Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ...

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι εννοεις?? αλλη η αγαπη στους γονεις σου αλλη στο ανδρα σου.

Αγαπας τους γονεις παντα αλλα οταν κανεις οικογενεια και μετα πορευεσαι με τον ανθρωπο σου.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου του γάμου μας (κάναμε θρησκευτικό) στεκόμαστε όλοι, εμείς, οι γονείς, τα αδέρφια και οι κουμπάροι σε μία σειρά. Τότε ήρθε ο παπάς και είπε σε μένα και τον άντρα μου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Όταν ετοιμάστηκαν να προχωρήσουν και οι υπόλοιποι, ο παπάς του σταμάτησε και τους είπε "όχι εσείς, μόνο το ζευγάρι". Μας εξήγησε αργότερα ότι αυτό είναι συμβολικό. Σημαίνει ότι εμείς οι δύο είμαστε πια μαζί και όλους τους άλλους τους αφήνουμε πίσω. Και εγώ και ο άντρας μου έτσι λειτουργούμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου του γάμου μας (κάναμε θρησκευτικό) στεκόμαστε όλοι, εμείς, οι γονείς, τα αδέρφια και οι κουμπάροι σε μία σειρά. Τότε ήρθε ο παπάς και είπε σε μένα και τον άντρα μου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Όταν ετοιμάστηκαν να προχωρήσουν και οι υπόλοιποι, ο παπάς του σταμάτησε και τους είπε "όχι εσείς, μόνο το ζευγάρι". Μας εξήγησε αργότερα ότι αυτό είναι συμβολικό. Σημαίνει ότι εμείς οι δύο είμαστε πια μαζί και όλους τους άλλους τους αφήνουμε πίσω. Και εγώ και ο άντρας μου έτσι λειτουργούμε.

Ετσι εκανε και σε εμας...

Λοιπον θα σας πω που το παω...... Εχουμε πρόβλημα με την αδελφή μου. Για να μην σας τα πολυλογω, γνωρισε καποιον πριν 2 χρονια μετα απο ενα χρονο λογοθηκαν ας πουμε και προγραμματησαν τον γαμο για τον Οκτωμβρη. Η πεθερα η χειρότερη που υπάρχει , φερνει συνέχεια εμπόδια με αποτέλεσμα ο ΄΄μελλον ΄΄ γαμπρος κατα τα λεγομενα της αδελφης μου τους ειπε αν θελουν να μην ερθουν στο γαμο. Με λιγα λογια κατα τα λεγομενα της αδελφης μου μας ειπε οτι τσακωθηκαν αγρια. Ο γαμπρος μου ειναι ΄΄χαζοχαρουμενο΄΄ καμια σχεση με την αδελφη μου που ειναι απολυτα σοβαρης . Τελος παντων αυτο δεν με αφορα . Εφοσον ταιριαξαν δεν μου πεφτει λογος. Το θεμα ειναι οτι εχω καταλαβει οτι βαζει λογια στην αδελφη μου να απομακρυνθει και αυτη απο τους γονεις μας. Μπορει και να πεφτω εξω.... η αδελφή μου εχει αλλαξει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Οταν τις τον θιγουμε δεν εχει κανενα σεβασμο στους γονεις μου με αποτελεσμα χθες ανακοινωσε στην μανα μου οτι λεει οτι το εχει καταλαβει οτι θελουμε να τον χωρησει και της ανακοινωσε να τραβηξουμε ολοι τον δρομο μας , να μην την ενοχλησουμε απο εδω και περα και οτι δεν προκεται να χωρησει..............

Περιμενω σχολια καθως και επισης ποια σταση να τηρησω εγω

και εμεις ετσι λειτουργουμε και ειμαστε μια χαρα.

βεβαια εχουμε και καλους γονεις που δεν ανακατευονται σε τιποτα.

μας αφησαν να κανουμε την δικη μας οικογενεια με την ησυχια μας.

Διαφημίσεις

καταλαβαινω τι λες..η αδερφη σου μαλλον ταυτιστηκε με το χαρακτηρα του αντρα της..προφανως εψαχνε καποιον να νιωσει λιγο πιο δυνατη απο τους αλλους.αν ομως ο αντρας της θελει να απομαρυνθει αυτο δε σημαινει οτι θα το κανει κ η ιδια.μπορεις να της μιλησεις;να της εξηγησεις η θα παραξηγηθει περισσοτερο;κριμα κ για τους γονεις σας παντως

καταλαβαινω τι λες..η αδερφη σου μαλλον ταυτιστηκε με το χαρακτηρα του αντρα της..προφανως εψαχνε καποιον να νιωσει λιγο πιο δυνατη απο τους αλλους.αν ομως ο αντρας της θελει να απομαρυνθει αυτο δε σημαινει οτι θα το κανει κ η ιδια.μπορεις να της μιλησεις;να της εξηγησεις η θα παραξηγηθει περισσοτερο;κριμα κ για τους γονεις σας παντως

Aκριβώς κατερινα οπως τα λες........ το θέμα είναι τι να κανω εγω τώρα? Να της μιλήσω του στυλ μου ειπε η μαμα αυτο και αυτό η να κανω πλέον την απόλυτα αδιαφορη να μην την ρωταω πλεον για τιποτα?

ΥΓ: Ειμαι 28χρονων και ειδα για πρωτη φορα τον πατερα μου να κλαιει κρυφα στο μπαλκονι

σωτηρια μου εγω θα πω οτι καθε νομισμα εχει δυο οψεις, απο την μια ειναι η συμπεριφορα της αδερφης σου που πιθανον να εχει αλλαξει, αλλα απο την αλλη ειναι και η συμπεριφορα η δικη σας που πιθανον να μην σας πολυαρεσουν οι επιλογες της και την πιεζετε, αρα κι αυτη θα αντιδρασει. Εγω θα προτεινα να την παρετε με το καλο, αν αυτη επελεξε και αγαπαει αυτον τον ανθρωπο κι αυτος βεβαια αντιστοιχα την αδερφη σου, σταθειτε διπλα της, αγκαλιαστε την και βοηθηστε την να στηριξει την επιλογη της. Η πεθερα μπορει να ειναι οτι ειναι, αλλα τον γιο της θα παντρευτει οχι την ιδια. Και ισως με αυτα τα δεδομενα να σας εχει ακομα περισσοτερο αναγκη.

LQvip2.png

Aκριβώς κατερινα οπως τα λες........ το θέμα είναι τι να κανω εγω τώρα? Να της μιλήσω του στυλ μου ειπε η μαμα αυτο και αυτό η να κανω πλέον την απόλυτα αδιαφορη να μην την ρωταω πλεον για τιποτα?

ΥΓ: Ειμαι 28χρονων και ειδα για πρωτη φορα τον πατερα μου να κλαιει κρυφα στο μπαλκονι

δεν ξερω αν μεταφερεις τα λογια των αλλων αν θα βοηθησει..καλυτερα πες αν μπορει να κρατησει μια αξιοπρεπη σταση στους γονεις σας κ αν δει κατι στο μελλον που θα την ενοχλησει τοσο πολυ τοτε θα εχει δικιο να απομακρυνθει..παντως κ η ουδετεροτητα ..δεν μου αρεσει κ τοσο..απο την πλευρα της παθουσας μιλαω,ειχα αναγκη να μου μιλησουν για το θεμα που με απασχολουσε κ οχι να κανουν οτι δεν ξερουν-δεν ανακατευονται.ενα "πως εισαι με ολα αυτα" δεν ειναι κακο

Ellain σκοπός μας και κυριως των γονιων μου ειναι να μην της πανε κοντρα γιατι φοβονται οτι θα την χασουν. Δεχονται τα παντα πλεον απο αυτη. Θα την βοηθησουν και θα συνεχισουν να την στηριζουν . Το θεμα ομως ειναι ποσα θα καταπιουν.......? Οταν τους το ειπα μου ειπαν καλυτερα να τα καταπιουν αυτοι παρα αυτη αυριο μεθαυριο. Εχουν δικιο. Ειναι γονεις. Και εμενα ειναι αδελφη μου. Οτι και να γινει θα την αγαπω. Αλλα με εχει πληγωσει τοσο πολυ ........ εχει απομακρυνθει τοσο......

Διαφημίσεις

Katerinak οποτε εισαι της αποψης να της μιλησω ε? Και πως να της μιλησω? Που της ειπα ελα απο το σπιτι μου να μιλησουμε και μου ειπε οχι? Απο το τηλεφωνο δεν λεγονται τετοια πραγματα. Στο σπιτι των γονιων μου οταν κατι της παει στραβα πεφτει ο ουρανος και την πλακωνει. Κλεινεται μεσα στον ευατο της. Δεν μιλαει , δεν κανει τιποτα. ............ τι να κανω πειτε μου πως να την προσεγγίσω? Επειτα ειμαι και περιεργη ποια θα ειναι η απαντηση της? Θα παρεξηγηθει ειναι το μονο σιγουρο

καλυτερα καπου εξω κ οχι "να της μιλησεις" αλλα να "μιλησουμε".πες οτι καταλαβαινεις οτι νιωθει κ αποφσισες αν κ σε πληγωνει να τη στηριξεις κ να προσπαθησεις να τα πας καλα κ με τον αντρα της. αν δει οτι δεν τον θελετε ειναι σαν να μην θελετε την ιδια.για τους γονεις πες το ιδιο..ειναι δυσκολο γιατι καμια φορα μαλωνεις απο μια λεξη.δοκιμασε να βγειτε ολοι παρεα τα ζευγαρια,πες οτι θες αργοτερα τα ξαδερφακια να κανουν παρεα κ να τα πανε καλα..

Δυσκολο το θεμα σου... Εγω εχω 2 περιπτωσεις οπου οι γονεις προσπαθησαν να δυαλυσουν τις οικογενιες των παιδιων τους. Δεν μιλαω για σχεση μονο αλλα και για υπαρξει εγγονιων. Μαλιστα προσπαθησαν και εν μερη τα καταφεραν να στεψουν και τον περιγυρο εναντια στους "ξενους". Ευτυχως και στις 2 περιπτωσεις τα ζευγαρια ηταν αγαπημενα και δεμενα και κοιταξαν την οικογενια τους. Δυστυχως με τους γονεις στην μια περιπτωση δεν μιλησαν ποτε ξανα (πεθανε ο πατερας της κοπελας τσακωμενος με την κορη του) και στην δευτερη περιπτωση τα βρηκαν για λιγο και τωρα ειναι ξανα τσακωμενοι..

εγω εδω κ 6 μηνες εχω κοψει καθε επαφη με τους γονεις μου κ ευτυχως μενουν ελλαδα.ο λογος?ποτε δεν χονεψαν το οτι παντρευτικα κ εκανα παιδια.ποτε δεν ηθελαν να αποφασιζω εγω κ ο αντρας μου αλλα να παιρνουν τηλ πανω απο 5 φορεσ την ημερα

στις φωτο του γαμου μου εχουν μουτρα κ οι 2 μεχρι το παττωμα λες κ ειναι σε κηδεια.εγω παντρευομουν κ αυτοι το μονο που εκαναν ηταν να σχολειαζουν μεταξυ τους το σοι του αντρα μου!:evil:

πηγαιναμε ελλαδα 40 μερεσ καθε καλοκαιρι κ μεναμε 20 μερεσ στους γονεις μου κ 20 μερεσ στα πεθερικα μου.μενουν στην ιδια πολη (σερρες) οποτε πηγαιναμε στα πεθερικα οι δικοι μου κατεβαζανε τα μουτρα κ πετουσαν σποντες συνεχεια.

παντα ημουν η κακια μανα γιαυτους.επειδη μαλωσα την κορη μμου γιατι δεν εβγαινε απο το μπανιο κ ειχε μουλιασει μιση ωρα κ την μαλωσα καπως αυστηρα η μαναμου επεσε στο πατωμα κ εκλαιγε!!!λες κ εμας δε μμας μαλωσαν λες κ δεν ΦΑΓΑΜΕ ΞΥΛΟ .κ μου ειπε''γιατι το μαλωσες το παιδι?αν δε μπορουσες τοτε να μην εκανες παιδια'':evil::evil:

θυμωνουν οποτε παιρνει αγκαλια τα παιδια ο αντρας μου κ κοιταζονται ολο νοημα σα να λενε ''τα πηρε αγκαλια ο μ@λκ@ς'' κ γυρνανε κ με κατηγορουν σε ολο το σοι.

ειμαι πλεον σιγουρη οτι η μανα μου με ζηλευει.γιατι απαυτην ξεκιναν ολα κ επιρεαζει τον μπαμπα μου ο οποιος για μενα δεν ειναι αντρας αφου σαν κατινα καθεται κ την ακουει κ σαν υπνοτισμενος κανει οτι του λεει.

απο τοτε που εμεινα εγκυος στην κορη μου εχει αλλαξει παρα πολυ η μανα μου.τηλεφωνα καθε 3 κ λιγο να θελει να ξερει τα παντα κ να επιβαλει τα παντα .πηγαν μια μερα στον αδερφο μου κ καναν σταυρους κ ελεγαν ΄''ποτε θα τον παρατησει επιτελους''

εντομεταξυ ο αντρας μου κ πολυ οκ τους εχει φερθει.ποτε δε τους αντιμηλησε μα ΠΟΤΕ κ παντα τους μιλουσε ευγενικα σε σημειο που με νευριαζε.τι δεν αρεσουν απαυτον δεν ξερω!12 ωρες δουλευει εχουμε τα παντα,για τα παιδια τρελλενεται κ οτι του ζητησω θα τσακιστει να μου το παρει .

ειναι η ζηλεια λοιπον γιατι εχω δικη μου οικογενεια κ δεν μπορουν να με κουμανταρουν

κ παντα οταν ερχοταν γερμανια ερχοταν καθε 2 μηνες κρυφα χωρις να το ξερω κ τσουπ τους εβλεπα μπροστα μου...

το μονο που ηθελαν ηταν να κανουν κουμαντο στα παιδια μου κ στον τροπο που τα μεγαλωνω.τιποτα δε τους αρεσε ολα στραβα τα ειχα!!!ερχοταν σπιτι ΜΟΥ κ κρατουσαν ΜΟΥΤΡΑ μεχρι να φυγουν!εκανα υπομονη αλλα την τελευταια φορα η μανα μου πανω σε εναν διαπληκτισμο γιατι ειχα πολλα ασιδερωτα κ δε της αρεσε κ μου ειπε οτι ετσι παραμελω τα παιδια...της ειπα λοιπον οτι τοσα χρονια θελουν να με κανουν κουμαντο κ γυρισε κ μου ειπε ''αν δεν επαιρνες τοσα επιδοματα απο τη γερμανια ποιος ξερει σε ποιο σοκακι θα κατεληγαν τα παιδια με το αζημειωτο''!:twisted::twisted::twisted: τους πεταξα εξω απο το σπιτι μετα απο αυτη την κουβεντα.

απο τοτε δε τους ξαναμιλησα κ το καλοκαιρι που θα παμε παλι ελλαδα μονο στα πεθερικα μου θα μεινουμε.φυσικα ο αντρας μου λεει οτι κριμα ειναι αλλα μυαλο δεν εβαλε κ αυτος....με τα κυαλια θα μας δουν

χμ ειναι ερωτευμενη

δεν την ενδιαφερει τιποτα αλλο τωρα εκτος απο τον ερωτα της. Ολες τα περασαμε.... Υπαρχαν περιοδοι στην ζωη μας που ειμασταν αρνητικες σε ολους εκτος απο τον ερωτα μας.

Χμ δωστε της χρονο. Μην της πατε κοντρα. Μην την κανετε να διαλεξει αναμεσα σε εσας και τον μελλοντα γαμπρο σας. Θα την χασετε. Εσυ σαν καλη αδερφουλα θα της αλλαξεις την διαθεση. Θα εισαι με το μερος της. Και οτι αφορα τους δυο (αδερφη σου και γαμπρος σου) αποφασιζουν μονο αυτοι το καλυτερο για εκεινους. Ειναι και η αδερφη σου πολυ πιεσμενη με την κακιστρο πεθερα της αρα ξεσπαει σε εσας.

Διαφημίσεις

Η πεθερα η χειρότερη που υπάρχει , φερνει συνέχεια εμπόδια με αποτέλεσμα ο ΄΄μελλον ΄΄ γαμπρος κατα τα λεγομενα της αδελφης μου τους ειπε αν θελουν να μην ερθουν στο γαμο. Με λιγα λογια κατα τα λεγομενα της αδελφης μου μας ειπε οτι τσακωθηκαν αγρια. Ο γαμπρος μου ειναι ΄΄χαζοχαρουμενο΄΄ καμια σχεση με την αδελφη μου που ειναι απολυτα σοβαρης . ... Το θεμα ειναι οτι εχω καταλαβει οτι βαζει λογια στην αδελφη μου να απομακρυνθει και αυτη απο τους γονεις μας. Μπορει και να πεφτω εξω.... η αδελφή μου εχει αλλαξει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Κι εγώ θ' ανησυχούσα στη θέση σου, αυτά είναι πολύ κακά δείγματα γραφής και μάλιστα απ' τον αρραβώνα, που όλοι υποτίθεται ότι βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Θα έλεγα να μιλήσεις στην αδελφή σου, ήρεμα και να της εξηγήσεις πώς νιώθεις, χωρίς να θίξεις τον γαμπρό. Θέλει πολύ μεγάλη διπλωματία να μένει η οικογένεια ενωμένη και μετά τους γάμους των παιδιών. Αφήνουμε τους γονείς πίσω, αλλά δεν τους ρίχνουμε και τη μαύρη πέτρα.

Στο σπιτι των γονιων μου οταν κατι της παει στραβα πεφτει ο ουρανος και την πλακωνει. Κλεινεται μεσα στον ευατο της. Δεν μιλαει , δεν κανει τιποτα. ............

Δεν είναι χαρούμενη... Μήπως δεν είναι σίγουρη για την αποφασή της και φοβάται να το παραδεχτεί;

........................

Οι τελείες είναι ότι δεν ξέρω τι να πω...Σιγουρα θα την έπερνα με το μαλακό βέβαια όταν μου το είπε η μάνα μου φούντωσα είχα σκοπο να την πάρω τηλέφωνο και την φέρω με το ζόρι στο σπιτι... αλλα επικράτησε η λογική. Ξέρει πολύ καλα ότι με ένα τηλέφωνο της εγώ γίνομαι χαλι να με πατήσει. Την παίρνω μονίμως με το καλό. Βέβαια πρεπει εδω και ενα χρονο να εχει ενα ζητηματακι με το αντρα μου καθως ο αντρας μου δεν τον παει τον καλο της διοτι ΄΄δεν υπαρχει σημείο επαφής΄΄ . Σε παλιότερο τσακωμο που είχε με την μάνα μου το καλοκαίρι (εκεί να δείτε παλι τι μας εκανε) το πέταξε αυτο με τον άντρα μου. Η μάνα μου της είπε οτι μου είπε οτι εχουν προβλημα με τον αντρα μου και αυτή ΄΄χ.....΄΄πάνω της. Απο μόνη της με πήρε τηλέφωνο να μου δικαιολογηθεί ότι δεν έχουν κανένα μα κανένα πρόβλημα με τον άντρα μου. Της εξηγώ ότι δεν ενδιαφέρει αν ο Θάνος και ο Μιχάλης τα πανε καλά ή οχι , της λεω σημασία έχει να τα πηγαίνουμε καλα εμείς οι δυο. Ειναι διαφορετικοί χαρακτήρες ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα άλλο να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του. Της εξήγησα ότι για εμένα σημαντική είναι μόνο η δική μας σχέση και όχι η σχέση του Θάνου με τον Μιχάλη...

Ειναι πολλα ρε παιδια τι να σας προτοπώ

ΥΓ: Dimitra στην περίπτωση σου ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! Και εγώ έτσι θα έκανα

σωτηρια μου συμφωνω με katerinak και nantia. Νομιζω πως η υποθεση δεν σηκωνει τσακωμους και μουτρα. Καλεσε την να μιλησετε, με ηρεμο τροπο, μην της κατηγορησεις με τιποτα τον μελλοντικο συζυγο. Προσπαθησε να το δεις με αλλο ματι, να καταλαβεις τι την ελκυει σε αυτον, αν δωσεις μια ευκαιρια ισως πραγματικα να την νιωσεις και να μπορεσεις να την βοηθησεις. Ο ερωτας ειναι τυφλος και κουφος και ξεροκεφαλος, ομως απο την αλλη αφου εχετε γονεις τοσο υπομονετικους και αξιοπρεπεις, μαλλον καλα θα πανε τα πραγματα. Αρα ξεκινηστε με μια συζητηση οι δυο σας και αφου τα βρειτε, επεκτεινεστε και στους γονεις.

LQvip2.png

Δεν είναι χαρούμενη... Μήπως δεν είναι σίγουρη για την αποφασή της και φοβάται να το παραδεχτεί;

Δεν ξέρω με αυτα τα ψυχολογικά της......... Απο τα 20 αυτη η κοπέλα ήθελε να παντρευτεί. Εβλεπε δυστυχώς εμένα ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ αυτό της το τόνιζα πάντα να είχα γνωρίσει τον άντρα μου απο τα 17 και είχε πάντα όνειρο ζωής αυτό.........

Δεν ξέρω πια αν ειναι σίγουρη για την απόφαση της , αν το κάνει απο αντίδραση κακό του κεφαλιού της κανει

σωτηρια μου συμφωνω με katerinak και nantia. Νομιζω πως η υποθεση δεν σηκωνει τσακωμους και μουτρα. Καλεσε την να μιλησετε, με ηρεμο τροπο, μην της κατηγορησεις με τιποτα τον μελλοντικο συζυγο. Προσπαθησε να το δεις με αλλο ματι, να καταλαβεις τι την ελκυει σε αυτον, αν δωσεις μια ευκαιρια ισως πραγματικα να την νιωσεις και να μπορεσεις να την βοηθησεις. Ο ερωτας ειναι τυφλος και κουφος και ξεροκεφαλος, ομως απο την αλλη αφου εχετε γονεις τοσο υπομονετικους και αξιοπρεπεις, μαλλον καλα θα πανε τα πραγματα. Αρα ξεκινηστε με μια συζητηση οι δυο σας και αφου τα βρειτε, επεκτεινεστε και στους γονεις.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αλλα πως ? Αυτο μου λεει και ο αντρας μου . Δεν θέλει βρίσκει δικαιολογίες οτι ειναι κουρασμένη ότι θέλει να παει στον Θανο να μαγειρεψει, οτι δεν έχει όρεξη να μιλήσουμε και κυρίως αυτό που λέει συνεχώς οτι δεν θελει να το συζητήσει.

Αν βαλει λιγο νερο στο κρασι του ο αντρας σου γιατι σε αγαπαει και θελει να εισαι καλα και τους καλεσετε σε ενα γευμα οι 4 σας? Ειναι κατι που το εχετε κανει ή το αποφευγετε λογω της καταστασης? Θελω να πω πρεπει να βρεθει τροπος να γινει μια καινουρια αρχη, η αδερφη σου στις προσκλησεις σου για συζητηση μπορει να βλεπει την ιδια μουρμουρα, αντιδικια και στο τελος τσακωμο, αν γινεται ετσι συνηθως. Πρεπει να σκαρφιστειτε κατι που να φανταζει διαφορετικο και να σηματοδοτει μια νεα τροπη στην σχεση σας.

LQvip2.png

σωτηρια μου εγω θα πω οτι καθε νομισμα εχει δυο οψεις, απο την μια ειναι η συμπεριφορα της αδερφης σου που πιθανον να εχει αλλαξει, αλλα απο την αλλη ειναι και η συμπεριφορα η δικη σας που πιθανον να μην σας πολυαρεσουν οι επιλογες της και την πιεζετε, αρα κι αυτη θα αντιδρασει. Εγω θα προτεινα να την παρετε με το καλο, αν αυτη επελεξε και αγαπαει αυτον τον ανθρωπο κι αυτος βεβαια αντιστοιχα την αδερφη σου, σταθειτε διπλα της, αγκαλιαστε την και βοηθηστε την να στηριξει την επιλογη της. Η πεθερα μπορει να ειναι οτι ειναι, αλλα τον γιο της θα παντρευτει οχι την ιδια. Και ισως με αυτα τα δεδομενα να σας εχει ακομα περισσοτερο αναγκη.

συμφωνω απολυτα. αφου τον αγαπαει αφηστε την να κανει την επιλογη της.

νομιζω (αν κανω λαθος διορθωσε με)οτι γενικα οι γονεις σου ειναι υπερπροστατευτικοι σε σημειο να μην εχουν καταλαβει οτι το παιδι τους μεγαλωσε κ να νομιζουν οτι ειναι κοριτσακι.εγω θα ελεγα να μην μιλησεις στην αδερφη σου αλλα στους γονεις σου.κρατα την σχεση σου με την αδερφη σου οπως ειναι.απλα μιλα στους γονεις σου κ εξηγησε τους πως ειναι δικαιωμα της και επιλογη της.

συμφωνω απολυτα. αφου τον αγαπαει αφηστε την να κανει την επιλογη της.

νομιζω (αν κανω λαθος διορθωσε με)οτι γενικα οι γονεις σου ειναι υπερπροστατευτικοι σε σημειο να μην εχουν καταλαβει οτι το παιδι τους μεγαλωσε κ να νομιζουν οτι ειναι κοριτσακι.εγω θα ελεγα να μην μιλησεις στην αδερφη σου αλλα στους γονεις σου.κρατα την σχεση σου με την αδερφη σου οπως ειναι.απλα μιλα στους γονεις σου κ εξηγησε τους πως ειναι δικαιωμα της και επιλογη της.

Αυτό πλέον το έχουν αποδεχτεί οι δίκοι μου και ποτε δεν της είπαν να τον χωρίσει. Αυτά είναι λόγια δικά της. Το μονο που γύρισε ο πατέρας μου και της είπα το Σάββατο (ειχαν παει να κλείσουν ημερομηνια γαμου, ο γαμπρος μου ειναι απο την Λαρισσα και εκλεισαν για τις 8 το βραδυ. Η πεθερά της πήρε τηλέφνο την μάνα μου και άρχισε να ουρλιάζει οτι δεν της αρεσει η ώρα, ότι κακο δεν την πήραν τηλέφωνο να τους πει αυτη την ώρα που την εξυπερετεί κτλπ) . Αυτο ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Τα πέρνουν οι γονείς μου και φωνάζει ο πατέρας μου τον γαμπρό μου και τον στολίζει (όχι βρισιές) αλλα τον μάλωσε γιατι σαν άντρας μέχρι στιγμής δεν έχει βάλει την μάνα του στην θέση της 2 χρονια τώρα. Την επόμενη το πρωι την ειδα την αδελφή μου χάλια και την ρωτάω αν ειναι έτσι εξαιτίας του κατσαδιάσματος που έριξε ο πατέρας μου στον Θάνο ή για την άλλα την μ...........η. Και μου λέει φυσικά γι ατην άλλη , ο μπαμπάς καλά έκανε του χρειαζοταν μου είπε. Αυτές ήταν οι κουβέντες της. Το βράδυ και ενώ συνέχιζε να έχει μούτρα της λεει ο πατέρας μου ΄΄παιδί μου μην στενοχωριέσαι να δεν τα βρίσκετε , δεν χάθηκε ο κόσμος΄΄

- ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΧΩΡΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ.

Αυτη ήταν η απάντηση της.

Ο πατέρας μου της είπε εγώ δεν σού ειπά αλλα σου είπα να μην στενοχωριέσαι

Τα συμπεράσματα δικά σας

απαυτο που ειπες καταταλαβα πως ΙΣΩΣ τα πεθερικα της της βαζουν λογια οτι οι γονεις της θελουν να τηνχωρισουν???

ωραια.μιλα της χαλαρα ομως.πατε για καφε κ πες της εξηγησε της πως οι γονεις σου ποτε δεν ειπαν κατι τετοιο.ΜΗ της πεις οτι της βαζουν λογια κλπ γιατι μπορει να βγεις κ κακια...!πες της απλα οτι εχει λαθος εντυπωση.κ διαφωνω μαυτο που εκανε ο μπαμπας σου.να επιανε τα συμπεθερια.τι φταιει ο γαμπρος.για το αν βαλει η οχι τη μανα του στη θεση του θα του το πει η γυναικα του κ κανεις αλλος.

μιλησε της απλως ωστε να καταλαβει πως κατι τετοιο δεν παιζει.κ γνωμη μου ειναι μη την ζοριζετε.οσο την ζοριζετε στο να καταλαβει πως δεν υπαρχει αυτο που πιστευει για τους γονεις σας τοσο το αντιθετο θα γινεται.κανε εναν απλο διαλογο κ μην ξαναασχοληθητε με το θεμα. να δεις που ολα θα κυλισουν ωραια μονα τους;)