Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ευχαριστω τη διευθυνση του παρεντς

Recommended Posts

Ανοιξα αυτο το θεμα για να ευχαριστησω απ τα βαθη της καρδιας μου τη διευθυνση του παρεντς για το ανοιγμα ξεχωριστης σελιδας για τα καφε μας,ασχετα αν δεν καταφερα να εγγραφω ακομα... Το παρεντς επρεπε να κλεισει τα καφε επειδη απλα δεν αντεχαν οι υποδομες του τοσους συνδεδεμενους και τοσες νεες σελιδες καθημερινα,ηταν αντιθετα στο καταστατικο τους και για πολλους αλλους λογους. Το παρεντς ειναι μη κερδοσκοπικη επιχειρηση, με φιλανθρωπικο κι ενημερωτικο εργο. Η διευθυνση αρχικα νομιζα πως ειναι απροσωπη. Νομιζα πως ηταν ενας admin που φοβομουν, απροσωπος, αγελαστος και δεν ηξερα καν αν ειναι ανδρας η γυναικα. Οποτε θεωρουσα οτι το καφε μας ελεγχεται απο ενα αψυχο μηχανημα. Εκανα γκαφα γραφοντας ενα ειρωνικο υποννοουμενο για το συντονιστη,πιστευοντας η χαζη πως ενα μηχανημα δε θα το καταλαβαινε. Ομως μου ηρθε παρατηρηση και καταλαβα το λαθος μου και καταντραπηκα. Η διευθυνση μας ακουσε και μπηκε σε ολη αυτην την ταλαιπωρια για εμας. Βρηκε λυση και μπηκε σε εξοδα για εμας. Και η εγγραφη και συμμετοχη ειναι δωρεαν. Ενα μεγαλο ευχαριστω! Ευχαριστουμε κα Στυλιανακη!

Βοηθηστε τους γιατρους να βοηθησουν οπου υπαρχει αναγκη. Γιατροι της καρδιας, 2103317288. Γιατροι του κοσμου,2103213150Στελνουμε φαρμακα,ειδη πρωτης αναγκης και κουβερτες,στελνουμε αγαπη...

Ενα μηλο την ημερα...

Διαφημίσεις

Μπράβο σου, Μηλίτσα, που το σκέφτηκες!

Το μήνυμά σου με καλύπτει και δεν θα ήθελα να προσθέσω κάτι παραπάνω, πέρα από τις θερμές μου ευχαριστίες προς τη διεύθυνση του parents που μας αγκάλιασε με αγάπη και βρήκε λύση.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

5f27b8bd0c.png

• 5 months later...

Θα ήθελα κι εγώ να εκφράσω τις ευχαριστείες μου στη διεύθυνση της Ε.Ε.Ε.Γ. για την σύλληψη και υλοποίηση της ιδέας να δημιουργηθεί forum που θα παρέχει συνεχή πληροφόρηση στους γονείς και μη αλλά και ανταλλαγή απόψεων των μελών.

Μέσα απ' αυτό έμαθα αρκετά καινούργια πράγματα, γέλασα και δάκρυσα με τις αναρτήσεις των άλλων γονέων. Χαίρομαι τόσο για την ύπαρξη της ιστοσελίδας αυτής, όσο και για το ότι είμαι μέλος της.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

1457745k8p286od3g.gif

Δεν υπάρχει τόσο ενημερωμένο άλλο site...Είναι θυσαυρός πληροφοριών και ένας ιστιότοπος για να έρχονται πιο κοντά όλες οι γυναίκες που έχουν ανάγκη ένα μωράκι (είτε το έχουν στην ζωή τους , είτε το προσδοούν, είτε το περιμένουν να έρθει)...ΜΠΡΑΒΟ

Διαφημίσεις

Το parents είναι με λίγα λόγια ο θρίαμβος του εθελοντισμού!

Όχι μόνο των εμπνευστών και δημιουργών του, αλλά και όλων των μελών που καταθέτουν τη σκέψη και τις εμπειρίες τους!:-)

Γι' αυτό είναι επίσης και μια μεγάλη ένεση αισιοδοξίας στο κατά τ' άλλα δυσάρεστο περιβάλλον που ζούμε...:-(

Χάρη σ' αυτό γίνομαι κάθε μέρα μέρα καλύτερη μαμά, αλλά και καλύτερος άνθρωπος!:-D

Συγχαρητήρια και ευχαριστώ!;);)

660759jzef7rhw6w.gif