Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ: ΑΛΛΑΖΟΥΝ;ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ;ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ;

Recommended Posts

ειμαι 8 εβδομαδων και 4 ημρων . τα συμπτωματα εγκυμοσυνης μου ειναι πιο ηπια δεν εχουν σταματησει ομως... μηπως συμβαινει κατι κακο στο μωρο??

Διαφημίσεις

οχι μην αγχωνεσαι!αυτο ελειπε να συνεχιστουν μεχρι το τελος!εγω δεν ειχα καθολου συμπτωματα εγκυμοσυνης μονο για μια εβδομαδα ειχα κατι αναγουλες.τωρα που ειμαι στην 22 εβδομαδα εχω κατι προβληματακια της εγκυμοσυνης!

ευχαριστώ πολύ κατια μου για τις συμβουλές..εχθες που εγραψα το μνμ δεν ειδα την απαντηση σου...εισαι πολυ γλυκια.. σημερα ομως πηγα για υπερηχο λογω της μειωσης των συμπτωματων και διαγνωστηκε παλινδρομηση.. δευτερη φορά.. και μια αποβολή .. τωρα ξερεις..αυριο χειρουργιο..και μετα ψαχνομαστε ..κ παμε παλι απο το μηδεν.σε ψυχολογια,σε υγεια,σε θαρρος,σε πιστη σε ολα...

οσο για σενα ευχομαι ολα να πάνε καλά.και θα πανε ..εχεις προχωρησει πολυ σε εβδομαδες να προσεχεις λιγο μονο και να μιλας και για το παραμικρο στο γιατρο σου. σου ευχομαι οτι καλυτερο..

δεν εχω λογια..κουραγιο και μην χανεις την πιστη σου..εγω πριν 2 χρονια εχασα ενα κοριτσακι στον 5 μηνα και ακομα τον λογο δεν τον εχω μαθει..να εισαι θετικη και να σκεφτεσαι οτι καθε εμποδιο για καλο.μπορει να σου ακουγεται σκληρο αλλα μονο αν το σκεφτεις ετσι θα συνελθεις..μην χαθεις!

Ούτε κι εγώ είδα το μνμ χθες. Λυπάμαι πολύ για την δυσάρεστη έκβαση της εγκυμοσύνης σου. Σου εύχομαι σύντομα να το ξεπεράσεις και το 2010 να σε κάνει μανούλα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...