Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΧΕΔΟΝ 1,5 ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...????

Recommended Posts

Καλημέρα σας θα ήθελα τη βοηθειά σας αν σας έχει συμβεί παρόμοιο γεγονός ή έχετε ακούσει κάτι.

μου ήρθε περίοδος με 2 μέρες καθυστέρηση την παρασκευή το βράδυ....

σάββατο βράδυ ήμουν στα τελειώματα και κυριακή πρωί είχα σχεδόν καθαρίσει.....:roll::roll:

κανονικά μου κρατάει 4 μέρες ....

σας ευχαριστώ!!

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

Αχ, κοριτσάκι μου και εμένα με ανυσηχεί αυτό. Από εκεί που είχα περίοδο 5 ημέρες με πολλή ροή, τους τελευταίους μήνες έχω το πολύ 1,5 μέρα με ελάχιστη ροή... Τι να φταίει άραγε?

Εμείς οι δυο, σαν ένα ...

Αχ, κοριτσάκι μου και εμένα με ανυσηχεί αυτό. Από εκεί που είχα περίοδο 5 ημέρες με πολλή ροή, τους τελευταίους μήνες έχω το πολύ 1,5 μέρα με ελάχιστη ροή... Τι να φταίει άραγε?

καλημέρα! εμένα μου συμβαίνει πρώτη φορά.. θα πάω στη γιατρό μου, αλλά με έχει φάει το άγχος...

εσένα αφού συνεχίστηκε και άλλους μήνες δεν ρώτησες τίποτα το γιατρό σου???

b1xOp2.png

QBskp2.png

Η γυναικολόγος μου μου είπε ότι μάλλον δεν κάνω ωορηξία. Άλλα μόνο αυτό. Τίποτα άλλο. Ούτε εξετάσεις, ούτε συμβουλές για το πως αντιμετοπίζεται, ούτε φάρμακα, ούτε τίποτα...

Όπως καταλαβαίνεις είμαι σε αναζήτηση νέου γιατρού...

Διαφημίσεις

καλημέρα! εμένα μου συμβαίνει πρώτη φορά.. θα πάω στη γιατρό μου, αλλά με έχει φάει το άγχος...

Η πρώτη φορά πάντως μπορεί να είναι και συμπτοματική.

Παρ' όλα αυτά μην το αφήνεις.

Εγώ αυτό το λάθος έκανα. Αφησα να περάσουν 2-3 μήνες πιστεύοντας πως είναι από κρύωμα ή από κούραση και πολύ στρες (γιατί έχω κάποια θεματάκια που με απασχολούν)...

Τώρα ψάχνω συστάσεις από κάποιον καλό γυναικολόγο, μπας και μπω σε μια σειρά.

εγώ θα πάω να κάνω υπέρυχο και θα δει μου είπε...

Και εγώ πήγα και έκανα υπέρυχο μήτρας και εξαρτημάτων (ιδιωτικά) αλλά δεν έδειξε τίποτα. Τώρα σκέφτομαι να πάω να κάνω και έναν κολπικό υπέρυχο μήπως είναι λεπτομερέστερος. Τι άλλο να κάνω? Η γιατρός μου δεν μου γράφει τίποτα...

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι και περιμένω νέα σου!

Η πρώτη φορά πάντως μπορεί να είναι και συμπτοματική.

Παρ' όλα αυτά μην το αφήνεις.

Εγώ αυτό το λάθος έκανα. Αφησα να περάσουν 2-3 μήνες πιστεύοντας πως είναι από κρύωμα ή από κούραση και πολύ στρες (γιατί έχω κάποια θεματάκια που με απασχολούν)...

Τώρα ψάχνω συστάσεις από κάποιον καλό γυναικολόγο, μπας και μπω σε μια σειρά.

εμείς προσπαθούμε για μωράκι και λέω μήπως....

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα μου είχε πει η μαμά μου ότι η γιαγιά μου είχε 1,5 μέρα περίοδο. Σας πληροφορώ ότι γέννησε 9 παιδιά! Δεν λέω ΦΥΣΙΚΆ να μην το ψάξετε, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά, οπότε μην αγχώνεστε προκαταβολικά!

Κορίτσια εμένα μου είχε πει η μαμά μου ότι η γιαγιά μου είχε 1' date='5 μέρα περίοδο. Σας πληροφορώ ότι γέννησε 9 παιδιά! Δεν λέω ΦΥΣΙΚΆ να μην το ψάξετε, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά, οπότε μην αγχώνεστε προκαταβολικά![/quote']

Μακάρι να έχω μπεμπάκι!!! φοβάμαι μην είναι κάτι άλλο...!!! :?:-?

b1xOp2.png

QBskp2.png

Εμένα μια φορά μόνο μου είχε τύχει αυτό, να κρατήσει 1 μέρα, και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν καθόλου η περίοδος μου αλλά αρχικό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης.

There is no patch for human stupidity.

Εμένα μια φορά μόνο μου είχε τύχει αυτό, να κρατήσει 1 μέρα, και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν καθόλου η περίοδος μου αλλά αρχικό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης.

ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ!92 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΜΕΣ). ΕΙΧΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΩΣ!

δηλαδή ήσουν έγκυος??? είχες κανονική ροή αυτή την μία μέρα???

αχ πες μου σε παρακαλώ!!!!

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

Θυμάμαι ότι ήταν όπως την πρώτη μέρα της περιόδου, το στήθος μου είχε πρηστεί, πονούσα ελαφρά στην κοιλιά, μόνο οι ημερομηνίες ήταν λίγο αταίριαστες αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Όταν σταμάτησε την δεύτερη μέρα ανησύχησα γιατί δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά, το έψαξα στο internet, διάβασα ότι μπορεί να ήταν implantation bleeding και έκανα τεστ εγκυμοσύνης που βγήκε θετικό.

There is no patch for human stupidity.

νομιζω οτι η θερμοκρασια επηρρεαζει την περιοδο-εγω για παραδειγμα καθε καλοκαιρι που πιανουν οι ζεστες εχω πιο λιγο περιοδο κ πιο λιγες μερες...βεβαια η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη αλλα το ειπα μηπως βοηθησω λιγακι:wink:

line_line_typew6_beg_d_typew5_time_1251000000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

νομιζω οτι η θερμοκρασια επηρρεαζει την περιοδο-εγω για παραδειγμα καθε καλοκαιρι που πιανουν οι ζεστες εχω πιο λιγο περιοδο κ πιο λιγες μερες...βεβαια η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη αλλα το ειπα μηπως βοηθησω λιγακι:wink:

matinaki εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει.. βασικά φοβάμαι για κύστη....

εσυ? ολα καλά???

b1xOp2.png

QBskp2.png

θα πας στο γυναικολογο κ θα ηρεμησεις-για 1 φορα που ετυχε δε νομιζω να ειναι κατι γι'αυτο προσπαθησε να μην αγχωνεσαι:wink:

εμεις ψαχνουμε να κλεισουμε ραντεβου για εξεταση σπερματος-ολο μες το αγχος κ γω!:?

line_line_typew6_beg_d_typew5_time_1251000000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΜΕ 1,5 ΜΕΡΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΠΗΚΕ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ. ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.ΗΤΑΝ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΩΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΜΕ 1,5 ΜΕΡΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΠΗΚΕ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ. ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.ΗΤΑΝ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΩΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.

σου ήρθε τις μέρες που περίμενες ή άσχετες?

b1xOp2.png

QBskp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...