Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

PRIMI MESI - Ζηταω πληροφοριες / Peg Perego

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Θα ήθελα άν κάποιος έχει κάνει αγορά απο το www.primimesi.com να μου πει τις εντυπώσεις του. Είναι αξιόπιστο, έχει συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, η μεταφορά γίνεται με κάποιο courier στο σπίτι μου ή με απλό ταχυδρομείο;

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Peg Perego Pliko Switch 2010 το οποίο το βρήκα στο Primi Mesi 565Euro. Το Bimbomarket το έχει για παραγγελία από Ελλάδα 749Euro ενώ για παραγγελία από Ιταλία 599Euro. Εστειλα e-mail στο Bimbomarket και μου εξήγησαν ότι δεν φταινε αυτοί για την διαφορά τιμής αλλά η πολιτική της Peg Perego:confused:.

Έχει να μου προτείνει κανείς που έχει αγοράσει το Peg Perego και κάποιο άλλο site;

Ευχαριστώ!! :D

Διαφημίσεις

ΜΑΚΡΙΑ! Αγόρασα εγώ από αυτό το site και ακόμα τραβιέμαι με ένα με την isofix βάση της Peg Perego! Το ιστορικο: Κάνω την παραγγελία μου στα μισά περίπου το Σεπτεμβρίου, Travel system switch peg perego 2009, τη ζώνη για το πορτ μπεμπε, την βάση και ένα μπανάκι. Μου στέλνουν μύνημα ότι δεν έχουν το μπανάκι στο χρώμα που διάλεξα και το έχουν σε άλλα 2 και ότι την βάση θα την έχουν σε 10 μέρες περίπου. Τους στέλνω e-mail και τους διαλέγω ανάμεσα στα 2 χρώματα το μπανάκι και ότι προτιμώ να περιμένω 10 ημέρες για να έχω και την isofix βάση από την απλή που είχαν. Τραβάνε τα λεφτά και μετά από 10 ημέρες στλενω μήνυμα να δω τι γίνεται με την παραγγελεία μου. Μου στέλνει μύνημα ότι φευγει αύριο. Ωραία λέω. Να μην στα πολυλογώ μετά από 2 εβδομάδες περίπου τελικά έφτασαν τα πραγματά μου και ήμουν τυχερή που ήρθαν σε καλή κατάσταση γιατί μετά από ερώτηση εδώ site μου είπαν ότι οι περισσότερες που έχουν παραγγείλει κάτι από αυτά ήρθε σπασμένο. Αλλά δεν μου είχαν στείλε την Isofix βάση!!!!! Μου είχαν κόψει απόδειξη μόνο για αυτά που μου είχαν στείλει ενω εγώ την είχα πληρώσει. Στέλνω μήνυμα και μου απαντάει οτι μου το είχαν πει. Της λέω όχι και της λέω το ιστορικό των email και τέλος πάντων τις λέω ότι την θέλω και θα περιμένω. Ακόμα δεν την έχω πάρει!!!! Της στέλνω απανωτά e-mail και μετά από 3-4 e-mail μου δικαιολογήτε ότι δεν την έχουν γιατί περιμένουν από την Peg Perego την isofix βάση για τα μοντέλα του 2009 γιατί οι isofix βάσης που πουλάνε τώρα δεν κάνουν για τα μοντέλα του 2009!!! Να δώ μέχρι που θα το φτάσει. Ταλαιπωρία. Μερικές φορές λέω πάλι καλά που πήρα τα άλλα πράγματα!!!! Καλύτερα κοιτα σε άλλο site γιατι και να σου έρθουν τα πράγματα και είναι κάτι σπασμένο κάνουν πάνω από 2 μήνες να σου στείλουν άλλο. Τσεκαρισμένο από απαντήσεις άλλων κοριτσιών. ΜΑΚΡΙΑ!!!!

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Καπου μου φαινεται εχει παρει το ματι μου ότι και αλλες κοπελες δεν ειχαν μείνει ευχαριστημενες..Νομιζω με κουνια..(δεν βαζω και το χερι μου στην φωτιά)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Μια κοπελιά είχε παραγγείλει κουνια και συρταριέρα. Το κεφαλάρι της κούνιας ήταν λίγο στραπατσαρισμένο αλλά το έφτιαξαν, ενώ η συρταριέρα ήταν σπασμένη και έκαναν 2 μήνες να τους στείλουν καινούργια και πάλι ήταν κάπως αλλά φτιαχνόταν. Γενικά δεν έχουν πει τα καλύτερα για αυτό το site.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!