Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σκευη le creuset,τα εχει καμμια σας?

Recommended Posts

Eδω ειναι πολυ δημοφιλη.......τα εχει καμμια σας να μας πει για αν ειναι ευχριστημενη....

Ειναι απο μαντεμι και λενε οτι μαγειρευουν εξαιρετικα...

Βασικα ενδιαφερομαι για κατσαρολα και τηγανι και αναρωτιεμαι τι τιμες εχουν στην Ελλαδα...τα εβλεπα στο amazon και θα ηθελα να γνωριζω τι διαφορες υπαρχουν στην τιμη ....που θα υπαρχουν φανταζομαι!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσαρες!!

ας βαλω και μια φωτο.....

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Cast-Round-Casserole-Volcanic/dp/B0000AR0OK/ref=sr_1_34?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1270976110&sr=8-34

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Cast-Square-Grillit-Cerise/dp/B00004SBI7/ref=sr_1_32?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1270976214&sr=8-32

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσι...αυτά θα τα βρεις στην Ελλάδα στο ΙΚΕΑ αλλά και στο εκει ΙΚΕΑ...δεν ειναι ιδιας μαρκας αλλά ειναι μανταμενια...

Ειναι η επομενη αγορά μου καθώς τα ΤEFAL χαλάνε ευκολα και τρώμε το αντικολλητικο μεσα στο φαγητό μας...:shock:...το έχω παρατηρήσει...

Αυτά είναι αντικολλητικά αλλά δεν θα φας ποτέ την επίστρωση του αντικολλητικου...φυσικά από τιμές είναι λίγο καλύτερες στο ΙΚΕΑ και μάλιστα τα έχω και πάρει δώρο γάμου από τον ΑΝΔΡΕΑΔΗ που τα έχει σε πολλά έντονα χρώματα...

Ιδίαν πείρα δεν έχω αλλά σύντομα θα αποκτήσω

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

καθώς τα ΤEFAL χαλάνε ευκολα και τρώμε το αντικολλητικο μεσα στο φαγητό μας...:shock:...το έχω παρατηρήσει...

κι εγω επισης. :twisted:

και γι αυτο συνηθως προτιμω τα ανοξειδωτα (το χοντρο αλλα δεν ξερω πως το λενε ακριβως) χωρις να ειναι αντικολητικα.

Αν τα βρασεις με γαλα πριν την 1η χρηση ... γινονται αντικολητικα :-D:-D

Θα δοκιμασω παντως κι εγω αυτα που λετε να δω.

Απο τιμουλες ? Ξερει καμια τι παιζει?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κι εμεις απο τα αντικολλητικα την τρωμε την επιστρωση γι αυτο σκεφτηκα να παρω κατι καλο.

Να σου πω Αγγελουδια,τα ειδα στην ΙΚΕΑ...... εχω αγορασει αρκετα σκευη,αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενη απο τα μαγειρικα σκευη τουλαχιστον.....

Ουτε απο της fisler που εχω,ολα κολλανε......

Εδω η κατσαρολα 4,2 λιτρων,δηλ 24ccm εχει γυρω στα 120 εβρω...ειναι ακριβα δε λεω αλλα λενε οτι ειναι για μια ζωη....

συν οτι μπαινουν και στο φουρνο σαν γαστρα δηλαδη....

Αυτο με το γαλα elenik δεν το ηξευρα......

Καμμια που να τα εχει.....να μας πει...

Eδω ειναι πολυ δημοφιλη.......τα εχει καμμια σας να μας πει για αν ειναι ευχριστημενη....

Ειναι απο μαντεμι και λενε οτι μαγειρευουν εξαιρετικα...

Βασικα ενδιαφερομαι για κατσαρολα και τηγανι και αναρωτιεμαι τι τιμες εχουν στην Ελλαδα...τα εβλεπα στο amazon και θα ηθελα να γνωριζω τι διαφορες υπαρχουν στην τιμη ....που θα υπαρχουν φανταζομαι!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσαρες!!

ας βαλω και μια φωτο.....

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Cast-Round-Casserole-Volcanic/dp/B0000AR0OK/ref=sr_1_34?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1270976110&sr=8-34

http://www.amazon.co.uk/Creuset-Cast-Square-Grillit-Cerise/dp/B00004SBI7/ref=sr_1_32?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1270976214&sr=8-32

το μαντεμι μαγειρευει πολυ ωραια γιατι ειναι χυτο και διανεμεται η θερμοτητα

το μειον ειναι οτι ειναι ασηκωτα.επισησ για να παρεις καλα πρεπει να τα πληρωσεις ακριβα.δηλαδη μια γαστρα ξεκιναει απο 150 ευρω και τα τηγανια απο 80.θα βρειτε σε cook shop omnishop & παρουσιαση

για τα fissler για ναμην κολανε πρεπει να ζεσταθει το σκευοσ καλα αδειο και μετα να βαλετε το λαδι.και αφου ζεσταθει και αυτο καλα μετα βαζετε αυτο που θελετε να μαγειρεψετε.( το αναφερει και στις οδηγιες χρησεως)

το μαντεμι αν δεν ειναι καλη ποιοτητα θα σας κανει στιγματα στο εσωτερικο και θα φαινεται σαν λερωμενο

Διαφημίσεις

κι εγω επισης. :twisted:

και γι αυτο συνηθως προτιμω τα ανοξειδωτα (το χοντρο αλλα δεν ξερω πως το λενε ακριβως) χωρις να ειναι αντικολητικα.

Αν τα βρασεις με γαλα πριν την 1η χρηση ... γινονται αντικολητικα :-D:-D

Θα δοκιμασω παντως κι εγω αυτα που λετε να δω.

Απο τιμουλες ? Ξερει καμια τι παιζει?

ολα τα ΙΝΟΧ πρεπει να τα βρασεις με γαλα για να κλεισουν οι ποροι του και να μεινουν μεσα γυαλιστερα.

α..υπαρχει μια σειρα τησ pyramis που ειναι μεσα σαν σφυριλατημενη και δεν κολλαει.εχει ινοξ χερια και απο εξω ειναι ματ.εχω μια τετοια και ειναι και πολυ καλες και οικονομικες σε σχεση π.χ. με τισ fissler.

Έχω όλη την κόκκινη σειρά της Le Creuset και τη συστείνω ανεπιφύλακτα. Αγόρασα τα πιο πολλά από την Παρουσίαση με δωροεπιταγές και επιστροφές δώρων του γάμου μου πριν 3,5 χρόνια και τα υπόλοιπα τα συμπλήρωσα από Αγγλία.

Δες κι εδώ, έχουνε πολύ καλές τιμές και χαμηλά μεταφορικά (η Παρουσίαση αισχροκερδεί κατά τη γνώμη μου):

http://www.hartsofstur.com/acatalog/Le_Creuset_Cookware.html

Τη σειρά του ΙΚΕΑ την αγόρασε πρόσφατα η μαμά μου. Επίσης μια φίλη μου πήρε απομίμηση Le Creuset από το Cookshop. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα κινέζικα προϊόντα, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν περιέχουνε και άλλα επικίνδυνα μέταλλα εκτός από το χυτοσίδερο.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Φλόρα συγνώμη για την κατάχρηση του θέματος

αλλά θα ήθελα κι εγώ μία ερώτηση επί μαγειρικών σκευών:-D:grin:

Πρόσφατα αγόρασα τηγάνι αντικολλητικό της green pan

που μέχρι στιγμής με έβγαλε ασπροπρόσωπη και ενδιαφέρομαι για όλη

τη σειρά μήπως έχει κάποιος εμπειρία με αυτά τα σκεύη

http://www.green-pan.com/cookware/intro.asp

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Φλόρα συγνώμη για την κατάχρηση του θέματος

αλλά θα ήθελα κι εγώ μία ερώτηση επί μαγειρικών σκευών:-D:grin:

Πρόσφατα αγόρασα τηγάνι αντικολλητικό της green pan

που μέχρι στιγμής με έβγαλε ασπροπρόσωπη και ενδιαφέρομαι για όλη

τη σειρά μήπως έχει κάποιος εμπειρία με αυτά τα σκεύη

http://www.green-pan.com/cookware/intro.asp

Τα εχω δει κι αυτα στο amazon αλλα δυστυχως δεν εχω εμπειρια....

• 7 months later...

τα συγκεκριμενα σκευη ειναι τοσο βαρια??

επισης τα χερουλια τους καινε και θελουν πετσετακια για να τα πιασεις να τα σηκωσεις???

ειναι ακριβα ναι,αλλα οχι πολυ ακριβοτερα απο αλλες φιρμες!!

τα συγκεκριμενα σκευη ειναι τοσο βαρια??

επισης τα χερουλια τους καινε και θελουν πετσετακια για να τα πιασεις να τα σηκωσεις???

Ναι και ναι! :D

Τι εννοείς αυθεντική;

Δεν είναι Le Creuset, είναι απομίμηση, δηλαδή από χυτοσίδερο.

Αλλά είναι Made in France ευτυχώς και όχι Made in China.

Διαφημίσεις