Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαμαδες με οκταχρονα κοριτσακια help

Recommended Posts

καλησπερα.θελω να κανω ενα δωρο-εκπληξη στην 8χρονη βαπτιστηρα μου.ομως δεν ξερω καθολου τι αρεσει σ αυτην την ηλικια.με τι ασχολουνται τα κοριτσακια σ αυτην την ηλικια.αν εχετε κοριτσακι 8 χρονο,τι ζηταει συνηθως για δωρο?θελω να εκπλαγει με το δωρο και να της αρεσει πολυ.η μικρη δυστυχως εχασε τη μαμα της πριν μερικα χρονια.καθε χρονια μου ελεγε τι ηθελε να της παρω,αλλα φετος μου ειπε να παρω ο,τι θελω.ευχαριστω εκ των προτερων;)

Διαφημίσεις

Δυσκολο....πρεπει να μας πει γενικα με τι ασχολειται και τι της αρεσει ...

Υπαρχουν κοριτσακια που τους αρεσουν τα πιο κοριτσιστικα και αλλα που ειναι ακομα πιο μπεμπε (μην σου πω τα πιο πολλα με κουκλιτσες ασχολουνται ακομα)

Τους αρεσουν πολυ και αυτα τα κοριτσοκουκλιστικογκατζετακια (ατζεντα κρυφα μυστικα ας πουμε)

Ειναι η κορη μου 8 χρ κι εκει που μου ζηταει το ενα μου ζηταει κατι αλλο που μπορει μεχρι χτες ουτε να το φτυσει

Οποτε πληροφοριες για να σε βοηθησουμε

Η δικιά μου φέτος απεχθάνεται οτιδήποτε της θυμίζει πριγκίπισσες κλπ και έχει ζητήσει απ'όλους κι ένα διαφορετικό επιτραπέζιο.

Επίσης πρέπει να συμφωνήσω με την Αφροδίτη στο γεγονός ότι θα πρεπει να σκεφτείς το συγκεκριμένο παιδί τι προτιμήσεις έχει.

Μπορείς να ρωτήσεις το μπαμπά ή κάποιον άλλο που ζεί την καθημερινότητά της και θα σε διευκολύνει ως προς την επιλογή.:)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Kι εμενα η κορη μου φετος απαρνηθηκε οτι εχει σχεση με μπαρμπι και πριγκιπισσες και ζηταει οτιδηποτε εχει να κανει με hanna montana,high school!!!Πχ την κιθαρα της hannas ,το μικροφωνο,καραοκε dvd με τις συγκεκριμενες ταινιες και δε συμμαζευεται.....Καλο ομως θα ηταν οπως ηδη σε συμβουλεψαν, να ρωτησεις καποιον απο το κοντινο περβαλλον του παιδιου!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις