Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ?

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αν και ήθελα να πάμε κάπου το 3μερο των γιορτών ο αντρούλης μου ζήτησε να μεινουμε σπιτάκι μας γιατί θελει να χαλαρώσει λίγο , φεύγει στις 6 και γυρνάει στις 8 εδώ και 6 μήνες και ζορίζεται αρκετά....Μου το ζήτησε σαν δώρο...

Αρα θα μείνουμε θεσσ και ίσως πάμε αυθημερών στη γιαγιά μου στο χωρίο την μέρα των Χριστουγέννων να δει και την μπέμπα

Τώρα την Πρωτοχρονιά μάλλον θα μαζευτούμε σε σπίτι φίλων αλλά ακόμα δεν έχω βρει νταντα....Η μαμά μου θέλει να βγει και αυτή....

Eγω προβληματίζομαι ... Χριστούγεννα συνήθως τα παιρνάμε σε σπίτι σε κάποια απο τα ξαδέλφια μου όπως και μετά την αλλαγή του χρόνου πηγαίνουμε απο εκει και έχουμε τραγούδια και χορούς... :)

Το θέμα μου είναι όμως φέτος ειναι οτι εχω γίνει ΜΑΝΟΥΛΑ . Εγω ενα μπεμπη 7,5μηνων και δεν μου παει η καρδια να τον αφησω στις γιαγιαδες. Θα ηθελα να τον επερνα μαζι μου αλλα δεν ξερω μην τους την χαλασω..... οπότε δεν ξερω:confused:

αχ σωτηρια καλη ερωτηση!ελα μου ντε!αν ειχα τη δυνατοτητα να κατσω στον καναπε κατω απο την κουβερτα ολη μερα πιστεψε με θα ηταν τα ωραιοτερα χριστουγεννα!

Eγω προβληματίζομαι ... Χριστούγεννα συνήθως τα παιρνάμε σε σπίτι σε κάποια απο τα ξαδέλφια μου όπως και μετά την αλλαγή του χρόνου πηγαίνουμε απο εκει και έχουμε τραγούδια και χορούς... :)

Το θέμα μου είναι όμως φέτος ειναι οτι εχω γίνει ΜΑΝΟΥΛΑ . Εγω ενα μπεμπη 7,5μηνων και δεν μου παει η καρδια να τον αφησω στις γιαγιαδες. Θα ηθελα να τον επερνα μαζι μου αλλα δεν ξερω μην τους την χαλασω..... οπότε δεν ξερω:confused:

αυτό το έιχα περυσι που η μικρή ήταν 6 μηνών...

φέτος θέλω πάαααααααρα πολύ να την αφήσω και να βγω...

αλλά είπαμε δεν βρίσκω νταντά....

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εγω εχω 4 χρονια να παω καπου χριστουγεννα 2 εγκυμσ. σε αυτο το διαστημα και δεν εχω βγει να ξεφαντωσω λιγο και οχι τιποτα αλλο αλλα λοιπαμε και την μαμα μου αμα θα της πω κρατα και τα δυο βραδυ μαλλον θα κοψει φλεβες .τα εχει καθε μερα οταν παω στην δουλεια .

Τουλάχιστον κορίτσια φαντάζομαι και εσεις αυτο που θέλετε ειναι ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

Εγώ αυτό θέλω και λίγο περισσέρο ΥΠΝΟ μιας και ο μικρός μας τρέχει με χίλια..... Θα νοιώθω τύψεις και άσχημα ρε γαμώτο αν δεν παρω τον μικρό μαζί μου τουλάχιστον φέτος.... Βέβαια οι υπόλοιποι της παρέας θα μου πουΝ το κλασσικό ΄΄άφησε το στην μάνα σου ή στην πεθερά σου΄΄

και εγώ δεν θέλω.......

Κι εμείς Θεσσαλονίκη θα μείνουμε , σπιτάκι μας , με το μωράκι μας. Στη μαμά μου θα δώσω μεζεμένα τα ρεπό της (!) και θα λείψει και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Στις 2/1 θα μαζευτούμε στο σπίτι μιας φίλης για λίγο βέβαια , γιατί θα πρέπει να γυρίσουμε νωρίς για να κοιμηθεί ο μπέμπης. Ίσως πάμε κι εμείς αυθημερόν στο χωριό τους άντρα μου για να δει το μωρό και η άλλη γιαγιά και αυτά είναι όλα. 2 τετραήμερα θα την αράξουμε στο σπίτι , έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου : Όχι πλυντήρια , όχι σίδερο , μόνο μαγείρεμα και ΠΟΛΥ πέσιμο στον καναπέ!!!

Ίσως του χρόνου που θα είναι λίγο μεγαλύτερος ο Δημητράκης να τολμήσουμε να πάμε κάπου οικογενειακώς.

Καλές γιορτές εύχομαι σε όλες σας!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

εμεις παλι που δεν εχουμε μωρα, θα επιστραψουμε Αθηνα και θα του δωσουμε να καταλαβει!!! Επειδη ειμαστε τα νιοπαντρα ξενιτεμενα τους, μας εχουν στα ωπα-ωπα και οι γονεις μου και τα πεθερικα μου. Οποτε 4 μερουλες χωρις δουλεια, δουλειες και μαγειρεμα. Ολα ετοιμα απο την μανουλα και την πεθερουλα μου. Οικογενειακα τραπεζια, θεατρο, ψωνια, βολτες με φιλους!!!! Να ξεσκασουμε λιγακι. Ολα αυτα με την ελπιδα του χρονου να εχουμε κι εμεις μωρακι....

Οσο για την Σωτηρια, πηγαινε βρε κι εσυ να διασκεδασεις λιγο, λιγες ωρες θα ειναι μονο. Να περασετε ομορφα με τον αντρουλη σου και την παρεα σας. Ετσι κι αλλιως ο μπομπιρακος σας, δεν καταλαβαινει ακομα απο γιορτες και πανηγυρια. Αντε it's party time!!!!

Καλες γιορτες σε ολους!!!

LQvip2.png

Διαφημίσεις

εμεις παλι που δεν εχουμε μωρα, θα επιστραψουμε Αθηνα και θα του δωσουμε να καταλαβει!!! Επειδη ειμαστε τα νιοπαντρα ξενιτεμενα τους, μας εχουν στα ωπα-ωπα και οι γονεις μου και τα πεθερικα μου. Οποτε 4 μερουλες χωρις δουλεια, δουλειες και μαγειρεμα. Ολα ετοιμα απο την μανουλα και την πεθερουλα μου. Οικογενειακα τραπεζια, θεατρο, ψωνια, βολτες με φιλους!!!! Να ξεσκασουμε λιγακι. Ολα αυτα με την ελπιδα του χρονου να εχουμε κι εμεις μωρακι....

Οσο για την Σωτηρια, πηγαινε βρε κι εσυ να διασκεδασεις λιγο, λιγες ωρες θα ειναι μονο. Να περασετε ομορφα με τον αντρουλη σου και την παρεα σας. Ετσι κι αλλιως ο μπομπιρακος σας, δεν καταλαβαινει ακομα απο γιορτες και πανηγυρια. Αντε it's party time!!!!

Καλες γιορτες σε ολους!!!

:) :) :) Xαμογελάω γιατί μέχρι πέρσυ τα έλεγα και εγώ αυτά και άλλα πιο πολλά............ Του χρόνου που ξέρεις αν θέλει ο Θεός και εσείς φυσικά θα αλλάξεις τρόπο σκέψης :) . Ενα παιδί σ'αλλάζει και σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο εκείνο και λιγότερο τις ανάγκες σου. Θα τα ζήσεις και ίσως κάποτε με σκεφτείς :)

Σωτηρια μου συμφωνω, ειμαι ετοιμη να αλλαξω συνηθειες και τροπο ζωης και σκεψης, οταν με το καλο ερθει το μωρακι μας. Απλα πιστευω οτι πρεπει που και που ακομα κι οταν εισαι γονιος να ξεσκας λιγακι. Θυμαμαι τους γονεις μου που μας αφηναν στους παππουδες καποια Σαββατοβραδα, ποσο πιο ξεκουραστοι και γεματοι ορεξη ηταν την επομενη με αποτελεσμα και εμεις να περναμε καλυτερα και η ζωη του ζευγαριου να συνεχιζεται αρμονικα. Και το βλεπω και τωρα απο φιλους που αφηνουν τα παιδια τους οπου ο καθενας εμπιστευεται και πανε καμια βολτιτσα, ολοι εχουν αναγκη απο λιγη διασκεδαση χωρις να αμφισβητειται η αγαπη τους και η εγνοια τους για το παιδι τους.

LQvip2.png

μεχρι πριν γεννησω ελεγα ωραια φετος τα χριστουγεννα δε θα παω πουθενα σε σογια κλπ κλπ (αν και μια χαρα περναγαμε ) γιατι θα ειμαι λεχωνα και που να τρεχω...ευκαιρια να κοιμηθω.....τωρα που γεννησα γκρρρρρρρρρρρ θελω να παω και εγω στη πεθερα μου το μεσημερι των χριστουγεννων να φαμε και το βραδυ ξανα εκει που γιορταζει ο αδερφος του αντρα μου και που θα μαζευτουμε να παικουμε χαρτακι και που θα χορεψουμε και που δε θα χρειαστει να μαγειρεψω τιποτα.....δε μου παει να κατσω μεσα βρε παιδι μου τι εχω παθει???αλλα δε μπορω να παω και το μωρο εκει πολυς κοσμος μαζεμενος και δε θελω να τη βγαλω μεσα στο δωματιο με το μωρογιατι το babyphone δε το εμπιστευομαι καθολου απο την εποχη που η μεγαλη ητανε μωρο....ο αντρας μου λεει οτι θα κατσουμε μαζι μεσα αλλα του λεω εστω να παρει τη μεγαλη να παει ενταξει ο αδερφος του γιορταζει δε πρεπει να λειπει...ουφ....τι να καμνω η δολια μανα???η μεγαλη θα θελει να ειμαστε ολοι μαζι....και τι κοιταμε τελικα??τη χαρα της μεγαλης ή της μικρης???ατιμα διλληματα......ατιμες γιορτες....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εμεις φετος θα μεινουμε Μυτιληνη μιας και εχουμε το μωρο και ο αντρουλης μου δεν εχει αλλη αδεια οποτε χριστουγεννα θα ειμαστε τα τρια μας οικογενειακα!!!!!!!!!!!!! Οσο για την πρωτοχρονια θα την περασουμε με ενα φιλικο ζευγαρι αν δε θελουν να βγουνε για μπαροτσαρκα μετα μας βλεπω με κρασακι κους κους και ισως παιξουμε και κανενα παιχνιδακι ειτε χαρτακι ειτε επιτραπεζιο! Θα μου λειψουν πολυ οι δικοι μου και ολο το νταβαντουρι που εχουμε στο σπιτι τις γιορτες αλλα και εδω μονοι μας καλα θα περασουμε νομιζω! Εξαλλου μετα τις γιορτες θα φυγουμε και εξω θα βγουμε (θα κρατησει η μαμα μου το μωρο) και παρεα θα εχουμε γιατι θα ειμαστε με τους δικους μας οποτε ολα οκ!

6Eujp3.png svAfp3.png

Εγω που δε θελω να την αφησω ειμαι υπερβολικη? Χριστουγεννα θα κατσουμε σπιτι χουχουλισμα στον καναπε οι 3 μας και βολτες με την μπεμπισα! Πως και πως περιμενω..... Πρωτοχρονια τωρα επειδη γιορταζει ο πατερας μου θα παμε σπιτι του για φαγητο και μετα το βραδυ θα την αφησω στη μαμα μου(με βαρια καρδια) και θα βγουμε (παλι με τον πατερα μου που εχει κλεισει τραπεζι).......Ειναι λογιστης σε Κεντρα διασκεδασης, αν και δε μαρεσουν τα μπουζουκια ιδιατερα εκτος απο ορισμενα ονοματα, νομιζω θα ειναι ωραια! Αλλα και παλι δε με βλεπω να καθομαι πολυ!

Εχεις δικιο Σωτηρια, μολις γινεις μαμα....αλλαζουν ολα και δε σε πειραζει!

Διαφημίσεις

Εμεις κοριτσια θαμεινουμε Θεσσαλονικη οι 4 μας , παραμονη με βολτες και ψωνια , ανημερα μαλλον θα βγουμε εξω για φαγητο εγω ο πανος και τα μωρα , το βραδυ θα ερθει η μητερα μου και την επομενη μερα θα της εχουμε τραπεζι της μαμας μου και των θειων μου , πρωτοχρονια θα κανουμε στο χωριο του αντρα μου αλλα χωρις εκεινον μιας και εχει υπηρεσια , επειδη θα παμε στο χωριο απο 28 λεμε μπας και αφησουμε κοιμισμενα τα μωρα και παμε και εμεις καμια βολτα τα 2 μας μετα απο 2 περιπου χρονια χαχαχα. Αντε καλες γιορτες σε ολους με υγεια και πολυ αγαπη .