Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως μπορω να πω ευγενικα...

mmdad

Recommended Posts

Να μας φερνουν μεγαλυτερο νουμερο οταν μας κανουν δωρο ρουχα?

Πολυ συγγενεις μας κανουν δωρο ρουχαλακια. Δηλαδη μας τα στελνουν στο Βελγιο απο την Ελλαδα. Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες τα νουμερα ειναι διαφορετικα απο χωρα σε χωρα με αποτελεσμα συχνα πυκνα να ειναι μικρα (ή πιο μικρα απο οτι θα τα ηθελα). Φυσικα η αλλαγη δεν παιζει γιατι σε τετοια περιπτωση τα ταχυδρομικα για το πηγαινε-ελα θα ειναι πιο πολλα απο το κοστος των ρουχων. Αν με ρωτησουν λεω τι νουμερο και για τι υψος θελουμε αλλιως..

Διαφημίσεις

Όποτε παίρνεις δώρο ρούχα, θα τους λες, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ρουχαλάκια μόνο που δυστυχώς μας είναι λίγο μικρά. Φοριούνται (και καλά για να μην στενοχωρηθούν ότι το δώρο πήγε άδικα) αλλά μας είναι ίσα ίσα. Έτσι την επόμενη φορά θα είναι πονηρεμένοι. Αν δεν τους το λες όμως θα συνεχίσουν να στέλνουν λάθος νούμερο και είναι κρίμα...

εχω δυο μπουμπουκακια

Όποτε παίρνεις δώρο ρούχα, θα τους λες, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ρουχαλάκια μόνο που δυστυχώς μας είναι λίγο μικρά. Φοριούνται (και καλά για να μην στενοχωρηθούν ότι το δώρο πήγε άδικα) αλλά μας είναι ίσα ίσα. Έτσι την επόμενη φορά θα είναι πονηρεμένοι. Αν δεν τους το λες όμως θα συνεχίσουν να στέλνουν λάθος νούμερο και είναι κρίμα...

ακριβως...επισης στο ασχετο οταν μιλας μαζι τους και σε ρωτανε τι κανει το παιδι πως παει...ε θα πετας κανενα ο παιδιατρος ειπε οτι ειναι πιο ψηλος για την ηλικια του και κατι τετοια τυπου ουφ εχω γιο δυο χρονων και φοραει ρουχα για 4 (παραδειγμα φερνω).....παντως ειμαι της αποψης οτι καλυτερα να μη τους πεις οτι ειναι τσιμα τσιμα ....ασε να στεναχωρηθουν να καταλαβουν οτι οταν στελνουμε σε παιδακι πρωτα ρωταμε τη μανα τα νουμερα.....και εμενα μου στελνουν απο εξω και παντα ρωτανε....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Καθε φορα που μιλαμε τους λεω οτι ειναι μεγαλος για τα ελληνικα νουμερα (και για τα γαλλικα και για τα ιταλικα). Μαλλον αυτη την φορα εγινε καποιο λαθος γιατι ενω το μπουφαν και η μπλουζα ειναι για 4 χρονων (αλλα σε μαρκα με μικρα μεγεθη) το παντελονι ειναι για 2!

Χαμενα δεν θα πανε γιατι ακολουθει ο μικρος αλλα ειναι κριμα να μην τα φορεσει ο μεγαλος αφου ειναι δικο του δωρο. Αλλα επειδη ειναι καλοκαιρινα και εδω ειναι ακομη χειμωνας δυσκολα θα του κανουν σε 2-3 μηνες...

Ο συζυγος προτινε να τα κατεβασει Ελλαδα η μαμα μου και να πανε οι φιλοι μας στην μαμα μου να τα παρουν. Ειναι και σε αλλη περιοχη το μαγαζι! Περισι τα ειχε αλλαξει η μαμα μου αλλα φετος ειναι μακρια και δεν μπορει να παει..