Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

200+ατομα..

IOKASTH

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πρέπει να έιναι όλοι στο τραπέζι ΙΟΚΑΣΤΗ? :? αν περιορίζατε στους πολύ κοντινούς το τραπέζι??? :):):):)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

200 ατομα μας βγαινουν για την βαφτιση βοηθειααααααα που να τους ταισω ολους αυτους??????θελω ιδεες!βοηθηστε!

Εγώ για αυτόν ακριβώς το λόγο θα κάνω catering έξω από την εκκλησία, και το βράδυ θα βγούμε με τους κουμπάρους και τους πολύ κολλητούς για φαγητό - ποτό.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ιοκαστη !!! Εμεις εχουμε περισσοτερα ατομα !!! χαχα

Αλλα τραπεζι δεν θα κανουμε οποτε... οκ !!!

Τι θες να κανεις ??? Ταβερνα, κτημα κλπ ?

Γνωμη μου, μην κανεις τραπεζι !

Τις 2 βαπτίσεις της έκανα εκτός Αθηνών και όταν ξενιτεύεις κάποιον από την Αθήνα δεν μπορείς να τον αφήσεις χωρίς τραπέζι!

Την μία βάπτιση όμως που την έκανα Ν.Σμύρνη κάλεσα κουμπάρους, μαμά - πεθερά (μαζευτήκαμε γύρω στα 25 άτομα)!

Ιοκάστη αν θες να κάνεις τραπέζι επέλεξε τα πιο κοντινά σου άτομα! Βάφτιση είναι!

Διαφημίσεις

Πρέπει να έιναι όλοι στο τραπέζι ΙΟΚΑΣΤΗ? :? αν περιορίζατε στους πολύ κοντινούς το τραπέζι??? :):):):)

ο αντρας μου ειναι της αποψης πως αφου θα ερθουν στο τραπεζι πρεπει να τους καλεσουμε και στο τραπεζι...τωρα δεν ξερω σκεφτομαστε να μην κανουμε τιποτα απο τραπεζι,απτην αλλη δεν μου ερχεται και σωστο...

my baby was my reborn...

200 ατομα μας βγαινουν για την βαφτιση βοηθειααααααα που να τους ταισω ολους αυτους??????θελω ιδεες!βοηθηστε!

Εγώ για αυτόν ακριβώς το λόγο θα κάνω catering έξω από την εκκλησία, και το βράδυ θα βγούμε με τους κουμπάρους και τους πολύ κολλητούς για φαγητό - ποτό.

αυτη ηταν η πρωτη μας σκεψη συμπατριωτισα!και δεν ειναι ασχημη ιδεα ...

my baby was my reborn...

Ιοκαστη !!! Εμεις εχουμε περισσοτερα ατομα !!! χαχα

Αλλα τραπεζι δεν θα κανουμε οποτε... οκ !!!

Τι θες να κανεις ??? Ταβερνα, κτημα κλπ ?

Γνωμη μου, μην κανεις τραπεζι !

ταβερνα η κτημα θα μας στοιχισουν 7.000ευρω ε οχι προτιμω να τα βαλω σε εναν λογαριασμο στον γιο μου...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Τις 2 βαπτίσεις της έκανα εκτός Αθηνών και όταν ξενιτεύεις κάποιον από την Αθήνα δεν μπορείς να τον αφήσεις χωρίς τραπέζι!

Την μία βάπτιση όμως που την έκανα Ν.Σμύρνη κάλεσα κουμπάρους, μαμά - πεθερά (μαζευτήκαμε γύρω στα 25 άτομα)!

Ιοκάστη αν θες να κάνεις τραπέζι επέλεξε τα πιο κοντινά σου άτομα! Βάφτιση είναι!

τα πιο κοντινα μας ατομα ειναι αρκετα και θα ερθουν απο μακρια (πατρα και θεσαλονικη)...σκεφτομουν να κανω κατι στο σπιτι αλλα δεν ιθα χωρεσουμε..δεν ξερω εχω αγχωθει..

my baby was my reborn...

Αν δεν σου πέφτει μακρυά η οδός ΖΗΣΙΜΟΠΟΎΛΟΥ στο Καλαμάκι,έχει πολλά μαγαζιά που μπορέις να βρείς με 20ευρώ/άτομο

θα το κοιταξω ΒΙΚΥ μου σε ευχαριστω πολυ..

my baby was my reborn...

μωρε εγω συμφωνω, αλλα ρωτησα για να βοηθησουμε με ιδεες !!!

σου ειπα, εγω ειμαι ΚΑΤΑ του τραπεζιου

το καταλαβα μαριλενακι μου κι εγω ειμαι εν μερη αλλα πρεπει να κανω κατι γιατι δεν εκανα τιποτα στον γαμο μου και ολοι περιμενουν..

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

βΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ....πολυ ακριβες τιμες δεν εχετε στην αθηνα?

μηπως θελει πιο πολυ ψαξιμο?

μα ειναι παρα πολλα τα χρηματα και συμφωνω οτι θα ηταν προτιμοτερο να

τα βαλετε σε λογαριασμο για το παιδι...

παντως στην θεσσαλονικη ειναι ακριβο το catering...η ταβερνα μου βγηκε πιο φτηνα...

ο καλος μας φιλος ο αλμακ εχει ενα σουπερ τελειο μαγαζι αλλα νομιζω ειναι μακρια ε?για τσεκαρε το ...

βΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ....πολυ ακριβες τιμες δεν εχετε στην αθηνα?

μηπως θελει πιο πολυ ψαξιμο?

μα ειναι παρα πολλα τα χρηματα και συμφωνω οτι θα ηταν προτιμοτερο να

τα βαλετε σε λογαριασμο για το παιδι...

παντως στην θεσσαλονικη ειναι ακριβο το catering...η ταβερνα μου βγηκε πιο φτηνα...

ο καλος μας φιλος ο αλμακ εχει ενα σουπερ τελειο μαγαζι αλλα νομιζω ειναι μακρια ε?για τσεκαρε το ...

α,ναι και εμεις που ειχαμε ρωτησει για catering μας ειχαν πει 1100 ευρω,χωρις ποτο και η ταβερνα πηγε 1300 με ολα και ηταν και πολυ το φαι ,γιατι στο catering,στην ουσια δεν τρως αλλα τσιμπας.

τωρα δεν ξερω σκεφτομαστε να μην κανουμε τιποτα απο τραπεζι,απτην αλλη δεν μου ερχεται και σωστο...

σωστο δε σου ερχεται.....

αλλα ουτε και οικονομικο!!

σε 1-2 εβδομαδες μετα τη βαφτιση μονο εσυ θα το θυμασαι!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Σε όσα βαφτίσια έχω πάει,γίνεται μετά τραπέζι ΜΟΝΟ στους κοντινούς συγγενείς.Συγνωμη,αλλα να κάτσει ένας 3ος ξαδερφος πχ στο τραπέζι που έχει δεί 1 φορά μόνο στη ζωή του το παιδί?Για ποιο λόγο?

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα..ερχονται στρογγυλοκαθονται και τρωνε τις μπριζολαρες τους και απο πανω ειμαι σιγουρη οτι θα ακουσεις και παραπονα

του στυλ(το κρασι ηταν ζεστο και το μπιφτεκι κρυο)

επειτα απο 2 μερες μονο η τσεπη σου θα θυμαται το ποσα ξοδεψες..

να καλεσεις μονο τους κοντινους δεν γινετε οποτε αστα βραστα..

εγω ειχα 170 ατομα αλλα βρηκα σχετικα φτηνη ταβερνα και ειχα κανει και κλειστο γαμο οποτε χαλαλι του!

Δεν είναι καθόλου ντροπή.Να καλέσετε αυτούς που αγαπάτε,σας αγαπάνε αληθινά κ ΚΥΡΙΩς...αγαπάνε το μωρό σας.

Ειχα συγγενείς 2ου βαθμού που είχα να τους δω 2,3 χρόνια..Ηρθαν στα βαφτίσια του Ανδρέα αλλά στο τραπέζι ΟΧΙ!Κάλεσα μόνο 1ου και 2ου βαθμού συγγενείς κ από αυτούς μόνο όσοι μου είχαν σταθεί κ σήμαινα κάτι γι'αυτούς.

Εγω μαζί με το προσκλητήριο είχα βάλει μια καρτούλα που έλεγε τα στοιχεία της ταβέρνας.Ετσι γίνεται,δεν είναι γάμος κούκλα μου για να κάνεις ανοιχτό γλέντι...

Ντροπήηηηηηηηη;;;;;;;

γιατί;;; αυτοι θα σου δωσουν τα λεφτά 1ον; και 2ον μήπως δεν είναι ντροπή των περισσότερων που έρχοναται αγγαρία και δήθεν;;; τι λες τώρα;

στη χαρά του παιδιού σου και της οικογένειάς σου, πόσο μαλλον για την τσεπη σας.... εσεις αποφασιζεται και αν το βλεπεις ντροπη.... ε, μιση ντροπή δικη σου μισή ντροπή δική τους που έλεγε και ο παππούς μου!!!

και 'γω στο γαμο δεν τους ειχα καλέσει όλους και μάλιστα είδα τη χαρα και τη γλύκα από καποιους που ήταν καλεσμένοι.... φάγανε και φυγανε με τη μπουκια στο στωμα... και ειχανε και να λενε διαφορα καλουδια.... :evil:

στα βαφτίσια μας, οι περικοπες θα αρχίσουν πρωτα απο τους καλεσμενους της εκκλησίας :twisted:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Κορίτσια και βέβαια ειναι άσχημο να καλέσεις καποιον μόνο στην εκκλησία (δηλ. για να σου φέρει το δώρο) και όχι στο τραπέζι.

Οσο για τον τριτο ξαδερφο.. μην τον καλέσεις καθόλου!!!

εμεισ θα βαφτίζουμε τα δυο μασ παιδιά και θα έχουμε 350 καλεσμένους. οσοι θα ειναι στην εκκλησία θα ειναι και στο κεντρο.

ή κανεισ μικρή βάφτιση και καλείσ μονο τουσ στενούσ συγγενείς και λίγους φίλους και δεν παρεξηγεί κανένας ή κάνεις μεγάλο κάλεσμα.

φαντάσου στην εκκλησία να ειναι μαζί δυο άτομα και το ένα να ξέρει οτι δεν ειναι επιθυμητό στο τραπέζι ενώ ο διπλανόσ του να ειναι. ντροπη ειναι!!!!