Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρακτικες συμβουλες για συλληψη

Recommended Posts

Κοριτσια ειχε ξεκινησει αυτο το θεματακι καπου αλλου σε μορφη πλακας. Λεω λοιπον μεταξυ αστειου και σοβαρου να αρχισουμε να μοιραζομαστε καθε πρακτικη συμβουλη που μας εχουν δωσει κατα καιρους και ειτε μας εχει κανει να γελασουμε τρελλα!!! :lol::lol::lol: η μας εχει βοηθησει:wink: η μας εχει και θυμωσει.:mad:. Τι λετε???

Αρχιζω πρωτη

Πιο εξοργιστικη συμβουλη : Ε, δε πειραζει μη στεναχωριεσαι θα εχεις τα ανηψια σου αφου δεν εχεις παιδια.

Πιο αστεια συμβουλη : Να βαζεις σε μια κατσαρολα βοτανα και να τα βραζεις . Μετα να καθεσαι πανω στους ζεστους ατμους για να κατεβει η μητρα και να συλλαμβανεις πιο γρηγορα. ( Κοριτσια μη τη δοκιμασετε σπιτι! Θα μυριζει το κουτι σας χορταριλα και καραδοκουν και εγκαυματα!!) Α ρε θεια :lol:

Πιθανα λογικη συμβουλη : Να σηκωνεις τα ποδια μετα το σεξ και να βαζεις εμπλαστρο να διατηρεις τη μεση ζεστη και δυνατη....

Περιμενω τα δικα σας να γελασει και το χειλακι μας λιγο.

Διαφημίσεις

ladida μου, μπραβο! Γελασα πολύ με τη συμβουλη για τα βοτανα!!! χαχαχαχα!!! Εμένα μου είχε πει κάποτε ενας γιατρός, μετα την "ολοκληρωση" να μένω ξαπλωμένη με τη μεση ανασηκωμένη (λογικό αυτο) και να κραταω με τα χέρια μου το "κουτακι" κλειστό για να μη φυγει το σπερμα... Μπορεί να έχει μια βάση αλλα εμενα μου φαινόταν πολύ αστειο! Στο τέλος καναμε κ πλακα με τον αντρα μου ο οποιος μου ελεγε θα σου φτιάξω εναν φελλό να μην πιάνεσαι.... :-)

event.png

Εχω και πιο εξοργιστική απο κάτι κατίνες στη δουλειά

"Έτσι που αγχώνεσε ούτε παιδί δεν θα μπορείς να κάνεις", Αυτές που έχουν αράξει σε μια καρέκλα και αποτελούν τον ορισμό του δημ.υπαλλήλου και τον λόγο που ντρεπόμαστε να λεμε και οι υπολοιποί ότι είμαστε δημ.υπάλληλοι,ΑΛΛΑ εγώ δεν τους λέω ότι η οκνηρία είναι ενα απο τα επτά θανασιμα αμαρτηματα για το γάμο τους.

Μόνο μην πιάσετε την κουβέντα και το κάνετε "καφέ" γιατί θα σας το κλείσουν το θεματάκι!

Ας βάλω κι εγώ ένα χεράκι!

Πρώτο και κύριο πριν από όλα!!!) Δηλώνετε σε όποιον αδιάκριτο ρωτάει γιατί δεν έχετε κάνει ακόμα παιδί ότι μισείτε τα παιδιά, αν ποτέ κάνετε θα γίνετε Ηρώδης γιατί δεν έχετε υπομονή, ότι προτιμάτε να φάτε τα λεφτά σας στα ταξίδια και τα ακίνητά σας θα τα δωρίσετε σε ιδρύματα ή θα τα φάνε τα εγγόνια σας!

1)Κόβετε το κάπνισμα και περιορίζετε το ποτό αν πίνετε σα νεροφίδες!

2) Τρώτε λίγο πιο υγιεινά με τη δικαιολογία ότι προσέχετε τη σιλουέτα σας (να το πιστεύετε κι εσείς αυτό)

3) Παίρνετε συμπληρώματα φυλικού οξέως με τη δικαιολογία ότι κάνει ωραίο δέρμα.

4) Κάνετε ανακαίνιση στην κρεβατοκάμαρα.

5) Αγοράζετε σατέν σεντόνια, αρωματικά κεριά, ερωτικά βοηθήματα, σέξυ ακριβά εσώρουχα, το κάμα σούτρα και βάζετε σκοπό να καλοπεράσετε!

6) Προσπαθείτε να καλείτε συνεχώς φίλους στο σπίτι, να βγαίνετε έξω για καφέ, σινεμά, φαγητό, αποκτάτε χόμπυ, πάτε κολυμβητήριο, χορό, καράτε (ότι λάχει τεσπα), δεν κάθεστε με δυο λόγια τον πισινό σας κάτω καθόλου!

7) Προσοχή!!!! Πετάτε (ναι πετάτε!!!!) τα τεστ ωορρηξίας, τα ημερολόγια όπου σημειώνετε τις επαφές, τις λίστες με τα ακροβατικά για να αποκτήσεις παιδί, α γιατροσόφια της θείας Μερόπης με τα βοτάνια και τα ματζούνια.

:cool: Δεν κυνηγάτε το δόλιο τον άντρα σας κάθε μέρα όλη μέρα! Όταν άρρωστος ψήνεται στον πυρετό, όταν έχει δουλέψει 18 ώρες το τελευταίο 24ωρο, όταν έσκαβε όλη μέρα και φύτευε πατάτες (για τους αγρότες), ΔΕΝ θέλει ο άνθρωπος να γίνει επιτόπου πατέρας!!! Χαλαρώστε θα γίνει αύριο!

9) Πάτε κι ένα ταξιδάκι, γίνετε λιώμα στο ποτό, φάτε τα μύδια σας, τα στρείδια σας και πίσω στο ξενοδοχείο ξαπατικώστε μια στάση του κάμα σούτρα που λέγαμε η οποια να μη θυμίζει σε τπτ σοβαρό ζευγάρι που επιθυμεί να κάνει οικογένεια αλλά φρέσκο ζευγαράκι ετών 18 έκαστος και μάξιμουμ... με τρελές ορέξεις!!!

Αυτά!!! :lol: Σε εμένα τα περισσότερα βοήθησαν!

"Έτσι που αγχώνεσε ούτε παιδί δεν θα μπορείς να κάνεις", Αυτές που έχουν αράξει σε μια καρέκλα και αποτελούν τον ορισμό του δημ.υπαλλήλου και τον λόγο που ντρεπόμαστε να λεμε και οι υπολοιποί ότι είμαστε δημ.υπάλληλοι,ΑΛΛΑ εγώ δεν τους λέω ότι η οκνηρία είναι ενα απο τα επτά θανασιμα αμαρτηματα για το γάμο τους.

Διαφημίσεις

1 συμβουλή που πιστευω βοηθαει ειναι η ταυτόχρονη ολοκλήρωση ευχάριστο και για τους δύο και αποτελεσματικό

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

1 συμβουλή που πιστευω βοηθαει ειναι η ταυτόχρονη ολοκλήρωση ευχάριστο και για τους δύο και αποτελεσματικό

Χμμ σωστή! ;)

• 1 year later...

Κορίτσια γεια σας και από μένα...Όταν η γυναίκα είναι πάνω από τον άντρα κατα την ερωτική επαφή, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης?

Εγώ γράφτηκα στο forum ελπίζοντας πως θα κάνω παιδάκι

Κορίτσια γεια σας και από μένα...Όταν η γυναίκα είναι πάνω από τον άντρα κατα την ερωτική επαφή, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης?

...δεν είναι και η καλύτερη στάση, μάλλον να προτιμήσεις την κλασική με ελαφρώς ανασηκωμένη την λεκάνη σου - βάλε κανένα μαξιλαράκι από κάτω- κι επίσης έχω ακούσει ότι είναι καλή κι εκείνη που η γυναίκα είναι στα τέσσερα.

Μια δοκιμή - και δύο και τρεις και παραπάνω - θα σας πείσει!!!:cool:

Εκτος οτι συμφωνω με τα κοριτσι σε εμενα επιασε και το εξης.Επειδη προσπαθουσαμε χρονια .. και με φυσικο τροπο και με τεχνητο .. δεν το ελεγα πουθενα γτ ντρεπομουν,, ενιωθα στιγματισμενη κλπ κλπ.Ο αντρας μου επεμενε οτι δεν ειναι ντροπη να το λεω και οτι θα μου κανει καλο.Συγκεκριμενα δεν ηθελα να το μαθει με τπτ η κουνιαδα μου γτ σε καθε συζητηση για παιδι μου ελεγε "ο Νικος παντως μπορει!" γτ ειχε αφησει εγκυο μια κοπελα του καποτε.. οποτε καταλαβαινετε την ψυχολογια μου.Λοιπον αποφασισα να το πω και εγω οτι προσπαθουμε σε αυτην και μαλιστα ειχα κανονισει και ταξιδι 20 μερες μετα και μου ευχη8ηκε με αγαπη η εκδρομη μου να ειναι και τυχερη για να πιασω παιδι.Ελοιπον κοριτσι δεν πηγα ποτε αυτην την εκδρομη γτ εμαθα οτι ειμαι εγκυος και οχι τπτ αλλο αλλα η κουνιαδα μου νομιζει οτι επιασα με τη μια.Μπουαχαχαχαχα!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

μια γνωστη μου: πρεπει να συντονιστεις με τον συμπαν και αν πραγματικα το θελεις θα δεις θα ερθει μονο του. τιποτα δεν ειναι τυχαιο!

ναι.... No comment.:rolleyes:

και πιο προσφατα στο δρομο απο μια κοπελα της medi prinou.

αυτη: εισαι παντρεμενη;

εγω: ναι

αυτη: εχεις παιδια;

εγω: οχι ακομα

αυτη: τι δουλεια κανεις;

εγω: ειμαι δασκαλα

αυτη: αρα ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!! και πολλα μαλιστα!!!

---ναι, δεν ηταν κακια αλλα σιγουρα δεν ειναι το ιδιο. :(

AAH8p2.png

tt18974d.aspx

μια γνωστη μου: πρεπει να συντονιστεις με τον συμπαν και αν πραγματικα το θελεις θα δεις θα ερθει μονο του. τιποτα δεν ειναι τυχαιο!

ναι.... No comment.:rolleyes:

Καλά αυτό δεν είναι τελείως άτοπο, πολλές φορές αυθυποβαλόμαστε αρνητικά, αντί να σκεφτόμαστε θετικά.

Σαν συμβουλή για σύλληψη θα έλεγα να το έχει κανείς οργανώσει από πριν στο μυαλό του αλλά την ώρα που προσπαθεί να ασχολείται με κάτι άλλο.

Εμένα η πολλή δουλειά με βοήθησε πάρα πολύ!

Μετά τις επαφές δεν είχα χρόνο ούτε για πόδια ψηλά ούτε για ύπνο, ούτε για τίποτε. Ούτε καν να σκεφτώ.

Ευτυχώς!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

εγώ είχα ακούσει (επειδή έχω οπισθια κάμψη) να κάθομαι μπρούμυτα μετά την επαφή...συγνώμη αλλά μια-δυο-τρεις μετά σταμάτησα!!!

και κατακόρυφο ναι κι αυτό το έκανα!τζίφος......

αυτό με το χεράκι στο "'ανθος" δε το χω κάνει αλλά νομίζω δεν είναι και πολύ υγιεινό,ε;;;

μετράω τις μέρες και πριν απο λίγες (που υποθέτω οτι θα έκανα ωορηξία) υπήρξε και ταυτόχρονη ολοκλήρωση...βρε λες;;;;;;για ρωτήστε με προς το τέλος του μηνός να σας πω τί ψάρια πιάσαμε!!!!!!!:cool:

σχεδόν 1 χρόνο ελεύθερες επαφές αλλά τίποτα....το αποδίδω στο άγχος γιατί κυρίως φοβάμαι να πάω στο γιατρό και ν'ακούσω κάτι άσχημο κι αυτό νομίζω είναι ο κύριος ανασταλτικός παράγοντας για να πιάσεις παιδί

io6Qp3.png

g3BCp2.png

εγω τους δυο πρωτους μηνες που προσπαθουσαμε ειχα κρατησει ημερολογιο με τις επαφες και με τις ημερες ωορηξιας...μετα τα παρατησα γιατι με αγχωνε ολο αυτο και το ειχα συνεχεια στο μυαλο μου..μολις αφησα τον εαυτο μου χαλαρο και πηγα και διακοπες τσουπ το πιασαμε το μωρακι....;)

7bQfp3.png

1zDup3.png

Χαχαχα....

Αυτό με την κατσαρόλα μου το είπανε και μένα αλλά αντί για βότανα να βράζω γάλα και να κάθομαι από πάνω και να καλύπτομαι και με μια πετσέτα να μην χάνω τους υδρατμούς!!! Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά δε νομίζω να το κάνω ποτέ! Μου φάνηκε γελοίο! Το πιο χαζό όμως που έχω ακούσει είναι συμβουλές σεξουαλικής επαφής από μια φίλη που και στις δυο εγκυμοσύνες έπιασε παιδί με την πρώτη. "Ίσως δεν το κάνετε σωστά", μου είχε πει! Λίγο έλειψε να μου περιγράψει ακριβώς (με όλες τις λεπτομέρειες) πώς το κάνει με τον άντρα της και έχουν θετικό αποτέλεσμα! Τι να πει κανείς!

Εγώ προσωπικά νομίζω ότι η καλή διατροφή και η άσκηση βοηθάνε γενικά! Αλλά ξέρω και ζευγάρια που κάνανε όλων των ειδών τις καταχρήσεις και πιάσανε παιδί με την πρώτη, άρα τίποτα δεν είναι απόλυτο! Επομένως εγώ ότι κάνω το κάνω πάνω απ'όλα για μένα και ελπίζω με το καλό να έρθει και το μωράκι!

"Τα πιο όμορφα πράγματα τα αποκτά κανείς με την υπομονή"

Διαφημίσεις

:cool: Δεν κυνηγάτε το δόλιο τον άντρα σας κάθε μέρα όλη μέρα! Όταν άρρωστος ψήνεται στον πυρετό, όταν έχει δουλέψει 18 ώρες το τελευταίο 24ωρο, <<οταν εσκαυε ολη μερα κ φυτευε πατατες! (για τους αγρότες>>, ΔΕΝ θέλει ο άνθρωπος να γίνει επιτόπου πατέρας!!! Χαλαρώστε θα γίνει αύριο!

!

τι ειπες τωρα!!!!!αυτο δεν πρεπει με τπτ να το διαβασει ο αντρας μου ειμαστε κ στο βγαλσιμο πατατας κ ειδικα τωρα που εχει γινει ηδη μια φορα πατερας δεν θα καθεται με τπτ για δευτερο:lol::lol::lol:πλακα πλακα τοτε που ελεγε δεν αντεχω αλο δεν θελω κ γω του λεγα θελεις αλλα δεν το ξερεις τοτε πιασαμε το μπουμπουκακι μας χιχιχιχιχι!!!

κοριτσια κατακορυφο σαν την σωσω

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Ε αυτό κι αν δεν προκαλέι άγχος για να το πετύχεις; Θα σκέφτομαι δλδ "όχι ακόμα, όχι ακόμα, έλα τώρα πιο γρήγορα" για να τελειώσουμε μαζί; Τότε είναι που δεν θα τελειώσω καθόλου. :mrgreen:

Σε πληροφορώ ότι πάρα πολλές ΔΥ υπάλληλοι έχουν πρόβλημα υπογονιμότητας και ναι, αγχώνονται κι αυτές.

...δεν είναι και η καλύτερη στάση, μάλλον να προτιμήσεις την κλασική με ελαφρώς ανασηκωμένη την λεκάνη σου - βάλε κανένα μαξιλαράκι από κάτω- κι επίσης έχω ακούσει ότι είναι καλή κι εκείνη που η γυναίκα είναι στα τέσσερα.

Μια δοκιμή - και δύο και τρεις και παραπάνω - θα σας πείσει!!!:cool:

Βασικά δεν υπάρχει μπούσουλας, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο αν έχουμε πρόσθια ή οπίσθια θέση μήτρας. Κάποιες στάσεις βοηθανε πάντως, απλά δεν θυμάμαι ποιες. Νομίζω πάντως ότι εγώ πάντα προτιμούσα τη λάθος στάση. :oops:

...

αυτό με το χεράκι στο "'ανθος" δε το χω κάνει αλλά νομίζω δεν είναι και πολύ υγιεινό,ε;;;

μετράω τις μέρες και πριν απο λίγες (που υποθέτω οτι θα έκανα ωορηξία) υπήρξε και ταυτόχρονη ολοκλήρωση...βρε λες;;;;;;για ρωτήστε με προς το τέλος του μηνός να σας πω τί ψάρια πιάσαμε!!!!!!!:cool:

σχεδόν 1 χρόνο ελεύθερες επαφές αλλά τίποτα....το αποδίδω στο άγχος γιατί κυρίως φοβάμαι να πάω στο γιατρό και ν'ακούσω κάτι άσχημο κι αυτό νομίζω είναι ο κύριος ανασταλτικός παράγοντας για να πιάσεις παιδί

Τι εννοείς; Τι είναι αυτό με το χεράκι στο άνθος; :confused:

Πάντως μετά από ένα χρόνο άκαρπων προσπαθειών, καλό είναι να πάμε στο γιατρό να μας προτείνει εξετάσεις, έτσι ώστε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το γνωρίζουμε, να το λύσουμε και να μη χάνουμε κι άλλο χρόνο.

ΧαΧα! καλό το θέμα!

Εγώ το χειρότερο που έχω ακούσει είναι αυτό με τα βότανα ή γάλα... εμένα περιλαμβάνει και βότσαλα! ΝΑΙ ΝΑΙ βότσαλα μεγάλα και πλατιά. Τα βάζεις λέει σε μία λεκάνη (αφού τα έχεις πλύνει καλά) και προσθέτεις μέσα ζεστό νερό ή χαμομήλι όσο πιο ζεστό μπορείς να αντέξεις και κάθεσαι επάνω (στα βότσαλα και εντός υγρού) για 20-30 λεπτά και μετά βουρ στο ψητό (όπως θα είσαι και καλοψημένη!:lol::lol::lol:)

Αυτό για να "ανοίξει η μήτρα"

Το σκέφτομαι ακόμη και γελάω. Και για να μην πάρω και καμία στο λαιμό μου... εγώ ΔΕΝ το δοκίμασα.

• 4 years later...