Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζητω 6 Ή 8 μεταχειρισμενα λευκα μεγαλα φαναρια για ενηκιαση

dudu

Recommended Posts

Ζητω 6 Ή 8 μεταχειρισμενα λευκα μεγαλα φαναρια για ενηκιαση για τα βαπτησια του γιου μου..

στα Jumbo τα εχουν 10 ευρω το ενα αρα 60 ή 80 ευρω αντιστιχα..

δυστυχωσ για εμασ το κοστοσ για κατι τετοιο παρα ειναι μεγαλο,

γι αυτο θελω να σασ ρωτησω αν καποια κοπελα χρισιμοποιησε τετοια φαναρια στον γαμο η τα βαπτησια και τησ εμειναν.

Φυσικα το αντιτιμο θα ειναι 30 ευρω maximum...γιατι δυστυχωσ με το ζορι βγαινουμε...

ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!!

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

Οταν λες μεγαλα ποιο μεγεθος εννοεις?

γιατι υπαρχει γυρω στα 20 εκατοστα αλλα υπαρχει κ φαναρι που ειναι μισο μετρο?

Και ποτε ειναι η βαφτιση σας? Σε ρωταω γιατι εχω παρει κατι φαναρια για τη βαφτιση της κορης μου αλλα θα χρησιμοποιησουμε κ στη βαφτιση μιας φιλης που ειναι συντομα οποτε μην συμπεσει..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ζητω 6 Ή 8 μεταχειρισμενα λευκα μεγαλα φαναρια για ενηκιαση για τα βαπτησια του γιου μου..

γι αυτο θελω να σασ ρωτησω αν καποια κοπελα χρισιμοποιησε τετοια φαναρια στον γαμο η τα βαπτησια και τησ εμειναν.

Φυσικα το αντιτιμο θα ειναι 30 ευρω maximum...γιατι δυστυχωσ με το ζορι βγαινουμε...

στο τζαμπο εχει κανουν 5 ευρω λευκα γιατι να μην παρεις πιο μικρα και να σου μεινουν... και αν θες τα νοικιαζεις εσυ η τα μεταπουλας!!!

τα βαπτησια αργουν ειναι 8 οκτώβριου ..:):):)

και εννοω τα πιο μικρα...που ετσι κι αλλιωσ μεγαλα ειναι χεχε...φαναρια...

σαν τα μικρα τησ φωτο..τα αλλα μου φαινονται υπερβολικα μεγαλα..

14f17fcf.jpg

ευχαριστω κοριτσια..

στο τζαμπο δεν εχουν 5Ε.. αυτα που ειδα..δυστυχωσ..αλλα 10ε

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

εχω 2 μεγαλα πολυ ωραια,τα πηρα 15 το ενα κ 4 ιδιο σχεδιο μικρα.θα βαλω φωτο να δεις

Καλημέρα

αν σε ενδιαφέρει έχω εγώ αυτά τα άσπρα των 10 ευρώ απο τα τζάμπο και τα χω στολισμένα κιόλας απο την βάπτιση της μικρής μου την Κυριακή αν σε ενδιαφέρει πες μου με πμ που μένεις και αν θες να σου στείλω φωτο για πότε είναι η βάπτιση?

Έχω να σε εξυπηρετήσω και σε υπόλοιπο στολισμό...

nNJMp3.png

14rjp3.png

• 2 weeks later...

Στο τζάμπο αυτα τα τριγωνικα φαναρια που εδειξες στη φωτο , τα εχει σε τριαδα, ή τουλαχιστον τα ειχε πριν τρεις μηνες που πηγα, σε τριαδα μεγαλο μεσαιο, μικροτερο στα 10ευρω....

Διαφημίσεις

ναι οντωσ τα εχει αλλα τα αλλα 2 μικροτερα φαναρακια ειναι πολυ πολυ μικρα και δεν μου κανουν δυστυχωσ..

MZw9p3.png

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια,επειδη καταλαβα οτι σκοπευετε να στολισετε κ εσεις μονες σας?ποτε θα γινει αυτο,εννοω ποση ωρα πιο πριν?εγω θελω να βαλω δεξια-αριστερα τουλι με γλαστρες βασιλικου πανω,η βαφτιση θα γινει στη μια και μιση και πριν απο εμας εχει γαμο-βαπτιση..sorry για το off-topic!!

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια,επειδη καταλαβα οτι σκοπευετε να στολισετε κ εσεις μονες σας?ποτε θα γινει αυτο,εννοω ποση ωρα πιο πριν?εγω θελω να βαλω δεξια-αριστερα τουλι με γλαστρες βασιλικου πανω,η βαφτιση θα γινει στη μια και μιση και πριν απο εμας εχει γαμο-βαπτιση..sorry για το off-topic!!

θα στειλεις μια φιλη σου πριν,αν εχεις σκοπο να κανει ςκ στολισμο απο ανθοπωλειο πες στους να το κανουν αυτοι,ετσι εκανα εγω

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω θα παω η ιδια..ειναι κοντα στην εκκλησια το σπιτι των πεθερικων...θα παω τακα τακα να τα φτιαξω ολα και μετα θα πεταχτω να ετοιμαστω...και ο θεοσ μαζι μασ...χεχεχεχε...

MZw9p3.png

κοριτσια εγω θα παω η ιδια..ειναι κοντα στην εκκλησια το σπιτι των πεθερικων...θα παω τακα τακα να τα φτιαξω ολα και μετα θα πεταχτω να ετοιμαστω...και ο θεοσ μαζι μασ...χεχεχεχε...

θα ειναι καποιος να τα προσεχει??? γιατι στην αθηνα ειμαστε..:D...

• 3 weeks later...
σημερα πηγα τζαμπο και πηρα φαναρια με 7.99 μεγαλα τετραγωνα...ειναι καλη τιμη νομιζω....

καλη τιμη αλλα τετραγωνα...τελικα μαλλον θα νοικιασω απο καποιο ανθοπωλειο...παιδια και δειτε τι τελεια γλυκακια θα εχουμε...

τα cookie monsters http://www.wix.com/sweetboutique13/sweet-boutique teeeleiaaa θα γελασουμε πολυ...

MZw9p3.png

• 2 years later...