Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυος σε πολυ μικρη ηλικια...τι να κανω...??

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,το δικο μου θεμα ειναι οτι ειμαι εγκυος αλλα και πολυ μικρη...Το καλοκαιρι ειχα μια σχεση,ολοκληρωμενη αφου,εκεινος ειναι 25 κ εγω...15...τον εμπιστευτηκα γιατυτο και ολοκληρωσα μαζι του.ηταν πολυ καλο παιδι και οχι απο τους αντρες που το μονο που τους νοιαζει ειναι το σεξ..ετσι λοιπον ολοκληρωσαμε ομως ειχε ενα ατυχημα το προφυλακτικο με αποτελεσμα να εκσπερματωσει οχι ακριβως μεσα μου αλλα ουτε και εξω...οταν το καταλαβε τραβηχτηκε αλλα ηταν πολυ αργα γιατι ειχε ηδη τελειωσει μεσα μου...ετσι εμεινα εγκυος απο την πρωτη μου φορα!!Και οταν το εμαθα ηταν πλεον αργα..αφου το εμαθα πριν λιγες εβδομαδες και ηδη στα μεσα του τριτου μηνα....αν και ακομα κ νωριτερα να το μαθαινα δεν νομιζω πως θα μπορουσα να μην το κρατησω..τωρα ειμαι ηδη εγκυος 15 εβδομαδων κ 5 μερων και εκεινος δεν το ξερει...μιας κ μενει στο εξωτερικο και ερχεται μονο καλοκαιρια,χριστουγεννα και πασχα..και οχι παντα και στις τρεις διακοπες...δεν ξερω τι να κανω και πως να του το πω..αφου ο γυναικολογος μου μου ειπε πως υπαρχει αυξημενη κατα πολυ επικινδυνοτητα κ για το μωρο αλλα αν καταφερει και επιβιωσει οταν θα γεννησω και για εμενα...αχ τι να κανω..?.?:confused:

I enjoy so much my pregnancy!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

καλημερα κοριτσι μου!καταρχην ηρεμησε..οι γονεις σου σε στηριζουν?γιατι υπαρχει επικυνδυνοτητα?τι εννοες οταν λες τι να κανω?τι σκεφτεσαι να κανεις?απο οτι καταλαβα εχεις αποφασισει οτι θα γνεις μανουλα...δεν θα εισαι η πρωτη ουτε η τελευται μικρη μανουλα...καλη δυναμη

Κοριτσάκι μου καλως ήρθες!Καταρχήν σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Θεωρώ οτι πρέπει να μιλήσεις άμεσα στον συντροφό σου μια και είναι κάτι που τον αφορά άμεσα, ακόμα και αν χρειαστεί να το κάνεις απο το τηλέφωνο.Εφόσον, απο ότι κατάλαβα έχεις αποφασίσει να το κρατήσεις, θεωρώ οτι πρέπει να μιλήσεις και στην οικογένεια σου.

Να σε ρωτήσω και κάτι;τι θες να κάνεις απο δώ και πέρα;κρατώντας εννοώ αυτό το μωρό.Πας σχολείο;έχεις σκοπό να το σταματήσεις;θες να συνεχίσεις τις σπουδές σου;θες να παντρευτείς με τον συντροφό σου;Πως έχεις φανταστεί τη ζωή σου απο δώ και πέρα;

πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο το κειμενο σου....τα γραφουμενα σου δεν δειχνουν ενα παιδι 15 χρ.ξερεις πραγματα που ουτε κοριτσια στην ηλικια των 20 τα ξερουν.εγω για αρχη θελω να σε ρωτησω το εξης.οι γονεις σου το γνωριζουν?και αν ναι τι αντιμετωπισει εχεις?

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

Έρχεται χριστούγεννα καλοκαίρι κ πάσχα κ όχι πάντα ΑΛΛΆ ΕΣΥ ΈΜΕΙΝΕΣ ΈΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ 15 ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΔΗΛΑΔΉ ΟΚΤΏΒΡΙΟ!!!

AYTA δεν θα πω κάτι άλλο

ανα γεια σου μαριαντινος ειπα να ειμαι ποιο ευγενικη και να πλεξω λιγο αλλα με προλαβες αντε κοφτω που θα μας πεις οτι εισαι 15 και ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ-ΟΣ μας επεισες..............:twisted:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Έρχεται χριστούγεννα καλοκαίρι κ πάσχα κ όχι πάντα ΑΛΛΆ ΕΣΥ ΈΜΕΙΝΕΣ ΈΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ 15 ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΔΗΛΑΔΉ ΟΚΤΏΒΡΙΟ!!!

AYTA δεν θα πω κάτι άλλο

καλά στο μυαλο μου εισαι???αυτο μετραγα και εγω οταν το διαβασα....:rolleyes:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Ασ πούμε ότι εγώ είμαι 15 κ ψάχνω κάποιο καλό παιδί να του χαρίσω ότι πιο πολύτιμο έχει μια γυναίκα...θα το έδινα σε κάποιον ΠOY έρχετε ελλάδα 3 φορές τον χρόνο;;;

Είμαι σίγουρηηη κ αυτός δεσμό ήθελε,όχι σεξ!

Κουφετακι βλακεία είπα!

Την παρέλαση ήρθε να δει ο χριστιανός βρε.

ανα γεια σου μαριαντινος ειπα να ειμαι ποιο ευγενικη και να πλεξω λιγο αλλα με προλαβες αντε κοφτω που θα μας πεις οτι εισαι 15 και ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ-ΟΣ μας επεισες..............:twisted:

χαχαχα ρε κοριτσια τι να πω με αφησατε λαμακα. Ουτε που θα το σκεφτομουν αυτο να το πω. Μου εχει φαει το μυαλο η κουραση νομιζω.....πφ.....:rolleyes: Τες πα......λεω και εγω αμαν απιστευτο δημοσιευμα...εγω δεν θα σχολιασω τιποτα αλλο. Αντε καλημερες σε ολες.........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

καταλαβαινω οτι εισαι σε μια χαωδη κατασταση, και ειναι απολυτα φυσιολογικο. οπως φυσιολογικο ειναι αυτο που σου συμβαινει.και πιστεψε με δεν εκανες κατι κακο. το οτι ηρθε μια εγκυμοσυνη σε μια μικρη ηλικια δεν ειναι δικο σου λαθος αλλα και του συντροφου σου, και των γονιων σου που οφειλαν να σε ενημερωσουν για θεματα σεξουαλικης αγωγης. προσπαθησε να καταλαβεις οτι η ζωη σου δεν σταματαει εδω αλλα διαφοροποιήται. ο θυμος, η θλιψη και ο πανικος δεν οδηγουν καπου. για αρχη μιλησε σε καποιον ανθρωπο που εμπιστευεσαι, ειτε ειναι αδερφια, ειτε φιλες σου. και αμεσα μιλησε στους γονεις σου. δως τους να καταλαβουν οτι δεν ειναι προτεραιοτητα (τι θα πει ο κοσμος) η ντροπη και ο κοινωνικος περιγυρος μιας οικογενειας αλλα η κατανοηση και η προστασια του μελου τους. οφειλεις να προστατεψεις τον εαυτο σου και να προσεχεις την υγεια σου, εχεις πολλα να ζησεις ακομα. να προσεχεις.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αχ μωρε....χιλια συγνωμη......ειπα κι εγω....τι μυριζει ετσι????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σαν δεν ντρέπεστεεε λίγο ΛEΩ εγώ;!

Κατευθείαν να βγάλετε συμπεράσματα!η δέσποινα ήταν σημαιοφόρος κ αυτός ήρθε να την δει.AΠO την χαρά της εκείνο το βράδυ του "δώθηκε".

Αυτό είναι όλο.MHN κοροϊδεύετεεε εντάξειειει;

Ασ πούμε ότι εγώ είμαι 15 κ ψάχνω κάποιο καλό παιδί να του χαρίσω ότι πιο πολύτιμο έχει μια γυναίκα...θα το έδινα σε κάποιον ΠOY έρχετε ελλάδα 3 φορές τον χρόνο;;;

Είμαι σίγουρηηη κ αυτός δεσμό ήθελε,όχι σεξ!

Κουφετακι βλακεία είπα!

Την παρέλαση ήρθε να δει ο χριστιανός βρε.

ναι ειμαστε παιδικοι φιλοι γιαυτο και του εδωσα οτι πολυτιμοτερο ειχα τοσο απλα...τον εμπιστευομουν...και ναι εχεις δικιο φερθηκα χαζα,ομως τωρα ειμαι σε πολυ περιεργη κατασταση mariantino mou..

και εκεινος δεν το ξερει...μιας κ μενει στο εξωτερικο και ερχεται μονο καλοκαιρια,χριστουγεννα και πασχα..και οχι παντα και στις τρεις διακοπες...δεν ξερω τι να κανω και πως να του το πω..αφου ο γυναικολογος μου μου ειπε πως υπαρχει αυξημενη κατα πολυ επικινδυνοτητα κ για το μωρο αλλα αν καταφερει και επιβιωσει οταν θα γεννησω και για εμενα...αχ τι να κανω..?.?:confused:

Οσο εισαι εσυ μητερα αλλο τοσο ειναι και εκεινος πατερας αυτου του παιδιου.

Και δεν εχεις δικαιωμα να μην του δωσεις δικαιωμα επιλογης του τι θελει να κανει.

Ολα θα πανε καλα. Θα το δεις :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

καταλαβαινω οτι εισαι σε μια χαωδη κατασταση, και ειναι απολυτα φυσιολογικο. οπως φυσιολογικο ειναι αυτο που σου συμβαινει.και πιστεψε με δεν εκανες κατι κακο. το οτι ηρθε μια εγκυμοσυνη σε μια μικρη ηλικια δεν ειναι δικο σου λαθος αλλα και του συντροφου σου, και των γονιων σου που οφειλαν να σε ενημερωσουν για θεματα σεξουαλικης αγωγης. προσπαθησε να καταλαβεις οτι η ζωη σου δεν σταματαει εδω αλλα διαφοροποιήται. ο θυμος, η θλιψη και ο πανικος δεν οδηγουν καπου. για αρχη μιλησε σε καποιον ανθρωπο που εμπιστευεσαι, ειτε ειναι αδερφια, ειτε φιλες σου. και αμεσα μιλησε στους γονεις σου. δως τους να καταλαβουν οτι δεν ειναι προτεραιοτητα (τι θα πει ο κοσμος) η ντροπη και ο κοινωνικος περιγυρος μιας οικογενειας αλλα η κατανοηση και η προστασια του μελου τους. οφειλεις να προστατεψεις τον εαυτο σου και να προσεχεις την υγεια σου, εχεις πολλα να ζησεις ακομα. να προσεχεις.

euxaristw gia tis sumboules gresi mou kai genika sas euxaristw olous olopsyxa pou me sthrizete...alla oi goneis mou me exoun enhmerwsei giauto to thema epanhlhmena opote to 'lathos' an mporeis na peis ena paidi lathos einai diko mou...ferthika aperiskepta xwris na skeftw to meta..afhssa ta synaisthimata mou na me parasuroun kai ferthika xaza kai anorima...alla auto twra egine k prepei na koitaksw to meta..omws oi goneis mou einai para polu suntiritikoi kai den vriskw th dunamh na tous to pw!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...