Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαιευτηριο γαια-μαιυτηριο ιασω

Recommended Posts

σημερα ειδα στις ειδησεις για το νεο μαιευτηριο γαια στο ερρικος ντυναν.γεννηθηκε εκει το πρωτο μωρακι και εκαναν ρεπορταζ.πολυ ωραιο και συγχρονο φανηκε και οι τιμες ειπαν οτι ειναι ακρως ανταγωνιστηκες.εγω προσωπικα γεννησα πριν 9,5 μηνες στο ιασω αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη κατα τη διαμονη.θεωρω ντροπη τα 6κλινα δωματια την ωρα που αλλα μαιευτηρια τα εχουν καταργησει και προσφερουν 3κλινα στην ιδια τιμη.και απο το προσωπικο ειχα πολλα παραπονα καθως ηταν τοσο βιαστικο και φουριοζικο που δεν τολμουσες να ζητησεις πραγματα περα των βασικων.ουτε με το θηλασμο ειχα την απαιτουμενη υποστηριξη απο τις μαιες.τι να κανω που ο γιατρος μου ειναι μονο σε αυτο το νοσοκομειο.οσο σκεφτομαι να γεννησω και το δευτερο παιδι εκει οταν ερθει με το καλο με πιανει φοβερη στεναχωρια.εσεις τι εμπειριες ειχατε απο ιασω?

Διαφημίσεις

Είχα μια πολύ διαφορετική γέννα στο ΙΑΣΩ απο αυτή που περιγράφεις... Μπήκα εκτάκτως στο νοσοκομείο για γέννα επειδή έχανα αμνιακά υγρά στον 8ο μήνα, αλλά το γεγονός ότι έλειπε η γιατρός μου, μου σκίασε αυτήν την εμπειρία... Καθαριότητα, περιποίηση απο προσωπικό, γιατρούς, υπέροχα φαγητά, ευγένια και τόσα αλλά που πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ξαναγεννήσω εκεί, εγώ, που έλεγα ότι αν η γυναικολόγος μου με ξεγεννούσε και σε στάυλο που λέει ο λόγος, εγώ θα το έκανα...Τελικά, αν δεν ήταν τόσο καθαρά, τόσο όμορφα, τόσο ζεστά απο όλες τις απόψεις, θα το ξανασκεφτόμουνα ειλικρινά.... Κάθε μέρα αλλαγή σεντονιών, κάθε φορά που πάταγα το κουμπί τρέχανε, στην εντατική των νεογνών μια απο τα ίδια, μας ενημέρωναν για το φαγητό, τυχόν αλλεργίες, καθαριότητα μπάνιου πρωί μεσημέρι βράδυ, και ο σύζυγός μου κοιμόταν τα βράδια ανενόχλητος στο σαλόνι του ορόφου, μια νύχτα μάλιστα δώσανε και ένα δωμάτιο στην μητέρα μου να ξεκουραστεί (δωρεάν)... πόσα άλλα να θυμήθώ... Βέβαια όλα αυτά σε 6κλινο με χώρισμα στην μέση, και πλήρωσα περίπου στα 4000 όλα μαζί, γιατρός νοσοκομείο και εντατική 5 ημερών αλλά καθησα και 5 επιπλέον μέρες μέσα για να γίνει ο μικρούλης μου τελείως καλά και να φύγουμε μαζί.... Πραγματικά, δεν θα άλλαζα τίποτε..... Ούτε διαφήμιση του ΙΑΣΩ να έκανα......

εγω δεν προεκειτε να γεννησω σε κανενα μαιυτηριο δημοσιο η διωτικο περαν του ιασω...γεννησα πριν 20 μηνες σε 6κλινο κ ημουν μες την χλιδα...χτυπουσα το κουδουνι κ οι μαιες τρεχαν..ποτε δεν ειχα παραπονο...να σημειωσω οτι υπηρξαν κ κοπελες που φωναζαν καθε 1 λεπτο την μαια γιατι ηθελαν συνεχεια ξενο γαλα για το μωρο...εφερναν γαλα μετα απο λιγο ξαναχτυπουσε το κουδουνι να ξαναφερουν γιατι κρυωσε...να φανταστειτε οτι σε χρονικο διαδτημα 2 ωρών ειχε παρει 10 μπουκαλακια γαλα...κ τα εκανε συλλογη.Ενω οι μαιες φωναζαν να μην δινει ξενο κ οτι μπορει να θηλασει αυτο το ζωων επεμενε..ενταξει μετα τι να σου κανουν κ οι μαιες.

Το κορυφαιο ομως ηταν οτι πριν 6 μηνες εχασα ενα μωρο στον 5ο μηνα κ νοσηλευτικα παλι εκει...σας πληροφορω οτι ερχοντουσαν οι κοπελες συνεχεια κ με παρηγορουσαν...τωρα εσας μπορει να μην σας λεει κατι αλλα εγω τοτε που δεν ηθελα να ανοιξω τα ματια μου απο το κλαμα ηταν κατι.

δεν ξερω βρε κοριτσια ενω ολα πηγαν καλα κατω στις ωδινες και μετα στο χειρουργειο,η μαια της βαρδιας πολυ καλη με βοηθησε απιστευτα,με το που με ανεβασαν επανω με ξεπεταξαν στην κυριολεξια οι νοσοκομες γιατι τελειωνε η βαρδια οπως ειπαν οι ιδιες!απο εκει αρχισα να στραβωνω προσωπικα.

οσο για τις μαιες που ερχονταν σε σενα αμεσως εμεις στο δωματιο χτυπουσαμε εκατο φορες τα κουδουνια για να ερθει καποια.ειδικα για να μαζεψουν τα μωρα....μετα απο 1.30 ωρα.εγω προσωπικα τραυματισα τις θηλες μου απο το πρωτο κιολας ταισμα.δεν ξερω αν αυτο λεγεται ενημερωση και εξυπηρετηση.εχω ακουσει παντως οτι ειναι και θεμα οροφου να πετυχεις καλες μαιες και γενικα προσωπικο.

Διαφημίσεις

Και η δική μου εμπειρία από το ΙΑΣΩ είναι από τις θετικότερες. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, πολύ καλές μαίες, οι νοσηλεύτριες εξυπηρετικότατες, το μωρό μας το είχαν στην Αυξημένη Φροντίδα κι εκεί οι κοπέλες ήταν καταπληκτικές (εκείνες ήταν που μάθανε και στον άντρα μου πώς να ταίζει το μωρό :P ). Δεν ξέρω αν ήταν, όμως, θέμα ορόφου και αν σε άλλο όροφο θα είχα διαφορετική άποψη τώρα.

Για το ΓΑΙΑ δεν ξέρω. Διάβασα ότι είναι χλιδάτο, αλλά απ'ό,τι ξέρω οι τιμές του δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν έξω. Μικρή, αν καθόλου, η διαφορά του από τ'άλλα ιδιωτικά μαιευτήρια. Αν ήταν να γεννήσω τώρα,σίγουρα δε θα επέλεγα αυτό. Πάρα πολύ καινούργιο για να τους εμπιστευτώ το μωρό μου. Να περάσουν 1-2 χρόνια, να αποκτήσουν πρώτα λίγο εμπειρία, και μετά ίσως να το σκεφτόμουνα.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

• 1 year later...
Το γαια έκλεισε πλέον τα μωρά τα μεταφέρουν αλλου πάρτε να ρωτήσετε πλέον δεν γεννανε εκει.

έχεις λινκ γι αυτό που γράφεις;γιατί εγώ εκεί θα γεννήσω και μέχρι τώρα αλλά και για το προσεχές μέλλον δεν υπάρχει τέτοια είδηση.

NVVvp2.png

θα παρακαλεσω αν καποιος δεν ξερει μη λεει οτι να ναι...χθες ημουν στο γαια και ολοι ηταν στη θεση τους...ΚΑΙ τα μωρα κ ολοι.....αυταααααα

Διαφημίσεις

να σας ενημερωσω οτι το γαια θα παραμεινει εκει που ειναι μεχρι τελη οκτωβριου κ μετα θα μεταφερθει στο ιατρικο αθηνων. αυτα ειναι τα τελευταια εγκυρα νεα που εχω.