Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδεια ανευ αποδοχων μετα το εξαμηνο μητροτητας

Recommended Posts

καλησπερα...

θελω τα φωτα σας, αν καποια εχει αντιμετωπισει παρομοιο θεμα...

τελος Φλεβαρη τελειωνει το εξαμηνο του οαεδ. 29 Απριλη κλεινω ενα χρονο απο οταν γεννησα...

Αν για αυτους του 2 μηνες παρω αδεια ανευ αποδοχων απο τη δουλεια μου και μετα μου κανουν απολυση μπορω να μπω ταμειο ανεργιας;;;;

ανευ αποδοχων σημαινει επισης αδεια χωρις ενσημα, σωστα;

σε ολη ομως την εγκυμοσυνη δε δουλευα... επαιρνα αδειες και πληρωνομουν απο το ικα. η δουλεια που εκανα δεν ηταν για εγκυες, αρα εκατσα σπιτι μου...

ευχαριστω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εχω την εντυπωση οτι οταν παιρνεις αναρωτικες αδειες απο το ΙΚΑ σου κολανε κανονικα τα ενσημα.Οποτε αν ισχυει αυτο,μπορεις να μην παρεις αδεια ανευ αποδοχων αλλα να ζητησεις να σε απολυσουν με το περας του εξαμηνου.Αν εχεις τα απαιτουμενα δηλαδη ενσημα οπως αναφερονται στο σαιτ του ΟΑΕΔ http://www.oaed.gr μπορεις να βγεις ταμειο γιατι τα ενσημα του εξαμηνου μετρανε για ταμειο ανεργιας.Θα σου ελεγα να πας στο ΙΚΑ της περιοχης σου,να ζητησεις κατασταση των ενσημων σου για το κρισιμο διαστημα που απαιτειται απο τον ΟΑΕΔ,να δεις αν εχεις αρκετα ενσημα και μετα να κανεις την οποιαδηποτε κινηση.

ρωταω εδω για αναλογες περιπτωσεις γιατι εχω φυγει απο Αθηνα οπου εμενα πριν. κι εδω που ειμαι ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα... απο δευτερα θα το ψαξω καλυτερα...

τα ενσημα στις αναρωτικες τα κολλαει το ικα η ο εργοδοτης;;;

ευχαριστω για την απαντηση

Διαφημίσεις

απο δευτερα στο ψαξιμο... μακαρι να τα καταφερω και να μπω και ταμειο ανεργιας!!!

αλλιως δευτερος ποντικομικρουλης γιοκ!!!

ευχαριστω!!!!

ααααα.... ουτε αυτο το ηξερα!!! οτι μπορουν να με απολυσουν χωρις να εχουν προβλημα απο το νομο... πολλα δε ξερω τελικα και νομιζα οτι ξερω αρκετα....

καλησπερα...

θελω τα φωτα σας, αν καποια εχει αντιμετωπισει παρομοιο θεμα...

τελος Φλεβαρη τελειωνει το εξαμηνο του οαεδ. 29 Απριλη κλεινω ενα χρονο απο οταν γεννησα...

Αν για αυτους του 2 μηνες παρω αδεια ανευ αποδοχων απο τη δουλεια μου και μετα μου κανουν απολυση μπορω να μπω ταμειο ανεργιας;;;;

ανευ αποδοχων σημαινει επισης αδεια χωρις ενσημα, σωστα;

σε ολη ομως την εγκυμοσυνη δε δουλευα... επαιρνα αδειες και πληρωνομουν απο το ικα. η δουλεια που εκανα δεν ηταν για εγκυες, αρα εκατσα σπιτι μου...

ευχαριστω!!!!!!!!![ θα ζητησεισ γονικη αδεια ανατροφησ παιδιου την δικαιουσε απ τον νομο μεχρι να παει το πεδι σου 3,5 χρονων εχεισ δικαιωμα να την παρεισ και σου κολαει και ενσημα παρε τηλεφωνο τον εποπτη εργασιασ για περισσοτερεσ λεπτομερειεσ.η αδεια ειναι 3,5 μηνεσ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...