Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναπάντητες ερωτήσεις...

aglaia

Recommended Posts

elena kalispera opws perigrafeis ta pragmata me to mwraki sou akrivws etsi einai k i diki mou mikri mpempa...menontas ksypnia thymatai synithws poly nwritera pws peinaei k arxisei ta klammata toso pou se kanei na nomizeis pws exei na faei ena oxtawro... :P ayto pou thelw egw na rwtisw einai an to mwraki mou me to thilasmo mporei na parousiasei dyskiliotita i k koloikous..ti vlepw kamia fora k zorizete poly,kokkinizei i kaimeni k mourmourizei alla de klaiei..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

an to mwraki mou me to thilasmo mporei na parousiasei dyskiliotita i k koloikous..ti vlepw kamia fora k zorizete poly,kokkinizei i kaimeni k mourmourizei alla de klaiei..

eleni να σου ζήσει!

Τα μωράκια παρουσιάζουν συχνά κολικούς, είναι λιγότερο συχνοί στα μωρά που θηλάζουν αλλά δεν είναι σπάνιοι.

Η δυσκοιλιότητα σε μωρά που θηλάζουν είναι εξαιρετικά σπάνια. Η δυσκοιλιότητα σημαίνει σκληρά κόπρανα και δυσκολία, μόνο δυσκολία δεν σημαίνει δυσκοιλιότητα.

aglaia se eyxaristw poly gia tin amesi apantisi .i alitheia einai pws ti lypamai etsi pou zorizete alla gia tin wra apofevgw to xamomili...:)

Πάντως και η δικιά μου ζοριζόταν και ζορίζεται καμιά φορά ακόμα για τα κακάκια...

Όταν ήταν 1-2 μηνών έκανε κακά την νύχτα, οπότε σφιγγόταν μέχρι να τα κάνει, κοκκίνιζε στον ύπνο της και μόλις τα έκανε.... ξύπναγε ...και έκλαιγε :shock::shock::shock:

Φαντάζεσαι χαρά εμείς, ε; :lol:

WLn5p2.png

κοριτσια εδω και 2 εβδομαδες η μπεμπα μου εχει γεμιση σπυρακια στο προσωπο της και το κεφαλακι... πολλα μικρα και κοκκινα σαν ακμη. Την θηλαζω αποκλειστικα και δεν την δινω τιποτα αλλο. Την πλενω με χαμομηλι το προσωπακι και την βαζω μια αντιβιοτικη κρεμα..προσεχω να μην υδρωνει αλλα δεν φευγουν....υπαρχει περιπτωση να φταει κατι που τρωω??????? οταν την πειγα στην γιατρο πριν 2 εβδομαδες ειχε λιγα σπυρακια και η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα...αλλα τωρα εχουν γινει πολλα και μερικες φορες βαζει και τα χερια της και τα ματωνει.

Διαφημίσεις

Σκέφτηκες μήπως πρόκειται για ατοπικη δερματίτιδα που οφείλεται στα γαλακτοκομικά αγελάδας που τρωει η μητέρα? Πρόκειται για κοινή αλλεργία των βρεφών , το περάσαμε χωρίς κρέμα με την καθοδήγηση παιδοαλλεργιολογου απλα αφαιρωντας την κατανάλωση γαλακτοκομικών από την διατροφή μου. Συνήθως τα συμπτώματα υποχωρούν σε μια εβδομάδα, αισθητή βελτίωση. Ελπίζω να βοήθησα.

poupouki den trww galaktokomika apo tote pou arxisa ton thilasmo. Eixa diabasei oti mporei na prokaloun problimata opote proliptika ta stamatisa.Genika prosexo polu ti trww opote den nomizo na einai apo auto. An itane kati pou trvv den tha ta ebgaze kai se olo ths to soma? Esena to moraki sou eixe mono sto prosopaki tou?

κοριτσια εδω και 2 εβδομαδες η μπεμπα μου εχει γεμιση σπυρακια στο προσωπο της και το κεφαλακι... πολλα μικρα και κοκκινα σαν ακμη. Την θηλαζω αποκλειστικα και δεν την δινω τιποτα αλλο. Την πλενω με χαμομηλι το προσωπακι και την βαζω μια αντιβιοτικη κρεμα..προσεχω να μην υδρωνει αλλα δεν φευγουν....υπαρχει περιπτωση να φταει κατι που τρωω??????? οταν την πειγα στην γιατρο πριν 2 εβδομαδες ειχε λιγα σπυρακια και η γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα...αλλα τωρα εχουν γινει πολλα και μερικες φορες βαζει και τα χερια της και τα ματωνει.

Και η μπέμπα μου έχει σπυράκια που κάποιες φορές γίνονται πολύ έντονα αλλά η παιδίατρος μου είπε οτι είναι φυσιολογικό στα νεογέννητα.

.png

Την πλενω με χαμομηλι το προσωπακι και την βαζω μια αντιβιοτικη κρεμα...

Την αλοιφή αυτή σου την έδωσε γιατρός; Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι από την κρέμα;

Διαφημίσεις

tin idia erwtisi me ta spyrakia eixa k egw xtes k pernontas tilefwno ti giatro tis mou eipe pws den einai tpt simantiko na ta plynw tamponarista me xamomili k an dw k ksanafountwsoun na tis valw elaxisti foucidin pou exei ligi antiviosi mesa gia dyo meres k an ksanafountwsoun na paw na to doume...de nomizw na einai kati pantws...

tin idia erwtisi me ta spyrakia eixa k egw xtes k pernontas tilefwno ti giatro tis mou eipe pws den einai tpt simantiko na ta plynw tamponarista me xamomili k an dw k ksanafountwsoun na tis valw elaxisti foucidin pou exei ligi antiviosi mesa gia dyo meres k an ksanafountwsoun na paw na to doume...de nomizw na einai kati pantws...

Ελένη, θα σε παρακαλούσα πολύ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ή να γράφεις αγγλικά με αγγλικούς χαρακτήρες.

Είναι χρονοβόρα και κουραστικά τα greeklish.

καλά ντε! μη με μαλώνεις..αστειέυομαι βέβαια :) μάλλον εχεις δίκιο ,εγώ τα έχω συνηθίσει κ δε με ενοχλούν έτσι δε φαντάστικα πως είναι κουραστικά .τι γνώμη εχεις εσυ για τα σπυράκια?

Την πλενω με χαμομηλι το προσωπακι και την βαζω μια αντιβιοτικη κρεμα...

Την αλοιφή αυτή σου την έδωσε γιατρός; Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι από την κρέμα;

kai ego thn foucidin ths bazo kai mou thn edose i giatros, mou eipe oti den tha fugoun me thn aloifi alla epeidi matwnoun boithaei mhn molunthoun

Διαφημίσεις

σπυράκια μικρά είχε και η δικιά μου..είναι η λεγόμενη νεογνική ακμή. Της έπλενα το πρόσωπο με φυσικό ορό και γάζα και έφυγαν μετά από λίγο καιρό..

Αν τα ξύνει και ματώνουν, πρέπει να κόψετε νυχάκια! :D

θελω να ρωτησω κατι ασχετο την Αγλαια ή οποια αλλη μανουλα ξερει!!

λοιπον,απο την αρχη ειχαμε θεμα με το μπιμπερο!!!ως γνωστον βγαζω το γαλα μου με το θηλαστρο και του το δινω!!!

φαινοταν να δυσανασχετει με την θηλη του μπιμπερο,απο καοτσουκ την αλλαξα και εβαλα σιλικονης!!!ομως τελευταια σαν να εχουν αλλαξει οι συνηθειες του!!!τι εννοω:ενω πειναει αρκετα και γκρινιαζει,μολις του δινω το γαλα για να πιασει τη θηλη του μπιμπερο πρεπει να τον κουναω λιγο,επειδη βγαζω 2-3 μπιμπερο καθε φορα που ειναι να πιασει τη θηλη δυσανασχετει και γκρινιαζει ενω σημειωτεον οτι πειναει!!!για να φαει πρεπει να τον κουναω πολυ!!!επισης εδω και 1 εβδομαδα δαγκωνει τη θηλη του μπιμπερο και σταματαει η ροη!!!ηθελα να δω μηπως το κανει επειδη δεν πειναει αλλο αλλα μετα απο λιγο ξαναπειναει παλι!!!πολλες φορες το αφηνω παραπανω για να πειναει πιο πολυ για να μη τυραναει,αλλα στο δευθτερο μπουκαλι μου κανει παλι τα ιδια!!!καθε μπουκαλι εχει περιπου 100γρ μεσα και τον ρευω συχνα!!!

τι μπορει να συμβαινει?

9a7bp2.pngIm47p2.png

Doo pos akribos itane ta spurakia ths??? apla pos mporo na ksero an einai veogniki akmi kai oxi dermatitida?????Poso kairo ekanan peripou na fugon?

ήταν πολύ πολύ μικρούλια και κοκκινούλια..τα δύο στη μύτη ήταν λίγο πιο μεγάλα, και είχαν και λίγο πύον. Τώρα σε πόσο χρόνο έφυγαν, δε θυμάμαι ακριβώς..περίπου 2-3 βδομάδες.

Εχω και εγώ δυο ερωτήσεις :

1. Το απόγευμα την ταισα και εκείνη όταν την έβαλα να ρευτεί έκανε αρκετό εμετό. Μετά όμως ζήταγε πάλι να φάει και της έδωσα. Μήπως είναι επικίνδυνο για το στομαχάκι της;;;

2. Πόση ώρα απο την ώρα που τρώμε τα συστατικά της τροφής περνάνε στο γάλα μου;;;

Ευχαριστω πολύ :)

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

1. Το απόγευμα την ταισα και εκείνη όταν την έβαλα να ρευτεί έκανε αρκετό εμετό. Μετά όμως ζήταγε πάλι να φάει και της έδωσα. Μήπως είναι επικίνδυνο για το στομαχάκι της;;;

Δεν είναι ούτε επικίνδυνο ούτε κακό για το στομαχάκι της, άδεισε και θέλησε να το ξαναγεμίσει.

(είναι αυτό που λέει ο γιος μου: τώρα που έκανα εμετό πάλι πεινάω!!!)

2. Πόση ώρα απο την ώρα που τρώμε τα συστατικά της τροφής περνάνε στο γάλα μου;;;

Από μερικές ώρες μέχρι αρκετές μέρες. Το αλκοόλ περνάει γρήγορα, όσο γρήγορα κάνει να βρεθεί στο αίμα σου, άλλες τροφές πρέπει να πεφθούν να μείνουν μερικές ώρες στο έντερο (άρα να υπολογίζεις πχ 3-4 ώρες πέψη και μερικές ώρες στο έντερο...).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...