Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ

Recommended Posts

καλημέρα έχω ζητήσει απεγνωσμένα κάποια εμπειρία ή άποψη για τον κ. Τσιριγώτη και έχω καταφέρει να με ενημερώσουν μόνο 2 άνθρωποι!

παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι γράψτε εδώ.

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

εκανε εξωσωματικη μια φιλη και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη.

Ηταν ο μονος που της ειπε την αληθεια, οτι ειχε ανεξηγητη υπογονιμοτητα, της προτινε διαφορα αλλα εκεινη αποφασισε να κανει εξωσωματικη λογω ηλικιας. Εκανε λοιπον την κορη της, επιασε με την πρωτη. Την ειχε ενημερωσει οτι μολις ξεαγχωθει θα πιασει μονη της και ετσι κι εγινε. στους 6 μηνες επιασε τον γιο της με φυσιολογικη συλληψη.

Η κοπελα πινει νερο στο ονομα του. επιστημονας και ανθρωπος, δεν κοιταξε να της φαει λεφτα ηταν πολυ ενταξει.

sq3Zp2.png

εκανε εξωσωματικη μια φιλη και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη.

Ηταν ο μονος που της ειπε την αληθεια, οτι ειχε ανεξηγητη υπογονιμοτητα, της προτινε διαφορα αλλα εκεινη αποφασισε να κανει εξωσωματικη λογω ηλικιας. Εκανε λοιπον την κορη της, επιασε με την πρωτη. Την ειχε ενημερωσει οτι μολις ξεαγχωθει θα πιασει μονη της και ετσι κι εγινε. στους 6 μηνες επιασε τον γιο της με φυσιολογικη συλληψη.

Η κοπελα πινει νερο στο ονομα του. επιστημονας και ανθρωπος, δεν κοιταξε να της φαει λεφτα ηταν πολυ ενταξει.

ευχαριστώ πολύ...σου εύχομαι το καλύτερο!

Διαφημίσεις

Πληροφοριες για τον κ. Τσιριγωτη μπορειτε να βρειτε και σε αυτα τα ποστ

[/url]

Που κάνατε εξωσωματική;

ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

3δυμακια? Τι γίνεται?

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

chryssaki γεία σου. Μόλις διάσα ότι ψάχνεισ πληροφ. για τον κ. Τσιριγωτη. Εγώ έκανα εξωσωματική στον Εμβρυογενεσισ αλλά μέτα δεν σε αναλαμβάνει κανένασ γιατρός από το κέντρο τους. Εγώ έχοντασ μια γιατρό που δεν μου άρεσε πλέον μεσω γνωστησ πηγα εκεί. Ο άνθρωπος με ανέλαβε ασχετο εάν είχα κάνει αλλού την εξωσωμ. Σε κάθε επίσκεψη επεφτε τόσο ξεψάχνισμα στουσ υπερυχους, στισ εξετάσεισ μου που δεν το είχα συναντίσει πουθενά αλλού. Άσε που έχει και δική του μαία που είναι κοντα σου και στον τοκετο. Σε προετοιμαζει από πριν στο ιατρείο του. Είναι πολύ καλό αυτό Δεν έχεις μια μαία του νοσοκομείου,περαστε-σκουπιστε-τελειωσαμε. Έτσι τώρα κρατώ την 5 μηνών μπεμπα μου και του λέω χίλια ευχαριστώ. ΚΟΡΥΦΗ!!!!!Ότι άλλο θεσ να με ρωτήσεις στη ΄διάθεση σου.

ειναι απο τους πιο καταρτισμενους επιστημονες στο χωρο του,το εχω αναφερει ξανα στα τοπικ που επισημαινει ο διαχειριστης.....

και επισης τοσο λεπτολογος που δεν αφηνει τιποτα στη τυχη του...με παρακολουθει πανω απο 6-7 χρονια

Eυχαριστώ κορίτσια...δε σας κρύβω ότι εχω μπαρδευτεί πολύ...εχω ακούσει και πολύ άσχημα πράγματα...και γιαυτό !

να ειστε καλά που απαντήσατε!

• 4 months later...

Κορίτσια γεια σας σκέφτομαι να τον επισκεφτώ για να πάρω και εγώ μια γνώμη. Άκουσε η μητέρα μου για αυτόν τον γιατρό πολλά θετικά, αλλά είμαι πολύ επιφυλακτική. Δεν πιστεύω πια καθόλου. Αν είχατε εμπειρίες κα άλλες θετικές ή αρνητικές θα ήηθελα πολύ να μάθω και από άλλες κοπέλες. Αλλά βλέπω ότι δεν τον έχουν επισκεφτεί πολλες... Χρυσάκι τι έχεις ακούσει εσύ και τελικά τι έκανες? Σε ανέλαβε?

Διαφημίσεις

• 2 months later...

θα σου προτεινα να το συζητησεις μαζι του και να δεις τι θα σου πει...το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι σιγουρα δε κανει περιττες επεμβασεις ...καλη επιτυχια στη προσπαθεια σου

• 3 weeks later...

Δείτε αν θέλετε και το topic Τσιριριγώτης ή Μαστρομηνάς.

Πάντως η δική μου εμπειρία είναι η εξής:

Ταλαιπωρήθηκα 3 χρόνια σε 2 διαφορετικά κέντρα εξωσωματικής, και πάθαινα συνεχώς υπερδιέγερση, μια φορά μάλιστα νοσηλεύτηκα σε κρίσιμη κατάσταση, και μια έπαθα εσωτερική αιμοραγία.

Με την 1η μου προσπάθεια στον Τσιριγώτη, και με πλήρως εξατομικευμένο σχήμα, έμεινα έγκυος τα διδυμάκια μου, ηλικίας τώρα 3,5 χρονών, και τώρα μόλις έμεινα έγκυος ξανά, μεταφέροντας τα κατεψυγμένα εμβρυάκια που μας είχαν περισέψει σε εκείνη την ωοληψία.

Άρα ... η προσωπική μου άποψη είναι ... ότι τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

FHkYp3.png

7B9qp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 2 years later...
  • 1 month later...

Καλησπέρα,

Γράφω πρώτη φορά στο forum αν και σας διαβάζω πολλά χρόνια. Αφορμή το μήνυμα σου georgiana2 για πληροφορίες για τον κ. Τσιριγώτη. Όταν έψαχνα και εγώ πληροφορίες δεν βρήκα πολλές και μου έκανε εντύπωση γιατί με την πρώτη επίσκεψη μου εκεί κατάλαβα ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθεια στο κέντρο αυτό. Αφού ολοκλήρωσα την προσπάθεια μου μπορώ πλέον να εκφράσω την άποψη μου.

Λοιπόν, εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένη λόγω της οργάνωσης, του προγραμματισμού και της καλής επικοινωνίας που είχα με το συγκεκριμένο κέντρο. Κατάλαβα ότι έχει πολύ καλό εργαστήριο (μεγαλύτερο ποσοστό γονιμοποιημένων ωαρίων σε σχέση με την προηγούμενη μου προσπάθεια). Όσον αφορά τον κ. Τσιριγώτη απλά ενθουσιάστηκα! Είναι κορυφαίος επιστήμονας και επαγγελματίας. Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι οτι είναι ακριβής σε όσα λέει.

Δεν ξέρω αν έγινα κατατοπιστική, αλλά όποια κοπέλα επιθυμεί κι άλλες πληροφορίες είτε με π.μ. είτε με δημόσιο μήνυμα, μπορώ να τις δώσω.

georgiana2, καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου!

Καλησπέρα,

Γράφω πρώτη φορά στο forum αν και σας διαβάζω πολλά χρόνια. Αφορμή το μήνυμα σου georgiana2 για πληροφορίες για τον κ. Τσιριγώτη. Όταν έψαχνα και εγώ πληροφορίες δεν βρήκα πολλές και μου έκανε εντύπωση γιατί με την πρώτη επίσκεψη μου εκεί κατάλαβα ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθεια στο κέντρο αυτό. Αφού ολοκλήρωσα την προσπάθεια μου μπορώ πλέον να εκφράσω την άποψη μου.

Λοιπόν, εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένη λόγω της οργάνωσης, του προγραμματισμού και της καλής επικοινωνίας που είχα με το συγκεκριμένο κέντρο. Κατάλαβα ότι έχει πολύ καλό εργαστήριο (μεγαλύτερο ποσοστό γονιμοποιημένων ωαρίων σε σχέση με την προηγούμενη μου προσπάθεια). Όσον αφορά τον κ. Τσιριγώτη απλά ενθουσιάστηκα! Είναι κορυφαίος επιστήμονας και επαγγελματίας. Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι οτι είναι ακριβής σε όσα λέει.

Δεν ξέρω αν έγινα κατατοπιστική, αλλά όποια κοπέλα επιθυμεί κι άλλες πληροφορίες είτε με π.μ. είτε με δημόσιο μήνυμα, μπορώ να τις δώσω.

georgiana2, καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου!

Thalia μου σε ευχαριστω τόσο πολυ για την απάντηση σου αυτό ακριβώς που λες μου έκανε κι εμένα εντύπωση τόσος κόσμος εκεί στο κέντρο αλλα εδώ στο forum δε μπορούσα να αντλησω πολλές πληροφορίες. Μου φάνηκε πολυ καλός γνωστής του αντικειμένου και η Μαια του μια εκπληκτική κοπέλα..πραγματικα δε θελω να μπω στη διαδικασια να ψάχνω πολλους γιατρούς γιατι ειμαι τόσο αγχωμένη που μετα θα μπλόκαρε χειρότερα.ειχε παει εκεί γυναίκα ξαδελφου μου κι έμεινε έγκυος με την πρωτη..και γενικά για όσους μπόρεσα να μάθω είχαν όλοι επιτυχίες..εσυ τελικά τι έκανες με τη προσπάθεια σου.?εισαι μανούλα?

• 1 month later...

Πραγματικα νιώθω την ανάγκη να γράψω δυο λόγια για το γιατρό μου...παίρνοντας το δρόμο της εξωσωματικης ήμουν φοβισμένη και αγχωμένη όσο δε πήγαινε..προσπαθούσα να αντλησω πληροφορίες για το Τσιριγωτη και το ακεσω και δεν έβρισκα τίποτα..εχθές έκανα την ωοληψια ..δε ξερω αν η προσπάθεια μου θα ευωδοθει θα σας γράψω όμως τι εισέπραξα...εισέπραξα τρομερό επαγγελματισμό..την αίσθηση οτι ο γιατρός μου ειναι αρτια ιατρικά και επιστημονικά καταρτισμένος..απεφυγε καθε περιττη εξεταση..κάθε βήμα επεξηγείτο λεπτομερεστατα..ο γιατρός μου παντα με εξετάζει και κοιτάζει ο ίδιος..δεν ειμαι μια απο το πλήθος..ειμαι η γεωργιανα...που θυμάται απόλυτα τα παντα για την περίπτωση μου..που τα κορίτσια του κέντρου χωρίς καμία προσποιητή ευγένεια με καταλαβαίνουν απο τη φωνή, ενδιαφέρονται παντα για μένα και έχουν ως γνώμονα την σωματική και ψυχική μου υγεία..εχθές στην ωοληψια δε πονέσα καθόλου..η ευγένεια και η περιποιηση τους με υποχρέωσε..ο γιατρός μου πέρασε μετα να δει πως ειμαι..κ πριν που περίμενα επίσης.τα ωαριακια μου γονιμοποιηθηκαν ολα ..περιμένω να εξεταστούν για τη μεσογειακή και μάλλον το Σάββατο θα μου τα βάλουν..ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα του οφείλω αυτό το μην..αν κάποιο δικό μου άτομο μου ζητούσε τη γνώμη μου θα συνιστούσα το τσιριγωτη ανεπιφύλακτα..ο άνθρωπος ειναι πολυ ακριβής σε όσα λέει και ξέρει πολυ καλα τι κάνει..