Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μυκητιαση κατω απο το στηθος

Recommended Posts

Εδω και Ακρετο καιρο κατω απο το στηθος μου μυριζει ασχημα πηγα στον γιατρο και μου ειπε μυκιατιαση μου εδωσε την daktador μου ειπε να την βαλω 3-4 μερες μετα απο το μπανιο αλλα τιποτα. Δεν ειναι θεμα υγιεινης γιατι ειμαι πολυ σχολαστικη.

Μηπως ειχε καποια κατι παρομοιο να μου πει τι εκανε?

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

A ξεχασα να σας πω οτι αυτο το επαθα επειδη μεγαλωσε το στηθος μου πολυ. Ο γιατρος μου ειχε πει οτι πολλες γυναικες το παθαινουν κατα την διακρεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου λογω της αυξησης του στηθους. Δεν ξερω αν βοηθησα για να μου απαντησει καποια?

H μυκητίαση δεν είναι θέμα καθαριότητας. Οι μήκυτες τρέφονται με ζάχαρη, θα σε βοηθήσει η andicandida δίαιτα (κόβεις ζάχαρη ακόμη και σε ίχνη). Προσπάθησε να τρως παραδοσιακά γιαούρτια και αν βρεις κεφίρ που βοηθούν στην απαλλαγή από τους μύκητες.

Η θεραπεία που σου έδωσε είναι εντάξει.

Περαστικά!

• 4 weeks later...

Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα...δεν έχω μιλήσει με τη γιατρό μου γιατί λόγω ημερών λείπει. από το φαρμακείο μου δώσανε την VERDAL στο φυλλάδιο της οποίας αναφέρει ότι στην κύηση και στο θηλασμό να χορηγείται με σύνεση (κάπως έτσι τέλος πάντων) γιατί τα κορτικοστεροειδή περνούν στο μητρικό γάλα.

Να τη χρησιμοποιήσω;;; Τι να κάνω;;;

Προσπάθησα από το βιβλίο της Πατσούρου να δω αν είναι συμβατή με το θηλασμό...δεν έβγαλα άκρη...

Μπορεί κάποια να με διαφωτίσει;;

Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!!!

5054526de0.png[/url]

Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα...δεν έχω μιλήσει με τη γιατρό μου γιατί λόγω ημερών λείπει. από το φαρμακείο μου δώσανε την VERDAL στο φυλλάδιο της οποίας αναφέρει ότι στην κύηση και στο θηλασμό να χορηγείται με σύνεση (κάπως έτσι τέλος πάντων) γιατί τα κορτικοστεροειδή περνούν στο μητρικό γάλα.

Να τη χρησιμοποιήσω;;; Τι να κάνω;;;

Προσπάθησα από το βιβλίο της Πατσούρου να δω αν είναι συμβατή με το θηλασμό...δεν έβγαλα άκρη...

Μπορεί κάποια να με διαφωτίσει;;

Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!!!

H κρέμα αυτή περιέχει τα εξείς δραστικά συστατικά:

Fluprednidene Acetate (C24H29FO6) …………………… 0,1%

Miconazole Nitrate (C18H15C14N3O4) ……………………… 2%

Το πρώτο δεν το βρίσκω στη βάση δεδομένων και δεν ξέρω αν είναι ασφαλές στο θηλασμό. Είναι κορτικορστεροειδές. Τα περισσότερα κορτικοστεροειδή είναι ασφαλή στο θηλασμό αλλά για το συγκεκριμένο δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω

Το δεύτερο είναι ασφαλές στο θηλασμό

Περιέχεται και στο σκεύασμα daktarin. Μπορείς να πάρεις τη στοματική γέλη στην οποία τρώγονται και τα έκδοχα για να μην έχεις πρόβλημα αν ακουμπήσει το μωρό.

Στην μυκητίαση είναι αρκετό το δεύτερο συστατικό, δεν χρειάζεται και το κορτικοστεροειδές.

Περαστικά και Καλές γιορτές!

Διαφημίσεις

H κρέμα αυτή περιέχει τα εξείς δραστικά συστατικά:

Fluprednidene Acetate (C24H29FO6) …………………… 0,1%

Miconazole Nitrate (C18H15C14N3O4) ……………………… 2%

Το πρώτο δεν το βρίσκω στη βάση δεδομένων και δεν ξέρω αν είναι ασφαλές στο θηλασμό. Είναι κορτικορστεροειδές. Τα περισσότερα κορτικοστεροειδή είναι ασφαλή στο θηλασμό αλλά για το συγκεκριμένο δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω

Το δεύτερο είναι ασφαλές στο θηλασμό

Περιέχεται και στο σκεύασμα daktarin. Μπορείς να πάρεις τη στοματική γέλη στην οποία τρώγονται και τα έκδοχα για να μην έχεις πρόβλημα αν ακουμπήσει το μωρό.

Στην μυκητίαση είναι αρκετό το δεύτερο συστατικό, δεν χρειάζεται και το κορτικοστεροειδές.

Περαστικά και Καλές γιορτές!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλές γιορτές και σε εσάς με υγεία!

5054526de0.png[/url]