Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

θέλω να σταματήσω το εκπαιδευτικό ποτηράκι γιατί η μικρή με τα δόντια της έχει καταστρέψει 3 πιπίλες μέχρι στιγμής. Αφού πιει νερό, παίζει μετά. Της πήρα χτες ποτήρι με καλαμάκι και ήπιε μια χαρά και μου φαίνεται ωραίο. Είναι κι αυτό μαλακό όμως και σκέφτομαι μήπως χαλάσει σύντομα. Της έχω δώσει επίσης απλό ποτηράκι και παίζει μαζί του βάζει το χέρι της μέσα, πλατσουρίζει κλπ. Μια φορά ήπιε μόνο και αναγκάστηκα της έδωσα το ποτήρι που χρησιμοποιούσε για να μη μείνει διψασμένη.

Να συνεχίσω με νέο ποτήρι με το καλαμάκι ή να προσπαθήσω με απλό ποτήρι; Που δεν πίνει όμως με το τελέυταίο δε θα μπερδεύεται με 2 ποτήρια διαφορετικά;

Θέλεις υπομονή και επιμονή, ε;;;;;;

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω να μπερδευτεί. Εγώ της δινω και από το δικό μας ποτήρι αλλά συνήθως από το εκπαιδευτικό. Απλά το δεύτερο είναι πιο βολικό γιατί μπορεί να πιει και μόνη της και να το πάρω και έξω στήν βόλτα. Επίσης, βάζει τα χέρια της μέσα στο κανονικό ποτήρι αλλά κάποια στιγμή θα το σταματήσει.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

πίνει καθόλου από το ποτήρι; Λένε ότι γύρω στο χρόνο συνηθίζουν το ποτήρι γι'αυτό είπα να δοκιμάσω κιόλας.... αλλά παιζει! ΄Για να δούμε! Θα επιμείνω μάλλον.

εγω του εχω ενα σεικερ δικο του και του βαζω καλαμακι και πινει και εχω το εκπευδευτικο ποτηρακι για τις βολτες.και με ποτηρι εχω προσπαθησει αλλα γινεται μουσκεμα γιατι θελει να πιει μονος του.

πίνει καθόλου από το ποτήρι; Λένε ότι γύρω στο χρόνο συνηθίζουν το ποτήρι γι'αυτό είπα να δοκιμάσω κιόλας.... αλλά παιζει! ΄Για να δούμε! Θα επιμείνω μάλλον.

Πίνει κανονικά πλέον χωρίς να χύνεται στο λαιμό αλλά πάντα το κρατάω εγώ. Της το είχα ξεκινήσει πολύ νωρίς από τον 7ο ή 8ο μήνα. Σιγά σιγά θα το συνηθίσει.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις