Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 27/2!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Χρειάζομαι την βοήθειά σας καθώς στις 27/2 σκέφτομαι να κάνω πάρτυ για τον μικρό μου που κλείνει τα 3 και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!!

Έχετε να μου προτείνεται ιδέες-λύσεις για προσκλήσεις, μενού, δωράκια...και ότι άλλο νομίζετε??

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Χρειάζομαι την βοήθειά σας καθώς στις 27/2 σκέφτομαι να κάνω πάρτυ για τον μικρό μου που κλείνει τα 3 και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!!

Έχετε να μου προτείνεται ιδέες-λύσεις για προσκλήσεις, μενού, δωράκια...και ότι άλλο νομίζετε??

Πολύ ωραία! Με το καλό! Εμείς το πάρτυ το έχουμε το Σάββατο και το θέμα μας είναι ζούγκλα!Δεν είναι και πολύ εύκολο θέμα για Ελλάδα αλλά έχω βρει κάτι πραγματάκια. Ο μπουφές θα είναι σαν χαβανέζικος τη φουστα την έχω φτιάξει μόνη μου από βούρλο. Στην τραπεζαρία από πάνω έχω φωτιστικό και τα καπέλα θα έχουν επίσης βούρλο και από τη μέση θα κρέμεται μια μαιμού λούτρινη. Στο έπιπλο εισόδου θα έχω πάνω σε χόρτο έναν ανανά και δύο καρύδες. Στην πόρτα την εξωτερική έχω φτιάξει μία ταμπέλα που λεει προσοχή ζουγκλα μπαίνετε με δικιά σας ευθύνη. Μπαλόνια με ήλιο θα είναι δεμένα στις καρέκλες και στο πάτωμα άλλα απλά φουσκωμένα. Παίζει να έχω και κάτι πιάτα σε σχήμα φύλλου μπανανιάς για το μπουφέ. Επίσης έχω κάτι αλλά πραγματάκια που μου τα δάνεισε μια κοπέλα από το φόρουμ. Πάρε μια γεύση από αυτά που ήδη έχω φτιάξει http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54155!Διάβασε στιχάκι που μου βρήκαν τα κορίτσια! ΤΕΛΕΙΟ! Α! να μην ξεχασω εδώ http://www.beepartyshop.gr/eshop υπάρχουν πολλά πραγματάκια αν και το site ειναι ακόμα υπο κατασκευή αλλα πουλούν σε μαγαζιά στην Αθήνα. Μην πάθεις πλάκα από τις τιμές δεν ισχύουν!!!

ειναι αρκετα μεγαλο για να συμμετεχει οποτε το θεμα μπορειτε να το διαλεξετε μαζι....ποιος ειναι πχ ο αγαπημενος του ηρωας???απο εκει μπορεις να ξεκινησεις καταρχην....ποσα ατομα θα ειναι??ποσα παιδακια και ποιας ηλικιας???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί να κάνω πάρτυ με κάποιο θέμα! Μου αρέσει η ιδέα.

Ο αγαπημένος του ήρωας είναι ο ΒΟΒ ο Μάστορας και ο Μαστοράκος. Έχει τρέλα με τα αυτοκινητάκια , ειδικά τα ferrari και με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τι προτείνετε???

Για φαγητό έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία τα σάντουιτς που κάνω με ψωμί του τοστ σαν κλαμπ αλλά πιο λεπτά. Βάζεις μαγιονέζα και στις δύο πλευρές για να κολλάν τα υλικά και μπορείς να κάνεις με ζαμπόν, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί, μαρούλι, και για τους μεγαλύτερους αρέσουν τα τόνο με μαγιονέζα και αγγουράκι λεπτοκομμένο και γαρίδες (ζεμάτισέ τες πρώτα) μικρές με μαγιονέζα. Τα κόβεις διαγώνια σαν κλαμπ και βγάζεις 4 σαντουιτσάκια, μικρά, ευπαρουσίαστα, πολύ εύκολα. Αν ανοίγουν πέρνα οδοντογλυφίδα. Είναι πολύ δροσερά και πιο ελαφριά από το να είναι όλος ο μπουφές με ψημένα και τηγανητά πιάτα. Από ένα ψωμί αν έχει 20 φέτες βγαίνουν 40 κομμάτια.

Μην πάρεις πατατάκια και τα συναφή. Τα μικρά ορμάνε σε αυτά και μετά ούτε που πλησιάζουν το φαγητό και κρίμα ο κόπος.

Διαφημίσεις

Sweetmana, να χαίρεσε τον μικρό σου.

Τα cars η ο ΒοΒ ο μάστορας είναι όμορφα θεματάκια για το παιδάκι σου! Μπορείς να βρεις όλα τα σχετικά για την διακόσμηση (πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσετες προσκλήσεις).

Για μπουφέ προτείνω διάφορα τυροπιτάκια, ζαμπονοτυροπιτάκια, πιτσάκια, τοστάκια σε διάφορα σχήματα (φατσούλες, μωράκι, ρομποτάκια) για τους πιο μικρούς της παρέας)

Επίσης ένα σουφλέ, ρολό κοτόπουλο, πατάτες στο φούρνο (με πορτοκάλι, λεμόνι, μουστάρδα)

Και εμέις έχουμε πάρτυ στις 09/03/2010 για τα διδυμάκια μου. Το θέμα μας είναι ο Γουίνι, γιατί αρέσει σε μένα ( τα μικρά κλείνουν τον 1 χρόνο).

Εαν χρειάζεσαι κάτι άλλο, εδω είμαστε!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ιδέες. Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας και να είμαστε καλά να τους διοργανώνουμε πρωτότυπα πάρτυ κάθε χρόνο!

Τελικά σκέφτομαι να έχω ως θέμα τον ΒΟΒ τον μάστορα μιας και του αρέσει. Η τούρτα βέβαια θέλει να είναι του Ολυμπιακού.

Πιατάκια, ποτηράκια...κλπ. απο που τα προμηθεύεστε?

Σε ότι αφορά την διακόσμηση τι άλλο μπορώ να βάλω εκτός από μπαλόνια?

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ιδέες. Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας και να είμαστε καλά να τους διοργανώνουμε πρωτότυπα πάρτυ κάθε χρόνο!

Τελικά σκέφτομαι να έχω ως θέμα τον ΒΟΒ τον μάστορα μιας και του αρέσει. Η τούρτα βέβαια θέλει να είναι του Ολυμπιακού.

Πιατάκια, ποτηράκια...κλπ. απο που τα προμηθεύεστε?

Σε ότι αφορά την διακόσμηση τι άλλο μπορώ να βάλω εκτός από μπαλόνια?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΡΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΛΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ!! ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!:-P

egw opws eipa k se mia alli fili, pira prin 2 ebdomades gia tin koroula mou eidi party me thema hello kitty, apo to edit admin exei poli wraia themata k gia agorakia, k to site einai poli glikouli, exei akoma k mixanes gia malli tis grias (sto diko mas to party egine xamos me afto!), gia pop corn se sxima mpalas podosfairou (teleio gia agorakia), sintrivani sokolatas kai alla polla!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...