Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεύτερη φάση κύκλου

Recommended Posts

Θέλω να μάθω πότε έμεινα έγκυος και πότε θα γεννήσω. Μπήκα στο αλλά μου ζητάει ημερομηνία τελευταίας περιόδου το οποίο ξέρω, κάθε πότε έχω περίοδο όπου συνήθως είναι 28 μέρες και το ξέρω κι αυτό. Το μόνο που δεν ξέρω είναι η δευτερη φάση του κύκλου ποια είναι και λέει οτι είναι συνήθως 16 μέρες. Μπορεί κάποια να μου εξηγήσει αν ξέρει τι ακριβώς είναι???????????

Διαφημίσεις

Βενετία είπε:
Θέλω να μάθω πότε έμεινα έγκυος και πότε θα γεννήσω. Μπήκα στο   αλλά μου ζητάει ημερομηνία τελευταίας περιόδου το οποίο ξέρω, κάθε πότε έχω περίοδο όπου συνήθως είναι 28 μέρες και το ξέρω κι αυτό. Το μόνο που δεν ξέρω είναι η δευτερη φάση του κύκλου ποια είναι και λέει οτι είναι συνήθως 16 μέρες. Μπορεί κάποια να μου εξηγήσει αν ξέρει τι ακριβώς είναι???????????

Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος?

Η τελευταία μου περίοδος ήταν 14/07/2007. Είναι σταθερή κάθε 30 ημέρες είχα πριν μείνω έγκυος. Η δεύτερη φάση κύκλου είναι οι γόνιμες μέρες?????

Διαφημίσεις

Κάπως έτσι το υπολόγισα κ εγω αλλά δεν μου είπες αν ξέρεις η δευτερη φάση κύκλου τι είναι?

Η δεύτερη φάση είναι η φάση μετά την ωορρηξία. Το τεστ που βρήκες σε ρώτησε ποια μέρα του κύκλου έχεις ωορρηξία (αν το έχεις επιβεβαιώσει εμπερικά ή με τεστ)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...