Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΧΕΔΟΝ 1,5 ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλά να πάει Anastasaki μου με τη γιατρό σου!!!!!!!!!!

Ό,τι καλύτερο!!!!!!!!!!!!

Καλά είμαι κι εγώ...... αν εξαιρέσεις ένα κεφάλι καζάνι (είχα μία δουλειά στο PC για τον καλό μου, αλλά τα παράτησα...... πονοκέφαλος βρε παιδάκι μου το Excel!!!!!!!)

Κατά τ' άλλα...... πονάω!!!!!!!!!!!!!!!!! Πονάω πολύ!!!!!!!!!!!!!! Κι ανακατεύομαι!!!!!!!!!!!!!! Δε θέλω ρε γμτ να έρθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν την θέλω την κυρία λέμε!!!!!!!!!!!!!!!

Stellinula, μια χαρά η χοριακούλα σου!!!!!!! Μπράβο χρυσό μου!!!!!!!!! Υπέροχα όλα!!!!!!!!!!!!

• 2 χρόνια μετά...

Γεια κ απο μενα κοπελες!

εμεις ειμαστε στην προσπαθεια για μπεμπακι.. 4ος μηνας προσπαθειων πλεον.. κ αφου περιμενα την καταραμενη :evil: στις 3 ιουλιου , μου ηρθε ξημερωματα 30/6 και απο χτες εχψω πολυυυυυυ λιγο αιμα... σαν αυτα στα καθαρισματα.. μεχρι το βραδυ απ οτι φαινεται θαδεν θα χω τπτ...

συνολο?? 1 μερα και ισως κ κατι αν πιανονται και τα καθαρισματα..

αυτο 1η φορα το εχω παθει.. κ ηθελα να ρωτησω μηπως ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης ? διοτι ωορηξια εκανα παρα πολυ νωρις στην 7η μερα του κυκλου (ο κυκλος μ ειναι 30 ημερων σταθερος αν εξαιρεσουμε αυτη την φορα που ηρθαν νωριτερα )

για πειτε μου !

φιλακια πολλαααααα

Αν θεός γινόμουν για λίγο.. θα άλλαζα πολλά δεν σου κρύβω... ενα όμως θα άφηνα ίδιο... ''Εσένα αγάπη μου''

dgCgp3.png

4WCBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια κ απο μενα κοπελες!

εμεις ειμαστε στην προσπαθεια για μπεμπακι.. 4ος μηνας προσπαθειων πλεον.. κ αφου περιμενα την καταραμενη :evil: στις 3 ιουλιου , μου ηρθε ξημερωματα 30/6 και απο χτες εχψω πολυυυυυυ λιγο αιμα... σαν αυτα στα καθαρισματα.. μεχρι το βραδυ απ οτι φαινεται θαδεν θα χω τπτ...

αυτο 1η φορα το εχω παθει.. κ ηθελα να ρωτησω μηπως ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης ? διοτι ωορηξια εκανα παρα πολυ νωρις στην 7η μερα του κυκλου (ο κυκλος μ ειναι 30 ημερων σταθερος αν εξαιρεσουμε αυτη την φορα που ηρθαν νωριτερα )

για πειτε μου !

φιλακια πολλαααααα

Ο κυκλος σου ειναι 30 ημερων και εκανες ωορρηξια την 7η;;;;Το ειδες στον υπερηχο;

Ujhhp3.png

NNSNp3.png

Γεια κ απο μενα κοπελες!

για πειτε μου !

φιλακια πολλαααααα

Γεια σου ζουζουνακι!

Για την οωρηξια σου πως εισαι σιγουρη??

Εκανες τεστακι??

Μπορει να ειναι ορμονικη διαταραχη,η αλλαγη κυκλου,η οτι δηποτε!

Για να ηρεμησεις κανε ενα τεστακι,αν εισαι θα δειξει σιγουρα!!

Ευχομαι τα καλυτερα:D:D

8A4Lp3.png4LzPp3.png

Γεια σου ζουζουνακι!

Για την οωρηξια σου πως εισαι σιγουρη??

Εκανες τεστακι??

Μπορει να ειναι ορμονικη διαταραχη,η αλλαγη κυκλου,η οτι δηποτε!

Για να ηρεμησεις κανε ενα τεστακι,αν εισαι θα δειξει σιγουρα!!

Ευχομαι τα καλυτερα:D:D

Ανοιξα δικο μου θεμα (1 ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ λεγεται) τα λεω αναλυτικα ολα... οποια θελεις ας μπει να δει τι γραφω κ να μου πει την γνωμη της .. ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!! φιλακια :)

Αν θεός γινόμουν για λίγο.. θα άλλαζα πολλά δεν σου κρύβω... ενα όμως θα άφηνα ίδιο... ''Εσένα αγάπη μου''

dgCgp3.png

4WCBp3.png

• 2 χρόνια μετά...

Γειά σας κοπέλες, είμαι προβληματισμένη για την περίοδο μου. Εδω και δύο μήνες αντι 7 μέρες που ήταν, βλεπω σε τρείς μέρες. Ειδα στις 12-15 Ιουνίου και 10-13 Ιουλίου. Μήπως συμβαίνει κάτι ; Ανυσηχώ. :-(:confused: Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού με γυναικολόγο αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα μην μπας και δεν είναι κάτι ανυσηχητικό.

Επίσης ειμαι αρραβωνιασμένη και εχω σεξουαλική επαφή με τον αρραβωνιαστικό μου.

• 2 months later...

καλησπερα σας κοριτσια!! κι εγω εχω ενα θεμα τους 2 τελευταιους μηνες. καθε μηνα η περιοδος μου διαρκουσε 4 με 5 ημερες. τωρα τους τελευταιους 2 μηνες μου κραταει 2 μερες. γιατι συμβαινει αυτο? γνωριζετε?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...