Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ

maria k

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 119
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως ξέρετε αν ο nicolis κάνει πωλήσεις απ΄το internet?

Προσπαθώ να στείλω mail για να ρωτήσω και κάποιες τιμές αλλά δεν γίνεται.

Δυστυχώς στην πόλη μου δεν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά με χαντρες κ.λ.π. αν γνωρίζεται κανένα άλλο που να μπορώ να προμηθευτώ τέτοια υλικά μέσω internet θα με βοηθούσε πολύ! :wink:

.png.png.png

Φιλντισένια σταυρουδάκια υπάρχουν σίγουρα στο Νικολή.

Απ' όσο ξέρω δεν κάνει πωλήσεις από το internet. Για πότε τα θέλεις; Ισως πάω εγώ κάποια στιγμή Αθήνα και στα πάρω, αλλά δεν πρόκειται να ανεβω πολύ σύντομα.

Εάν μου πεις περίπου για τι ενδιαφέρεσαι μάλλον θα μπορέσω να σου πω ενδεικτικά κάποιες τιμές, γιατί έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από εκεί. Ισως και κάποιες από τις άλλες κοπέλες μπορέσουν να βοηθήσουν. Πες εσύ και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Εάν μου πεις περίπου για τι ενδιαφέρεσαι μάλλον θα μπορέσω να σου πω ενδεικτικά κάποιες τιμές, γιατί έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από εκεί. Ισως και κάποιες από τις άλλες κοπέλες μπορέσουν να βοηθήσουν. Πες εσύ και βλέπουμε.

Βασικά μου άρεσαν αυτά τα ματάκια http://www.nikolisgroup.gr/index.php?cPath=67_338

αλλά ακόμη ψάχνομαι,δεν έχω καταλήξει στο τι θα κάνω

.png.png.png

Διαφημίσεις

Βασικά μου άρεσαν αυτά τα ματάκια http://www.nikolisgroup.gr/index.php?cPath=67_338

αλλά ακόμη ψάχνομαι,δεν έχω καταλήξει στο τι θα κάνω[/quote\ειναι πολυ ωραια τα ματακια αυτα

Γεια σας κοριτσια

Mη γελάσετε αλλά δεν έχω ιδεα του τι χρειαζεται για το τελετουργικό της βαπτισης

Eπειδή θα κάνω γαμο και βαπτισια σε ένα εξωκλήσι σε νησι και ενδιαφέρομαι μόνο για τα άκρως απαραίτητα

Mήπως μπορεί καποια να μου πει τα βασικά; γιατι δεν υπάρχουν και χρήματα πολλά...

Γεια σας κοριτσια

Mη γελάσετε αλλά δεν έχω ιδεα του τι χρειαζεται για το τελετουργικό της βαπτισης

Eπειδή θα κάνω γαμο και βαπτισια σε ένα εξωκλήσι σε νησι και ενδιαφέρομαι μόνο για τα άκρως απαραίτητα

Mήπως μπορεί καποια να μου πει τα βασικά; γιατι δεν υπάρχουν και χρήματα πολλά...

τον γιο μου τον βαφτησα σε μοναστηρι σε νησι συνδιαζοντας και τις διακοπες μας :D

αυτα που ειχα ηταν

τα ρουχα του και τα λαδοπανα

μπουκαλακι με λαδι

σταυρο

μαρτιρικα (αν και ημασταν 14ατομα :lol: )

λαμπαδα

δεν στολισα (και να θελα απαγορευεται σε μοναστηρι)

ξεχασα κατι? :roll:

«τον γιο μου τον βαφτησα σε μοναστηρι σε νησι συνδιαζοντας και τις διακοπες μας :D

αυτα που ειχα ηταν

τα ρουχα του και τα λαδοπανα

μπουκαλακι με λαδι

σταυρο

μαρτιρικα (αν και ημασταν 14ατομα :lol: )

λαμπαδα

δεν στολισα (και να θελα απαγορευεται σε μοναστηρι)

ξεχασα κατι? :roll:»

Bικυ σευχαριστω για τη αμεση απάντηση.

Δε ξέρω αν ξέχασες κάτι....

Tα λαδόπανα τι είναι και το σταυρό εννοείς αυτόν που θα φορέσει η νονά στο μωρό;

Kαι κάτι άλλο τα μαρτυρικά είναι τα σταυρουδάκια που καρφιτσώνουμε στο πετο;

Διαφημίσεις

τα λαδόπανα είναι τα πανιά που θα τυλίξουν το μωρό μαζί με την πετσετούλα του μόλις βγεί απο την κολυμπήθρα και τα εσωρουχα που του φοράνε μέσα απο τα βαπτιστικά του ρούχα

το σταυρό εννοείς αυτόν που θα φορέσει η νονά στο μωρό
ναί ο σταυρός που θα φορέσει η νονά στο μωρό
τα μαρτυρικά είναι τα σταυρουδάκια που καρφιτσώνουμε στο πετο;
ναί είναι αυτά που μαρτυρούν οτι έγινε η βάπτιση... με το καλό :!::!::!:

τα λαδόπανα είναι τα πανιά που θα τυλίξουν το μωρό μαζί με την πετσετούλα του μόλις βγεί απο την κολυμπήθρα και τα εσωρουχα που του φοράνε μέσα απο τα βαπτιστικά του ρούχα

:oops::oops::oops: Nτρέπομαι λίγο που είμαι τόσο ασχετη

Σε ευχαριστώ πολύ

Σε ευχαριστώ πολύ

να μην ντρέπεσαι καθόλου δεν κατάλαβα γιατι? μήπως γεννηθήκαμε όλοι να ξέρουμε τα πάντα :?::roll:

Σε ευχαριστώ πολύ

να μην ντρέπεσαι καθόλου δεν κατάλαβα γιατι? μήπως γεννηθήκαμε όλοι να ξέρουμε τα πάντα :?::roll:

Mersy νσ σου πω κανα φορεματακι για το γαμο+βάπτιση που θα βρω όχι ακριβο που να έχει «κάτι» σε λευκό γιατι δε θα κανω τίποτα άλλο παρά μόνο τα δυο μυστήρια και όλα θα είναι πολύ απλά

Elen, για τα ματάκια. Κοστίζουν 7.90 + ΦΠΑ τα δέκα τεμάχια. Από τα χρώματα εμένα μου άρεσε το τυρκουάζ και το πράσινο. Το μπλε είναι πολύ σκούρο. Αυτά είναι και γούστα βέβαια. Από τα σχέδια μου άρεσε το πρώτο και το τελευταίο της πρώτης σειράς. Τα υπόλοιπα μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι πολύ μεγάλα για μαρτυρικά.

Πιστέυω πάντως ότι μπορείς να βρεις και πολύ φθηνότερα, εξίσου όμορφα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δεν ξέρω αν συμφωνεί κάποια ή κάποιες από σας,αν θέλετε να συναντηθούμε στο νικολή ώστε αν πάρουμε όλες ότι χρειαζόμαστε ,θα ξεπεράσουμε τα 50 ευρώ-αν δεν μας τα δίνει λιανική θα του την φέρουμε εμείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Δεν ξέρω αν συμφωνεί κάποια ή κάποιες από σας,αν θέλετε να συναντηθούμε στο νικολή ώστε αν πάρουμε όλες ότι χρειαζόμαστε ,θα ξεπεράσουμε τα 50 ευρώ-αν δεν μας τα δίνει λιανική θα του την φέρουμε εμείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

μη σε νοιάζει κουμπαρούλα μου... εγώ που έκανα μια βόλτα στο nikolis είδα ότι μόνη μου το χτυπάω άνετα το 100άρικο :lol:

Elen, για τα ματάκια. Κοστίζουν 7.90 + ΦΠΑ τα δέκα τεμάχια. Από τα χρώματα εμένα μου άρεσε το τυρκουάζ και το πράσινο. Το μπλε είναι πολύ σκούρο. Αυτά είναι και γούστα βέβαια. Από τα σχέδια μου άρεσε το πρώτο και το τελευταίο της πρώτης σειράς. Τα υπόλοιπα μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι πολύ μεγάλα για μαρτυρικά.

Πιστέυω πάντως ότι μπορείς να βρεις και πολύ φθηνότερα, εξίσου όμορφα.

Ελπίζω να βοήθησα.

mariab σ΄ευχαριστώ πολύυυυυυυυυ!

Είναι λίγο ακριβούτσικα η αλήθεια είναι!

Αν βρήτε κανένα άλλο σαιτ με ματάκια πείτε μου!

Φιλάκια

.png.png.png

Eγω συμφωνω ασυζητητη!!!!!!!!!! Και πινουμε και κανα καφεδακι.....!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...