Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοηθεια, υπαρχει καποια με διδυμα και αυτη την χοριακή

Recommended Posts

Χρονια πολλά, εκανα χοριακή Μ.Πέμπτη και ήταν 472 , σήμερα 5 μερες μετα ήταν 2590....είναι ΟΚ...είναι διδυμα...είναι περισσότερα,,, ο γιατρος μου τα μασαει....εχει καμιά παρομοιες χοριακες :confused:

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά, εκανα χοριακή Μ.Πέμπτη και ήταν 472 , σήμερα 5 μερες μετα ήταν 2590....είναι ΟΚ...είναι διδυμα...είναι περισσότερα,,, ο γιατρος μου τα μασαει....εχει καμιά παρομοιες χοριακες :confused:

Δεν νομίζω να είναι δίδυμα, γιατί η χοριακή διπλασιάστηκε, αν ήταν δίδυμα, θα έπρεπε να τετραπλασιαστεί.

5f27b8bd0c.png

Κοριτσια ευχαριστώ για την ανταποκριση, την πρωτη χοριακή την εκάνα την 12 μέρα και την δευτερη χοριακή την17 μέρα. Εσύ ladyeri που ξέρεις πως είναι ένα. Μίλησα με τον γιατρό μου και αυτός πριν γινει ο υπερηχος την Παρασκευή που μας έρχεται υποθέτει διδυμα.

Περιμένω απάντηση....και παλί θερμα ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

.....μιλαμε για εξωσωματική και οι μερες είναι μετα την εμβρυομεταφορά.

εγω την πρωτη χοριακη την εκανα 14 μερες μετα την εμβρυομεταφορα και ειχα 470.την 20 μερα ειχα 2800.και μεις στην αρχη για διδυμα λεγαμε αλλα τελικα ηταν ενα.ποτε δεν ξερεις.μονο ο υπερηχος θα δειξει.σου ευχομαι καλη συνεχεια.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

Κοριτσια ευχαριστώ για την ανταποκριση, την πρωτη χοριακή την εκάνα την 12 μέρα και την δευτερη χοριακή την17 μέρα. Εσύ ladyeri που ξέρεις πως είναι ένα. Μίλησα με τον γιατρό μου και αυτός πριν γινει ο υπερηχος την Παρασκευή που μας έρχεται υποθέτει διδυμα.

Περιμένω απάντηση....και παλί θερμα ευχαριστώ.

Δεν ξέρω ότι είναι ένα! Υποθέτω! Αν και τώρα που είπες ότι 12η μέρα από εμβρυομεταφορά είχες 470, αυτό μου φαίνεται πολύ ψηλό γι αυτή τη μέρα, επομένως μάλλον για δύο πρόκειται.

....μια κοπέλα σπό άλλο FURUM στις ίδιες τιμές είχε τρία , και παλλιδρόμησαν το ένα μετα το αλλό...κορίτσια θα περιμένω τον υπέρηχο... και θα σκέφτομαι θετικά, για μένα...και για όλες! Καλή συνέχεια στις κοιλίτσες σας!

Ευχαριστώ....στο μέλλον τα ξαναλέμε.

Και εμένα οι τιμές μου παρόμοιες με τις δικές σου ήταν ... και προέκυψαν δίδυμα.

Πάντως, θυμάμαι ότι ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορεί τίποτα να φανεί πριν το 1ο υπερηχογραφημα... μην ανησυχεις πάντως! ότι και να είναι, για καλό θα είναι. Συγχαρητήρια και καλή εγκυμοσυνη.

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

.....μιλαμε για εξωσωματική και οι μερες είναι μετα την εμβρυομεταφορά.

θα μετρησεις απο την ημερα της ωοληψιας ποσες μερες περασαν μεχρι την μετρηση της χοριακης!

εαν ειναι 14 μετα την ωοληψια το 470 ειναι αρκετα μεγαλο νουμερο.

παντως δεν εχεις κανενα λογο να ανησυχεις, με τετοια χοριακη πρεπει να πετας!!

τα δυο πιστευω οτι ειναι σιγουρα...εγω την 14η μερα μετα την ωοληψια ειχα 300 και διδυμα.

συγχαρητηρια λοιπον και καλη εγκυμοσυνη!

Kαλημερα!Να εχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη

Την 12η μερα μετα την εμβρυομεταφορα η χοριακή μου ηταν 470 και 2 μερες αργοτερα 1050.Αυτη την στιγμη τα διδυμακια μου ειναι 2 μηνων!

Γιατι αγχωνεσαι κοπέλα μου?Εχεις μια παεαπάνω απο τελεια χοριακή!Ολα θα πανε καλα!

YUfSp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...