/Sites-masterCatalog_Images/default/v1276581290864/product-images/standard/10006_top_610.jpg

Μόλις τα είδε ξετρελάθηκε, τα φόρεσε αμέσως, ήταν πολύ άνετα και δεν την ενοχλούσαν καθόλου στο περπάτημα. Ήταν πολύ σταθερά και δεν της έβγαιναν από το πόδι όπως νόμιζα.

παραξενο μου φαινεται!! της δικιας μου που δεν σταματαει ουτε ενα δευτερολεπτο ολη μερα, μενουν στεγνα!!

απο το μαγαζι που τα πηρα, μου ειπαν οτι δεν ιδρωνουν επειδη λεει (και) καλα εχουν ρινισματα ξυλου μεσα..

καλα, αυτο εμενα μου φαινεται λιγο μουφα... σιγα μην εχει και ρινισματα χρυσου μεσα!!:lol:

αυτο που δεν μου πολυαρεσει, ειναι οτι οταν της βγαζω -τα φοραει σχεδον ολη μερα ομως... στον κηπο, στη βεραντα, στην αμμουδια- οταν τα βγαζουμε, τα πατουσακια της απο κατω εχουν τα σημαδια απο το παπουτσι.. τις κουκιδιτσες..

Υποτίθεται ότι οι κουκιδίτσες αυτές κάνουν μασαζ στο πόδι. Εμένα πάλι αυτές ακριβώς με ενοχλούσαν στα δικά μου και δεν τα ξαναέβαλα. Πάντως της μικρής όχι απλά ιδρώνουν αλλά λες και έχω ρίξει νερό μέσα όταν τα βγάζει. Και γενικά δεν τα προτιμά οπότε της τα έχω για τη θάλασσα τώρα.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

φις μεθαυριο εχω τη βάφτιση του μπέμπη,

κ ηδη με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι του πηραν δωρο τετοια

cross, (όχι ότι τα ξερα, εδω τα δα:lol:)

οπότε κ να ζηλευα , μου τα πηραν ηδη:cool:

να σκάσεις , να σκάσεις , να σκάσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

Ο παππούς της μικρής της πήρε χτες τα παρακάτω:

http://demandware.edgesuite.net/aadb_prd/on/demandware.static/Sites-crocs_us-Site/Sites-masterCatalog_Images/default/v1276581290864/product-images/standard/10006_top_610.jpg

Μόλις τα είδε ξετρελάθηκε, τα φόρεσε αμέσως, ήταν πολύ άνετα και δεν την ενοχλούσαν καθόλου στο περπάτημα. Ήταν πολύ σταθερά και δεν της έβγαιναν από το πόδι όπως νόμιζα.

Αυτά είχα πάρει κι εγώ πέρισυ στο μικρό μου και δεν τα έβγαλε καθόλου ούτε ίδρωνε το ποδαράκι του. Μάλλον είναι θέμα αν ιδρώνουν τα πόδια των μικρών μας ή όχι. Τώρα πρέπει να του πάρουμε μεγαλύτερα και ελπίζω να βρω και για τη μικρούλα μου που φοράει 20-21!

ελενη, εγω τα βρηκα στην αναβυσσο... σε βολευει??? :lol::lol::lol:

:lol::lol:αμε ενα τσιγαρο δρομος ειναι και δεν καπνιζω κιολας:lol:

καλε ενοουσα μηπως σε καμια γνωστη αλυσιδα που να εχουμε και εδω:confused:

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Βρε κόρες για λύστε μου μια απορία: αφού έχω παρει τα αυθεντικά (περίπου 25 ευρώ) και αφού υποτίθεται το πόδι δεν ιδρώνει γιατί της δικιάς μου γίνεται λούτσα η πατούσα σχεδόν καθημερινά;

Κατά τα άλλα είναι τέλεια....

:lol::lol:αμε ενα τσιγαρο δρομος ειναι και δεν καπνιζω κιολας:lol:

καλε ενοουσα μηπως σε καμια γνωστη αλυσιδα που να εχουμε και εδω:confused:

ελέεεεενη

τι νουμερο φοράει η μαριάνθη; εχω ενα 25άρι φούξια αγορασμένο από το λιντλ. ειχα παρει 2 ζευγάρια, μπορώ να στο δώσω το ένα.

age.png

ειναι στο παιδακι τελικα...

της δικιας μου μενουν ολοστεγνα τα ποδια, αλλα εχουμε αλλο προβλημα..

με τα νυχια.... πολυ σκληρα!!! (αλλο τοπικ αυτο, ασχετο με τα κροκς)

• 1 χρόνο μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...