Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πάει να πηδήξει από το κρεβάτι...

Recommended Posts

έχω δίδυμα αγοράκια σχεδόν 15 μηνών, αρκετά σκανδαλιάρικα και ανυπόμονα..

τις τελευταίες μέρες ο ένας πήδηξε από το κρεβάτι του στο κρεβάτι του άλλου (τα έχω σε σχήμα Γ) και φρίκαρα μόλις συνειδητοποίησα τι είχε συμβει. κάνει το ίδιο σηκώνοντας το πόδι του και καβαλάει τα κάγκελα, φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα τον βρούμε κάτω.αφήστε που μπορεί να αρχίσει να κάνει και ο άλλος το ίδιο πράγμα.

τι να κάνω;; να βγάλω τα 5 κάγκελα από τα κρεβάτια τους ώστε να κατεβαίνουν από κει μόνοι τους; αλλά δεν είναι πολύ μικρά ακόμα; από την άλλη αν τα αφήσω, θα πηδήξουν από ψηλά..

βοήθεια...

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

ναι, τα έχω κατεβάσει μέχρι το τελευταίο επίπεδο, παρολαυτά σηκώνει το πόδι του και βγαίνει ο μισος απεξω.....τι να κάνω,,τρελάθηκα σήμερα που πήδηξε διπλα..

να ενωσεις τα κρεβατια κ να βγαλεις τα καγκελα που μπαινοβγαινουν κ απο τα 2.ποσα ειναι 3-4??για να πηγαινει ετσι στο κρεβατι το αδερφου του κ να μη πηδαει το μαιμουδακι :lol:

χαχαχα βλέπω το έχεις μελετήσει το θέμα!!

ωραία ιδέα..θα βάλω τον άτακτο από τον τοίχο..όταν φτάσει όμως στο κρεβάτι του αδερφού του που ΄θα είναι στο μέσο του δωματίου, θα πάει πάλι να πηδήξει...βρε τι έχω πάθει η μάνα...:-(

Διαφημίσεις

χαχαχχα δε θα παει γιατι αυτο που θελει ειναι να παει στο κρεβατι του αδερφου του.αλλιως αφου ειναι σε σχημα Γ θα πηδουσε στο πατωμα αμα ηθελε

βγαλτους εντελος το καγγελο της κουνιας κ βαλε το καγγελο που βαζουμε στα κρεβατια (δες τζαμπο) ετσι θα εισαι ασφαλης αλλα θα κατεβενει οποτε θελει (τουλαχιστων δεν θα εχεις προβλημα με καρουμπαλα) μετα τους μαθενεις να μην σηκωνονται.. ολα σιγα σιγα

εμείς στο 1ο ειχαμε ψηλά το κάγκελο. Στην ηλικία που είναι τα δικά σου, πήγε να πηδήξει από το ψηλό κάγκελο. Προσγειώθηκε λίγο ανώμαλα στο πάτωμα με αποτέλεσμα να ξαναπροσπαθήσει μετά από 9 μήνες ξανά. όταν ξαναπροσπάθησε της κατεβάσαμε το κάγκελο γιατί μπορούσε πλέον να ανεβοκατεβαινει πολύ καλά.