Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ;;

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΕΙΜΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

1.ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ;

2.ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ);

ΑΧ, ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ;;

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΕΙΜΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΑΧ, ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ;;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΤΙΣ 34 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ 5ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ...ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ....ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗ...ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....

καλησπερα με το καλο..εγω γεννησα με καισαρικη πριν 1,5 χρονο και θα γεννησω παλι με καισσαρικη σε κανενα μηνα..εκανα αρχικα επισκληριδιο αλλα εγω ενοιωθα καποιους πονους κι ετσι εκανα γενικη ναρκωση μιας και πονουσα λιγο.τωρα στη δευτερη δεν εχω συζητησει ακομη τι θα κανω.βεβαια οι περισσοερες κοπελες δεν εχουν κανενα προβλημα και δε πονουν!ευχομαι ολα να πανε καλα

Καλησπέρα! Και εγώ έχω κάνει 2 γέννες, με καισαρική και επισκληρίδιο, δεν πόνεσα καθόλου. Η διαδικασία είναι σε βάζουν στο χειρουργείο, σου βάζουν καθετηράκι πίσω στον κατάλληλο σπόνδυλο και από εκεί διοχετεύτεται το φάρμακο σιγά-σιγά. Ξαπλώνεις και μετά σε ρωτάνε που αρχίζεις να μουδιάζεις, ώσπου νιώθεις πως δεν μπορείς καθόλου να κουνήσεις τα πόδια σου και γενικά τίποτα από τον αφαλό περίπου και κάτω. Σου τοποθετούν κάτι σαν παραβάν μπροστά και αρχίζει το χειρουργείο- για να μην βλέπεις που σε εγχειρίζουν. Εγώ και στα 2 παιδάκια μου ένιωσα ότι μου τα έβγαλαν από την κοιλίτσα μου, και μάλιστα αμέσως σου τα βάζουν στο στήθος σου. Αρχίζει το ράψιμο και στη συνέχεια σε πάνε στην ανάνηψη και μετά στο δωμάτιο σου. έχε υπόψη πως μπορεί να χρειαστείς αίμα, ρώτα τον/την γιατρό σου..με το καλό να τα σφίξεις στην αγκαλιά σου!!!!

v6Khp3.pngBoDsp3.png

με το καλο να ρθουν τα μωρακια σου στον κοσμο και να τα αγκαλιασεις.επετρεψε μου ομως να σε ρωτησω γτ απο την στιγμη που δεν εχεις καποιο προβλημα να μην ξεκινησεις φτ?θα αναρωσεις πολυ ποιο γρηγορα και ειναι καταπληκτικη εμπειρια αν κανεις και επισκληρηδιο δεν θα πονας τοσο οποτε δεν θα ταλαιπωρηθεις οπως λεει ο γιατρος σου.τα μωρακια σου θα βγουν κερδισμενα γτ το πρωτο 24ωρο τα παιδια κ.τομης θελουν προσοχη ενω τα παιδια που γεννιουνται φσ δεν εχουν τετοιο θεμα(αναπνευστικο)εσυ θα συκωθεις γρηγοροτερα και δεν θα εχεις ενχειρηση θα εχεις και δυο μωρα να προσεχεις γτ να υποστεις μια τομη?μονο εαν ειναι απολυτος απαραιτητο κανε κτ ειναι η γνωμη μου εχω δυο φτ και μια κτ στο ιστορικο μου και αν μου δωσει και αλλο παιδι ο θεος παλι με φτ θα προσπαθησω να γεννησω ειναι πολυ καλυτερα πιστεψε με και ξανασυζητατο με τον γιατρο σου!εδω εχω δει μετα απο κτ να κανουν vbac γυναικες που κυοφορουσαν δυδιμα ψαξτο λιγο παραπανω αξιζει το αποτελεσμα.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου! Εγώ γέννησα πριν 1,5 χρόνο με καισαρική, ξεκίνησε ή όλη διαδικασία 9:40 το βράδυ 10:10 είχα γεννήσει το μωρό μου και η όλη διαδικασία τελείωσε στις 11:00. Με την επισκληρίδιο δε πονάς και αν πέσεις και σε καλό αναισθησιολόγο σου εξηγεί βήμα προς βήμα τι πρέπει να νοιώσεις. Μετά όσο και να'ναι εγχείρηση είναι και τα πονάκια της έχει και τη ταλαιπωρία της. Αλλά θα βλέπεις τα μωρά σου και θα τα ξεχνάς όλα.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!:lol:

και εγώ έχω κάνει καισαρική με επισκληρίδιο και όπως είπαν και οι κοπέλες παραπάνω δεν πονάει σχεδόν καθόλου. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη και είναι τόσο καταπληκτική εμπειρία να έχεις αμέσως μετά τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου! Το πρόβλημα είναι μετά...... Όπως και να το κάνεις πρόκειται για χειρουργική επέμβαση στο κορμί σου και σίγουρα θα έχεις πόνους μετά και λιγότερη αντοχή απ'ότι αν γεννήσεις κανονικά. Αν έχεις την δυνατότητα να γεννήσεις κανονικά, νέα προσπάθησέ το. Πάντως έτσι ή αλλιώς όλα θα πάνε καλά. Σου εύχομαι ότι καλύτερο!;)

[YOU TUBE]7E-wULAaD50[/YOU TUBE]

επετρεψε μου να σου βαλω αυτο το βιντεακι.αλλα δεν θελω να μου ανχωνεσε το αποτελεσμα ειναι που μετραει και αυτο ειναι το να εισαι εσυ ηρεμη και να εχεις στην αγκαλια τα μωρακια σου.δεστο ομως!!

[YOU TUBE]7E-wULAaD50[/YOU TUBE]

επετρεψε μου να σου βαλω αυτο το βιντεακι.αλλα δεν θελω να μου ανχωνεσε το αποτελεσμα ειναι που μετραει και αυτο ειναι το να εισαι εσυ ηρεμη και να εχεις στην αγκαλια τα μωρακια σου.δεστο ομως!!

ΚΟΡΙΤΣΙ.....ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ.....ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 34 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ 5ΜΕΡΕΣ!ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ....

αχ!κοριτσια μην το σκεφτεστε καθολου δεν το βαλα γι να νιωσετε ασχημα τοκετος ειναι ο ενας τοκετος και ο αλλος τα παιδια να ειναι καλα!ενταξει κι εγω περασα διαφορα λογο κτ στο τριτο αλλα εχω το αγορακι μου και δεν μενδιαφερει πλεον.το βιντεακι ομως καταπληκτικο ετσι?

Διαφημίσεις

αχ!κοριτσια μην το σκεφτεστε καθολου δεν το βαλα γι να νιωσετε ασχημα τοκετος ειναι ο ενας τοκετος και ο αλλος τα παιδια να ειναι καλα!ενταξει κι εγω περασα διαφορα λογο κτ στο τριτο αλλα εχω το αγορακι μου και δεν μενδιαφερει πλεον.το βιντεακι ομως καταπληκτικο ετσι?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!:P

(ΑΤΙΜΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.....)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

Oλα θα πάνε τέλεια να μην ανησυχείς καθόλου και σε λίγο καιρό θα έχεις στην αγκαλιά σου τα μωράκια σου.Τα πράγματά θα γίνουν ακριβώς όπως σου τα έγραψε η ioanna. Εχω κανει 3 καισαρικές και η πρώτη μου ήταν διδυμάκια.Οι εμπειρίες μου ήταν πολύ καλές.....να μην φοβάσε τίποτα...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ (ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ) ... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΦΙΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

• 1 month later...

Κοριτσια καλησπερα σας ειμαι και εγω στην 34 εβδομαδα και θα γεννησω με καισαρικη και επισκληριδιο. Ξερετε αν επιτρεπεται ο συζηγος μου να βρισκεται μεσα την ωρα της καισαρικης?Δεν εχω ρωτησει ακομα τον γιατρο μου,εχει καμια σας εμπειρια με τον αντρα της?

Η κολλητή μου γέννησε με Καισαρική κι Επισκληρίδιο. Δεν κατάλαβε καθόλου πόνο στη γέννα, μόνο στην τομή για μερικούς μήνες. Ήταν η ωραιότερη εμπειρία στη ζωή της, είδε τη μπέμπα της αμέσως!!!!! Ο άντρας της δεν επιτρεπόταν να είναι στο πλευρό της!!!!

Υ.Σ.: Ανατρίχιασα με το εκπληκτικό βιντεάκι!!!!! Και μπράβο στους δημιουργούς του!!!! Άντε…. γιατί οι περισσότεροι Γυναικολόγοι το έχουνε βρει παιχνιδάκι…… να κάνουνε Καισαρικές για πλάκα!!!!!!

Διαφημίσεις

Κ εγω καισαρικη με επισκληριδιο :) ...πηγα στην κλινικη 15.00 κ 16.55 η κορη μου πηρε την πρωτη της ανασα.....:)

Δεν πονεσα καθολου,ενιωσα οταν την εβγαλαν απο μεσα μου κ περιμενα με αγωνια να ακουσω το κλαμα της κ να την δω!!!!!

Ο αντρας μου ηταν διπλα μου σε ολη τη διαρκεια,μου μιλουσε κ με χαιδευε στο κεφαλι:)...εφυγε οταν ετοιμαζαν το μωρο κ τελειωναν με μενα(ραμματα κτλ)...

Τωρα ετοιμαζομαι για την 2η καισαρικη τον Αυγουστο:)

Με το καλο τα παιδακια μας...οπως κ αν ερθουν στην αγκαλια μας!!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Και εγώ διδυμάκια με καισαρική δυστηχώς ( ο γιατρός ήταν ανενδοτος για φυσιολογική γέννα) την 38 εβδομάδα. Αυτό που έχω να σου πώ έιναι να το πάρεις χαλαρά γιατί εγώ δεν τα πήγα καλά με την διαδικασία τις καισαρικής και μετά με την αννάρωση και έτσι έχασα μοναδικές στιγμές των μωρών μου και έχω πολλες τύψεις για αυτό.Άλλη μία συμβουλή είναι να δεχτείς όση βοήθεια σου προσφερθει τον πρώτο καιρό

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

Τίποτα δεν είναι!!!Σου κάνουν την επισκληρίδιο που είναι μια ένεση στην πλάτη και σε πιάνει κατευθείαν. Πριν προχωρησουν στην καισαρική σε πιάνουν σου τσιμπάνε την κοιλιά για να βεβαιωθουν ότι δεν νιώθεις τίποτα. Μετά ξεκινάει η διαδικασία της καισαρικης και εσύ δεν νιώθεις απολύτως τίποτα ούτε για πλάκα. Τώρα να σου δωσω να καταλάβεις καταλαβαινεις τα παιδιά μεσα στην κοιλιά τότε δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτο. Μέσα σε 10 λεπτά θα έχουν τελειωσει όλα. Μη παιδευεσαι με τετοιες σκέψεις. Με το καλό

mKndp2.png

Γεννησα με καισαρικη και επισκληριδιο και ολα ηταν μια χαρα....δεν ενιωσα την παραμικρη ενοχληση.....

Με το καλο τα μωρακια σου κοπελα μου να σε κανουν την πιο ευτυχισμενη μαμα του κοσμου!!!!!

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...