Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μικρη ανοδος χωριακης

Recommended Posts

:cry::(κοριτσια καλημερα.νεα στο φορουμ.εχω διαβασει ομως πολλες περιπτωσεις.λοιπον η ιστορια μου ειναι η εξης.ο αντρας μου ειχε ολιγοασθενοσπερμια.το νοεμβρη εκανα μικρογονιμοποιηση αλλα δυστυχως απετυχε.στις 12 δεκεμβρη λοιπον αδιαθετησα.μετα απο 1 μηνα στις 10 με 11 του γεναρη περιμενα περιοδο.δεν ηρθε κ ετσι μετα απο μια βδομαδα τη τριτη 19/1 εκανα χωριακη κ βγηκε 304.πηγα κατευθειαν στο πρωτο γυναικολογο που βρηκα μπροστα μου ο οποιος ομως δεν ειδε τιποτα κ μου ειπε οτι πρεπει να επιασα μια μερα πριν τη περιοδο κ για αυτο δε φανηκε τιποτα.

τη πεμπτη 21/1 εκανα νεα χωριακη κ βγηκε 517.τη δευτερα 25/1 εκανα κ αλλη κ βγηκε 870.πηγα σε ενα συγγενη γυναικολ,αυτη τη φορα ειδαμε σακκο αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι παω για παλινδρομη κ να κανονισω ποια μερα μπορω να παω να μου το παρει.την ιδια μερα παω κ σε αλλη γιατρο η οποια μου λεει πως οι τιμες ειναι φυσιολογ κ πως θα περιμενουμε.χτες ξαναπηγα στην ιδια.αλλα η τιμη της χωριακης ηταν μολις 1010.βεβαια αυτη τη φορα ειδε το σακκο πιο μεγαλο.και ειδε κ το αμνιακο υγρο κ λεκιθικο σακκο.αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι καθολου καλη η χωριακη μου.κοριτσια αν καποια απο σας εχει εμπειρια σας παρακαλω γραψτε μου γιατι ειλικρινα κοντευω να τρελλαθω

Διαφημίσεις

Anna μου, εγώ δεν ξέρω πάρα πολλά πράγματα από εγκυμοσύνες και ούτε μπορώ να στηρίξω τα λεγόμενα μου σε επιστημονική βάση. Γνωρίζω μόνο κάποια πράγματα εμπειρικά βασιζόμενη σε μια παλίνδρομη κύηση που βίωσα το καλοκαίρι. Κατανοώ απόλυτα την αγωνία σου αλλά το σημαντικότερο είναι να ακούς τον γιατρό σου γιατί εκείνος γνωρίζει πάρα πολύ καλύτερα αυτά τα θέματα. Γενικά για τις χοριακές ξέρω ότι πρέπει κάθε δεύτερη μέρα να διπλασιάζεται και αν δεν διπλασιάζεται, να είναι τουλάχιστον αυξημένες κατα 70%. Δηλαδή άν έκανες σήμερα (Σάββατο) μια χοριακή η οποία βγήκε 500 μονάδες, πρέπει μεθαύριο (Δευτέρα) να βγεί 1000 μονάδες ή τουλάχιστον 750. Εγώ όταν ήμουν το καλοκαίρι έγκυος οι χοριακές μου ξεκίνησαν καλά αλλά αργούσαμε να ακούσουμε την καρδιά του εμβρύου και έτσι εξακολουθούσα να κάνω χοριακές οι οποίες όμως αργότερα δεν είχαν καλό ρυθμό άυξησης. Ακούσαμε μεν καρδιακή λειτουργία αλλά χαμηλή και έτσι όταν πιά η χοριακή δεν είχε καθόλου ικανοποιητική αύξηση οδηγήθηκα σε απόξεση. Βέβαια το γεγονός ότι την τελευταία φορά που πήγες είδατε το σάκο μεγαλύτερο και διακρίνατε και τον λεκκιθικό ασκό, αυτό είναι πάρα πολύ καλό γιατί δείχνει ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, η δική σου περίπτωση να μην έχει καμία σχέση με την δική μου και να έχεις την Δευτέρα ένα τεράστιο νούμερο χοριακής και μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια βοηθήστε με......

Τ.Ε.Ρ. είχα στις 22/01 με πολύ σταθερό κύκλο. Στις 19/2 έκανα χια χοριακή και βγήκε 81,86. Μετά από 3 ημέρες (22/2) 2η χοριακή 254,40. Μέχρι εδώ καλά. Σήμερα 3η χοριακή 326. Τι γίνεται??? Περιμένω τηλ από τον γιατρό μου, αλλά μέχρι να με πάρει....... Η γραμματέας του μου είπε ανεβαίνει μεν, μικρό το μωρό δε..... Έχω τρελλαθεί από την αγωνία μου..... Συγνώμη για τον πανικό μου αλλά νομίζω καταλαβαίνεται.....

Η αύξηση της χοριακής δεν είναι καλή, αλλά καλύτερα θα ήταν να το δεις με το γιατρό σου. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. Είναι νωρίς για να δείτε οτιδήποτε στον υπέρηχο. Ίσως πρέπει να ξανακάνεις την Παρασκευή για να δεις πως πάει. Καλά αποτελέσματα

Η αύξηση της χοριακής δεν είναι καλή, αλλά καλύτερα θα ήταν να το δεις με το γιατρό σου. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. Είναι νωρίς για να δείτε οτιδήποτε στον υπέρηχο. Ίσως πρέπει να ξανακάνεις την Παρασκευή για να δεις πως πάει. Καλά αποτελέσματα

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την ευχή. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο από το να περιμένω..... Απλά μερικές φορές το ένστικτο τα λέει όλα..... Θα δείξει....:(

Διαφημίσεις

δεν σε πήρε ακόμα ο γιατρός σου; φαντάσου αγχώθηκα εγώ!

Όχι δεν με έχει πάρει. Ξέρω οτι τηλέφωνα παίρνει αργά διότι πάρα πολλά ραντεβού..... Εσύ σε τι φάση είσαι???

Όχι δεν με έχει πάρει. Ξέρω οτι τηλέφωνα παίρνει αργά διότι πάρα πολλά ραντεβού..... Εσύ σε τι φάση είσαι???

κ εμένα ο δικός μου έχει πάρα πολλά ραντεβού (να φανταστείς οτι κάθε φορά περιμένω κανά 2ωρο για να μπω) αλλά απαντάει στα τηλέφωνα, ειδικά οταν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Εγώ περιμένω το μωρό μου το Πάσχα, σε καμιά βδομάδα θα μπω στο μήνα μου. Πάντως σε νιώθω..κι εγώ στην αρχή έκανα συνέχεια χοριακές, χωρίς καν να μου πει ο γιατρός μου..έτσι επειδή είχα άγχος. Θυμάμαι όμως οτι αυξανόταν πάρα πολύ η χοριακή μου. Διπλασιαζόταν πριν περάσουν οι 2 μέρες..έχω διαβάσει όμως για περιπτώσεις που δεν αυξανόταν πολύ, αλλά μετά πήρε τα πάνω της. Εύχομαι να συμβεί το ίδιο και με σένα..

ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ :D ΝΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!!

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Γεια σας κορίτσια,

ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλες μας. Και εγώ είμαι φρικαρισμένη και μάλιστα από 2-2, μιλάμε για ποοοοοοοοοοοοοολες μέρες...........πήγαμε στο γυναικολόγο, είδε τις χωριακές που ήταν οριακές, είδαμε και σάκο και φασολάκι...και φανταστείτε ότι είπε ότι δεν μπορεί ακόμη με σιγουριά να μου πεί....έχουμε πολλλλλλλλλλλλλλλλλύ δρόμο μπροστά μας και το θέμα είναι αν οι τιμές της/των χωριακών συμπίπτουν με την ηλικία της εγκυμοσύνης και το μέγεθος του εμβρίου, οι χτύποι της καρδούλας, το μέγεθος του σάκου.............είναι τόσα πολλά που θα τρελλαθείς αν κάτσεις και τα σκεφτείς όλα τόσο αναλυτικά...

Εύχομαι σε όλες πραγμάτικά τις μέλλουσες μανούλες να τα καταφέρουν.

Εγώ εχω το δεύτερο ραντεβού αύριο. Φοβόμουν για αποβολή, όπως είπε ο γιατρός, εφόσον ήταν οριακές οι χωριακές, έτσι γίνεται συνήθως....μέχρι τώρα όλα καλά.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πραγματικά προσπαθώ να έχω καλή ψυχολογία.... άλλωτε τα καταφέρνω, άλλωτε όχι. Θα δείξει. Ακόμα δεν με έχει πάρει, ξέρω όμως θα πάρει αργά το βράδυ.

Να είστε όλες καλά και με το καλό τα μωράκια σας/μας!!!!!!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πραγματικά προσπαθώ να έχω καλή ψυχολογία.... άλλωτε τα καταφέρνω, άλλωτε όχι. Θα δείξει. Ακόμα δεν με έχει πάρει, ξέρω όμως θα πάρει αργά το βράδυ.

Να είστε όλες καλά και με το καλό τα μωράκια σας/μας!!!!!!

Ακόμη ε? τι να κάνεις? υπομονή. Και εγώ μέχρι να έρθει η αυριανή ημέρα δεν ξέρω τι να κάνω. Στο κόκκινο όλα...:?Περιμένω...περιμένω....περιμένω...

Φιλιά σε όλες....

Πάντως αν ήταν για αποβολή, δεν θα είχα ήδη κάνει από μόνη μου? Μπορεί κάποια να μου απαντήσει?

Μόλις είχα νέα..... Κατεβαίνω Αθήνα (είμαι από επαρχία) για να με δει από κοντα. Μου είπε ότι δεν είναι πολύ καλές οι εξετάσεις αλλά θα τα πόύμε από κοντά. Τι πιστεύεται ότι θα κάνουμε?? Κολπικό υπέρηχο??

Ακόμη ε? τι να κάνεις? υπομονή. Και εγώ μέχρι να έρθει η αυριανή ημέρα δεν ξέρω τι να κάνω. Στο κόκκινο όλα...:?Περιμένω...περιμένω....περιμένω...

Φιλιά σε όλες....

Πάντως αν ήταν για αποβολή, δεν θα είχα ήδη κάνει από μόνη μου? Μπορεί κάποια να μου απαντήσει?

Δεν ξέρω για απόβολή, αλλά μας εύχομαι να πάνε καλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια περιμένουμε νέα σας!

καλά αποτελέσματα σε όλες!

Ευχαριστώ πολύ bourbou. Πραγματικά θα με φάει η αγωνία. Σήμερα στις 4 30 έχω ραντεβού. Υπομονή. Δεν θα το αντέξω όμως να μου πει πάλι ότι δεν ξέρει ακόμη....την άλλη εβδομάδα και τέτοια (το περιμένω βέβαια και αυτό...αλλά πώς περνάνε οι μέρες;)

Καλα νέα και στην κοπέλα που κατεβαίνει Αθήνα. Όλα καλά να πάνε. Η υγεία μας πάνω από όλα για να μπορέσουμε να φέρουμε πολλά παιδάκια στον κόσμο.

Ευχαριστώ πολύ bourbou. Πραγματικά θα με φάει η αγωνία. Σήμερα στις 4 30 έχω ραντεβού. Υπομονή. Δεν θα το αντέξω όμως να μου πει πάλι ότι δεν ξέρει ακόμη....την άλλη εβδομάδα και τέτοια (το περιμένω βέβαια και αυτό...αλλά πώς περνάνε οι μέρες;)

Καλα νέα και στην κοπέλα που κατεβαίνει Αθήνα. Όλα καλά να πάνε. Η υγεία μας πάνω από όλα για να μπορέσουμε να φέρουμε πολλά παιδάκια στον κόσμο.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!! Όλα θα πάνε καλά!! Σήμερα σκέφτομαι πιο θετικά γιατί αλλιώς δεν γίνεται..... Και εσύ θετικά να σκεφτείς. :lol::lol::lol:

Ο μικροβιολόγος μου, μου είπε ότι εφόσον δεν έχω αίμα είναι ακόμα καλά τα πράγματα. Η χοριακή δεν είναι αναγκαίο να διπλασιάζεται κάθε μέρα όπως λένε οι κανόνες. Και πάνω απ'όλα ψυχραιμία και θετική σκέψη!!!!

Εγώ νέα θα σας πώ αύριο γιατί έχω ραντεβού το απόγευμα στο Αρεταίειο,΄οπότε όπως καταλαβαίνεται, θα αργήσουμε να επιστρέψουμε.

Γεια σας κορίτσια,

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Τα΄νέα είναι τέλεια. Ακούσαμε καρδούλα πάρα πολύ καλά................όλα φανταστικά.

Ευχαριστώ για τη θετική σκέψη όλων σας. Και τη μεταδίδω πολύ στη φίλη μας.

Γεια σας κορίτσια,

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Τα΄νέα είναι τέλεια. Ακούσαμε καρδούλα πάρα πολύ καλά................όλα φανταστικά.

Μπράβο κοριτσάκι!!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!! Σ'ευχαριστώ για τη θετική σου σκέψη και όλων σας φυσικά!!! Και εμείς μόλις γυρίσαμε και τα νέα είναι έτσι κ έτσι. Το θετικό είναι οτι δεν φαίνεται εξωμήτριο (δεν φάνηκε βέβαια κάτι γιατί είναι πολύ νωρίς). Από την άλλη δεν λέμε τίποτε άλλο μέχρι την Δευτέρα που θα κάνω άλλη μία χωριακή για να δούμε την εξέλιξη. Υπομονή λοιπόν μέχρι τη Δευτέρα. Ευτυχώς είμαι καλύτερα σε ψυχολογία και ........ θα δούμε!!!!!

Κάτι άλλο που μου είπε και θέλω την βοήθειά σας είναι οτι μάλλον είναι παχύ ενδομήτριο και γι'αυτό μάλλον έχει πρόβλημα. Βοήθεια!!! Τι εννοεί???

Αναστασία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις...!!!!! Τα φιλιά μου...

Γεια σας κορίτσια,

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ZOYNITSA ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΧΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΟΞΕΝΗΣΗ ΤΗΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΗ!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥ!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

koritsia geia sas !den kserw pos akribos douleuei ayto all tha to mathw!!eimai i lila 25 k emath pos eimai ekgios prin 5 meres !exw 5 meres kathisterish alla to test to ekana tin idia mera k tin xoriaki tin epomeni pou edeikse 222k meta apo 2 meres edilse 605..ston giatro den exo paei akoma tin alli bdomada tha me dei an k einai polu noris akoma.....apantiste mou gia na dw an ta katafera na epikinoniso telika!!!

:D

ZOYNITSA ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΧΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΟΞΕΝΗΣΗ ΤΗΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΗ!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥ!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ!!!!

Γεια σας κορίτσια,

Όλα τέλεια. Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Όσο για το ενδομήτριο, δεν ξέρω. Πάντως έχε πίστη στο γιατρό σου. Και όλα θα πάνε καλά.

Τη Δευτέρα θα πάμε για εξετάσεις σε ένα κέντρο στο Νέο Κόσμο. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Από τη δουλειά πήρα ακόμη 15 μέρες άδεια, οπότε θα πάω στις 16 Μαρτίου.

Μα όλα πήγαν τέλεια..............

Εύχομαι το καλύτερο....σε όλες σας. Υπάρχει καμία που γεννάει τον Οκτώβρη;

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!!! Μακάρι να είναι καλό γιατί το θέλουμε πάρα πολύ!!!! Μακάρι να είναι για όλους καλά!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...