Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καλαθια για μπομπονιερες βαπτισης

mama elena

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια. θελω να σας ρωτησω εαν ξερετε καποιο μαγαζι που να πουλαει καλαθια για να βαλουμε τις μπομπονιερες. ειπαμε να τις φτιαξουμε μονες μας αλλα το θεμα ειναι οτι δεν σκεφτηκαμε τα καλαθια. σας ευχαριστω πολυ.

ζωη μου ειναι η κορη μου

Διαφημίσεις

Νομίζω έχει στα praktiker. Δεν ρωτάς κι εκεί που θα αγοράσεις τα υλικά? επίσης βάλε και μια αγγελία εδώ στο forum που ξέρεις? Εγώ να ναι καλά η κοπέλα,έτσι τα βρήκα!

Μπορει να σου νοικιαζουν απο εκει που θα παρεις τα υλικα ,για ρωτησε τους. Μαλλον σαν εγγυησημ δηλαδη τους δινεις πχ 50 και οταν τα γυρισεις στα δινουν πισω. Ετσι δεν τα αγοραζεις αν δεν εχει τι να τα κανεις μετα. Ετυχε να το λεει ο πωλητης στο μαγαζι που πηγα εγω για υλικα σε μια κοπελα. Εγω δεν χρειαστηκα γιατι μου δανεισαν..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

εμεις για καλαθια βρηκαμε κατι ωραια κασονακια (απο αυτα που εχει ο μαναβης της γειτονιας) τα βαψαμε λευκα και κολλησαμε πριγκιπισσες, ροζ κορδελες κλπ. και εγιναν τελεια

Αγορασαμε καλαθια απο την Ανθεων (αναμεσα Ανω Πατησια και Περισσο) Προς το παρον τα εχουμε χρησιμοποιησει σε 2 γαμους, μια βαφτιση και παμε για την δευτερη... (οχι μονο εμεις, και ο αδερφος μου τα χρησιμοποιησε)

Διαφημίσεις

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει μια αγγελία εδώ μέσα στο φόρουμ, κάποιας κοπέλας που χαρίζει κασόνια.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49606

Είναι ντυμένα με σιελ τούλι. Μπορείς ή να αλλάξεις χρώμα ή να το αφαιρεσεις εντελως και να τα βάψεις όπως θέλεις.

κι εδώ....(δεν γράφει αν δόθηκαν...)

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1359760&postcount=20

Τέλος, μια φίλη μου είχε χρησιμοποιήσει την καλαθούνα του μωρού. Την είχε ντύσει με τούλια και είχε βάλει εκεί μέσα τις μπομπό. (ήταν λίγο ογκώδεις οι μπομπο της και την βόλεψε μια χαρά) (είχε και χερούλια για να την κουβαλάει χοχο!!)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εμείς τα δανειστήκαμε απο αυτόν που άνέλαβε το βίντεο και την φωτογράφηση.Αν δεν έχει ρώτα είτε στο ανθοπωλείο που θα σου κάνει την διακόσμηση αν κάνει μπομπονιέρες όπως η δικιά μου είτε στο μαγαζί που πήρατε τα βαφτιστικά αν μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Η καλαθουνα του μωρου ειναι πολυ καλη ιδεα.Θα τη χρησιμοποιησω και γω στη βαφτιση της μπεμπουλας μου το Μαιο.Να ειναι καλα τα κοριτσια με τις καταπληκτικες ιδεες.

Και μενα μου δανεισαν απο εκει που πηρα τα υλικα.

Δεν ειχα δωσει καποια χρηματα για εγγυηση.

βεβεια ειχαν μια ασπρη δαντελιτσα γυρω γυρω αλλα τα εντυσα εγω με τουλια χωρις να πειραξω το δικο τους στολισμο . απο ατον εκρυψα μεσα απο το δικο μου κ μετα τους τα πηγα οπως μου τα εδωσαν.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ( έκανα βαζάκια γλυκό του κουταλιού ) ΕΒΑΨΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑΒΗ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΛΙΣΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΑΖ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

και για τα κουταλάκια που τα είχαμε δέση με καρτελίτσα πάνω σε χαρτοπετσέτα χρησιμοποίησα ένα καλάθι από ποτά ΠΟΥ και αυτό το στόλισα με λαχανί και τουρκουάζ κορδέλες

Τις μπομπονιέρες εμείς τις δίνουμε μαζί με το κάλεσμα στην Λάρισα.

Οσο για τα δωράκια που έδωσα στα μικρά ήταν σε σακουλάκια και τα έδωσα στο κέντρο ….. μέσα από μια χαρτόκουτα που είχα ντύσει με λαχανί και τουρκουάζ.

Φιλιααααααα με το καλό η βάφτιση σας τα πάντα θα είναι υπέροχα…

.....

Εμείς στην βάφτιση του Κωνσταντίνου είχαμε για τις μπομπονιέρες τα καλάθια από το μαγαζί που τις αγοράσαμε αλλά για τα καραβάκια με τις καραμέλες που είχα για τα μικρά αγόρασα χάρτινα κουτιά για αποθήκευση τα οποία ήταν σε ριγέ γαλάζιο με άσπρο που ταίριαζε με τα χρώματα της βάφτισης και τα έντυσα με τούλια και κόλησα και κοχύλια και ήταν μούρλια.Οπότε μπορείς να πάρεις τέτοια κουτιά και να τα ντύσεις όπως θέλεις.

καλαθια τυπου μπαμπου πουλανε σε μαγαζια στον Πειραια. Εμεις ειχαμε χρησιμοποιήσει ενα κρεββατακι κουκλας κουνιστο ξυλινο ροζ που το ειχαμε στο σπιτι απο τα παιχνιδια μας.

κοριτσακια μου!