Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καφε υγρα στον 6ο μηνα

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Ειμαι νέο μέλλος οπότε καλώς σας βρήκα.

Αν έχει περάσει κάποια αυτό που θα σας διηγηθώ παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα ελπίδας. είμαι 29 ετών και τώρα είμαι 21 εβδομάδων και 3 ήμερων στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Στην αρχή(4-5 εβδομάδων) είχα μικρά προβλήματα (αίμα) αλλά με utrogestan και ξεκούραση όλα έστρωσαν. Πριν δυο μέρες είδα σημάδια καφέ υγρού από τον κόλπο μου στο χαρτί. Ότι εξετάσεις είχα κάνει πριν περίπου 20-25 μέρες είχαν βγει καθαρές. Ο γιατρός μου έκανε χθες υπέρηχο και μου είπε ότι το μωράκι μου είναι καλα.δεν είδε κάποια αποκόλληση. Μου έκανε και κολπικό έλεγχο και εκεί είδε λίγο ερεθισμένο τον κόλπο μου (με τον σύζυγο δεν έχουμε επαφές αυτούς τους μήνες) και μου είπε ότι ίσως είναι τραχηλίτιδα. Μου είπε να πάρω trofocard προς το παρών .Στείλαμε δείγματα για καλλιέργεια αλλά έως την άλλη εβδομάδα που θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε τίποτα σίγουρο. Δυο μέρες δεν ξανά είδα κάτι. Αλλα σήμερα το πρωί είδα πάλι υγρά (βλέννες) τα οποία είχαν σκούρο καφέ αλλα και κόκκινο σκούρο αίμα. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ξάπλα και 3 trofocard κάθε 8 ώρες και να τον ξανά ενημερώσω.(δεν έχω πόνο μόνο λίγες συσπάσεις έρεα) Help me !!!! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !!

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί δεν είχα καμιά αντίστοιχη εμπειρία, όμως σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, μέσα απ' την καρδιά μου!

Εγω ειχα μια αποκολληση στην 12 εβδομαδα με πολυ αιμα...περασα 40 μερες ξαπλα με utrogestan και ολα πηγαν καλα. Στη συνεχεια στην 29 εβδομαδα ξαναειχα αιμα αλλα και πονους....εκει μου ξεκινησαν αγωγη για να σταματησουν τις συσπασεις. Εκει μου ειπαν οτι οι συσπασεις διαφοροποιουν τον τραχηλο, τον χαμηλωνουν και ματωνει....το αιμα δεν ηταν απο αποκολληση πλακουντα οπως την πρωτη φορα αλλα επειδη πιεζεται ο τραχηλος. Εκανα θεραπεια με adalat utregestan μπολικο μαγνησιο καθως και πολυ ξεκουραση. Τα καταφερα και εκλεισα την 38 εβδομαδα οπου ξαναμπηκα νοσοκομεια παλι με αιμα απο τον τραχηλο...μετα απο λιγο γεννησα τον κουκλο μου

η συμβουλη μου ειναι πολλη ξεκουραση.....μερκα σωματα δεν αντεχουν καθολου κουραση. Εγω θυμαμαι οτι αν περπαταγα λιγο παραπανω αμεσως ειχα συσπασεις..οι συσπασεις μου ειχαν ξεκινησει απο πολυ νωρις.απο την 20 εβδομαδα....οι συσπασεις μεταβαλλουν τον τραχηλο ο οποιος ματωνει και οδηγουν σε προωρο τοκετο

ξαπλα ξαπλα ξαπλα και ολα θα πανε καλα