Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ

Recommended Posts

Κορίτισια καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας επάνω σε ένα θέμα που απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό πολύ έντονα. Πριν από ένα μήνα αναγκάστηκα να αλλάξω γυναικολόγο διότι ένιωθα ότι δεν με εξυπηρετούσε όπως θα έπρεπε. Μονίμως μου άλλαζε τα ραντεβού κλπ. κλπ. Ετσι αποτάνθηκα σε κάποιον άλλο που είναι κοντά στη γειτονιά μου και από ότι έμαθα είναι αρκετά καλός (Αγ. Παρασκευή).Η πρώτη επίσκεψη ήταν μια χαρά. Στη δεύτερη επίσκεψη στην οποία παρεπιτπόντως είχα πάει μόνη, τον είδα να με κοιτάζει κάπως περίεργα.. Οταν μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου για να με δει είδα ότι ..γυάλιζε το μάτι του..Για να είμαι ειλικρινής έτυχε εκείνη τη μέρα να φοράω κάλτσες με δαντέλα επειδή με βολευόυν γενικώς..Αλλά αυτός είχε κοκκινίσει ολόκληρος σε σημείο που φοβήθηκα..Μετά ήταν όλο γλυκόλογα και κολακείες για το σώμα μου κλπ..Απο τότε έχω κάνει δύο ραντεβού ακόμα μαζί του και νιώθω ότι πλέον μου ρίχνει πλαγίως σεξουαλικά υπονοούμενα σε σημείο που δεν δικαιολογώ σαν άτομο:mad:.

Σκέφτομαι να τον αλλάξω και να πάω σε κάποιον άλλο, αλλά τρίτος γιατρός σε 2 μήνες δεν είναι και ότι καλύτερο...

Επειτα σκέφτηκα να μιλήσω στον άντρα μου για αυτό το θέμα αλλά φοβάμαι ότι θα εξαγριωθεί πάρα πολύ και θα πάει να του ζητήσει τα ρέστα..

Τι θα κάνατε στη θέση μου?? Νιώθω να έιναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...:confused:

Διαφημίσεις

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλα εγκυος δεν εισαι? Τριτο τριμηνο?

Να τον αλλαξεις φυσικα, μονο το οτι δεν αισθανεσαι ανετα αρκει......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Θα σου έλεγα να βρεις κάποιον άλλον για τον εξής απλούστατο λόγο: αν του έχουν μπει "τέτοιες" ιδέες, δεν θα μπορεί να είναι και πολύ φερέγγυος στο θέμα της εγκυμοσύνης σου! Και για σκέψου, θα νιώθεις άσχημα να τον ρωτήσεις το οτιδήποτε! Νομίζω πως πρέπει να κοιτάξεις την ασφάλεια του μωρού πρώτα!

Tώρα σκέφτομαι εγώ... ένας γιατρός που αντί να κοιτάζει να κάνει σωστά τη δουλειά του το παίζει γκόμενος στις πελάτισες πόσο σοβαρός μπορεί να είναι??? Και δε μιλάμε για ένα τεστ παπ, μιλάμε για εγκυμοσύνη και τοκετό...

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Koίτα στο γυναικολόγο με κάλτσες δαντελένιες ΔΕΝ πας. Κι αν πας, είναι απαράδεκτο να τις φοράς στη διάρκεια της εξέτασης . Δεν πας σε ερωτικό ραντεβού, σε γιατρό πας. Αλλά ακόμα κι αυτό βέβαια δεν τον δικαιολογεί σε καμία μα ΚΑΜΙΑ περιπτωση. Άλλαξέ τον επιτόπου.

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Τι άλλο θα ακούσω?

Εννοείται, ότι επιβάλλεται να τον αλλάξεις. Φτάνει το ότι έτσι κι αλλιώς δεν νιώθουμε άνετα στο γυναικολόγο, φαντάσου να ακούμε και τέτοια.

Και μόνο το γεγονός ότι δεν θα αισθανόμουν άνετα, αποτελεί σοβαρή αιτία για αλλαγή γιατρού.

Όσο για τις δαντελένιες κάλτσες, όχι ότι τον δικαιολογεί, αλλά εγώ δεν θα τις φορούσα στο γυναικολόγο.

Μάλιστα, αν πάω καλοκαίρι, φοράω φούστα, ώστε να χρειαστεί απλώς να τη σηκώνω. Αν πάω χειμώνα και φοράω παντελόνι, οπωσδήποτε φοράω ένα μακρύ πουκάμισο ή μια μακριά μπλούζα.

Άσε που, αν φοράω καλτσάκια ή κάλτσες ως το γόνατο, τις βγάζω, γιατί θεωρώ αντιαισθητικό να κάθομαι με τα πόδια ανοιχτά και να φοράω το καλτσάκι.

5f27b8bd0c.png

Koίτα στο γυναικολόγο με κάλτσες δαντελένιες ΔΕΝ πας.

Όσο για τις δαντελένιες κάλτσες, όχι ότι τον δικαιολογεί, αλλά εγώ δεν θα τις φορούσα στο γυναικολόγο.

.

:shock::shock::shock::shock:....βρε καλα κανω εγω και γινομαι σαν την αρκουδα στην εγκυμοσυνη και δεν με λιμπιζεται κανενας!!!!!:cool:

Συγνωμη που το πηρα λιγο ελαφρυα αν και σοβαρο το θεμα, αλλα και εγω στον γυναικολογο προσεχω πολυ...παντα με φουστα που τη σηκωνω.

Και παλι όμως ειναι απαραδεκτος...εγκυος γυναικα...και εγκυος δηλαδη να μην ησουν απαραδεκτος θα ηταν.

Να τον αλλαξεις βεβαια....

Τι άλλο θα ακούσω?

Εννοείται, ότι επιβάλλεται να τον αλλάξεις. Φτάνει το ότι έτσι κι αλλιώς δεν νιώθουμε άνετα στο γυναικολόγο, φαντάσου να ακούμε και τέτοια.

Και μόνο το γεγονός ότι δεν θα αισθανόμουν άνετα, αποτελεί σοβαρή αιτία για αλλαγή γιατρού.

Μάλιστα, αν πάω καλοκαίρι, φοράω φούστα, ώστε να χρειαστεί απλώς να τη σηκώνω. Αν πάω χειμώνα και φοράω παντελόνι, οπωσδήποτε φοράω ένα μακρύ πουκάμισο ή μια μακριά μπλούζα.

Άσε που, αν φοράω καλτσάκια ή κάλτσες ως το γόνατο, τις βγάζω, γιατί θεωρώ αντιαισθητικό να κάθομαι με τα πόδια ανοιχτά και να φοράω το καλτσάκι.

Συμφωνώ σε όλα, μόνο που εγώ δε βγάζω τα καλτσάκια επειδή βαριέμαι... :lol:

βρε κοριτσια... να πω κατι, κι ας διαφωνησουμε..

συγνωμη κι ολας...

αλλα πηγαινοντας στον γυναικολογο μου, θα φορεσω οτι γουσταρω!!! και δαντελες, και μπειμπι ντολ, και μπλουζακι που να γραφει "ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΗΜΗ" αμα μου ερθει!!!

δεν του δινει δικαιωμα αυτο, ουτε κατα διανοια να με δει 'αλλιως'

ειναι σα να λεμε στον βιαστη 'δεν φταις εσυ, φταιει η αλλη που ντυθηκε προκλητικα'

περα απο αυτο, ακομα κι αν η κοπελα που ανοιξε το θεμα παρεξηγησε τον γιατρο της και δεν εννοουσε τιποτα κακο αυτος, και μονο που η ιδια ενιωσε 'καπως' πρεπει να τον αλλαξει...

χωρις δικαιολογιες, χωρις τιποτα... δεν γουσταρει, φευγει.... χωρις δευτερη σκεψη... ειναι πολυ σημαντικο να νιωθεις πολυ κοντα στον γιατρο σου...

ακομα κι αν φορας ζαρτιερες.....................

βρε κοριτσια... να πω κατι, κι ας διαφωνησουμε..

συγνωμη κι ολας...

αλλα πηγαινοντας στον γυναικολογο μου, θα φορεσω οτι γουσταρω!!! και δαντελες, και μπειμπι ντολ, και μπλουζακι που να γραφει "ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΗΜΗ" αμα μου ερθει!!!

δεν του δινει δικαιωμα αυτο, ουτε κατα διανοια να με δει 'αλλιως'

ειναι σα να λεμε στον βιαστη 'δεν φταις εσυ, φταιει η αλλη που ντυθηκε προκλητικα'

περα απο αυτο, ακομα κι αν η κοπελα που ανοιξε το θεμα παρεξηγησε τον γιατρο της και δεν εννοουσε τιποτα κακο αυτος, και μονο που η ιδια ενιωσε 'καπως' πρεπει να τον αλλαξει...

χωρις δικαιολογιες, χωρις τιποτα... δεν γουσταρει, φευγει.... χωρις δευτερη σκεψη... ειναι πολυ σημαντικο να νιωθεις πολυ κοντα στον γιατρο σου...

ακομα κι αν φορας ζαρτιερες.....................

συμφωνω 100% (εξηγουμαι για να μην παρξηγηθω με το πιο πανω μηνυμα μου) αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι εγω στο τριτο τριμηνο δε θεωρουμουν γυναικα :rolleyes::rolleyes:...τοσο χαλια...

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω μαζι σου φιστικι.........ακομα κι αν εβγαινε με ζαρτιερες και στρινγκ ο αλλος αν ειναι σωστος επαγγελματιας θα πρεπε να φερθει επαγγελματικα κι οχι να του πεταχτουν τα ματια οξω και να του τρεχουν τα σαλια σαν κανας στερημενος......προφανως ανηκει σε κεινους που γινονται γυναικολογοι για να παιρνουν ματι........

Επειτα οταν εισαι εγκυος δεν μπορεις να φανταστεις ποτε θα σε τσεκαρει τσιτσιδη ο γυναικολογος ωστε να βαλεις ολοσωμο καλσον κι αμπεχωνο....κι εμενα με επιασε απροετοιμαστη ο δικος μου στο τελευταιο ραντεβου και ημουν με τριχα αρκουδας..............καταλαβαινω οτι λογω κοιλιας δεν βολευοταν με αλλα καλσον η κοπελα και γουσταρε τις δαντελες της........να την κραξουμε γι αυτο δεν λεει......αν ειναι δυνατον να την πεφτει ο ζητουλας σε γκαστρωμενη γυναικα λες και δεν ειχε ξαναδει καλτσα.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

γιατι, εγω??? απο τον 6ο και μετα, δεν επρεπε να πηγαινω σε γυναικολογο... σε γκαραζιερη που κανει σερβις σε νταλικες, επρεπε να πηγαινω....

κι ακομα, δηλαδη.........

Συμφωνώ απόλυτα με το fistikaki, κι εγώ έχω φορέσει τέτοιες κάλτσες στον γυναικολόγο μου (αυτές με την σιλικόνη που πάντα έχουν τελείωμα μπιρμπιλιάρικο) γιατί απλά δεν μπορώ τα καλσόν και μόνο τέτοιες βολεύομαι! Και ουδέποτε ένοιωσα περίεργα ή ντράπηκα ή ξέρω γω. Εδώ βλέπουν το ...... μας, στις κάλτσες θα κολλήσουμε? Απλώς ο άνθρωπος είναι φάουλ και μάλιστα για κόκκινη κάρτα!

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

συμφωνω 100% (εξηγουμαι για να μην παρξηγηθω με το πιο πανω μηνυμα μου) αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι εγω στο τριτο τριμηνο δε θεωρουμουν γυναικα :rolleyes::rolleyes:...τοσο χαλια...

Κι εμενα αυτο μου κανε εντυπωση.........κι εγω αισθανομαι σαν μπετονιερα εν κινηση......

Ειναι δυνατον να καμακωνε εγκυο με την κοιλια τουρλα.....? Δλδ την ωρα που θα την ξεγενναει θα του τρεχουν τα σαλια?..θα λεει "ωρε τι σου κανω μανα μου?" Αυτο θα ειναι σεξ οχι τοκετος......

Ουτε που θα ξαναπατουσα το ποδι μου εκει.....δεν θα ηθελα να με ξανακουμπησει....

ευτυχως εχω γυναικα γυναικολογο!!!! και συζηταγαμε και γι αλλα πραγματα.... :mrgreen:

μανα 3 μωρων και η ιδια..... λεγαμε τα απιστευτα!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θυμαμαι μια φορα ειχα παει για εξεταση με διαφορετικα καλτσακια...:lol::lol::lol:

(αλλα, ολα κι ολα.... η αποτριχωση αποτριχωση!!!! καθοτι ειμεθα κιουριες!! )

Διαφημίσεις

εγω πηγα τωρα μετα την εγκυμοσυνη η δολια και ειχα ξεχασει πως θα τσιτσιδωθω (γενναω με καισαρικη και δεν με εξεταζει απο κατω στην εγκυμοσυνη) και φοραγα μπλουζα κοντη σχετικα, και παντελονι. Βγαζω το παντελονι....και παιδια τόσο ασχημα με την κοντη μπλουζα, κοτζαμ φοραδα...δεν εχω ξανανιωσει....

όχι απο θεμα ηθικης...καθαρα αισθητικης....:?

Εγω δεν περιμενα κολπικη εξεταση τοσο νωρις και παλι καλα που δεν φορουσα κανα τρουπιο βρακι...........αλλα η τριχα ακρουδισια....την κρατουσα για να σουπερ αποτριχωση αυτες τις μερες.....μεχρι συγνωμη του ζητησα...χαχα.....

Αλλα οντως, οπως λεει η αλλη κοπελια.....εδω βγαζουμε τα "εσωψυχα" μας στη μουρη τους η δαντελενια καλτσα μας μαρανε?

εγω πηγα τωρα μετα την εγκυμοσυνη η δολια και ειχα ξεχασει πως θα τσιτσιδωθω (γενναω με καισαρικη και δεν με εξεταζει απο κατω στην εγκυμοσυνη) και φοραγα μπλουζα κοντη σχετικα, και παντελονι. Βγαζω το παντελονι....και παιδια τόσο ασχημα με την κοντη μπλουζα, κοτζαμ φοραδα...δεν εχω ξανανιωσει....

όχι απο θεμα ηθικης...καθαρα αισθητικης....:?

Αστα να πανε......αλλα ευτυχως ειχε εκει στο παραβαν τις ρομπες τις πρασινες και τυλιχτηκα με δαυτη σαν λουκανικο......παλι καλα........

κι εγω ωρε κοριτσια που τη μιση μου ζωη την εχω βγαλει με τετοιες καλτσες τι να πω;;;;;;;

εχω προβλημα στα ποδια και φοραω ειδικες καλτσες, αλλα στο τελειωμα με τη σιλικονη ειναι δαντελενιες..... εχω ερθει αρκετες φορες σε δυσκολη θεση αλλα πλεον το συνηθισα..... στην αρχη ντρεπομουν κιολας!!!!!!!!!!

σεξουλιαρες καλτσες;;;;; ε και τι να κανω;;; θα το παιζω γυναικαρα ολες τις ωρες εγω..... ειδικα τωρα που πηρα παλι τη πανω βολτα κι αρχιζω να φαρδαινω, να φαρδαινω κι οπου παει...........

παντως ο δοκτορ σοβαροτατος ετσι;;;;; θα τον προτιμησω κι εγω.....

Ευχαριστώ πάρα πολύ..με κάνατε να νιώσω καλύτερα γιατί δεν σας κρύβω ότι άρχισα να νιώθω εγώ άσχημα μετά νομίζοντας ότι στην τελική εγώ έφταιγα που κατά κάποιο τρόπο ντύθηκα προκλητικά με τις κάλτσες.. Αλλά έχετε δίκιο..δεν θα του δώσω λογαριασμό τι θα φοράω στην τελική..Αυτός όφειλε να είναι στο ύψος του..όχι να κάνει σα λιγούρι..

Καλά κάνεις και φοράς κάλτσες βασικά γιατί βοηθούν και στην υγιεινή της περιοχής. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις αλλάξει ακόμα γιατρό. Εγώ θα είχα φύγει τρέχοντας από την πρώτη φορά από το φόβο μου.

Έπρεπε να βάλω κι εγώ στο τρίτο τρίμηνο κάλτσες να πάω στο γιατρό που είχα γίνει σαν τη βουβάλα.

Θα ξερενότανε στα γέλια ο καϊμένος :cool:

Αν πάντως νιώθεις άσχημα άλλη φορά μπορείς απλώς να τις κατεβάζεις ελαφρώς για να είσαι πιο χαλαρή.

Έπρεπε να βάλω κι εγώ στο τρίτο τρίμηνο κάλτσες να πάω στο γιατρό που είχα γίνει σαν τη βουβάλα.

Αν πάντως νιώθεις άσχημα άλλη φορά μπορείς απλώς να τις κατεβάζεις ελαφρώς για να είσαι πιο χαλαρή.

εμενα ό,τι και να φοραγα γελαγε...αφου μου εδινε και συμβουλες τινα φοραω για ναμε 'κοβει':mrgreen::mrgreen::mrgreen:...στο τελος καταντησε να ειναι ο στυλιστας μου όχι ο γιατρος μου...

Εχεις δίκιο άλλη φορά θα τις βγάζω εντελώς για να μην έχω μπλεξίματα..μα που να το περιμένω..Αλλά όντως ότι με βολεύουν με βολεύουν..Ευχαριστώ για τη συμβουλή@@

Εμένα αφού είδε και απόειδε ο καϊμένος. (τι διαιτολόγους έβαλε, τι με μάλωνε, τι μου έλεγε οτι θα έχουμε προβλήματα) στο τέλος με δούλευε αφού και το ζάχαρο ήταν πολύ σταθερό. Παράδειγμα:

Πάω στο ιατρείο μετά από 3 εβδομάδες. Με ζυγίζει η μαία 5 κιλά πάνω. Κοιτάει το χαρτί με το φάκελό μου και γελάει. (ο γιατρός υπολόγιζε οτι θα χάσω και 1-1.5 :lol: και μάλιστα το είχε σημειώσει)

Μπάινω μέσα και μου λέει. (προφανώς είχε δει το χαρτί με το νέο βάρος)

-Πόσα κιλά πήρατε κα xxx?

- 5 :mrgreen: (του απαντάω εγώ)

-Σε 3 εβδομάδες!!!!!????:mad: (μου λέει εκείνος)

-Μαλιστα γιατρέ (του λέω)

-Και τι ύψος έχετε κα. xxx?:confused:

-1,63 (ξανααπαντώ)

-Είστε και πρώτο μπόι :mrgreen:

Αυτό ήταν ξεράθηκε στα γέλια ο άντρας μου (κι εγώ)

Αυτά. Συγνώμη για το οφ τοπικ.