Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξετάσεις σε δημοσιο νοσοκομείο η σε διαγνωστικά κέντρα

Recommended Posts

Καλησπέρα.Σήμερα έκανα αυχενική διαφάνεια και pap a test σε ιδιωτικό εργαστήριο.Εκτός το οτι πηγα πρωί και περίμενα μου πήραν αίμα και μου έσπασαν την φλέβα.

Ηθελα να κάνω τις εξετάσεις εκει για πιο αξιοπιστα αποτελέσματα αλλά ειλικιρινά τα έχω πάρει....

Ηθελα να σας ρωτήσω τις εξετάσεις απο τον τριτο μήνα και μετά τις κάνατε ιδωτικά η σε κρατικό νοσοκομείο?

Γιατί ειλικρινά θεωρώ οτι δεν αξίζει τον κόπο

Θα μιλήσω και με τη γιατρό μου γιατι πρέπει να κάνω και το βιοφυσικό προφόλ κτλ αλλά ήθελα και τις γνώμες σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Διαφημίσεις

Κατερίνα γεια σου και με το καλό το μωράκι :D

Κοίτα να δεις... ατυχήματα μπορεί να συμβούν οπουδήποτε είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα... δυστυχώς ήσουν άτυχη σήμερα... :?

Το διαγνωστικό κέντρο που πήγες ποιος στο συνέστησε; Ο γιατρός σου τι λέει;; Μπορείς να πας κάπου αλλού την επόμενη φορά... :wink:

Eυχαριστώ για τα μωράκια(περιμενω διδυμα)

Μου το σύστηε ο γιατρός μου και για αυτο πήγα ναι αυτό θα κάνω απλώς κάνω δημοσκόπηση απο τις εμπειρίες της καθε κοπέλας:)

Εγώ δεν έχω κάνει ούτε μία εξέταση σε δημόσιο νοσοκομείο...όλες ιδιωτικά. Ναι μεν κοστίζουν, αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Εξαρτάται νομίζω κάθε φορά από τον άνθρωπο που θα κάνει την αιμοληψία. Σε μεγάλο ιδιωτικό μαιευτήριο που κάνω συνήθως τις «μεγάλες» εξετάσεις όσες φορές μου έχουν πάρει αίμα μου μελανιάζουν το χέρι (και υποτίθεται ότι το κάνουν εκατοντάδες φορές την ημέρα). Ενώ σε ένα συνοικιακό μικροβιολογικό εργαστήριο που κάνω τις γενικές αίματος ούτε που φαίνεται το σημάδι. Είναι στο χέρι

Το αρνητικό με τα δημόσια είναι ότι πρέπει να περιμένεις αρκετό χρόνο για να βγούν τα αποτελέσματα, να έχεις τον χρόνο αλλά και το………….. ψυχικό σθένος…… να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τον κάθε ανεύθυνο-υπεύθυνο δημόσιο υπάλληλο που ξύπνησε στραβά το πρωί……….

Το θετικό με τα ιδιωτικά είναι ότι οι απαντήσεις τους βγαίνουν γρήγορα και μια και πληρώνεις η αντιμετώπιση τους φυσικά είναι άριστη.

Διαφημίσεις

Εγω επισκέφτηκα δημόσιο νοσοκομείο νομίζοντας ότι είναι πιο έμπειροι κ πιο σωστοί αλλά έκανα λάθος.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!Μου φερθηκαν σαν ζώο,λες κ μου καναν χάρη που με εξέταζαν,χώρια του ότι ούτε ένα τεστ παπ δεν μπόρεσαν να μου κάνουν.Την επομένη πήγα στο γιατρό μου κι όλα μέλι γάλα...

συμφωνω με ολα τα παραπανω σχολια σχετικα με το Δημοσιο

χωρια οτι περιμενεις ποση ωρα να τις κανεις, ή να παρεις απαντησεις.

Αντιμετωπιζεις μια συμπεριφορα λες και εισαι αρρωστη, και εχεις και τους αλλους γυρω σου οι οποιοι δεν μπορουν να περιμενουν

λες και εσυ που περιμενεις εγκυος και νηστικη (πχ. για ζαχαρο) μπορεις να περιμενεις με το πασο σου

Τα γαιδουρια....

οσο για τις μελανιες, ειναι στο χερι και οχι στο που θα πας.....

.png.png

Και εγώ θα σου έλεγα ότι αν μπορεί κάποιος να πληρώσει τα παραπάνω χρήματα που θα του ζητήσουν στα ιδιωτικά, τότε αξίζει να μην πατήσει το πόδι του καθόλου στο δημόσιο.....ειδικά στο θέμα των εξετάσεων κάνουν λες και σου κάνουν χάρη να σε εξυπηρετήσουν!! Άσε που μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα...φέξε μου και γλίστρησα.

Κι εγώ τις κάνω όλες σε ιδιωτικά κέντρα γιατί βαριέμαι την αναμονή και το να πρέπει να κλείσω ραντεβού 2 μήνες πριν. Για το αν θα σε πονέσουν ή όχι είναι στο χέρι που θα σου κάνει την αιμοληψία, όπως είπαν και τα κορίτσια.

Στην πρώτη μεγάλη εξέταση που μου γέμισαν περίπου 15 μπουκαλάκια αίμα δεν κατάλαβα τίποτα. Η κοπέλα μου μίλαγε και τέλειωσε πριν το καταλάβω. Στο ίδιο μαιευτήριο όταν πήγα για την επαναληπτική γενική αίματος άλλη κοπέλα με πόνεσε πάρα πολύ και μελάνιασε το χέρι μου.