Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ

Recommended Posts

Προσοχή όσοι ψάχνετε παιδικό σταθμό στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Επικρατεί κατάσταση ιδρύματος τα παιδιά από την ώρα που έρχονται τα μικρά κλείνονται σε παρκοκρέβατα και μένουν εκεί όλη την ημέρα πλαντάζοντας στο κλάμα μέχρι το μεσημέρι που τα παραλαμβάνουν οι γονείς σκουπισμένα και περιποιημένα λίγο πριν έρθουν για παραλαβή έτσι ώστε όλα να δείχνουν άψογα. Τα μεγαλύτερα παιδάκια όταν έρχονται στοιβάζονται όλα σε ένα χώρο και βλέπουν παιδικά dvd στην plasma τηλεόραση. Οι χώροι υποδοχής δε είναι κουκλίστικοι για μούρη και για να τραβήξουν τον ανυποψίαστο γονιό. Πιό μέσα όμως είναι άλλες αίθουσες, μπάνια και κουζίνα σε άθλια κατάσταση οι οποίοι χώροι χρησιμοποιούνται αυτοί κατά κύριο λόγο. Το προσωπικό αλλάζει συνεχώς λόγω της κυκλοθυμίας της ιδιοκτήτριας και των άθλιων συνθηκών. Έτσι πολλές φορές λόγω έλλειψης προσωπικού και λόγω του ότι λείπουν οι παιδαγωγοί σε συνοδείες με τα σχολικά (τις πρωινές ώρες ή άλλες ώρες που διεξάγονται εξτρα δραστηριότητες όπως κολυμβητήριο κλπ) οι τάξεις μένουν να φυλάσσονται απο την καθαρίστρια ή τη γραμματέα και μιλάμε για τάξεις των 20-25 παιδιών. Ούτε εκπαιδευτικό έργο ούτε παιχνίδι ούτε κάν αξιοπρεπής φύλαξη δεν λέγεται αυτό. Ειδικά για τις μικρές ηλικίες των βρεφών τα παιδιά οδηγούνται στην κατάθλιψη παρατημένα σε ένα παρκοκρέβατο ή ένα ρηλαξ όλη την ημέρα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί η εμφάνιση παρασύρει αλλά όποιος είναι εκ των έσω γνωρίζει την πραγματικότητα. Επίσης άλλη ένδειξη για τον συγκεκριμένο σταθμό είναι οτι μονίμως η πόρτα που οδηγεί στην πρόσβαση προς τις τάξεις των παιδιών είναι κλειστή και προσπαθούν να αποτρέπουν το γονιό να έρχεται απροειδοποίητα!!!!!

Διαφημίσεις

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

καλησπερα αν καταλαβα καλα δουλευεις στο συγκεκριμενο σταθμο??νομιζω οτι ξερω για ποιον μιλας!!!!γενικος για αυτον το σταθμο δεν εχω ακουσει κανενα καλο σχολιο,αν ψαξεις σε παλιες δημοσιευσεις,κ να φανταστεις οτι ηταν να παω εκει το γιο μου.δεν ξερω αν μπορω να αναφερω ονομα σταθμου,αν μπορει καποιος να μου απαντησει ,καλο ειναι να γνωριζουμε που αφηνουμε τα μωρα μας!!!!!

καλο ειναι να γνωριζουμε που αφηνουμε τα μωρα μας!!!!!

Σωστό, πολύ σωστό. Και τα μωρά και τα μικρά παιδιά...καλό είναι να ξέρουμε αν το προσωπικό του σταθμού έχει κάποια ειδίκευση στη φροντίδα μωρών-μικρών παιδιών...

αχ τι ακούω και τρελένομαι!!!!!

Συγνώμη αλλα πως τα γνωρίζεις όλα αυτα?

εργάζεσαι εκει?

παρακαλώ για ποιον λόγο να μην μάθουμε το όνομα του συγκεκριμένου σταθμού??????

Είναι αδικό πρωτα απο ολα για τα παιδάκια που υφιστανται αυτή την κακοποιηση (προσωπικα ετσι αξιολογω αυτήν την κατάσταση) και βεβαια και για τους γονείς τους οι οποίοι κανουν οτι καλύτερο μπορούν για να τα μεγαλώσουν με ασφάλεια και προοπτικές.

Πως θα προφυλακτούμε και θα προφυλάξουμε φιλους και συγγενείς και βεβαια τα παιδάκια τους αν δεν γνωρίζουμε?

τι κανει το υπουργείο για όλα αυτα????

εχει γίνει καταγγελία?

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Εδώ θα δείτε το όνομα του σταθμού

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1433656&postcount=2

Ο συγκεκριμένος σταθμός ξεκίνησε να μου στέλνει διαφημιστικά από τότε που ο Ευριπίδης ήταν ενός έτους. Δεν μπήκα στην διαδικασία να τον επισκεφτώ ή να το ψάξω περισσότερο. Μένω σε μια απόσταση που θα έπρεπε το παιδί μου να περνάει τουλάχιστον μία ώρα και παραπάνω μέσα στο αυτοκίνητο κάθε μέρα για να το πάω και να το φέρω. Το ότι δεν το σκέφτηκαν αυτό, εμένα μου έκανε αρνητική εντύπωση.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Υποτιθεται οτι οσοι ανοιγουν παιδικο σταθμο αγαπανε τα παιδακια και θελουν να βαλουν 1 λιθαρακι στο μεγαλωμα τους.Υποτιθεται οτι εχουν διαβασει βιβλια παιδαγωγικης και πηγαζει απο μεσα τους αγαπη.Απαραδεκτοι! Ελπιζω να τιμωρηθον!

ykm0p2.png

Μιας και το ειδα το θεμα θα αναφερω για εναν παιδικο σταθμο εκτος Αθηνων και ετσι οπως τα εχω ακουσει απο μια φιλη μου. Ο γιος της επαθε δυο φορες κριση ενω ανεβασε αποτομα υψηλο πυρετο και αυτο συνεβει ενω το παιδι ηταν στο σπιτι (οταν ηταν εστω και λιγο αρρωστος δεν τον εστελνε παιδικο και τον κρατουσε σπιτι). Οταν ενημερωσε την υπευθυνη του παιδικου οτι το παιδι επαθε τετοια κριση απ'εξω απ'εξω η υπευθυνη της ειπε οτι δεν μπορει να προσεξει τετοιο παιδι. Μα καλα η κοπελα ποτε δεν της πηγαινε τον μικρο αρρωστο εκει. Τωρα βεβαια τον εχει αλλαξει παιδικο και εκει δεν αντιμετωπιζει προβλημα. Και εγω αναρρωτιεμαι. Δηλ αμα εχεις εναν παιδικο σταθμο δεν ξερεις απο πρωτες βοηθειες? Δεν τον ανοιγεις με την προοπτικη οτι θα αντιμετωπισεις και τις χ ψ δυσκολιες. Ή θελεις να εχεις παιδακια, στρατιωτακια?

Λεω ευχαριστω που εχω ανθρωπο να μου κοιταζει το παιδι και επειδη υπαρχει ενα ενδεχομενο να μετακομισω και να μην εχω κανεναν να μου τον κοιταζει δεν ξερω πλεον τι να περιμενω απο τους παιδικους σταθμους.

Προσοχή όσοι ψάχνετε παιδικό σταθμό στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Επικρατεί κατάσταση ιδρύματος τα παιδιά από την ώρα που έρχονται τα μικρά κλείνονται σε παρκοκρέβατα και μένουν εκεί όλη την ημέρα πλαντάζοντας στο κλάμα μέχρι το μεσημέρι που τα παραλαμβάνουν οι γονείς σκουπισμένα και περιποιημένα λίγο πριν έρθουν για παραλαβή έτσι ώστε όλα να δείχνουν άψογα. Τα μεγαλύτερα παιδάκια όταν έρχονται στοιβάζονται όλα σε ένα χώρο και βλέπουν παιδικά dvd στην plasma τηλεόραση. Οι χώροι υποδοχής δε είναι κουκλίστικοι για μούρη και για να τραβήξουν τον ανυποψίαστο γονιό. Πιό μέσα όμως είναι άλλες αίθουσες, μπάνια και κουζίνα σε άθλια κατάσταση οι οποίοι χώροι χρησιμοποιούνται αυτοί κατά κύριο λόγο. Το προσωπικό αλλάζει συνεχώς λόγω της κυκλοθυμίας της ιδιοκτήτριας και των άθλιων συνθηκών. Έτσι πολλές φορές λόγω έλλειψης προσωπικού και λόγω του ότι λείπουν οι παιδαγωγοί σε συνοδείες με τα σχολικά (τις πρωινές ώρες ή άλλες ώρες που διεξάγονται εξτρα δραστηριότητες όπως κολυμβητήριο κλπ) οι τάξεις μένουν να φυλάσσονται απο την καθαρίστρια ή τη γραμματέα και μιλάμε για τάξεις των 20-25 παιδιών. Ούτε εκπαιδευτικό έργο ούτε παιχνίδι ούτε κάν αξιοπρεπής φύλαξη δεν λέγεται αυτό. Ειδικά για τις μικρές ηλικίες των βρεφών τα παιδιά οδηγούνται στην κατάθλιψη παρατημένα σε ένα παρκοκρέβατο ή ένα ρηλαξ όλη την ημέρα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί η εμφάνιση παρασύρει αλλά όποιος είναι εκ των έσω γνωρίζει την πραγματικότητα. Επίσης άλλη ένδειξη για τον συγκεκριμένο σταθμό είναι οτι μονίμως η πόρτα που οδηγεί στην πρόσβαση προς τις τάξεις των παιδιών είναι κλειστή και προσπαθούν να αποτρέπουν το γονιό να έρχεται απροειδοποίητα!!!!!

Αν πραγματι ειναι ετσι τα πραγματα,επειδη μιλατε ανοιχτα για κακοποιηση αυτων των παιδιων,φανταζομαι οτι εχετε ηδη κανει καταγγελια στους αρμοδιους φορεις,για να προστατευτουν και τα παιδακια των οποιων οι γονεις δεν ενημερωνονται απο εδω.Μην κατηγορηθητε και αδικα για συκοφαντικη δυσφημιση δηλαδη.

Αν πραγματι ειναι ετσι τα πραγματα,επειδη μιλατε ανοιχτα για κακοποιηση αυτων των παιδιων,φανταζομαι οτι εχετε ηδη κανει καταγγελια στους αρμοδιους φορεις,για να προστατευτουν και τα παιδακια των οποιων οι γονεις δεν ενημερωνονται απο εδω.Μην κατηγορηθητε και αδικα για συκοφαντικη δυσφημιση δηλαδη.

Ακριβώς αυτό!:cool:

καλησπερα κ καλη χρονια !!!!αναρωτιεμαι εαν υπαρχουν γονειςστο παρεντς που στελνουν εκει τα παιδια τους????μηπως κατι πρεπει να κανουν???καποιος κατι πρεπει να κανει.δε μπορει αυτος ο σταθμος να λειτουργει με αυτες τις συνθηκες.

Διαφημίσεις

Όσες έχετε προσωπική εμπειρία από τέτοιου είδους απανθρωπιά,θα έπρεπε να κινηθείτε,κορίτσια.

Κάποια άλλη μητέρα που δεν έχει χρόνο από δουλειά,σπίτι,παιδί δεν θα το καταλάβει,κι ένα παιδάκι θα παραμείνει αβοήθητο.Κάντε έστω κάποια ανώνυμη καταγγελία γι αυτά τα κτήνη.

που κανεις καταγγελια?????ισως αν παρουμε πολλα τηλ εστω ανωνυμα κατι να γινει αλλα που????.δεν εχω προσωπικη πειρα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν καποιοι εδω που ξερουν πολλα.ας κανουμε κατι ας κινηθουμε. ξερει καποιος να μας καθοδηγησει?????

που κανεις καταγγελια?????ισως αν παρουμε πολλα τηλ εστω ανωνυμα κατι να γινει αλλα που????.δεν εχω προσωπικη πειρα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν καποιοι εδω που ξερουν πολλα.ας κανουμε κατι ας κινηθουμε. ξερει καποιος να μας καθοδηγησει?????

:shock::shock::shock:

Καταγγελία να κάνει η κυρία που έγραψε το αρχικό πόστ επωνύμως στους αρμόδιους φορείς.......Εμείς γιατί να πάρουμε τηλ να κάνουμε καταγγελία για κάτι που δεν γνωρίζουμε οι ίδιοι????:shock:

Επειδή απλά κάποιος έγραψε κάτι????????:confused:

Εχετε ακουστά για τον νόμο περί συκοφαντικής δυσφήμισης?????

http://parents.org.gr/forum/announcement.php?f=73

Kαλησπέρα και Καλή Χρονια!

Γνώμη μου: Για να γίνει καταγγελία πρεπει να μαζευτούν αρκετά άτομα(εργαζόμενοι στη φροντίδα των παιδιών και γονείς) και να έχουν και κάποια στοιχεία..

Λογικά το Υπουργείο Υγείας-Πρόνοιας θα έχει κάποιο αρμόδιο τμήμα για τους παιδικούς σταθμούς και υπάρχει και ο Συνήγορος του Παιδιού.

Ο συγκεκριμένος σταθμός ξεκίνησε να μου στέλνει διαφημιστικά από τότε που ο Ευριπίδης ήταν ενός έτους. Δεν μπήκα στην διαδικασία να τον επισκεφτώ ή να το ψάξω περισσότερο. Μένω σε μια απόσταση που θα έπρεπε το παιδί μου να περνάει τουλάχιστον μία ώρα και παραπάνω μέσα στο αυτοκίνητο κάθε μέρα για να το πάω και να το φέρω. Το ότι δεν το σκέφτηκαν αυτό, εμένα μου έκανε αρνητική εντύπωση.

Βρε παιδια για καποιο λόγο δεν μπορω να ανοιξω τον συνδεσμο κ να δω το ονομα του σταθμου...

επειδή μενω στη ν σμυρνη κ ειμαι σε διαδικασια αναζήτησης σταθμου μηπως μπορειτε να μου πειτε έστω κ με πμ σε ποιο σταθμο αναφερεστε?

Εχω θορυβηθει αφού πολυ κοντα στο σπιτι μου υπάρχει βρεφικος σταθμος κ ενα μεσημερι που περνουσα από εκει άκουσα πολυ δυνατες φωνες....

καποιος μεγαλος ανθρωπος ουρλιαζε... αραγε σε βάρος καποιου μωρου???

D9kvp2.png?3X2batCM

Διαφημίσεις

Υποτιθεται οτι οσοι ανοιγουν παιδικο σταθμο αγαπανε τα παιδακια και θελουν να βαλουν 1 λιθαρακι στο μεγαλωμα τους.Υποτιθεται οτι εχουν διαβασει βιβλια παιδαγωγικης και πηγαζει απο μεσα τους αγαπη.Απαραδεκτοι! Ελπιζω να τιμωρηθον!

οι περισσοτεροι δεν ειναι καν εκπαιδευτικοι

οι περισσοτεροι δεν ειναι καν εκπαιδευτικοι

Ναι, είναι απλά επιχειρηματίες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

τα μικρά κλείνονται σε παρκοκρέβατα και μένουν εκεί όλη την ημέρα πλαντάζοντας στο κλάμα μέχρι το μεσημέρι που τα παραλαμβάνουν οι γονείς σκουπισμένα και περιποιημένα λίγο πριν έρθουν για παραλαβή έτσι ώστε όλα να δείχνουν άψογα. !

Εγω νομιζω οτι ενα παιδι που πλανταζει ολη μερα....δλδ ολο το πρωινο,οσο και να το σκουπισει ο αλλος, ο γονιος θα το καταλαβει αν εκλαιγε ή οχι.....

Αν υπαρχουν μανουλες που πιστευουν οτι ισχυει το αρχικο ποστ ας το γραψουν γιατι θεωρω αδικο το να τρομαζουν οι γονεις που ψαχνουν για σταθμο.....

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Εγω νομιζω οτι ενα παιδι που πλανταζει ολη μερα....δλδ ολο το πρωινο,οσο και να το σκουπισει ο αλλος, ο γονιος θα το καταλαβει αν εκλαιγε ή οχι.....

Αν υπαρχουν μανουλες που πιστευουν οτι ισχυει το αρχικο ποστ ας το γραψουν γιατι θεωρω αδικο το να τρομαζουν οι γονεις που ψαχνουν για σταθμο.....

Εμένα πάντως δύσκολα με πείθει κάποιος που έχει 2 δημοσιεύσεις όλες κι όλες,και οι 2 καταγγελίες για τον συγκεκριμένο σταθμό....:?......και μετά γίνεται καπνός........:P

Πως γίνεται η διαφήμιση???????????

Εεεε.........έτσι ακριβώς γίνεται και η δυσφήμιση!:wink:

με καθε επιφυλαξη,γιατι δεν εχω εμπειρια με τον εν λογο σταθμο,γι αυτο δεν εχω αναφερει κ πουθενα το ονομα του,οταν εκανα ερευνα κ μιλησα με καποιες μαμαδες δεν μου κανανε καλα σχολια.παντως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια.αν βρω περισσοτερες κ εγκυρες πληροφοριες θα επανελθω.

:shock::shock::shock:

Καταγγελία να κάνει η κυρία που έγραψε το αρχικό πόστ επωνύμως στους αρμόδιους φορείς.......Εμείς γιατί να πάρουμε τηλ να κάνουμε καταγγελία για κάτι που δεν γνωρίζουμε οι ίδιοι????:shock:

Επειδή απλά κάποιος έγραψε κάτι????????:confused:

Εχετε ακουστά για τον νόμο περί συκοφαντικής δυσφήμισης?????

http://parents.org.gr/forum/announcement.php?f=73

σωστη:-):-):-)γι αυτο ειμαι πολυ προσεκτικη δεν αναφερω ονομα σταθμου:-)

Χωρις να αμφισβητω καμμια μανουλα, θα συμφωνησω με οσα εγραψε η giota.

Παντως μεγαλη προσοχη και ψαξιμο στο που αφηνουμε τα παιδια μας..

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Βρε Μαρακι μου δεν μου την ανοιγει τη σελιδα.. Μονο σε εμενα το κανει αυτο?:oops:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...