Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παραπονα για μαιες στο Διαβαλκανικο

Recommended Posts

Θελω να εκφρασω το παραπονο μου για τις μαιες στο Διαβαλκανικο που δεν με υποστηριξαν καθολου στην προσπαθεια μου να θηλασω και μαλιστα επειδη το μωρο μου ανεβασε ικτερο και μπηκε στη φωτοθεραπεια με κατηγορησαν οτι εγω εφταιγα που δεν εδινα συμπληρωμα και το μωρο πεινουσε και αφυδατωθηκε!!! Ελεος πια με τις μαιες που μας δημιουργουν ενοχες επειδη θελουμε να κανουμε το καλυτερο και στην τελικη αυτο που προσταζει η φυση!! Καποιος πρεπει να ενημερωσει τους υπευθυνους στα μαιευτηρια να βοηθουν τις μανουλες να θηλασουν και οχι να τις αποτρεπουν και να τις κρινουν!! Ειναι δυνατον βρε κοριτσια να ειναι τοσο ασχετες με το θηλασμο;

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε κοριτσι μου αλλα το συμπλήρωμα το δεινουνε εκεινοι στο διαβαλκανικο και οχι η μητερες. Και εγω τον μεγαλο στο διαβαλκανικο τον εκανα και μπορω να πω οτι μια συγκεκριμενη ηταν πολυ καταστισμενη στο θεμα θηλασμου . Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις υποστηριξη στο θηλασμο , δηλαδη ζητουσες βοηθεια και λεγανε οχι ή δεν σου δειχνανε αυτα που ζητουσες ? Παντως για το συμπληρωμα δεν ηταν δικη σου ευθυνη εφοσον ησασταν στην κλινικη και το ταιζαν εκεινοι το παιδακι και το φροντιζαν , και μεγαλη μπουρδα αυτο με την αφυδατωση , δεν παθαινουν ικτερο τα παιδακια απο αφυδατωση .

Εγω ειχα ζητησει αποκλειστικο θηλασμο για αυτο και δεν του εδιναν τιποτα. Επισης το ειχα το μωρο μαζι μου 24 ωρες μονο για τα απαραιτητα μου το επαιρναν. Και ναι οταν ζητουσα βοηθεια δεν μου την εδιναν παρα μονο επεμεναν να δωσω συμπληρωμα λεγοντας μου"Αμαν με αυτο το θηλασμο.Τι εχετε παθει ολες;Πλυση εγκεφαλου σας εχουν κανει;Αγελαδες ειμαστε να εχουμε γαλα;Εγω δυο παληκαρια εκανα και δεν θηλασα λεπτο". Αυτο εσυ το λες υποστηριξη; Τι να πω μπορει και να επεσα σε περιπτωση.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...