Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλά ρούχα εγκυμοσύνης στη Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το πού να ψάξω για ένα καλό φόρεμα εγκυμοσύνης για θερινή περίοδο (τον Μάιο που είναι οι γάμοι θα είμαι στον 7ο μήνα). Μόνο για Θεσσαλονίκη και Κατερίνη!

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Καλσηπέρα Κατερίνα.

Άσε και εγώ έχω τεράστιο πρόβλημα. Ότι είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Πήγα Λητώ την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν όλα χάλια. Μου συστήσανε το Mothercare στην Τσιμισκή.

Θα πάω την άλλη εβδομάδα εκεί. Είμαι στό τέλος του 4ου και μέχρι τώρα βολεύτηκα με ρούχα από Zara, Marks and Spencer, H&M απλώς ένα νούμερο μεγαλύτερα χωρίς να δώσω πολλά λεφτά. Αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι χρειάζομαι παντελόνια εγκυμοσύνης γιατί δεν θέλω να με πιέζει τίποτα στην κοιλίτσα.

Σχετικά με φορέματα όμως σκέφτομαο να συνεχίζω να ψωνίζω φθηνά από τα παραπάνω μαγαζιάμέχρι όσο πάει.

Αν έχεις πάει να δεις τι ρούχα εγκυμοσύνης υπάρχουν καθώς και τις τιμές τους θα καταλάβεις ότι είναι ψιλοχάλια + πανάκριβα.

ΑΝ βρεις κάτι πες μου.

Νομίζω ειναι ενα μαγαζι στην παροξενου κορομηλα ή μητροπολεως, προς τον Λευκο Πυργο μου το ειχαν συστησει περυσι τετοιο καιρο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα! Εχει καλα αλλα λιγο ακριβα πραγματα...

Ευχαριστώ κορίτσια!

Σκέφτομαι να πάω μια βόλτα στο κέντρο και να ψάξω για φορέματα σε στυλ αμπίρ. Κι αν μπορέσω θα πάω και στο Λητώ...

Θα ενημέρωσω για τα αποτελέσματα της αναζήτησης!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Το κατάστημα στο οποίο αναφέρεται η Εβίτα είναι το Φόρμες (Formes) και βρίσκεται στη Μητροπολίτου Ιωσήφ που είναι κάθετη στη Μητροπόλεως (κάτω από τη Μητροπόλεως, προς τη θάλασσα). Έχει πραγματικά τέλεια ρούχα αλλά ομολογουμένως ακριβά. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί σχεδόν σε όλα τα άλλα μαγαζιά τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι σαν από φτήνή ταινία του 80 ή από το ανατολικό μπλοκ. Λες και νομίζουν ότι όταν μένουμε έγκυες χάνουμε και το γούστο μας.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...