Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ? ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ? οιμέ !!

Recommended Posts

ο ΕΞΑΧΡΟΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ

ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ , ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ . (ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)

ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΣΥΝΟΔΟΥΣ.

ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ , ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΔΙΑΡΚΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΕΩ

ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΩ ?

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟς

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ?

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Προσέχω το περιβάλλον που τους ανήκει !!!!!

ΧΡΥΣΟΥΛΑ 1/3/2002 * ΓΙΩΡΓΟΣ 8/11/2003

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλά εγω και για κατασκηνωση παλι νομιζω δε θα το αφηνα...πολυ μικρο δεν ειναι 6 χρονών?

Μαλλον ειναι ταλεντακι ο μικρουλης σου για να εγινε τετοια προταση..να τον χαιρεσαι.Τωρα τι να σου πω...προσπαθησε να μαθεις αναλυτικες λεπτομερειες ποιο ακριβως θα ειναι το προγραμμα των παιδιων,που θα μενουν,που θα τρωνε,ποσοι και ποιοι θα τα επιβλεπουν κλπ.Τα υπολοιπα παιδακια τι ηλικια εχουν?

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ . ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2002 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ ΤΟΥ 2003 .

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΤΟΝΩΣΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ .

ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟς ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ,,

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΑ .

ΜΕΤΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ . θελω να ειναι δικαιη .

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ? ΣΤΑ 7? ΣΤΑ 8? ΣΤΑ 12 ? ΠΟΤΕ ?

ή παραείναι μικρος και άδικα ζορίζομαι?

ευχαριστω και παλι . συγνωμη αν σας επρηξα . Αλλα καμια φορα η κριση μας δοκιμάζεεται και η γνωμη των αλλων μαμαδων ειναι πιο καθαρη και πολυτιμη

Κατ'αρχή να σε ρωτήσω, αν επιτρέπεται, αν το παιδάκι έχει ξαναπεράσει τόσο χρόνο μακριά από την οικογένειά του. Πόσο ανεξάρτητο και αυτοεξυπηρετούμενο είναι; Μιλάμε για ταξίδι στο εξωτερικό, όχι για κατασκήνωση με τους προσκόπους, όπου και πάλι για να περάσουν 1 εβδομάδα μακριά από τους δικούς τους απαιτείται να έχουν διανυκτερεύσει τουλάχιστον 2 Σβκ χωρίς τους γονείς "δοκιμαστικά". Είναι νομίζω σημαντικό.

Επίσης αν υπάρχει προηγούμενο με τόσο μικρά παιδιά από την πλευρά της ομάδας, γιατί μου φαίνεται λίγο επιπόλαιο κι από την πλευρά της ομάδας, για να σου πω την αλήθεια. Έχουν συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουν; Είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν απρόοπτα; Ποιοί ακριβώς θα είναι υπεύθυνοι και πόσο καλά τους γνωρίζεις; Πόσο πιο μεγάλα θα είναι τα παιδιά που θα συνταξιδεύουν; Προσωπικά δεν θα το έκανα, όπως καταλαβαίνεις ...

Διαφημίσεις

Η κορη μου ειναι 5 και κατι μηνες και ειναι ακομα μικρουλα οχι γιατι σαν γονεις θελουμε τα παιδακια μας να ειναι παντα μικρα αλλα αντικειμενικα ειναι μικρη για να κανει ταξιδι μονη της. Επομενως και ενα παιδακι των 6 χρονων ποσο μεγαλο μπορει να ειναι???

Μπορει να χαρηκε ο μικρουλης πολυ που τον επελεξαν αλλα η επιλογη να παει ή οχι ειναι καθαρα δικια σας εννοω του ανδρα σου και δικη σου.

Απο την στιγμη που τα οικονομικα σας δεν το επιτρεπουν να τον συνοδεψετε δεν θα παει και ο μικρος. Στην ζωη του πιστεψε με συνεχεια ευκαιριες θα του δινονται. ΘΑ τις αρπαξει οταν θα ειναι ετοιμος.

Και αν ρωτας ποτε το παιδι μου θα ειναι ετοιμο?? Αυτο εξαρταται απο το καθε παιδι και τι σημαδια εμπιστοσυνης σου δειχνει. Αλλα γυρω στα 10 νομιζω ειναι καλα.

Πράγματι μεγάλο το δίλημα!!!!!!!Είναι λίγο μικρούλης!!!!!Αν είναι όμως ταλεντάκι ίσως του χρόνου να μπορέσει να πάει,σίγουρα θα του δοθούν και άλλες ευκαιρίες.Γιαυτό μανούλα εάν τελικά δεν τον στείλεις φέτος προετοιμάσου τουλάχιστον για του χρόνου!!!!! και για να σε πάω λίγο πιο μακριά ίσως σου φύγει και νωρίς και να τον καμαρώνεις σε μεγάλες ομάδες!!!!!!!Τι σου λέω τώρα ε??????

Καλό κουράγιο!!!!!

τι να πω;εμενα κοντευει 11 και το βρισκω φοβερο το παιδι μου να ειναι μακρια μου μια βδομαδα και στο εξωτερικο μαλιστα.σκεφτομαι φετος να τα παω κατασκηνωση[11+8]και τα δυο αλλα οτιδηποτε και αν συμβει θα τρεξω να τα παρω.μα δε νοιωσουν καλα μα κουραστουν και αν δε ειναι οπως τα περιμενουν και νοιωσουν ανασφαλεια!!!!ολα αυτα αμα γινουν και ειμαι τοσο μακρια;τι γινεται;θ'αντεξεις ν'ακουσεις το παιδακι σου οτι σε χρειαζεται και δεν μπορεις να κανεις τιποτα;

νομιζω οτι ειναι μικρουλη ακομα και αν ειναι τοσο καλο οι ευκαιριες δεν χανονται.

ολα αυτα βεβαια ειναι η δικια μας γνωμη και εσυ πρεπει ναποφασισεις αφου τα σκεφτεις ολα!!!

αληθεια ο μπαμπας πως το βλεπει;;;;

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

αχ γλυκες μανούλες , ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε μου δίνετε μεγάλη χαρά ♥

δεν εχω προλαβει να μαθω πολλες λεπτομέρειες γιατι αρχικα ειχαν ενημερωσει τον μπαμπα του και δεν ηξερα οτι πρεπει να απαντησω μεχρι αυριο . Μου τηλεφωνησαν σημερα για υπενθύμιση και μπηκα στο τρυπάκι .

ο μικρός δεν ξερω αν θα θελει μονος του , αλλα τελευταια δειχνει ενα δυνασμισμο που με ξαφνιαζει . πχ. προσφατα που ειχα μια δουλεια μου ζητησε να μεινει σπιτι μονος του πραγμα που εγω δεν περιμενα οτι θα το ηθελε. τωρα γι αυτην την περιπτωση δεν ξερω τι θα θελει . Αλλα για να το συζητησω πρεπει να ειμαι ετοιμη .

1) ο συλλογος είναι οργανωμενος και απο θεμα εμπιστοσυνης δεν τους φοβαμαι

2) ο μπαμπας του αν πω εγω ναι θα τον αφηνε

3) φοβαμαι οσο δε φανταζεστε αλλα ηθελα μια επιβεβαιωση οτι δεν ειμαι παραλογη γιατι καμια φορα βλεπω γονεις που δεν αφηνουν τα παιδια ούτε στη θεατρικη παρασταση του σχολειου να πανε μονα τους και φρικαρω

4) μονος του δεν εχει ξαναπαει καπου ,, μονο σε συγγενικα προσωπα

θα εξαντλήσω ολα τα περιθωρια αν μπορεσω να παω και μαλλον θα του εξηγησω ωραια ωραια οτι μια αλλη φορα θα παμε μαζι του ( παντα δυσκολο θα ειναι αλλα λεμε .........ποτε δεν ξερεις... )

καλυτερα να με φανε οι τυψεις παρα η αγωνια ........

Διαφημίσεις

Τα διδυμακια μου ειναι το 2003 το καλοκαιρι...και εγω δεν θα τ αφηνα να πανε ..νομιζω οτι ειναι πολυ μικρα ακομα ...οχι οτι δεν εξυπηρετουνται μονα τους (ακομα και μπανιο μπορουν να κανουν μονα τους...δοντια κτλ) αλλα σαφως και το μυαλο τους δεν τοσο πονηρεμενο..και θεωρω οτι δεν χρειαζεται..καθε πραγμα στο καιρο του..

Αν ο μικρος ειναι ταλεντακι θα βρει οχι μια αλλα πολυ περισσοτερες ευκαιρειες στο μελλον και σε ηλικια πιο καταλληλη...

Εαν βεβαια ειχες την οικονομικη δυνατητα να πας μαζι..τοτε θα σου ελεγα ενα μεγαλο ναι στα σιγουρα

ο ιδιος, πως το βλεπει? ποσο ετοιμος ειναι αντικειμενικα? μπορει να εξυπηρετησει μονος βασικες του αναγκες? ξερει πως να κινηθει σε περιπτωση καποιου προβληματος? πως θα απευθυνθει στους υπευθυνους και για ποια θεματα?

εσεις πιστευτε οτι θα του λειψετε τρομερα με αποτελεσμα να κλαιει? (καλα φυσικα και θα του λειψει η οικογενεια του, αλλα εννοω σε σημειο δραματικο που θα τον κανει να το δει ως τραυματικη εμπειρια).

δεν γινεται με τιποτα να παει ενας απο τους δυο σας μαζι? εχετε επικοινωνια με αλλους γονεις που θα αφησουν τα παιδια τους να πανε?

οκ σαν ανακριση μου φαινεται ολο το παραπανω... συγνωμη, δεν ηταν τετοια η προθεση!

Θα ηταν καλυτερα νομιζω να μην το εχετε πει στο παιδι καθολου πριν παρετε την αποφαση σας γιατι τωρα ειναι οντως δυσκολο...θα στεναχωρηθει αν του πειτε οχι.Αλλα ειναι μικρουλης μωρε.Πες οτι σε παιρνουν τη δευτερη μερα και σου λενε το παιδι κλαιει και σας ζηταει...δεν ηρεμει με τπτ.Τι κάνεις τοτε?

Κι εγώ κατ' αρχήν δεν θα τον άφηνα. Μια βδομάδα μόνος στο εξωτερικό, αν ήταν 9 χρονών, μάλλον θα τον άφηνα αλλά 6 μου φαίνεται πολύ μικρός.

Αφήνω περιθώριο αν το παιδί ήθελε πάρα πολύ να πάει, αν γνώριζα όλα τα παιδιά της ομάδας και αν είχα απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους συνοδούς.

τι λες mmaria ,,ίσα ίσα σ'ευχαριστώ ♪ και ολους

ξερει και κανει πραγματα μονος του ,, πιο πολυ με φοβιζει ο υπνος του ,εκει θελει παρεα !!!

να κλαιει δεν το πιστευω ισως οπως ειναι φυσιολογικο να μελαγχολησει καποιες στιγμες αδρανειας αλλα νομιζω οτι θα του αρεσει τοσο που θα το ξεπερασει και το χαρει παρα πολυ .

Γι αυτό εχω διλλυμα !!!

αν ηταν αλλιως , θα ελεγα δεν κανει και τελος .ειναι μικρος . θα ηταν ξεκαθαρο !!

αλλα νομιζω οτι μπορει να τα καταφερει και γι αυτό δυσκολευομαι , ..

για αλλους γονεις δεν ξερω , δεν εχω γνωριμιες . πιο πολυ συνοδευουν πατεραδες τα παιδια και δεν εχω πολλα πολλα .

ΑΥΡΙΟ θα μαθω περισσοτερα γιατι καποιος μου ειπε οτι ακομα και αυτοι που θα συνοδευσουν θα ειναι σε αλλο ξενοδοχειο ,.Τα παιδια θα ειναι ολα με την ομαδα.

θα μαθω κι αλλα και θα δω ,, ασ΄το καλο με τα ρημαδια τα λέφτα μου ♪♫♪♫♪♫

για μενα δε με νοιαζει να εχανα ενα ταξιδι αλλα να σου λενε "τον επιλεξανε , και να μην μπορεις ? " αυτα είναι σημαντικες ευκαιριες - εμπειριες !!!

Διαφημίσεις

με εχετε βοηθησει ηδη ολες παρα πολυ στο τι πραγματα πρεπει να ρωτησω αυριο στην προπόνηση που θα τους δω , .

πραγματικα θα ηταν ενδιαφερον να παρακολουθουσε και ενας πατερας τη συζητηση ....

ηθελε πολυ να δω και αυτη τη θεση ... μάλλον θα ρωταγε ποιες αλλες ομαδες ειναι στο τουρνουα ...χαχααχαχα

δουλευα σε κατασκηνωση πολλα χρονια με παιδια απο 5 χρονων.πολλες φορες ηταν παρα πολυ καλα ακομα κ τα 5χρονα για 3 βδομαδες!μερικες φορες τα μεγαλυτερα ειχαν προβλημα.στηνπεριπτωση τη δικια σου ειναι θετικο που θα ασχολειται ολη τη ημερα με κτι.αυτο σημαινει τι δεν θα προλαβαινει να σκεφτει,θα τονωθει κ αλλο το ηθικο του κ θα εχε παρεα ολη μερα καθε μερα. κ εγω θα αγχωνομουν μηπως κατι συμβει κτλ οτι δεν ειμαι καλη μανα αν τον στειλω ..κτλ.ομως αν εχεις εμπιστουσυνη στην ομαδα μη φοβασαι.το παιδι δεν εχει αισθηση της αποστασης οπως εμεις.δεν νιωθει αν ειναι 100μετρα μακρια η 1000.αυτο που νιωθει ειναι η απουσια σας .αν το προγραμμα ειναι γεματο δεν θα την νιωσει τοσο οσο νομιζετε.εξαλλου αφου ειναι μαζεμενο παιδακι αυτο θα του κανει καλο.το βαφτηστιρι μου στ ηγερμανια πηγε με το σχολειο του εκδρομη 4 μερες 7 χρ περιπου.ηφιλη στενοχωριοταν κ αυτος ουτε που την σκεφτονταν!ειναι μεγαλη εμπειρια!εγω πηγα κατασκηνωτρια απο β δημοτικου κ ολα ηταν μια χαρα.(γιαυτο κ το ανεξαρτητο πνευμα!χα χα!)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ .

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ,, Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ . ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ... ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙς ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΟΒΙΕς ,,

δεν ειναι και ευκολη αποφαση ομως ,,,, οπως και να εχει σας ευχαριστω παρα πολυ .

αυριο θα μαθω και θα τα ξαναπουμε ,, τελειωσε η βδομαδα ... παμε σπιτι !!!

φιλια σε ολες ... ♥♥♥

το διαβασα το ποστ μαζι με τον αντρα μου και ειπα να σου γραψω την γνωμη του : να παει ειναι ευκαιρια ζωης και μπορει να βρει μια ευκαιρια για το μελλον του..

συναδελφος του αντρα μου εχει τον γιο του και αυτος στον ολυμπιακο στο ρεντη το καλοκαιρι πηγε ισπανια ή ποροτογαλια ο μικρος και περασαν φανταστικα..πηγε και ο πατερας μαζι αλλα δεν τον εβλεπε σχεδον καθολου..

ο μικρος θελει να παει τι σου εχει πει;;

συγνωμη αλλα αν το παρουμε ετσι οτι δηλαδη να μη στερουμε απο τα παιδια μας τιποτα επειδη εχουμε εμεις φοβιεσ μπορει η κορη μου να μου πει οτι θελει να παει στη γιαγια της στην ελλαδα .εγω ομως τωρα δε μπορω να παω με τιποτα.θα πρεπει να στειλω το παιδι 4 ετων με μια ΞΕΝΗ συνοδο στο αεροπλανο να παει σε αλλη χωρα?κ που την ξερω εγω αυτη?κ που ξερω αν δε μου αρπαξει το παιδι κ φυγει?κ που ξερω αν το προσεχει τοσο καλα ωστε μη το αρπαξει κανενας αλλος?τοσα κ τοσα γινονται.καλυτερα να στεναχωρεθει λιγο κ να κατσω να της εξηγησω πως τωρα δε γινεται αλλα θα παμε το καλοκαιρι παρα να κλαιω εγω για την υπολοιπη ζωη μου!λιγα ακουμε?το παιδι μου τοσες μερες χωρις εμενα σε οποιοδηποτε μερος σε τετοια ηλικια θα το αφηνα ΜΟΝΟ με καποιον που εμπιστευομαι οσο τον εαυτο μου.και χμμμ δε μου ερχεται κανενας στο μυαλο!

οι απόψεις σας είναι πολυ ενδιαφερουσες , με βοηθανε οι πληροφοριες σας (για το αλλο παιδακι που πηγε .. ,, κλπ ) αλλα και η Δημητρα δικιο εχει .

Νομιζω παντως οτι καπου μπερδευετε το πραγμα , δηλαδη : φοβαμαι για το παιδι ? ή φοβαμαι τον εαυτο μου ? (γενικα μιλαω )

απο το να νιωθουμε σιγουρια οταν τα εχουμε κοντα μας μεχρι το να μην θεωρουμε κανεναν αλλο ικανο υπαρχει διαφορα. (δεν ειναι μονο το συγκεκριμενο παραδειγμα ,, εδω ειναι μικρος , αλλα ακομα και μεγαλύτερα παιδακια . ) υπαρχουν γονεις που οταν πρεπει το παιδι να κανει κατι μονο του καταρρεουν .....και δεν τα λεω αυτα με άνεση. οτι δε φοβαμαι ,. ισα ισα , εχετε απολυτο δικιο !!!

απλα προσπαθω να το δω λιγο απ εξω ,. μονο και μονο επειδη θελω να το ζησει.

Το παραδειγμα της Κατερινας Κ το εχω ζησει . Την πρωτη φορα που τα αφησα για ενα σκ που ειχα μια υποχρεωση εγω το εκανα με πονο , οτι θα τους λειψω ! με τυψεις για τις ομορφες στιγμες που περασα κλπ και μετα απο λιγες μερες αυτα ειχαν ξεχασει οτι ελειψα , οχι λεγανε εδω ησουν .

επισης πριν ενα χρονο ακριβως απο ενα ατυχημα στην κουζινα πηρα φωτια μαζι με την κατσαρολα και το παιδι ηταν διπλα μου ,,, Απο τυχη εκανα εγω εγκαυματα αλλά το παιδι οχι ,, οσο κι αν τ' αγαπαω ή το προσεχω σε αυτη τη στιγμη η τυχη το εσωσε ...

οπως και ειμαι σιγουρη οτι αν πανε καποτε κατασκηνωση , τη νυχτα θα νιωθω οπως ακριβως τωρα ...

evhdal αν δοθει η ευκαιρια και μαθεις κι αλλες πληροφοριες θα με βοηθησεις πολυ . Ακομα το παλευω μηπως και παω και καποια εμπειρια ειναι πολυτιμη (δεν τον εχω ρωτησει το μικρο , θελω να εχω αποφασισει )

θελω να τα βρω λιγο με μενα, οτι αποφασισω να νιωθω καλα με αυτο. ξερω οτι η αποφαση ειναι δικη μου αλλα με βοηθατε πολυ ...

να σου πω σε ποια ηλικια θα το αφηνα στο εξωτερικο χωρις εμενα.εννοειται δικη μου γνωμη μονο.δεν θελω να επιβληθω απλα το λεω.απο τα 14 κ πανω κ εννοειται για μια τετοια περιπτωση με επιτηρητες κ για καποιο σκοπο κ οχι για ξεφαντωμα κ διακοπες.ξαναλεω πως απλως λεω τι θα εκανα.

διακοπες με φιλους η φιλες εντως χωρας μετα τα 16 .αν ηθελε διακοπες εξωτερικο μετα τα 18 ας πηγαινε.

Πράγματι μεγάλο το δίλημα!!!!!!!Είναι λίγο μικρούλης!!!!!Αν είναι όμως ταλεντάκι ίσως του χρόνου να μπορέσει να πάει,σίγουρα θα του δοθούν και άλλες ευκαιρίες.Γιαυτό μανούλα εάν τελικά δεν τον στείλεις φέτος προετοιμάσου τουλάχιστον για του χρόνου!!!!! και για να σε πάω λίγο πιο μακριά ίσως σου φύγει και νωρίς και να τον καμαρώνεις σε μεγάλες ομάδες!!!!!!!Τι σου λέω τώρα ε??????

Καλό κουράγιο!!!!!

τι γλυκα που τα λες ,,

αχ,,, ξερουμε οτι ο σκοπος ειναι καποια στιγμη να μην μας εχουν αναγκη , να κανουν τις επιλογες τους , η ζωη ειναι δικη τους αλλα εμεις μυριζουμε τη μωρουδιλα των πρωτων ημερων στα φιλια τους και αν αυτα καποτε το καταφερνουν....... εμεις ?

σ'ευχαριστω παντως εύχομαι να το πετυχει γιατι του αρεσει .