Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τί είδατε χτές στην TV;

Recommended Posts

Το είδατε εχτές το επεισόδιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου; Πολύ συγκλονιστικό. Τί σκληρή που είναι η ζωη;;!!! Και η μάνα της κοπέλας, τί άκαρδη που ήταν. Θα μου πείς...εκείνη την εποχή έτσι αντιδρούσαν στην κοινωνική κατακραυγή. Η κοπέλα ήταν 16 χρονών, έμεινε έγκυος. Ένα άβουλο πλάσμα. Και τί άντρας ήταν αυτός που άφησε έγκυο γυναίκα χωρίς να την αποκαταστήσει εκείνη ειδικά την εποχή.

Αλλά επίσης δεν καταλαβαίνω πώς έζησε η μάνα της κοπέλας μετά απο κάτι τέτοιο. Εννοώ τί μάνα ήταν αυτυ που δεν την πόνεσε την κόρη της και της "έκλεψε" το παιδί απο την αγκαλιά της και το έδωσε στο ίδρυμα. :cry: Δέν ξέρω αν το προσέξατε, είπε οτί δεν την άφηνε να το αγκαλιάζει. Ακόμη και την ώρα του αποχωρισμού της με το παιδί της. Δέν ένιωσε φόβο Θεού;

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

A,καλα και εγω δεν ειμαι για τετοια...εκλαψα και εγω πολυ..

αλλα μου κανει εντυπωση οτι το καημενο το αγορι ηταν και για 2 φορα ατυχο αφου το πηραν καποιοι ανθρωποι που δεν το αγαπησαν ποτε..

τι σκληρη που σταθηκε η ζωη και στους 2..

παντως για πρωτη φορα δεν κατηγορησα την μανα που αφησε το παιδι της..

16 χρονων κοριτσακι ..παιδι ηταν και αυτη..

απλα δεν καταλαβα υπο ποιες συνθηκες πηγε με αυτον τον αντρα?δηλ ήταν κανονικη σχεση η εγινε με την βια κατι?

παιχνιδια που παιζει η ζωη ε?

Συμπεθέρα demi να σου θυμίσω μια τύπισσα που είχει βγει στην Χατζηβασιλείου τι μούφα ήταν, και όταν στο'λεγα είχες μείνει άφωνη?

(δεν λέω για το χτεσινό θέμα γιατί δεν το είδα).

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα demi να σου θυμίσω μια τύπισσα που είχει βγει στην Χατζηβασιλείου τι μούφα ήταν, και όταν στο'λεγα είχες μείνει άφωνη?

(δεν λέω για το χτεσινό θέμα γιατί δεν το είδα).

για πες...

my baby was my reborn...

zana1911 λες για την τυπισσα που αφησε το μωρο της -κοριτσακι και εφυγε να γινει τραγουδιστρια στην αυστραλια ????? :shock::shock:

παρεπιπτοντως αυτη εμενα δεν με επεισε..... :roll::roll::roll:

καλε πες μας .........μην κλαιμε κι αδικα..... :cry::cry::cry:

Ήτανε μια τύπισσα που βγήκε κι έλεγε ότι ήταν αυτιστική και ότι είχε 12 (!!!) μετάλια από αγώνες special olympics.

Την οποία τύπισσα την ξέρω απ' έξω κι ανακατωτά και ήταν η ΚΑΡΑ-ΜΟΥΦΑ σας λέω.

Ήθελα να'ξερα δεν τους τσεκάρουν πριν τους βγάλουν? Ή όλα για χάρη της τηλεθέασης?

Ήτανε μια τύπισσα που βγήκε κι έλεγε ότι ήταν αυτιστική και ότι είχε 12 (!!!) μετάλια από αγώνες special olympics.

Ήθελα να'ξερα δεν τους τσεκάρουν πριν τους βγάλουν? Ή όλα για χάρη της τηλεθέασης?

Και τί ζητούσε αυτή εκεί θυμάσαι;

Θυμάμαι πεντακάθαρα αλλά δεν θέλω να πω παραπάνω δημοσίως για να μην τυχόν και διαβάζει κα'να γνωστός της. Όχι ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα απλά σέβομαι το παιδί της και μερικά άλλα πρόσωπα που ανέφερε για να τη λυπηθεί ο κόσμος.

Διαφημίσεις

το δευτερο :wink:

και δεν ξερω για την συγκεκριμενη εκπομπη αλλα στης περισοτερες πληρωνονται αυτοι που πανε.....ετσι για να ναι καλυτεροι ηθοποιοι .....

Το είδατε εχτές το επεισόδιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου; Πολύ συγκλονιστικό. Τί σκληρή που είναι η ζωη;;!!! Και η μάνα της κοπέλας, τί άκαρδη που ήταν. Θα μου πείς...εκείνη την εποχή έτσι αντιδρούσαν στην κοινωνική κατακραυγή. Η κοπέλα ήταν 16 χρονών, έμεινε έγκυος. Ένα άβουλο πλάσμα. Και τί άντρας ήταν αυτός που άφησε έγκυο γυναίκα χωρίς να την αποκαταστήσει εκείνη ειδικά την εποχή.

Αλλά επίσης δεν καταλαβαίνω πώς έζησε η μάνα της κοπέλας μετά απο κάτι τέτοιο. Εννοώ τί μάνα ήταν αυτή που δεν την πόνεσε την κόρη της και της "έκλεψε" το παιδί απο την αγκαλιά της και το έδωσε στο ίδρυμα. :cry: Δέν ξέρω αν το προσέξατε, είπε οτί δεν την άφηνε να το αγκαλιάζει. Ακόμη και την ώρα του αποχωρισμού της με το παιδί της. Δέν ένιωσε φόβο Θεού;

κατα αρχήν συγνώμη για το ορθογραφικό λάθος που έκανα εκ παραδρομής. Τώρα το διόρθωσα... :roll:

2ον>εχτές τί είδατε; εχτές είδατε την Νικολούλη; Εγώ όχι όλο. Μήπως το είδε κανείς να μου πει αν βρέθηκε η μητέρα της κοπελίτσας; Αυτή με το ξένο όνομα; Εγώ είδα την επανάληψη στο "Ευτυχισμένοι μαζί" και το μισό της Νικολούλη. Εσείς;

κυριακη γεια σου,νομιζω βρεθηκε η μητερα...

αληθεια τετοια πραγματα γινονται στο παμε πακετο?? καλε με στιλατε :shock::shock::shock: αν και δεν το βλεπω αλα εχω δει μια δυο φορες...

DSC00187.jpg Γ.Π+Λ.Ο <3

κοριτσια,ειλικρινα σας ζηλευω που μπορειτε να παρακολουθειτε εκπομπες!!!το μονο που βλεπω ειναι Λαζοπουλο και μονο τις επαναληψεις του σ/κ!! :(

που θα παει ομως....

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

• 1 month later...
κυριακη γεια σου,νομιζω βρεθηκε η μητερα...

αληθεια τετοια πραγματα γινονται στο παμε πακετο?? καλε με στιλατε :shock::shock::shock: αν και δεν το βλεπω αλα εχω δει μια δυο φορες...

Γεία σου έστω και αργά γιατί τώρα το είδα... :oops: (για να μην μου κρατήσεις κακία δές αυτό http://www.joe-ks.com/babies.htm)...χάρηκα που βρέθηκε η μαμά της γιατί πολύ το συμπάθησα το κοριτσάκι. Κρίμα να μην έχει την μαμά του...

Διαφημίσεις

κοριτσια,ειλικρινα σας ζηλευω που μπορειτε να παρακολουθειτε εκπομπες!!!το μονο που βλεπω ειναι Λαζοπουλο και μονο τις επαναληψεις του σ/κ!! :(

που θα παει ομως....

Προσωπικά εγώ θα προτιμούσα να κοιμάμαι λίγο παραπάνω και μήν νομίζεις τις εκπομπές εγώ προσωπικά τις βλέπω κάνοντας δουλειές. Όλη μέρα δεν προλαβαίνω γιατί ασχολούμαι με τον πασά μου. :wink:

Συγκεκριμένα μόλις τελείωσα απο το καθάρισμα στην κουζίνα. Αυτό που είδα σήμερα και δεν ξέρω αν το αντέχετε να το δείτε είναι στις 22:00 δυστυχήματα με αεροπλάνο στο skai κάθε Δευτέρα. Έδειξε πώς ένα ταξίδι αεροπορικό έπαθε ζημιά και πώς έγινε αυτό το δυστύχημα η αιτία να δημιουργήσουν ειδικές θέσεις για μικρά παιδάκια. http://www.skai.gr/master_story_tv.php?id=73372

• 2 months later...

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΣ.......... :cool:

Στίχοι: Γιάννης Πάριος

Μουσική: Γιάννης Πάριος

Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πάριος

"Σε κερνάω την άνοιξη"

Σε κερνάω χαμόγελο απονιά με κερνάς

σε κερνάω το όνειρο μοναξιά με κερνάς

Τι σου φταίω πες τόσες σιωπές τα΄χω πια χαμένα

ανοιχτές πληγές τα σημάδια δες είναι από σένα

Σε κερνάω χαμόγελο απονιά με κερνάς

Κι όμως μ΄αγαπάς μέσα σου πονάς πριν να κοιμηθείς

με το φως μιλάς και παρακαλάς να μ΄ονειρευτείς

λίγο πριν πλαγιάσεις πώς να με ξεχάσεις

αφού μ΄αγαπάς...

Σε κερνάω την άνοιξη το χειμώνα κερνάς

σε κερνάω τη θάλασσα τη φουρτούνα κερνάς

Τι σου φταίω πες τόσες σιωπές τα΄χω πια χαμένα

ανοιχτές πληγές τα σημάδια δες είναι από σένα

Σε κερνάω την άνοιξη το χειμώνα κερνάς

Κι όμως μ΄αγαπάς μέσα σου πονάς πριν να κοιμηθείς

με το φως μιλάς και παρακαλάς να μ΄ονειρευτείς

λίγο πριν πλαγιάσεις πώς να με ξεχάσεις

αφού μ΄αγαπάς...

Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πάριος

"Που πάμε μετά"

Δεν είναι δύσκολο ν΄ανοίξεις την πόρτα

δεν είναι δύσκολο να κατέβεις τα σκαλιά

να βγεις στο δρόμο στο κόσμο στα φώτα

μα έρχεται ο φόβος σου εκεί και σε ρωτά

πού πάμε μετά ,πού πάμε μετά ,πού πάμε μετά

Φεύγει ένα τρένο μεσ΄τα μάτια μου αναμμένο

φεύγει ένα τρένο μια γραμμή στον ουρανό

για σένα είχα μια ζωή να περιμένω

φεύγει ένα τρένο φεύγουν όλα μένω εγώ

Δεν είναι δύσκολο να πω σε διαγράφω

δεν είναι δύσκολο ν΄αρχίσω ξανά

να ξεγελάω τους άλλους να μάθω

τον εαυτό του όμως κανείς πώς ξεγελά

την καρδιά του ρωτά πού πάμε μετά

πού πάμε μετά ,πού πάμε μετά

Φεύγει ένα τρένο μεσ΄τα μάτια μου αναμμένο

φεύγει ένα τρένο μια γραμμή στον ουρανό

για σένα είχα μια ζωή να περιμένω

για σένα έχω μια ζωή να σε ξεχνώ

φεύγει ένα τρένο φεύγουν όλα μένω εγώ

Καλημέρα τι κάνεις ; να εισαι πάντα καλά ! το κουράγιο μην χάνεις , το κεφάλι ψηλά..........

(εξερετικά αφιερωμένο... ναι, ναι εσένα που διαβάζεις κ γελάς !!!! :D )

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

εγω θα θελα πολυ να δω το μπαμπα μη τρεχεις αλλα ο μικρος μου ειχε αλλα σχεδια οπως..αγκαλιτσα και κουνημα.......ελπιζω να μη γινει σηριαλ καθημερινο αυτο το συστημα του μικρου,γιατι την βαψαμε........ :?

Αφού προλαβαίνετε και βλέπετε τηλεόραση σας θαυμάζω :lol: Εγώ καταφέρνω να ξεμπερδέψω τουλάχιστον στις 10:30 μέχρι να κοιμηθεί η μικρή... Μετά κάτι να κάνω ένα μπανάκι, να τσιμπήσω κάτι, πάει 11 και... Μετά πλεόν να κοιμηθώ θέλω πια :cry:

Άντε να δω 11:00 - 11:30...

Μου αρέσει πολύ η σειρά ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ αλλά στο star την βάζουν σε τέτοιες ώρες που μόνο δράκουλες μπορεί να την παρακολουθήσουν!

Συμφωνώ μαζί σου yls

αν και υπήρξαν αρκετές φορές που έγινα δράκουλας για να τη δω :lol::lol:

μετά με κούρασαν και οι επαναλήψεις οπότε τώρα δεν τη βλέπω.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...