Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορν φλείκς για να πίει το γάλα;;;

beba09

Recommended Posts

Η μικρή μου έχει ένα θέμα και δεν πίνει όλο της το γάλα, βασικά είχε κόψει το βραδινό. Τώρα όμως περιόρισε και το πρωινό; Μίλησα με την παιδίατρο μου και μου είπε να της φτιάξω το γάλα της και να μουλιάσω κορν φλέικς από αυτά που τρώνε οι ενήλικες; Το μικρό μου είναι 7 1/2 μηνών;;; πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Εγώ το θεωρώ πιθανότερο να βγάζει κανένα δοντάκι κλπ. Επίσης μου είχε προτείνει να αλλάξω μάρκα γάλα αλλά ούτε αυτό το θεώρησα σωστό;

Διαφημίσεις

Το εχω ακουσει κι εγω απο μια γνωστη μου,καπου 8-9 μηνων ηταν το μικρο της και δεν επινε διαφορετικα το πρωινο του γαλα

Τωρα για να αλλαξεις μαρκα δεν νομιζω να ειναι λαθος,κανε μια προσπαθεια

4

Το εχω ακουσει κι εγω απο μια γνωστη μου,καπου 8-9 μηνων ηταν το μικρο της και δεν επινε διαφορετικα το πρωινο του γαλα

Τωρα για να αλλαξεις μαρκα δεν νομιζω να ειναι λαθος,κανε μια προσπαθεια

είχε δοντάκια αυτό το μωρό.....τα κορν φλέικς έχουν νάτριο, αυτό δεν επιβαρύνει τα νεφρα; λέω εγώ τώρα;

το γαλα επαψε να το πινει ξαφνικα ή απο την αρχη δε το δεχοτανε???οσο για τα κορνφλεϊκς το εχψ ξανακουσει ..μπορεις να τα χωνεις μεσα να τα μουλιαζεις και να τα περνας απο το μουλτι να γινεται σα κρεμα ή εαν θες παρε κρεμες απο τα βιολογικαδικα χωρις γαλα και φτιαχνετες με το γαλα που του δινεις για να το πινει.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

το γαλα επαψε να το πινει ξαφνικα ή απο την αρχη δε το δεχοτανε???οσο για τα κορνφλεϊκς το εχψ ξανακουσει ..μπορεις να τα χωνεις μεσα να τα μουλιαζεις και να τα περνας απο το μουλτι να γινεται σα κρεμα ή εαν θες παρε κρεμες απο τα βιολογικαδικα χωρις γαλα και φτιαχνετες με το γαλα που του δινεις για να το πινει.....

Το γάλα της το έπινε κανονικά μετά βάλαμε στερέες οπότε 3 γεύματα είναι στερεές τροφές, αρχικά έκοψε το βραδινό μειωνοντάς το και μετά καθόλου, τώρα δεν πίνει πάντα όλο το πρωινό ενώ έχει ελλαττώσει και τις ποσότητες των γευμάτων κατά τα άλλα δείχνει μια χαρά!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...