Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απο μπαμπάδες για μελλοντικούς μπαμπάδες-πώς ήταν ο τοκετός?

Recommended Posts

Αυτό το τόπικ είναι για να γράψουν οι μπαμπάδες που ήταν παρόντες στον τοκετό, για να τα διαβάσουν άλλοι μπαμπάδες και να ξέρουν τι τους περιμένει/ τι να περιμένουν.

Θα ήθελα να παρακαλέσω σε αυτό το τόπικ να γράφουν όσο το δυνατόν μόνο μπαμπάδες που ήταν παρόντες στον τοκετό και μελλοντικοί μπαμπάδες !

Γράψτε τα όπως τα είδατε, θετικά και αρνητικά - με στόχο να βοηθήσετε τους μελλοντικούς μπαμπάδες που θέλουν ή διστάζουν να είναι παρόντες στην γέννηση του παιδιού τους.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

• 6 months later...

Διαφημίσεις

Επειδή μάλλον ξεχάστηκε το θέμα αν υπάρχει κάποιος που να ήταν μέσα στον τοκετό ας γράψει τα συναισθήματα της εμπειρίας του για να μαθαίνουμε και εμείς οι μέλλοντες χαζό-μπαμπάδες :lol:

Φιλικά

Γιάννης

δυστυχώς δεν είναι πολλοί, και γράφουν κυρίως οι γυναίκες τους εδώ.

Ίσως εάν οι γυναίκες τους πείσετε να γράψουν, έστω και απο το δικό σας λογαριασμό!

θα χρησιμεύσει πάρα πολύ και σε κάποιον υποψήφιο μπαμπά..!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Wow.... που λενε και τα παιδια μας.....

οσο ειδα βεβαια καθωτι λογω καισαρικης δεν με αφησαν να μπω μεσα στο χειρουργειο παραμονο στο περιμενε......

Εντυποσιακο θα ελεγα......

η ατμοσφαιρα δεν εχει καμια σχεση με "ιατρικο" χειρουργειο καθοτι ουσιαστικα κανεις δεν ειναι αρρωστος και ισα ισα περιμενεις ενα ευτυχες γεγονος οποτε τα πραγματα ειναι χαρουμενα θα ελεγα....

ΠΡΟΣΟΧΗ σε καμια περιπτωση δεν γινονται εκπτωσεις στα θεματα υγειηνης απλά η ολη κατασταση ειναι πιο light....

Συναισθηματα....

Κατ αρχην απιστευτη "κοπλα" απο την στιγμη που μου εδωσαν χειρουργικη στολη μιας χρησεως να φορεσω..στο περιμενε "εισαι εκει" ακους το μωρο, μιλας με την γυναικα σου και "ηρεμητε" ο ενας τον αλλο, ακους καθε τοσο ενα καινουργιο κλαμα μωρου... σα γραμη παραγωγής ενα πραμα :D:D:D:D:D

ακους τις μαμαδες να φωναζουν ( και να βριζουν εννιοτε :D:D:D )

Στεναχωρεθηκα καπως που τελικα δεν ειμουν "εκει" στο γεγονος αλλα μπορω να πω οτι ηταν μια εμπειρια, ποσο δε να δεις το παιδι σου να γενιεται.....

Δυο παρατηρησεις μονο...

Επειδη ειμαι γενικώς τρεμοσκ....ς με τα αιματα :D:D:D:D:D συστηνω οποιος σε αντοιστηχη κατασταση να το σκευτει.. οχι γιατι θα ασχοληθει και κανενας μαζι του ετσι κι αλλιως :D:D:D:D:D:D αμα ξεραθει κατω, απλά θα βαλει αιγνιες στην γυναικα του...

Ξεχαστε οτι τυχον σας πει η γυναικα σας εκεινη την ωρα..... δεν το εννοει ( σε περιπτωση φυσιολογικου τοκετου :D:D:D:D )

Συγγνώμη που γράφω εγώ, δεν είμαι μπαμπάς, μαμά είμαι, και φυσικά δεν μπορώ να μεταφέρω την άποψη του άντρα μου, μπορώ όμως να σας δείξω:

http://s142.photobucket.com/albums/r87/sstamoul/?action=view&current=HPIM0347.jpg

(δευτερόλεπτα μετά τη γέννηση του Βασίλη μας).

Πώς σας φαίνονται οι άντρες μου;

Ο μπαμπάς πάντως λέει ότι δεν το αλλάζει με τίποτα σαν εμπειρία!

Πρέπει να είναι απίστευτη εμπειρία. Θέλω να μπω μέσα και ελπίζω να με αφήσει η γιατρός της γυναίκας μου. Αν τα καταφέρω πάντως θα σας περιγράψω και εγώ την εμπειρία αυτή.

Φιλικά

Γιάννης

Διαφημίσεις

Αν μπορεσεις μην το χασεις... θα χασεις....

και αν γενικα "φοβασε" στα δυσκολα μπορεις να χαζευεις αλλου..

Φαντασου οτι την ωρα που εκαναν την επισκληριδιο, επι 5 λεπτα κοιτουσα μια οθονη.....

Σβηστη :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

• 1 month later...

ΜΠΑΜΠΑΣ

Η γυναικα μου εχει κανει 2 φυσιολογικες γεννες και στις δυο ημουν μεσα στο χειρουργειο και οχι μονο εβλεπα αλλα τραβαγα και καμερα. Εχουμε και τις δυο γεννες στο βιντεο για προσωπικο αρχειο.

Προετοιμασια

Μπηκα στο δωματιο υποδοχης με τη μαια, η οποια μου εδωσε στολη να φορεσω και μετα ηρθε ο γιατρος και με πηγε στη γυναικα μου στο δωματιο αναμονης. Ηταν ξαπλωμενη με ορο, εκανε επισκληριδιο, ολα καλα!

Μετα πηγαμε στα χειρουργια για τοκετο.

Εντυπωσεις

Ηταν μια φανταστικη εμπειρια να βλεπεις τη γεννηση του παιδιου σου!!!

Δεν υπαρχουν αλλα λογια να περιγραψεις αυτη την εμπειρια, πρεπει να το δεις για να το καταλαβεις. Αν αντεχεις !!!

Και 10 παιδακια να κανουμε θα μπω και στα 10.

ΜΑΜΑ

Οταν ειδα την καμερα τι ειχε τραβηξει, χωρις να σας απογοητευσω, εγω δεν θα αντεχα....

Εγω ημουν που τα περασα ολα, αλλα άλλο να το περνας και αλλο να το βλεπεις.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!