Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικος ναι η οχι?

Recommended Posts

θα θελα να σας ρωτησω κατι

εχω σκοπο (αν ολα συνεχιζουν καλα) μεχρι να παει νηπιο ο μικρος να μην εργαστω για να τον μεγαλωσω εγω.

εχει να χασει κατι το παιδι με το να μην παει παιδικο σταθμο?

να σας πω δε οτι το προγραμμα του εχει καθημερινη βολτα,καινουργια μερη,τωρα που κοντεβουμε 2χρονων θα αρχισουμε σιγα σιγα παιδοτοπους για να παιζει με αλλα παιδακια,γενικα δηλαδη ασχολουμε ολη μερα μαζι του και κανουμε-μαθαινουμε παντα καινουργια πραγματα.

του στερω τιποτα ετσι? εχει κατι να προσφερει ο παιδικος που δεν μπορω εγω?

Διαφημίσεις

biky,κι εγώ την κόρη μου δεν την έστειλα παιδικό ( το ίδιο θα κάνω και με το γιό μου).Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα (πάει Α'δημοτικού).Προσαρμόστικε πολύ έυκολα στο προνήπιο,ήτανε και είναι συνεργάσιμη,ήτανε και είναι κοινωνική μοιραζότανε και μοιράζεται τα παιχνίδια της...

Όμως όσο ήτανε στο σπίτι,κάναμε όλα αυτά που λές.Βόλτες,επικοινωνία με άλλα παιδάκια ,δραστηριότητες στο σπίτι ...

Ο λόγος που δεν την πήγαμε παιδικό δεν ήτανε ότι δε θεωρώ καλή τη δουλειά που κάνουνε εκεί...Απλώς θεωρούσα και θεωρώ ότι, αφού έιμαι στο σπίτι δεν έιχα/έχω λόγο να τη βάλω σε διαδικασία εκπάιδευσης και ωραρίου απο τόσο μικρή ηλικία.

Και συναισθηματικά δεν ήμουνα εγώ έτοιμη να την αποχωριστώ απο τόσο νωρίς.

481580lys5o6fr6c.gif

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

σε ευχαριστω για την απαντηση :D

ο μονος λογος που το σκεφτηκα ειναι η κοινωνικοποιηση του,αν του στερω κατι απο θεμα μαθησης....

αν δεν εχει να χασει κατι το παιδι φυσικα και θα κατσει μαζι μου :D:D

Αν εχεις όρεξη εσυ σιγουρα δεν θα χασει το παιδι αλλα αντιθετα θα κερδίσει.. το εχω ξαναπει.. Μακαρι να μπορουσαμε να κατσουμε ολοι μεχρι να πανε τα παιδια μας στο δημοτικο. Εγω προσωπικα αν δεν δουλευα στο δημοσιο και ημουν στον ιδιωτικο τομεα θα τα ειχα παρατησει σιγουρα

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Αν εχεις όρεξη εσυ σιγουρα δεν θα χασει το παιδι αλλα αντιθετα θα κερδίσει.. το εχω ξαναπει.. Μακαρι να μπορουσαμε να κατσουμε ολοι μεχρι να πανε τα παιδια μας στο δημοτικο. Εγω προσωπικα αν δεν δουλευα στο δημοσιο και ημουν στον ιδιωτικο τομεα θα τα ειχα παρατησει σιγουρα

αφου το λεει και μια επαγγελματιας :D:D

Εγώ πάντως αν δεν εργαζόμουν δε θα απόφάσιζα να την βάλω παιδικό, ετσι κι αλλίως τώρα πηγαινουν προνηπιο κλπ... Προς το παρόν μου την κρατάει η μαμά μου βέβαια αλλά έλεγα όταν πάει 2,5 να την γράψω, μιας και θα βάλουμε μπρος και για 2ο παιδί... Να σταματήσω τη δουλειά δεν τίθεται θέμα για οικονομικούς λόγους αλλά και γιατί είμαι απόλυτα ευχαριστημενη με τη δουλειά μου...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

KAI ME TON PAIDIATRO MAS POU TO SYZHTHSAME HTAN KA8ETOS KALYTERA AN EINAI NA PAEI META TA 4.

PIO PRIN DE KERDIZEI KATI ..ARKEI NA YPARXEI AGAPH STO SPITI NA VGAINEI EXW NA PAIZEI NA ASXOLOUNTAI MAZI TOU PAPPOUDES GIAGIADES ..KAI FYSIKA OI GONEIS ..PAIDAKIA TOU KONTINOU PERIVALLONTOS

TI NA KANEIS OMWS POU KAI EMEIS PREPEI NA DOULEVOUME..

PWS TA EXOUME KANEI ETSI ASTA..

εμας η παιδιατρος μας ειπε αν μπορουμε να τα στειλουμε μετα τα 3,αλλα δεν γινοταν κατι τετοιο,οποτε τα στειλαμε στα 2,πολλες αρρωστειες το ασχημο...εμεθαν αρκετα πραγματακια,ο σπυρος ειδικα μου εγινε πιο κοινωνικος,αν δεν δουλευα ομως σιγουρα δεν θα τα εστελνα.

Εμεις ξεκινησαμε κ τον βαλαμε τον μικρο σε παιδικο σταθμο

του δημου αλλα τον σταματησα απο την στιγμη που σταματησα

να εργαζομαι. Ειναι αδικια κατα την γνωμη μου να πηγαινει απο τη

στιγμη που ειμαι σπιτι...στεναχωριεμαι κ νιωθω τυψεις...ασε που παιρναμε

τελεια οι δυο μας τα πρωινα!!!!!!!!!

Του χρονου θα τον βαλω προνηπιο για να ξεκινησει την μαθητικη του

ζωη .Ετσι ειχα ξεκινησει κ τον μεγαλο μου γιο κ ολα μια χαρα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις