Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κλεει οταν του δινω κρεμουλα...

dudu

Recommended Posts

γιναμε 5 μηνων και ξεκινησαμε το προγραμμα του παιδιατρου..κρεμουλα..και καθε 3 μερεσ..καινουριο φρουτο πουρε...

..τρωει λιγη κρεμουλα...και μετα σπαραζει στο κλαμμα..του δινω γαλατακι και ηρεμει...

του εδωσα σημερα μηλο...ξυνιζε τα μουτρακια του..και παλι εκλεγε..

τι συμβαινει?

μηπωσ ειναι μικροσ ακομα??

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

στην αρχη θα φαει μια κουταλια

την αλλη 2

και σιγα σιγα το μπολακι.

Μην περιμενεις με την μια να τραφει με κρεμα.

Επισης καλο θα ηταν να μην περιμενεις να πεινασει πριν ξεκινησεις ωστε να παιξετε λιγο με την διαδικασια και να δει ευχαριστα το κουταλι.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

καλησπερα

εμεις ειμαστε εξιμιση μηνων και ξεκινησαμε και εμεις πεντεμιση μηνων με φρουτο και μετα κρεμα και ειχαμε ακριβως τις ιδιες αντιδρασεις.θελουν το χρονο τους μεχρι να συνηθισουν το κουταλι!εχω ενα της κικο με σιλικονη που με βοηθησε πολυ...

γιναμε 5 μηνων και ξεκινησαμε το προγραμμα του παιδιατρου..κρεμουλα..και καθε 3 μερεσ..καινουριο φρουτο πουρε...

..τρωει λιγη κρεμουλα...και μετα σπαραζει στο κλαμμα..του δινω γαλατακι και ηρεμει...

του εδωσα σημερα μηλο...ξυνιζε τα μουτρακια του..και παλι εκλεγε..

τι συμβαινει?

μηπωσ ειναι μικροσ ακομα??

Συνομήλικα είναι τα καμάρια μας :wink:

Ο δικός μου ξετρελαίνεται να ξεκινήσει φαγητό αλλά τον κρατώ με νύχια και δόντια για να αρχίσουμε λίγο μεγαλύτεροι (εκεί κοντά στους 6 μήνες, λίγο πριν - λίγο μετά, θα δούμε). Οπότε τον δικό σου που δεν του πολυαρέσει γιατί να τον πιέζεις; Αν το βλέπεις ότι το ενοχλεί και κλαίει, ίσως να μην είναι έτοιμος ακόμα. Τα μωράκια μας μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και ωριμάζει το πεπτικό τους σύστημα για να δεχτεί την τροφή. Οπότε μπορεί αν τον αφήσεις και ξαναπροσπαθήσεις σε μια εβδομάδα, να είναι εντελώς διαφορετική η αντίδρασή του.

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

η δικια μου παντως ειχε προβλημα με την φρουτοκρεμα.μολις δοκιμαζε την πρωτη κουταλια τσιριζε κ εφτυνε!μετα απο λιγες μερες βρηκα ενα κολπακι.τις εβαζα σε ενα πλαστικο 2-3 κουταλιες κρεμα της εδινα κ ενα κουταλι κ ανακατευε κ επαιζε.τραγουδουσα κ κανενα τραγουδακι.ειχα μαθει απεξω ολα τα τραγουδια των ζουζουνιων!!!ετσι ξεχνιωταν κ ετρωγε

εγω παλι βλεπω οτι δεν της πολυαρεσει η φρουτοκρεμα οταν δεν ειναι ωριμα τα φρουτα οπως σημερα ας πουμε,και αναγκαστικα εβαλα λιγη φαριν λακτε και το εφαγε μια χαρα!της αρεσει πολυ το μεσημεριανο και με την απογευματινη κρεμα επισης δεν τρελενεται πολυ..στις αρχες ομως επειδη δεν εχουν συνηθισει το κουταλι τα μωρακια μερικα οπως και ηδικια μοου κλαινε..τις πρωτες μερες ομως..μπορει να σου παρει και εβδομαδα εσυ καθε μερα θα προσπαθεις χωρις να πιεσεις ιδιαιτερα και υπαρχει διαφορα μετα απο μερες..

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Ο δικός μου έκλαψε γοερά σήμερα που ξεκινήσαμε χορτόσουπα. Αναγκαστικά του έδωσα γάλα. Κι εσείς έτσι κάνετε όταν δεν τρώει το φαγητό ή την κρέμα του;

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις