Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τί εννοούν όταν λένε έγκυος επίτηδες??

Μαράκι

Recommended Posts

Εντελώς από περιέργεια γιατι το ακούω τελευταία πολύ..πώς γίνεται να μείνει κάποια έγκυος επίτηδες? θα μας τρελλάνουν ??δηλαδή αν ο άντρας δεν θέλει πώς γίνεται να μείνει η άλλη έγκυος??συνέβη στον ξαδερφο μου αυτό, και παντρεύονται τώρα εσπευσμένα μέσα σε 6 μηνες γνωριμίας... συνεχεια ακούμε: έμεινε έγκυος και τον τύλιξε..δηλαδή τί έκανε?όχι για να καταλάβω και εγώ δηλαδή η χαζή..που και τα δύο παιδιά μου έγιναν ακριβώς όταν θέλησε ο άντρας μου..απλά έτσι για να σχολιάσουμε λίγο και να μου φύγει και μένα η απορία..

Διαφημίσεις

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ένας τρόπος φαντάζομαι είναι να λέει μια γυναίκα ότι παίρνει αντισυλληπτικά, αλλά να μην παίρνει...

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

Έχω ακούσει και το κουφό ότι κατηγόρησαν γυναίκα ότι είχε τρυπήσει το προφυλακτικό. Τώρα αυτό δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει και να μην το πάρει χαμπάρι ο άντρας. Γενικότερα πιστεύω ότι είναι δικαιολογία για αποφυγή ευθυνών από την πλευρά των αντρών. Στην τελική αν τόσο πολύ δεν θέλεις να γίνεις πατέρας βάλε μόνος σου προφυλακτικό και τραβήξου ταυτόχρονα την κατάλληλη στιγμή. Έλεος πια με το τον "τύλιξε"... Πραγματικά θα γινόμουνα έξαλη αν μου το έλεγε κάποιος αυτό το πράγμα.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

εγώ το άκουσα κάποτε αυτό το "τύλιξε",δεν έγινα έξαλλη,του έδωσα μπουνιά κ έφυγα,επίσης άκουσα κ το αλλο ωραίο,"δεν σου υπέγραψα συμβόλαιο οτι θα σε πάρω",επίσης κ οτι σου είπα να παντρευτουμε αλλά δεν το είπα σοβαρά!!Γιατί ως γνωστόν έχει πολύ πλάκα να ζητάς μια κοπέλα σε γάμο,να συζητάς για παιδί,είναι άκρως ξεκαρδιστικά όλα αυτά.Υπάρχουν πολλά ζώα με αυτή τη νοοτροπία,σκουλίκια κυριολεκτικά που για να κάνουν το κέφι τους αρχίζουν τα παραμύθια κ γίνονται λούηδες μετά.Δυστυχώς υπάρχει πολύ παλιανθρωπιά!

και εγω την ιδια απορια ειχα .....γιατι το ακουω συνεχεια τριγυρω και με νευριαζει...πως τα καταφερνουν ''αυτες ''και εγω κυνηγαγα τον αντρα μου να αποφασισει για το πρωτο παιδι 2 χρονια????αν δεν θελει ο αντρας παιδι δεν γινεται....και δε νομιζω ενας σοβαρος αντρας να μεινει μονο στο οτι η γυναικα παιρνει αντισυλληπτικα γιατι πολλες δε παιρνουν...αν πραγματικα δε θελει παιδια μπορει να παρει προφυλαξεις....ελεος με αυτη τη νοοτροπια οτι για ολα φταιει η γυναικα...ΑΥΤΗ τον τυλιξε...ΑΥΤΗ τον εχωσε στο βρακι της...ΑΥΤΗ κανει οτι θελει ......ουφ...δηλαδη οι αντρες τι ειναι????ερμαια της τυχης τους????

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τί να πω..όντως και εμείς όταν θέλησε ΚΑΙ ο άντρας μου κάναμε τα παιδιά μας..τώρα για τρίτο που εγώ θέλω πάααρα πολύ και αυτός όχι, αρχισα να σκεφτομαι πως μπορώ να τον πεισω..και είμαι και παντρεμένη...τι να πω..αν υπάρχουν προτάσεις καλοδεχούμενες...

και εγω την ιδια απορια ειχα .....γιατι το ακουω συνεχεια τριγυρω και με νευριαζει...πως τα καταφερνουν ''αυτες ''και εγω κυνηγαγα τον αντρα μου να αποφασισει για το πρωτο παιδι 2 χρονια????αν δεν θελει ο αντρας παιδι δεν γινεται....και δε νομιζω ενας σοβαρος αντρας να μεινει μονο στο οτι η γυναικα παιρνει αντισυλληπτικα γιατι πολλες δε παιρνουν...αν πραγματικα δε θελει παιδια μπορει να παρει προφυλαξεις....ελεος με αυτη τη νοοτροπια οτι για ολα φταιει η γυναικα...ΑΥΤΗ τον τυλιξε...ΑΥΤΗ τον εχωσε στο βρακι της...ΑΥΤΗ κανει οτι θελει ......ουφ...δηλαδη οι αντρες τι ειναι????ερμαια της τυχης τους????

καλα κοριτσια και σε εμενα το ειπανε αυτο τον τυλιξε και την αφησε εγκυος.και το καλο της υποθεσης ειναι οτι η γυναικα που με κατηγορησε μετα απο 1,5 χρονο η κορη της εμεινε εγκυος απο τον αδερφο του αντρα μου .καλο ε!!!!!!!!!!!!!:lol:

εγώ το άκουσα κάποτε αυτό το "τύλιξε",δεν έγινα έξαλλη,του έδωσα μπουνιά κ έφυγα,επίσης άκουσα κ το αλλο ωραίο,"δεν σου υπέγραψα συμβόλαιο οτι θα σε πάρω",επίσης κ οτι σου είπα να παντρευτουμε αλλά δεν το είπα σοβαρά!!Γιατί ως γνωστόν έχει πολύ πλάκα να ζητάς μια κοπέλα σε γάμο,να συζητάς για παιδί,είναι άκρως ξεκαρδιστικά όλα αυτά.Υπάρχουν πολλά ζώα με αυτή τη νοοτροπία,σκουλίκια κυριολεκτικά που για να κάνουν το κέφι τους αρχίζουν τα παραμύθια κ γίνονται λούηδες μετά.Δυστυχώς υπάρχει πολύ παλιανθρωπιά!

Συγνώμη... όλα αυτά τα άκουσες από τον ίδιο άνθρωπο???? (ο θεός να τον κάνει άνθρωπο δηλαδή) και του έριξες μόνο μία μπουνιά???? Εϊσαι πολύ καλός άνθρωπος κορίτσι μου :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Έχω ακούσει και το κουφό ότι κατηγόρησαν γυναίκα ότι είχε τρυπήσει το προφυλακτικό. Τώρα αυτό δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει και να μην το πάρει χαμπάρι ο άντρας. Γενικότερα πιστεύω ότι είναι δικαιολογία για αποφυγή ευθυνών από την πλευρά των αντρών. Στην τελική αν τόσο πολύ δεν θέλεις να γίνεις πατέρας βάλε μόνος σου προφυλακτικό και τραβήξου ταυτόχρονα την κατάλληλη στιγμή. Έλεος πια με το τον "τύλιξε"... Πραγματικά θα γινόμουνα έξαλη αν μου το έλεγε κάποιος αυτό το πράγμα.

συμφωνω και εγω "τον τυλιξε..;"

τι ειναι να τον τυλιξει ενα αβουλο πραγμα...ελεος πια με αυτες τις εκφρασεις

Διαφημίσεις

εγω με τον πρωη είχα 20 χρόνια διαφορά,ήταν μεγαλύτερος,και μου είπε οτι τον ξελόγιασα,αυτη τη λέξη όλο σε κατι ελληνικά του ξανθόπουλου την άκουγα,που να ξερα.......για γελια είναι τωρα,τοτε ομως έκλαψα πολύ.Σημειωτέον οτι σχεδόν τον τάιζα,με δικα μου λεφτα πηγαινα σμ,χασαπη,λαικη,του μαγείρευα,τον έπλενα,χωρις να μενουμε μαζί,δεν μου αγόραζε τπ,αντιθέτως εγω ήμουν υποχρεωμένη να επιπλώσω το σπίτι.

Η παραπανω τακτικη εχει τους εξης τροπους:

1.Λεει η γυναικα οτι παιρνει χαπι, ενω δεν παιρνει.

2.Τρυπαει το προφυλακτικο.

3.Παιρνει το προφυλακτικο απο τα σκουπιδια και το διατηρει σε βαζακι στο ψυγειο και σπευδει για σπερματεγχυση στο γιατρο.

4. Του λεει οτι δεν ειναι οι "μερες" της ενω ειναι.

Δε θα συζητησω ποσο γελοια μου φαινονται τα παραπανω.

Αν καποιος δε θελει να σε παντρευτει και να κανει παιδι μαζι σου, το να τον κοροιδεψεις και να τον εξαναγκασεις, μονο υποτιμητικο για σενα την ιδια ειναι.

Ομως η ευθυνη για αντισυλληψη ενος αντρα που δεν επιθυμει να κανει παιδια γενικως ή με τη συγκεκριμενη γυναικα ειναι κατα κυριο λογο ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

Εαν δε θελεις κυριε, βαλε ενα απλο προφυλακτικο, ο,τι κι αν σου λεει η συντροφος.

Γιατι ενα παιδι μονο στιγμιαιο λαθος δεν μπορει να χαρακτηριστει. Τι θα του πεις δηλαδη μετα? Με κοροιδεψε η μητερα σου? Ντροπη της αν το εκανε, αλλα κι εσυ που ησουν?

Φυσικα και θεωρω απαραδεκτους αντρες που "σερνουν" επι χρονια μια γυναικα, ενω γνωριζουν καλα οτι η γυναικα αυτη θελει να παντρευτει και να κανει παιδια, ενω γνωριζουν καλα πως εχει ημερομηνια ληξης η δικη μας αναπαραγωγικη ηλικια, αλλα εχουμε κι εμεις οι γυναικες τις δικες μας ευθυνες σε αυτες τις περιπτωσεις.

k9Tap3.png

ΑΑΑΑΑΑ και εγω το ακουσα απο κατι βλαμενες παλαιοληθικες μανταμες , "ααααα τον τυλιξε" ημουνα 5 μηνων εγκυος στο γαμο , και μεταξυ μας το θεωρω το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο , παντρευεσαι για να κανεις οικογενεια αρα ειναι φυσιολογικο να εισαι και εγκυος στο γαμο .Αντε και εγω σας λεω οτι μια γυναικα λεει ψεματα οτι περνει αντισυλιπτικα , ο αντρας τοσο βλακας ειναι που το πιστευει ?

παντως με εκνευριζει αυτη η αποψη παιδια , ειναι εντελως απαισια και προσβλαει απιστευτα μα απιστευτα τη γυναικα .

εγω εμεινα εγκυος μαλλον τυχαια!!!ενω ειχαμε ξεκινησει τις προετοιμασεις για το γαμο μας ...ενα απογευμα εκει που καθαριζα μου ηρθε μια σκοτοδυνη!!!εχασα τον κοσμο μου!!!και τοτε συνειδητοποιησα οτι ειχα καθυστερηση 15 μερες(ο κυκλος μου ηταν παντα αστα να πανε)μεχρι τοτε χρησιμοποιουσαμε τη μεθοδο της οπισθεν(κακα φρενα ο συζυγος!!!),

η γυναικα ομως του αδερφου του αντρα μου (συνυφαδα μου) απ οτι ξερω πηγαινε καθε μηνα στο γιατρο και εκανε τεστ να δει αν ειναι εγκυος !!!18 χρονων κοριτσι και να βιαζεται να παντρευτει!!!!!!στην περιπτωση της το εχω ακουσει πολλες φορες "τον τυλιξε"και να σας πω την αληθεια αυτο πιστευω κι εγω .διοτι ειχαν σχεση 5 μηνες και απ οτι μαθαμε εκ των υστερων παραλληλα ειχε κι αλλους δεσμους ΄εμεινε εγκυος και οταν εγινε αυτο ενω επεσαν ολοι πανω της και της ελεγαν οτι ηταν μικρη ακομα και επειδη ειχαμε μαθει και το τι εκανε και δεν ημασταν και συγουροι για το αν ειναι δικο του αυτη τη μια μερα ελεγε θα το βγαλω και την αλλη ελεγε οχι φοβαμαι μην παθω τιποτα,στο τελος ειπε στον κουνιαδο μου "ελα τωρα να με παρεις!!! "και απο κει κι επειτα αρχισε το μαρτυριο του !τι να σας πω ...περναει χαλια ,λεφτα δεν εχουν ,κι αυτη καθε μηνα θα δινει στο κομμωτηριο 100 ευρω για να αλλαζει χρωμα στα μαλλια της.με το παιδι δεν ασχολειτε (φανταστητε οτι οταν γεννησε συκωνοταν ο κουνιαδος μου καθε βραδυ να ταισει το μικρο κι αυτη κοιμοταν !!και το πρωι πηγαινε ο καημενος και στη δουλεια ,ενω αυτη τον περιμενε να γυρισει το απογευμα για να της βαλει τα μπιμπερο στον αποστειρωτη!!!!ουφ τα πα και ξεθυμανα

ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!

Ελενη μου εγω δεν την ξερω την πιτσιρικα δικια σου κουνιαδα ειναι αλλα απο οτι ακουγετε μαλλον δεν ειχε ιδεα απο αντισυληψη ποσο μαλλον απο το να γνωριζει τροπους για να μεινει επιτηδες εγκυος . Τελως παντων η κοπελιτσα ειναι μικρη μην περιμενεις σοβαροτητα και δυστηχως και κομμωτηρια θα πηγαινει παρολο που δεν εχουνε χρηματα και ολα θα τα κανει αφου οι γονεις της δε της μαθανε για τη αντισυληψη .

Εμεις παντως προσπαθουσαμε για παιδακι πριν παντρευτουμε και σταθηκαμε τυχεροι και εμεινα εγκυος απο τον πρωτο μηνα .Ολοι πιστεψαν οτι εγινε καταλαθος αλλα εμεις το περιμεναμε και το επιδιοκαμε .

Διαφημίσεις

Τον τύλιξε (το γιό ,αδερφό, ξάδερφο..συνήθως ακούγεται απο το σόι του άντρα).= Έχουμε έναν άνθρωπο χαμηλής νοημοσύνης και αντίληψης στην οικογένεια κι ένα άτομο που εμείς (το σόι θεωρούμε κατώτερό μάς κατάφερε να τον πείσει οτι μαζί μπορούνε να δημιουργήσουν οικογένεια)!!!

:lol::lol::lol::lol: Μεταξύ μας, θέλει πολύ κουράγιο μάλλον για να διατυμπανίσεις κάτι τέτοιο ή αμέτρητη ανοησία για να πιστέυεις ότι ξεστομίζοντάς το είναι τιμή ή έστω λόγος συμπόνιας για τον "καημένο" 30άρη-40άρη που τόσα χρόνια είχες υπό απόλυτο έλεγχο και τώρα να ...τον τύλιξε η ανεπρόκοπη.:lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οι ενηλικες πρεπει να αναλαμβανουν τις ευθυνες τους, αλλα ταυτοχρονα θεωρω απαραδεκτο να χρησιμοποιειται ενα παιδι ως μεσο για να παντρευτεις καποιον.

Ειναι εξαιρετικα πιθανο γι αυτο το παιδι να αδιαφορει τελικα και η ιδια του η μανα, αφου εξαρχης ο σκοπος της ηταν αλλος.

k9Tap3.png

Σαφώς και ακούγεται μόνο από το σόι του άντρα μιας και πρόκειται για άτομο που πριν παντρευτεί είναι συνήθως υποκινούμενο και στο βρακί της μαμάς, της αδερφής ή της γιαγιάς... Τόσο εμπιστοσύνη του έχει το ίδιο του το σόι ότι έχει κρίση και άποψη... Κάτι ξέρουν όμως αυτοί! Εκείνοι το μεγάλωσαν...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

ειναι αυτες οι μανουλες που πιστευουν σε μια μονο θρησκεια "τον γιο τους" και δεν θελουν με τιποτα να τους τον παρει καμια αλλη γυναικα απο κοντα τους.αλλα δεν ειναι μονο αυτες οι μαναδες αλλα υπαρχουν και τα τριγυρω ατομα που παρακαλανε τα παιδια τους να παντρευτουν και να τους κανουν ενα εγγονακι και μολις μαθουν οτι η ταδε κοπελε εμεινε εγκυοες πετανε και την γνωστη ατακα "ειδες η ταδε ηταν καπατσα τον τυλιξε.....εσυ... τιποτα"!!!εγω αυτο που ξερω να πω ειναι την αλλη γνωστη ατακα "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"!!!!

Τον τύλιξε (το γιό ,αδερφό, ξάδερφο..συνήθως ακούγεται απο το σόι του άντρα).= Έχουμε έναν άνθρωπο χαμηλής νοημοσύνης και αντίληψης στην οικογένεια κι ένα άτομο που εμείς (το σόι θεωρούμε κατώτερό μάς κατάφερε να τον πείσει οτι μαζί μπορούνε να δημιουργήσουν οικογένεια)!!!

:lol::lol::lol::lol: Μεταξύ μας, θέλει πολύ κουράγιο μάλλον για να διατυμπανίσεις κάτι τέτοιο ή αμέτρητη ανοησία για να πιστέυεις ότι ξεστομίζοντάς το είναι τιμή ή έστω λόγος συμπόνιας για τον "καημένο" 30άρη-40άρη που τόσα χρόνια είχες υπό απόλυτο έλεγχο και τώρα να ...τον τύλιξε η ανεπρόκοπη.:lol::lol::lol:

Συμφωνώ κι επαυξάνω!!!

Πάντως η δυσκολία αποδέσμεσης από τον κανακάρη μετατρέπεται σε βολές κατά της αντιπάλου...

Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι την κουβέντα αυτή δεν την λένε μόνο οι γυναίκες του περιγύρου αλλά και άντρες, οι οποίοι βλέπουν να χάνουν τον κολλητό, το συνάδελφο στις ταρζανιές, τον συναθλητή στις γουρουνίλες της μπακουρίασης...

Το θλιβερότερο όλων είναι όταν αυτήν την κουβέντα την ξεστομίζει ο περί ου ο λόγος... "Με τύλιξες..."

Εκεί πραγματικά χρειάζεται σφαλιάρα. Όχι για να συνέλθει αλλά για να καταλάβει ότι μόνο ως ζωον αξίζει να τον μεταχειρίζεσαι...(ζητώ συγγνώμη από τα ζώα και φυσικά δεν θεωρώ ότι πρέπει να χειροδικούμε ούτε καν απέναντι σ' αυτά)

Πάντως καλό είναι να θυμούνται μερικοί και μερικές ότι οι εποχές που μία γυναίκα προσπαθούσε να εξασφαλιστεί με το να γίνει η κύρία του κυρίου έχει παρέλθει αναπιστρεπτί (γιατί υποτίθεται ότι απώτερος σκοπός μιας "εσκεμμένης εγκυμοσύνης" είναι η "αποκατάσταση")... και ότι όσο είμαστε συγκάτοικοι όλοι στην τρέλλα άλλα τόσο συγκάτοικοι είμαστε και στα μεθεόρτια της τρέλλας!!!

Και από προσωπική εμπειρία δηλώνω ευθαρσώς ότι είναι αδύνατο να "καταστεί έγκυος" γυναίκα χωρίς την ακούσια (λόγω έλλεψης προφυλάξεων από πλευράς του άντρα) ή εκούσιας (λόγω ανευθυνότητας ή ακόμη χειρότερα δόλιας παράδοσης στο πάθος της απόλαυσης) συμμετοχή αρσενικού...

μάλιστα η άποψη μου γι' αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι "ΤΗΝ ΤΥΛΙΞΕ"!!! Γιατί καλώς ή κακώς ακόμη και το φύλλο του παιδιού από τον άντρα καθορίζεται (αν και νεότερες μελέτες το αμφισβητούν)

Εγώ, πάντως, ξέρω περίπτωση άντρα που ήθελε πολύ να παντρευτεί την κοπέλα του και προσπαθούσε να την καταστείσει έγκυο!!!!!!

Τελικά δεν τα κατάφερε:lol:!!!

Η αντισύληψη είναι ευθύνη και του άντρα και της γυναίκας!!!

Είμαι 10 χρόνια με τον άντρα μου και ποτέ δεν επέτρεψα να μου "τύχει" μια εγκυμοσύνη!!

Η κουμπάρα μου έμεινε έγκυος πρίν παντρευτούνε, αλλά το προσπαθούσανε για 4 μήνες.

Και πάλι, οι κακόβουλοι μίλησαν για "τύλιγμα"....

Ένας ξαδερφός μας παντρεύτηκε γιατί η γυναίκα του ήταν έγκυος (κατα λάθος) και μας είπε πως αν δεν ήταν το παιδί δεν θα την παντρευόταν!

Τελικά ο γάμος διαλύθηκε πριν συμπληρώσουν χρόνο.....

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Το θλιβερότερο όλων είναι όταν αυτήν την κουβέντα την ξεστομίζει ο περί ου ο λόγος... "Με τύλιξες..."

Εκεί πραγματικά χρειάζεται σφαλιάρα. Όχι για να συνέλθει αλλά για να καταλάβει ότι μόνο ως ζωον αξίζει να τον μεταχειρίζεσαι...(ζητώ συγγνώμη από τα ζώα και φυσικά δεν θεωρώ ότι πρέπει να χειροδικούμε ούτε καν απέναντι σ' αυτά)

Συμφωνω απολυτως

Πάντως καλό είναι να θυμούνται μερικοί και μερικές ότι οι εποχές που μία γυναίκα προσπαθούσε να εξασφαλιστεί με το να γίνει η κύρία του κυρίου έχει παρέλθει αναπιστρεπτί (γιατί υποτίθεται ότι απώτερος σκοπός μιας "εσκεμμένης εγκυμοσύνης" είναι η "αποκατάσταση")... και ότι όσο είμαστε συγκάτοικοι όλοι στην τρέλλα άλλα τόσο συγκάτοικοι είμαστε και στα μεθεόρτια της τρέλλας!!!

Μην εισαι και τοσο σιγουρη παντως οτι η εποχη και η νοοτροπια αυτη εχει περασει.Δυστυχως ειναι πολλες που εχουν το γαμο ως μοναδικο σκοπο και δεν σκεφτονται ή δεν υπολογιζουν καθολου αυτα τα μεθεορτια. Και δυστυχως νομιζουν οτι ενα παιδι θα λυσει τα προβληματα.

Και από προσωπική εμπειρία δηλώνω ευθαρσώς ότι είναι αδύνατο να "καταστεί έγκυος" γυναίκα χωρίς την ακούσια (λόγω έλλεψης προφυλάξεων από πλευράς του άντρα) ή εκούσιας (λόγω ανευθυνότητας ή ακόμη χειρότερα δόλιας παράδοσης στο πάθος της απόλαυσης) συμμετοχή αρσενικού...

μάλιστα η άποψη μου γι' αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι "ΤΗΝ ΤΥΛΙΞΕ"!!! Γιατί καλώς ή κακώς ακόμη και το φύλλο του παιδιού από τον άντρα καθορίζεται (αν και νεότερες μελέτες το αμφισβητούν)

Φυσικα και χωρις τη συμμετοχη και των δυο, τιποτα δεν γινεται.

Αλλα ειναι θλιβερο να ακους γυναικες να λενε "θα μεινω εγκυος για να με παντρευτει". Αν δε θελει απο μονος του, αρνουμαι να τον υποχρεωσω με οποιονδηποτε τροπο. Προτιμω να φυγω ή σε τελικη αναλυση να εχω ενα παιδι μονη μου. Με το ζορι δε θα ηθελα κανεναν διπλα μου.

Ένας ξαδερφός μας παντρεύτηκε γιατί η γυναίκα του ήταν έγκυος (κατα λάθος) και μας είπε πως αν δεν ήταν το παιδί δεν θα την παντρευόταν!

Τελικά ο γάμος διαλύθηκε πριν συμπληρώσουν χρόνο.....

Εντελως αναμενομενο. Εαν υπαρχουν προβληματα, ο ερχομος ενος παιδιου, δεν τα λυνει. Αντιθετα τα βγαζει στην επιφανεια και τα μεγενθυνει κιολας.

k9Tap3.png

Κασσιανη,σοβαρα μιλας,πιανει αυτο????

3.Παιρνει το προφυλακτικο απο τα σκουπιδια και το διατηρει σε βαζακι στο ψυγειο και σπευδει για σπερματεγχυση στο γιατρο.

Θα σκισω τα διπλωματα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Eγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι αν ο άντρας δε θέλει να κάνει παιδί δε κάνει. Αν θέλει να φυλαχτεί το κάνει και μάλιστα με επιτυχία. Τι να του πεις; δεν είναι οι γόνιμες μέρες μπορείς να τελειώσεις μέσα; Και αυτός γιατί να σε πιστέψει; Το ίδιο και στο χάπι, γιατί να σε πιστέψει; Το προφυλαχτικό πως να το τρυπήσεις αν το ανοίγει αυτός εκείνη την ώρα;

Ατυχήματα μπορούν να συμβούν μία στις τόσες (να σπάσει το προ/κό ή να μη κάνει τη σωστή στιγμή όπισθεν) αλλά δυστυχώς αυτά τις περισσότερες φορές συμβαίνουν όταν δε το θέλει κανείς από τους δύο. Αλλά και να συμβεί κάτι τέτοιο σαφώς δε φταίει η γυναίκα για να τον τυλίξει.

Πάντως κορίτσια σ΄αυτό το θέμα οι άντρες έχουν το πάνω χέρι. Θέλω να πω ότι μία γυναίκα μπορεί να γίνει μαμά χωρίς τη θελησή της, ένας ξύπνιος άντρας που πραγματικά δε το θέλει όχι! (Εξαιρούνται τα ατυχήματα).