Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδική μουσική βιβλιοθήκη

Imagine

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σήμερα ξεκινάει η συλλογή της Καθημερινής της Κυριακής με 7 απ'τα καλύτερα ελληνικά παιδικά cd. Σήμερα θα βρείτε τη Λιλιπούπολη. Τα επόμενα θα είναι ο Μορμόλης νομίζω και μετά το Κάτω από ένα κουνουπίδι του Λοϊζου.

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Διαφημίσεις

Η Λιλιπούπολη ειναι το αγαπημενος μας cd! Ευχαριστουμε για την ενημέρωση Imagine θα σπέυσω να την πάρω αν την βρω γιατι σκέφτομαι να το χαρίσω κάπου....

:D Eυχαρίστησή μου!

Πάντως έπεται συνέχεια με άλλα cd που μπορεί να μην έχεις! Εγώ πήρα τη Λιλιπούπολη αν και την έχω, γιατί τα θέλω όλα σε μια κασετίνα.

Και δεν έχω και παιδί... :rolleyes:

:D Eυχαρίστησή μου!

Πάντως έπεται συνέχεια με άλλα cd που μπορεί να μην έχεις! Εγώ πήρα τη Λιλιπούπολη αν και την έχω, γιατί τα θέλω όλα σε μια κασετίνα.

Και δεν έχω και παιδί... :rolleyes:

Α καλά κι εγω το έιχα απο φοιτητρια σκέψου....

Αμα είναι κασετινα το θέλω για μενα , δεν το χαρίζω πουθενα;)...

Aσχετο αλλά Ενδιαφερε ακομα για babysitting?

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, κι εγώ έτσι πίστευα αλλά ο έξυπνος ο αντρούλης μου επιμένει ότι κοστίζει 12 ευρώ! Είναι που βαριέται να έρθει μαζί μου έξω να δούμε αν μπορούμε να προλάβουμε έστω και ένα τελευταίο τεύχος.

Και εμείς το πήραμε!

Όταν ήμουν μικρή και με είχαν πάει να δω το Μορμόλη, έκλαιγα σαν τρελή - τον φοβόμουνα, λέει :lol::lol::lol::lol::lol:

Η συμφιλίωση ήρθε μερικά χρόνια αργότερα :wink:

Χαχα! Εγώ με το Μορμόλη μεγάλωσα και τη Ντενεκεδούπολη (και ό,τι θυμάμαι από τη Λιλιπούπολη που άκουγα στο ραδιόφωνο πριν φύγω για το σχολείο). Ευτυχώς που έβγαλαν το Μορμόλη σε cd γιατί το είχαμε σε κασέτα που στην καλύτερη τώρα δε θα ακούγεται καθαρά και στη χειρότερη που να βρεις κασετόφωνο! Πιστεύω ότι η Ντενεκεδούπολη όπως και Τα Μυστικά του Κήπου (Κυπουργός) λείπουν από την κασετίνα. Τί να γίνει!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Τέλεια η συλλογή κορίτσια, φανταστική! Ειδικά με τον Μορμόλη και με την Αλίκη στη χώρα των ψαριών έχουν πάθει πλάκα οι δικές μου. Αρχικά τον Μορμόλη και τώρα την Αλίκη την βάζουμε και όταν ξαπλώνουν το βράδυ και κοιμούνται μ' αυτήν!

Εγώ τα έχω πάρει όλα της εφημερίδας μέχρι στιγμής, άκουσα και τις άρες μάρες κουκουνάρες με την τσανακλίδου και μου άρεσαν πολύ, αν και νομίζω πως δεν είναι ακόμα για τη δική μου που είναι 3 ετών, όπως και ο μορμόλης, φοβόταν λίγο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...