Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τριδυμα-μειωση-αμνιοπαρακεντηση!!!

Recommended Posts

Γεια σας και καλός σας βρήκα μιας και ειναι το πρώτο μου ποστ στο φορουμ σας.

Μετά απο πολλές προσπάθειες ελεύθερα με 2 εξωμήτρια και τελικά με επιτυχία στην 2 εξωσωματική επιτέλους έμεινα έγκυος!

Τωρα το πρόβλημα μου ειναι οτι έχω τρια εμβρυα και μου ειπε ο γιατρος οτι θα πρέπει να κάνω μείωση σε ενα ωστε να μεινουν 2.

Ο φόβος μου είναι οτι θα πρέπει να τρυπηθώ μια για την μείωση και αλλες 2 για την αμνιοπαρακεντηση και φοβάμαι για τον κίνδυνο τυχόν αποβολής.

Εχει κάποια απο σας ανάλογη εμπειρία στο θέμα αυτό?

Σας ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία της απαντήσεις σας.

Διαφημίσεις

για ποιο λογ ο να κανεις μειωση σου ειπε?εχει καποιες κοπελες εδω στο φορουμ που εκαναν 3δυμα χωρις κανενα προβλημα κ προχτες σε ενα πρωιναδικο ηταν μια 45 ετων καπου εκει με 3διμα μωρακια 3 μηνων απο εξωσωματικη

χμμμ οντως μαλλον εχει δικιο...βρηκα καποια σαιτ

http://www.hiniadis.com/y5.html

http://www.ivf-embryo.gr/amnioparakentisi-kindynos-apovolis.htm

http://www.vita.gr/html/ent/207/ent.8207.asp

ελπιζω να σε βοηθησουν λιγο

καλη επιτυχια σε οτι αποφασησεις κ με το καλο να εχεις τα μωρακια σου!!!:-D

πολυ κοντινο μου προσωπο, πριν 10 χρονια με εξωσωματικη εμεινε εγκυος σε τριδυμα, εκανε μειωση (δεν της ηταν ευκολο, ομως επρεπε) και τελικα γεννησε 2 υγιεστατα κοριτσακια

καλη συνεχεια!! με το καλο!

Διαφημίσεις

Οταν πηγα στον γυναικολογο και ειδαμε οτι εχω διδυμα μου ειπε οτι μπορει σε εναν σακο να ειναι δυο σπορακια,οποτε αυτο σημαινει μειωση λογω του οτι οταν εχεις τριδυμα εχεις 30% πιθανοτητες να παρεις παιδια στο σπιτι.....

Αν υπηρχε περιπτωση για τριδυμα,ισως να προχωρουσα σε μειωση,χωρις να ειμαι απολυτη γιατι απλα εχω διδυμα.

Ευχομαι οτι αποφασισεις να ειναι το καλυτερο!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η απόφασή σου.. Πως μπορείς άλλωστε να αποφασίσεις;

Συνάδελφός μου είχε 4 έμβρυα (διότι ήταν πάνω από 40) και μεγαλώναν και τα 4 οπότε αναγκαστικά έκανε διακοπή στα δύο. Ευτυχώς τα άλλα δύο εξελίχθηκαν φυσιολογικότατα και τώρα είναι δύο υπέροχα παιδάκια (ένα αγοράκι -ένα κοριτσάκι).

Είναι για το καλό των μωρών και το δικό σου.

Καλή σου δύναμη κοπέλα μου και με το καλό να τα κρατήσεις αγκαλίτσα!

μην ανησυχεις ειναι κατι που το κανουν συχνα.παρακεντηση ποτε θα κανεις?σε ποια εβδ εισαι τωρα?σου ευχομαι με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σου!!

Διαφημίσεις

Προχώρησα σήμερα στην μείωση.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Σας ευχαριστώ για της απάντησής σας.

Ολα καλα λοιπον.....εμεις στηριζουμε την αποφαση σου και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!!!!!!Με το καλο τα μωρακια σου!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...